PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با adm485



hsoft_project
23-08-2012, 16:13
با سلام خدمت تمامی اساتید . راستش من یک سیستم طراحی کردم که با استفاده از پورت یو اس بی به کامپیوتر وصل و به میکرو اطلاعاتی میفرسته و میکرو اونه به سریال تبدیل میکنه و به adm485 میده من از این مدار چند یک ماه پیش یکی درست کردم و داره تو کار خوب کار میکنه ولی کمی خطا داره و من اومدم یک برد دیگه از همین منتا‍ژ کنم همه ی مدار کار میکنه الا قسمت adm485 این چیپ رو که تهیه کردم همون شمارست ولی نوشتش توره دیگست ولی کار نمیکنه ولی ای سی اون یکی مدارو در میارم و میزنم روی این یکی مدارم کار میکنه من تا الان بالای 25 تا ic adm485 خریدم و تست کردم هیچ کدوم جواب نمیده ولی اون یه ای سی از منتاژه اول رو در میارم میزنم جواب میده حالا خودم فکر میکنم از مقاومت های rt و Rb باشه ولی اونا رو هم هر طور انتخاب میکنم بازم جواب نمیده به نظر شما ایراد کجاست چرا ای سی های دیگه کار نمیکنن در ضمن 485 بر میدارم و سریال استفاده میکنم بازم درست کار میکنه بی مشکل

You can see links before reply

lمن از ارایش بالا استفاده میکنم به هر نحوی هم بگید مقاومت ها رو تغییر دادم . نمیدونم دیگه باید چی بکنم لطفا شما راهنمایی کنید

KHM
23-08-2012, 18:07
رفیق من توصیه میکنم دقیقآ دیتاشیت همو کارخونه ی این جدیدهارو دانلود کنی و ببینی آیا ترتیب پایه ها فرقی میکنن یا نه...1بار سر خودم اومده این قضیه که دیتاشیت 1کارخونه دیگه بود و ترتیبش فرق میکرد..

hsoft_project
23-08-2012, 18:18
مرسی از کمکت ولی نه مشکل از اینجا نیست چون همون ای سی رو خریدم عینا با همون شماره قبل پایه ها هم همون

hsoft_project
23-08-2012, 18:41
رفع شد مشکل از مقاومت های بالانس خط انتقال بود و حذف مقاومت 220 اهم اول خط