PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میکرو با بالا ترین دقت تبدیل adc



shahrivar88
20-05-2013, 03:11
دوستان کسی میکرویی با دقت 12 بیت به بالا سراغ داره؟ 14 بیتی داریم؟

yusef110
20-05-2013, 09:13
از adc میکروهای pic میشه به صورت 16 بیت استفاده کرد .

shahrivar88
20-05-2013, 16:45
همشون یا سری و مدل خاصی ؟ اگه بفرمایید ممنونم میشم

چون من همه دیتا شیت هایی که داشتم رو بررسی کردم همشون 8 بیتی بودن.

yusef110
20-05-2013, 19:07
میکروهایی که دقتشون 10 بیتیه مقدار adc رو توی دوتا رجیستر 8 بیتی میریزه حالا دو حالت داره یا از بیت با ارزش بریزه توی ای دو رجیستر یا از بیت کم ارزش . توی pic از این خاصیت استفاده میکنن و یه adc 16bit میسازن .

shahrivar88
21-05-2013, 04:36
10 بیت رو تو 2 تا ریجستر بریزن دقت 16 بیتی نمبشه!!!!
avr هم 10 بیتیه دقتش توی 2تا ریجستر هم میریزه نتیجه تبدیلو.
من دقت واقعی میخووام اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

yusef110
21-05-2013, 09:24
تا الان هر چی میکرو دیدم از pic و avr و arm نهایتا 12بیت بودند به جز pic که با همین کار 16 بیت هم دارن .

morteza_rk
21-05-2013, 13:03
تا الان هر چی میکرو دیدم از pic و avr و arm نهایتا 12بیت بودند به جز pic که با همین کار 16 بیت هم دارن

چه جوری آخه؟ مهندس یه توضیحی بده. فکر نکنم بشها! وگرنه avr هم توی دوتا رجیستر 8 بیتی می ریزه نتیجه ی تبدیلو ، پس اینم باید بشه 16 بیتی کردش دیگه.

به نظر من که جواب نمیده.

farzadsw
21-05-2013, 14:54
لطفا رو هوا حرف نزنید
دقت adc به ساختار داخلی واحد نمونه برداری بستگی داره نه تعداد رجیستر ها. مسلما اگر 16 بیتی اطلاعات رو بده باید تو دوتا رجیستر 8 بیتی بریزه اما داشتن 2 تا رجیستر به معنای 16 بیتی بودن adc نیست!
من 5 دقیقه تو اینترنت گشتم، دیدم pic با adc ی 16 بیتی وجود نداره (یدونه pic14000 بوده که دیگه تولید نمیشه). در ضمن دوتا رجیستر 8 بیتی هم برای نمایش اطلاعات به فرمتهای مختلف هست:

bit 9-8 FORM<1:0>: Data Output Format bits
11 = Signed fractional (sddd dddd dd00 0000)
10 = Fractional (dddd dddd dd00 0000)
01 = Signed integer (ssss sssd dddd dddd)
00 = Integer (0000 00dd dddd dddd)

-------
کلا به جای اینکه دنبال میکرو با adc 16 بیتی باشید بهتره از ic های adc استفاده کنید مثل ADS1100 یا مدلهای دیگه.

yusef110
21-05-2013, 23:17
این یه برنامه است که من با ccs برا pic نوشتم خوتون ببینید این چیزیه که من دیدم توی هوا هم حرف نمیزنم با اولم هم نیست که میکرو میگیرم تو دستم .:x

efa
21-05-2013, 23:51
این یه برنامه است که من با ccs برا pic نوشتم خوتون ببینید این چیزیه که من دیدم توی هوا هم حرف نمیزنم با اولم هم نیست که میکرو میگیرم تو دستم .:x

