PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با lcd 6100



delta2010
27-06-2010, 21:24
سلام

دوستن من یک lcd6100 خریدم تا راه اندازی کنم . و توی راه اندازی مشکلی ندارم .

ولی پایه های اون مثل سوکت هست .

مثل عکس زیر :

You can see links before reply (You can see links before reply)

کسی ترتیب این پایه ها را میدونه

پایه های 1 تا 10 چه جوری هستند ؟

rfbook
27-06-2010, 21:51
You can see links before reply

You can see links before reply

این هم یه PDF زبان اصلی آموزشی برای این lcd

************************************************** ************************
You can see links before reply
************************************************** ************************


دوستانی که اصفهان هستند انواع lcd های موبایل را اگر میخوان یه جای ارزان پیدا کردم .

مثلا lcd 6100 را 5000 تومان

n96 اصلی 14000 تومان

و ......

delta2010
28-06-2010, 12:31
سلام

ممنون از شما


آقا کسی میدونه اینو چه طوری لحیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rfbook
28-06-2010, 14:15
سلام

یک نوع کابل فلت هست که میتونین برای این کار استفاده کنین .

توی 3 میلی متر 5 رشته کابل داره .

از این نوع فلت براحتی میتونین استفاده کنین .

( البته باید هویه قطعات smd داشته باشین )

armstk
28-06-2010, 20:47
سلام
سوکتش هست دیگه , میتونین خیلی راحت از سوکتش استفاده کنین

rfbook
28-06-2010, 20:59
سوکتش هست دیگه , میتونین خیلی راحت از سوکتش استفاده کنین

سلام . یعنی سوکتش هست . من از موبایلیه پرسیدم گفت نیست .

آقا این سوکتش کجا گیر میاد ؟

ما هر بار میخوایم یکی از اینا رو استفاده کنیم باید با این سیم ها لحیم کنیم

armstk
28-06-2010, 21:30
سلام
سوکت این lcd رو من خودم خریدم....و روی برد هم وصل کردم
تو مشهد که زیاده همه دارن , من خریدم 500 تومن

rfbook
28-06-2010, 21:35
از موبایلی ها گرفتین یا الکترونیکی ها ؟

یک طرفش سوکت هست

اون طرفش چیه ؟