PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 8 عدد تایمر برای میکرو نیاز است



TABRIZMACHINE
02-09-2013, 15:59
سلام
ما تو یه پروژه تعداد 8 عدد یا بیشتر تایمر نیاز داریم میکرویی سراغ دارید برای اینکار؟
راه حل دیگه چی میتونه باشه.

skiboys
02-09-2013, 16:18
سلام می شه بگویید چه کاری می خواهید که این همه تایمر می خواهد ؟شما می تونید یک زمان مرجع بسازید از آن استفاده کنید

TABRIZMACHINE
03-09-2013, 00:51
میکرو خودش زمان سنج داره.برای فرمان به 8 تا خروجی بر حسب زمان سپس محاسبه زمان هاش و سیو و دوباره فراخوانی فرمان هاش و اجراش بر اساس زمان های صرف شدش لازمه رمان هر خروجی هم متفاوته.

anasr7580
16-08-2015, 13:48
باید از متغیر ها استفاده کنید.

Sent from my D6502 using Tapatalk

alghasi
16-08-2015, 22:55
میتونید کلا از یک تایمر استفاده کنید. وقفه اون رو رویه سریع ترین کلاکی که میخواین بزارین. مثلا یک میلی ثانیه.
بعد به ازاء هر خروجی یک متغییر داشته باشین مقدارش مقدار تاخیر بر حسب تایمر باشه. که تویه اون وقفه یکی از مقدار هر متغیر کم کنی. هر کدوم که صفر شد خروجی مورد نظر رو فرمان بدی و مقدارش رو ریلود کنی.

anasr7580
17-08-2015, 12:16
شما اگر توی بسکام کار میکنید از یک تایمر استفاده کنید و اگر میخاید همزمان استفاده کنید از تایمر دو و یک استفاده کنید.

Sent from my D6502 using Tapatalk