سلام.
دوست عزیز دقت بیشتر میکروکنترلر های 8 بیتی pic برابر 10 بیت هست و این دقت 16 بیتی که بهش اشاره کردید ربطی به سخت افزار pic نداره بلکه کامپایلر ccs با ترفند نرم افزاری و برای افزایش دقت به شما نتیجه 16 بیتی ارائه میده.
روش کار هم به این صورت هست که مثلا چنانچه یک مقدار آنالوک با مبدل 10 بیتی 64 بار متوالی خونده بشه و هربار نتیجه بدست آمده با نتیجه قبلی جمع بشه در نهایت یک عدد 16 بیتی خواهیم داشت که با تقسیم بر عدد 16 یک نتیجه میانگین 12 بیتی حاصل میشه و میشه اینطور فرض کرد که از یک مبدل 12 بیتی استفاده شده. در مورد نتیجه تبدیل 16 بیتی باید به مراتب دفعات بیشتری عمل خواندن و میانگین گیری انجام بشه.
توجه داشته باشید که این ترفند هرچند اندکی در افزایش دقت موثر هست ولی به هیچ وجه کارایی یک مبدل سخت افزاری 12 یا 16 بیتی رو نداره و همچنین به دلیل دفعات بالای خواندن و میانگین گیری سرعت پاسخ دهی بسیار پائینی داره و در بسیاری از کاربردهای واقعی جوابگو نیست.

modj.ir
22-05-2013, 00:02
این یه برنامه است که من با ccs برا pic نوشتم خوتون ببینید این چیزیه که من دیدم توی هوا هم حرف نمیزنم با اولم هم نیست که میکرو میگیرم تو دستم .:x

ای کاش بار اولتون بود میکرو به دستتون می گرفتین :D !! لااقل توجیه می کرد موضوع رو :D !!


منطقا به خاطر نویزی که کارکرد هسته میکرو می تونه روی ADC بندازه زیاد جالب نیست دقت بالاتر از این توو میکرو، اکثرا مدلهایی که هستند ، آرم های مخصوص ضبط و پخش صدا هستند .tc3400 ی چیزی ببندین بسه.

yusef110
22-05-2013, 00:25
دوست عزیز برا کارهای دقیق اگه بخوای از adc داخلی استفاده کنی باید موقع نمونه برداری قسمت های مختلف میکرو رو غیر فعال کنی و رفرنس خارجی هم استفاده کنی . ad7715 یه مبدل 16 بیتیه مبدل زیاد هست ببین دستت به کدومش میرسه :mrgreen: .pic24 و dspic هم adc های خوبی دارن که 12 بیتیه حتما نباید بری دنبال آرم بگردی .

shahrivar88
22-05-2013, 00:52
هدف من برای پیدا کردن میکرو با این دقت تبدیل کم کردن المان های اضافی و همچنین کاهش هزینه بود. دلی خب فک کنم باید بیخیالش بشم.

حالا اگر دوستان 1 مبدل adc خوب ودقیق با دقت حداقل 16 معرفی کنند به ویژه محصولات analog device ممنون میشم. ولی تو بازار موجود باشه. و خودتون باهاش کار کرده باشید و راضی بوده باشید ازش. هزینه هم مهم است!!

خودم همه دیتا شیت ها رو دارم ولی میخوام از تجربه کاریتون استفاده کنم.

shahrivar88
22-05-2013, 00:57
فکر کنم بیشترین دقت تبدیل adc رو xmega داره 12 بیت!! Avr و arm که اکثرشون 10. Pic هم کار نکردم. به هر حال این قسمت رو منصرف شدم.

yusef110
22-05-2013, 01:23
آره سرعتش هم بالاست .

omidctrl
30-06-2014, 21:43
سلام.نماز و روزه هاتون قبول
دوستان من برای اولین بار می خوام از adc ای وی آر استفاده کنم ولی به مشکل خوردم. تو نت و تاپیکهای قبلی هم یه سرچ کردم ولی گیج تر شدم.
من پایه های Vcc و AVcc رو به 5 ولت وصل کردم ولی پایه Vref رو به جایی وصل نکردم. برنامه تو پروتئوس کاملا درست کار میکنه ولی مدارش رو عملی بستم، حالا adc چه بهش چیزی وصل کنم چه نکنم همش یه مقدار رو بر میگردونه.
کامپایلرم بسکامه و میکرو هم atmega16
Config Adc = Single , Prescaler = Auto
Start Adc
A = Getadc(6)
و یک سری تبدیلات روی A
------------------------------
مدیر بخش: سوالات غیر مرتبط خودتون رو در تاپیک مجزا مطرح کنید.