PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال کلید از راه دور



leylijoon
18-02-2012, 01:19
سلام
من میخواستم بدونم اگه به پایه های میکرو کلید وصل کنم ولی با فاصله 500 متر جواب میده
..مثلاً 20 تا کلید 500 متر سیم میکشی برسه به خود میکرو

باید چه کرد؟؟

sigma-mx
18-02-2012, 01:43
این روش که میکرو رو مستقیم وصل کنی به 500 متر سیم اصلا منطقی نیست ! چون در واقع یه آنتن 500 متری رو به میکرو وصل کردی !
باید به طریق غیر مستقیم اینکارو انجام بدی . یک طرف سیم رو ولتاي بده ( یه ولتاژی که جدا باشه از تغذیه میکروت) و طرف دیگه سیم رو که از 500 متری میاد رو هم بده به led یه optocoupler البته بهتره دو سر led یه 100 نانو هم بزاری. حالا با خیال راحت کلکتور و بیس optocoupler رو بده با پول آپ به پایه میکرو . به همین راحتی به همین خوشمزگی ! :0013:

leylijoon
18-02-2012, 09:50
این روش که میکرو رو مستقیم وصل کنی به 500 متر سیم اصلا منطقی نیست ! چون در واقع یه آنتن 500 متری رو به میکرو وصل کردی !
باید به طریق غیر مستقیم اینکارو انجام بدی . یک طرف سیم رو ولتاي بده ( یه ولتاژی که جدا باشه از تغذیه میکروت) و طرف دیگه سیم رو که از 500 متری میاد رو هم بده به led یه optocoupler البته بهتره دو سر led یه 100 نانو هم بزاری. حالا با خیال راحت کلکتور و بیس optocoupler رو بده با پول آپ به پایه میکرو . به همین راحتی به همین خوشمزگی ! :0013:
سلام چندولت مثلاً؟؟
ببین مثلاً یه جای 40 تا اتاق داره هر اتاق 3 تا کلید که همه به یک ایستگاهی وصل بشن که فرئ مستقر بفهمه هر کلید که مربوط به یک کاریه از اتاق شماره فلان زده شده و رسیدگی کنه
مثل ایستگاه پرستاری بیمارستان .واسه این میگم..

sigma-mx
18-02-2012, 11:19
برای این کار تنها چیز درست و عالی که به ذهنم می رسه استفاده از rs485 هست ! چون با سیمکشی ساده نمیشه تشخیص داد کدوم کلید زده شده ولی در شبکه rs485 هر نود یا گره دارای یک آیدی منحصر بفرد هست . استفاده از این روش محاسن زیر رو داره :

- با استفاده از این روش کمترین مقدار سیم مصرف میشود .
- چون یک رابط صنعتی هست پس امنیت اطلاعات خیلی بالا و نویز در حد صفر است .
- توپو لوژی شبکه بصورت خطی است . ( هر اتاق (گره) از سیمی که از کنار اتاق رد می شود یک اتصال می گیرد .
- کل دستگاه ها به دو یا سه سیم احتیاج دارند .
- پیاده سازی شبکه و استفاده از آن بسیار راحت است .
معایب :
- تنها عیبی که میشه از این روش گرفت اینه که در هر اتاق باید یه میکرو استفاده بشه . حالا یه میکروی خیلی کوچیک هم باشه کافیه چون فقط چند دستور باید توش بنویسیم + یه آی سی مبدل سریال به rs485 که دو تا باهم 2000 کمتر میشه . این هم تازه به نظر من در مقابل مزایا یی که داره عیب حساب نمیشه .
یا حق

leylijoon
18-02-2012, 12:16
درواقع یک نوع ارتباط سریاله که سیم کم نیاز داره خیلی خوبه
روش تحقیق میکنم
و پرسشهامو اینجا مطرح میکنم تا از تجربه شما و دوستان بهره مند بشم ممنون

alghasi
06-05-2012, 07:49
با 485 هم خوبه ميشه. اما اگه فقط ميخواي كليد باشه و سرعت نداشته باشه ميشه يه كارايي كرد اما نه با 5ولت. 12 ولت بهتره و تازه 12 ولت يا 24 اگه ac هم باشه بهتر جابه جا ميشه. يه نكته خيلي مهم اينه كه مقاومت خط رو پايين بياري. حدود 50 اهم.

microprocesor_2002
06-05-2012, 09:13
من یه پیشنهاد بهتر دارم .... از اون سر دورتر یه ولتاژ 15 ولت به سیم ها بده ... حالا تو ورودی مدارت اول از آی سی 555 استفاده کن .... جوری که با تحریک پایه تریگر حالت خروجی عوض بشه ... خوبی 555 اینه که ورودیش بصورت اشمیت تریگر هستش وقتی ولتاژش 15 باشه اولا سطح صفر از صفر تا 5 و سطج 1 منطقی از 10 تا 15 میشه ... دوما احتمال مشکلات نویزی کم میشه ... البته 555 رو هم میتونی به اپتو وصل کنی ... خوشحال میشم دوستان نظرشونو بگن .... ممنون ....

agape
06-05-2012, 16:21
خوب دایی جان چرا از فرستنده استفاده نمیکنی ؟!
و اما راه کار ها :
1- همونطور که دوستان گفتند rs485
2- استفاده از بستر rs485 نه از پروتکل (نیازی به میکرو نیست)
3- استفاده از تکنیک اپتیک کوپلر و حلقه جریان

m_online3710
08-11-2012, 22:52
سلام
يعني چي استفاده از بستر rs485 نه پروتكل
روش سوم رو هم نفهميدم (حلقه جريان؟؟؟؟)
ممنون ميشم اينا رو واضحتر توضيح بديد

abrisham
03-05-2014, 00:25
درود.
بهترین روش همون روش ساده استفاده از چهار رشته سیم هست(سیم دوزوج تلفنی که هم ارزان و هم مناسب این کار هست)
از یکی از سمها یه ولتاژ 24 بفرست و از سه رشته سیم دیگه سه فرمان کلید هر اتاق رو دریافت کن.
حالا با اپتو کوپلر یا حتی رله میتونی کارت رو راه بندازی.
همیشه ساده ترین راه بهترین راه هست.
:hi: