PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اندروید،وای فای،میکرو کنترولر



siap89
09-10-2011, 02:14
اولین سنگ بزرگ م قبل از پرتاپ موشک D:
بازم سلام
بچه ها اولین کاری که دوست دارم انجام بدم کنترل کردن با گوشی هستش (والا هنوز نمیتونم یه lcd رو راه بندازم همونجوری که چند روز قبل نمیتونستم یه led رو روشن کنم) به هر حال اولین کار مثلا جدیم میخوام این باشه که با گوشیم چیزایی که میخوام کنترل کنم .
یه مثال ساده اینکه ، مثلا تو همون بردی که led روشن میشه میخوام از تو گوشیم دستور روشن شدن رو بدم .
سیستم عامل ، اندرویید
ارتباط ، وای فای
میکرو کنترل فعلیمم atmega 16

حالا سوالم اینجاست ، من میخوام کمترین هزینه ی ممکن رو داشته باشم .
به گوشی که چیزی لازم نیست اضافه بشه به جز برنامه ای که برای گوشی باید بنویسم . میخواستم ببینم به بردم چه چیزی برای ارتباط وای فای باید اضافه و ازشون استفاده کنم .

خلاصه ، لطفا راهنمایی ، کمکم کنید .

*من ادم تنبلی نیستما و معمولا کم سوال میکنم بیشترم سعی میکنم با جستجو کردم جواب هامو پیدا کنم . ولی تو بحث میکرو کنترولر با اینکه بازم جستجو خودم میکنم دوست دارم با شما هایی که تجربه دارید در ارتباط باشم . ممنون ازتون .

kavir
09-10-2011, 02:29
سلام
اینو سرچ کنید
IOIO for android

siap89
09-10-2011, 02:50
سلام
اینو سرچ کنید
ioio for android
کلید خیلی خوبی دادید ، ممنون .

mohpooria
09-10-2011, 20:19
android (You can see links before reply)

siap89
09-10-2011, 20:46
من دوست دارم خودم یه همچین بردی رو بسازم ، با وسایلی که تو بازار هست امکانش هست به نظرتون ؟

kavir
09-10-2011, 21:16
سلام
درمورد بردش اگر ایسی مشکل داشته باشین وارد میشه فقط روش زوم بشین اگر اوپن سورس هست روش کار بشه
موفق باشید

soodi
05-06-2012, 14:11
سلام

بردش چیز خاصی نداره ، چندتا قطعه smd بیشتر نیست ولی میکروکنترلرش نیست !!!
فریمور و همه چیزش هست
اینجا : You can see links before reply

sigma-mx
05-06-2012, 16:55
بابا این که PIC24 روشه !! :o ایول !!
همچین کار خاصی هم نکرده ! یه برده که از طریق USB پورت های ورودی خروجیش کنترل میشه .. یسری امکانات هم حتما داره که بهش وصل میشند . ولی این چیزا رو با هر میکرویی میشه ساخت . اگه نیاز بود از هم RTOS هم میشه روش استفاده کرد ...

sanup2006
01-06-2014, 17:07
منم دنبال همچین چیزی هستم.
برنامه اندرویدش حله فقط قسمت گرفتن اطلاعات از وای فای رو مشکل دارم که با میکرو تحلیل کنم.

kalej1990
20-08-2014, 09:10
سلام من هم دقیقا میخام همچین کاریو انجام بدم نمیدونم امکان پذیر هست یانه...اگر به نتیجه ای رسیدید به من هم بگید چون بشدت معطل هستم:sa:

- - - Updated - - -

میشه من رو هم راهنمایی کنی و بگی دقیقا برای گرفتن اطلاعات از وای فای چکار باید کرد؟؟

kalej1990
13-09-2014, 09:12
کسی نیست راهنمایی بکنه؟؟؟

electera
14-09-2014, 15:13
اگر وای فای تو اندروید را میخواهید راه اندازی کنید باید به api ها و کتابخانه های اندروید مراجعه کنید
و اگر سمت میکرو وای فای دارین باید از ماژول های آماده به سریال استفاده کنید.

hamidSa
19-11-2014, 14:13
دوستان سلام،
منم دقیقا دنبال همین بحث بودم. خیلی هم تو نت دنبالش گشتم اما خیلی کار کردن با وای فای و ماژل هاش سخته... برا همین فکر کردم دیدم بهترین و ارزون ترین کار اینه که حرکتی مثل zapya بزنیم یعنی ما اگه بتونیم دیتای سیم لنی که از مودم میگیریم رو دیکد کنیم و مثل zapya for pc یه سرور بسازیم بعد میتونیم از وای فای مودم دیتا بگیریم و از طریق سیم کشی بدیم به میکرو ولی خب یازم سخته اما اگه بشه حتی میشه کاری کرد که با هر گوشی که وای فای داره همین کار رو بکنیم حتی با iOS و خیلی ارزون تر و راحت تر از بقیه راهها در میاد... حالا اگه کسی چیز بیشتری میدونه کمک کنه لطفن:hi: