PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Led



t.o.e
09-05-2011, 15:31
سلام:
خسته نباشید به همگی دوستان.انشاءا... که در ایام امتحانات ...درساتونو با موفقیت پاس بکنید.
.
.
.
.
از دوستان کسی میدونه که چه شکلی میشه با یه کلید فشاری یک led رو براش سه حالت تعریف کرد؟
حالت اول:روشن
حالت دوم: چشمک زن
حات سوم: خاموش.
و این مراحل تکرار بشود.
با میکرو نمیخوام.میخوام همش به صورت انالوگ باشه.تا اینجا میدونم که یه ترانزیستور حداقل نیاز داره.
از دوستان کسی اطلاع داشت که عضو این سایت نیستند به ایمیل من هم میل بزنند ممنون میشم.
sts.electronic@gmail.com (sts.electronic@gmail.com)

javad naderi
09-05-2011, 15:57
سلام.با میکرو که راحته.ولی بدون اون میتونی با 1 تایمر این کارو انجام بدی.

ghaem313
09-05-2011, 21:05
كليد فشاري كه دو حالت بيشتر نداره چه جوري سه حالت ازش مي خواي در بياري

t.o.e
09-05-2011, 22:27
سلام:
کلید فشاری کلا یا وصله یا وصل نیست.ولی هر بار که میزنید...یه پالس ایجاد میکنه(فکر میکنم!).وسایل کوهنوردی رو دیدید که یه لامپ داره و یه دکمه فشاری.هر بار که میزنید یه تغییر وضعیت میده.میخوام اونطوری عمل کنم.با 555 میشه این کار رو کرد؟

javad naderi
10-05-2011, 10:56
سلام:
کلید فشاری کلا یا وصله یا وصل نیست.ولی هر بار که میزنید...یه پالس ایجاد میکنه(فکر میکنم!).وسایل کوهنوردی رو دیدید که یه لامپ داره و یه دکمه فشاری.هر بار که میزنید یه تغییر وضعیت میده.میخوام اونطوری عمل کنم.با 555 میشه این کار رو کرد؟

سلام.وسایل کوهنوردی که میگین اون 1 counter تو برنامش گذاشتن و با تغییر مقدار اون وضعیت عوض میشه و خیلی ساده هستش.

afshin2001
10-05-2011, 23:35
سلام دوست عزیز
این خواسته یکم عجیبه میشه بگی
به مبارزه طلبیه، دنبال آدم بیکار می گردی ، می خوای ببینی کی باهوشتره یا هدف دیگری داری شایدم می خوای ببینی کی عرضه داره یه چیزی از مغزش تراوش کنه چون همونطور که بازیرکی مسئله رو تعریف کردی خودتم خوب می دونی راه حل آسونی نداره تا اونجا که میدونم این کار تا قبل از منطق دیجیتال و میکرو ها آنقدر سخت بود که مهندسان به علم مکانیک پناه می بردند تا الکترونیک برای مثال " (رله مشعل اگه مدل 20 سال پیش را با مدل امروزی مقایسه کنید !!!!!!!!!!! و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و............... )و ( تایمرهای ماشینهای لباسشویی و ........)" مثال زیاد است نیاز به توضیح نیست.

حالا اگه هدفت را روشن کنی ارزش وقت گذاشتن پیدا می کنه.
به هر حال از مسئله ات کلی کیف کردم راستش و بخوای یکی دو ساعتی مخمو به هم ریختی. امیدوارم همیشه در زندگی موفق و پیروز باشی.

t.o.e
11-05-2011, 01:04
سلام دوست عزیز
این خواسته یکم عجیبه میشه بگی
به مبارزه طلبیه، دنبال آدم بیکار می گردی ، می خوای ببینی کی باهوشتره یا هدف دیگری داری شایدم می خوای ببینی کی عرضه داره یه چیزی از مغزش تراوش کنه چون همونطور که بازیرکی مسئله رو تعریف کردی خودتم خوب می دونی راه حل آسونی نداره تا اونجا که میدونم این کار تا قبل از منطق دیجیتال و میکرو ها آنقدر سخت بود که مهندسان به علم مکانیک پناه می بردند تا الکترونیک برای مثال " (رله مشعل اگه مدل 20 سال پیش را با مدل امروزی مقایسه کنید !!!!!!!!!!! و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و............... )و ( تایمرهای ماشینهای لباسشویی و ........)" مثال زیاد است نیاز به توضیح نیست.

حالا اگه هدفت را روشن کنی ارزش وقت گذاشتن پیدا می کنه.
به هر حال از مسئله ات کلی کیف کردم راستش و بخوای یکی دو ساعتی مخمو به هم ریختی. امیدوارم همیشه در زندگی موفق و پیروز باشی.
سلام:
من فقط میدونم که با میکرو نیستش.چون این کار انجام شده و من یه نمونه دارم که خارجیه و صد در صد میدونم که میکرو نیستش.اگر بود قیمتش بالاتر از اینا بود.
یه مهندس موفق(خودمو نمیگما...شماها رو میگم.)، همیشه میتونه خلاقیت داشته باشه و تو الکترونیک همه چیز شدنی هست،ولی صبر و حوصله میخواد.
من دو تا حالتشو راه انداختم...مونده یه حالت که اگر راه بندازم تموم میشه.
تموم شد براتون نقشه شو میزارم.....بعدش که دیدید...مسخره نکنیدا...من سوادم در همین حد...بیشتر از اینا دیگه میره تو دیجیتال.
ما رو حلال کنید که دو ساعت مخ شما رو به هم ریختیم.گفتیم یه حرکتی بزنیم که چین غافلگیر بشه!

t.o.e
11-05-2011, 01:06
سلام.وسایل کوهنوردی که میگین اون 1 counter تو برنامش گذاشتن و با تغییر مقدار اون وضعیت عوض میشه و خیلی ساده هستش.
سلام:
مهندس گل میشه یه شماتیک بزاری یا بگی که چی کار کنم.
با 555 میتونم این کار رو انجام بدم؟
یه مقدار بیشتر راهنمایی کنید بقیه شو خودم انجام میدم.

t.o.e
11-05-2011, 01:31
یک راه حلی که به ذهن من رسیده اینه:
ما سه حالت رو براش آماده کنیم.یعنی روشن-چشمک زن و خاموش.
بعدش بیاییم یه کلید الکترونیکی که با پالس ساعت خروجی هاش رو عوض کنه و ما زمین رو بین این سه تا سوییچ کنیم.قطعه ای که چینیها گذاشتند اصلا تو ایران نیست و تو اینترنت هم نیست.منحصرا برای خودشون ساختند.
من میخوام اگر بتونم این رو درست کنم. تو دزدگیر به کار بگیرم.حالا این توی دزدگیر به چه درد میخوره.هیچی...چون جایی که قراره کار گذاشته بشه...تجهیزات خاصی هستند که تو هیچ جا نه میفروشن و نه عمومیت داره.اختصاصی برای یه جای خاصی هست.
شما گفتی هدف رو بگو...اینم هدف.من دنبال led روشن کردن نیستم.led یه مثاله که اگر با اون انجام بدم...مسئله منم حل میشود.

هنرفر
11-05-2011, 08:21
فكركنم بشه درستش كرد.الان امتحان ميان ترم دارم سرم خلوت شد طراحيش ميكنم.انشاالله

afshin2001
11-05-2011, 10:35
دوست عزیز با تشکر از اعلام نظرت
می خوام بدونی بر علیه ات نیستم با نظرت که خواستن توانستن موافقم خیلی زیاد.جمله ای که گفتی هرچیزی قابل ساخت است را با تمام قوا تایید می کنم و با اجازه یکم اصلاحش می کنم در واقع در دنیای امروزی همه چیز قابل ساختن است ولی "" ولی"" مقرون به صرفه بودن تعیین کننده بقا است.در واقع قابل ساخت بودن هرچیزی را دیگر علم آن، تعیین نمی کند بلکه اقتصاد و روشنتر (پول) تعیین می کند.(البته این جمله استثنا هم دارد مثل موارد نوآوری های hi. Tec.و ... )و امیدوارم هرچه زودتر مشکلو حل کنی.
حالا که منم علاقه مند کردی به این مطلب البته با اجازه بزرگترا. و می خوام اگه بتونم یکم کمک کنم البته اگه از این کوزه توخالی چیزی تراوش کنه بیرون.سوالی دارم در طراحی این سیستم از موارد زیر میشه استفاده کرد یا نه؟
1 - امکان استفاده از یک کلید مکانیکی 3 وضعیتی وجود داره یا نه از یک میکرو سوییچ ساده دوپایه باید استفاده کنیم.
2 - امکان استفاده از دیجیتال و منطق آنرا داریم یا نه مثلا میتونم از یک آسی 7408 یا 4001 استفاده کنم یا نه؟
3 - امکان استفاده از ترانزیستور ها تریستورها و دیودها و.. وجود داره ؟
4 - می خواهید این مکانیزم به صورت الکترونیکی محض باشه یا ترکیبی با مکانیک هم ممکن است.
5 - امکان استفاده از ic اساسا وجود داره یا خیر مثل 555 یا 556 یا 741 و..اگر این موارد را مشخص کنی فکر کنم تکلیفمون را بدونیم و همه دوستان دیگر نیز بتوانند راحت مسئله را درک کنند.

t.o.e
11-05-2011, 19:42
دوست عزیز با تشکر از اعلام نظرت
می خوام بدونی بر علیه ات نیستم با نظرت که خواستن توانستن موافقم خیلی زیاد.جمله ای که گفتی هرچیزی قابل ساخت است را با تمام قوا تایید می کنم و با اجازه یکم اصلاحش می کنم در واقع در دنیای امروزی همه چیز قابل ساختن است ولی "" ولی"" مقرون به صرفه بودن تعیین کننده بقا است.در واقع قابل ساخت بودن هرچیزی را دیگر علم آن، تعیین نمی کند بلکه اقتصاد و روشنتر (پول) تعیین می کند.(البته این جمله استثنا هم دارد مثل موارد نوآوری های hi. Tec.و ... )و امیدوارم هرچه زودتر مشکلو حل کنی.
حالا که منم علاقه مند کردی به این مطلب البته با اجازه بزرگترا. و می خوام اگه بتونم یکم کمک کنم البته اگه از این کوزه توخالی چیزی تراوش کنه بیرون.سوالی دارم در طراحی این سیستم از موارد زیر میشه استفاده کرد یا نه؟
1 - امکان استفاده از یک کلید مکانیکی 3 وضعیتی وجود داره یا نه از یک میکرو سوییچ ساده دوپایه باید استفاده کنیم.
2 - امکان استفاده از دیجیتال و منطق آنرا داریم یا نه مثلا میتونم از یک آسی 7408 یا 4001 استفاده کنم یا نه؟
3 - امکان استفاده از ترانزیستور ها تریستورها و دیودها و.. وجود داره ؟
4 - می خواهید این مکانیزم به صورت الکترونیکی محض باشه یا ترکیبی با مکانیک هم ممکن است.
5 - امکان استفاده از ic اساسا وجود داره یا خیر مثل 555 یا 556 یا 741 و..اگر این موارد را مشخص کنی فکر کنم تکلیفمون را بدونیم و همه دوستان دیگر نیز بتوانند راحت مسئله را درک کنند.
.
.
.

سلام:
کلید....فقط ...فشاری ساده یا همان push button خودمون.
از آی سی هایی که گفتید هم میشه استفاده کرد.
ازای سی های TTL و CMOS هم میتونید استفاده کنیم.
ولی این بابایی که طراحی کرده..کلا از یه ترانزیستور و مقاومت و خازن و کلید فشاری و دو تا قطعه ای که من نمیدونم چیه استفاده کرده.مدارش خیلی ساده است ولی من هر چی دارم فکر میکنم که اون قطعات دیگر چی هستند....که اینکار رو می کنند نمیدونم.
با میکرو به این دلیل نمیشه که خیلی راحت از کار میافته.تمام میکروها اعم از avr- pic-ARm رو به راحتی از کار میشه انداخت.ولی انالوگ رو نمیشه به این راحتی ها از پای دراورد.

اگرم الان سرتون شلوغه مسئله ای نیست.من فقط مطرح کردم که ببینم کسی میتونه کمکی کنه یا نه.خودم دارم روش کار میکنم..
در کل اگر کسی به نتیجه رسید ما رو هم خبر کنه.
موفق و موید باشید.

ghaem313
11-05-2011, 22:41
خوب يه عكس ازش بذار شايد كسي بفهمه چيه
در ضمن مطمئني كه اون قطعه ترانزيستوره؟ شايد آي سي باشه

t.o.e
12-05-2011, 02:05
سلام:
متاسفانه به دلایل ا..... نمیتونم عکسی بزارم.
100 درصد مطمئن هستم که ترانزیستور هست.با اسکوپ و تجهیزات دیگه رفتار کاریش رو تحلیل و بررسی کردم و جاش یه ترانزیستوز گذاشتم و عین قبل کار کرد.
من تا تیر ماه در گیرم.ولی روی این بحث کار میکنم و به نتیجه رسیدم حتما تو همین تاپیک نتایج رو قرار میدم.



__________________________________________________ ____________________
دست همگی شما درد نکنه.
انشاءا... که همیشه در رشته مورد نظرتون موفق و صاحب نظر بشید.
یا علی مدد.
__________________________________________________ ____________________

t.o.e
12-05-2011, 02:08
خوب يه عكس ازش بذار شايد كسي بفهمه چيه
در ضمن مطمئني كه اون قطعه ترانزيستوره؟ شايد آي سي باشه
ترانزیستوره.روی اون قسمت رزین خاصی ریخته شده که به هیچ طریقی نمیشه اون رزین رو از بین برد.چون خودمون تو مدارامون از همون رزین میریزیم و کاریشم نمیشه کرد.اگر کنده بشه کل اون قسمت رو بر میداره و امکان اینکه track ها رو برداره هست.
ممنون از پیگیری شما.