PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد درست کردن پرتابلر.............



Elec_l0vE
19-03-2010, 14:12
سلام برای تولید کد ها از چه برنامه ای باید استفاده کنم و اصولا ال ای دی ها چه جوری وصل میشن که متن حرکت میکنه


Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 '
Data &H7F , &H01 , &H01 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 'l
Data &H3F , &H41 , &H41 , &H41 , &H3F , &H00 , &H00 'o
Data &H78 , &H06 , &H01 , &H06 , &H78 , &H00 , &H00 'v
Data &H7F , &H49 , &H49 , &H41 , &H00 , &H00 , &H00 'e


اگه کسی پرتابلر درست کرده منو راهنمایی کنه اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم (نقشه و برنامه دارم) ولی میخام خودم شروع کنمaa)

Elec_l0vE
20-03-2010, 01:22
منظورم همون تابلو هوایی هست :wink:

1nafar
20-03-2010, 08:34
سلام
کد های تولیدی بستگی به تعداد led و در کل نحوه ی بستن مدار و برنامه ای که می نویسید داره ( نحوه ی اسکن کردن led ها )
پروژه های زیر رو ببین ، توی اولی کد های مورد نیاز برای هر حرف رو توی matrixletter.gif اورده :

You can see links before reply
فیلم مربوط به پروژه ی دوم :
You can see links before reply

1nafar
20-03-2010, 08:40
سلام
کد های تولیدی بستگی به تعداد led و در کل نحوه ی بستن مدار و برنامه ای که می نویسید داره ( نحوه ی اسکن کردن led ها )
پروژه های زیر رو ببین ، توی اولی کد های مورد نیاز برای هر حرف رو توی matrixletter.gif اورده :

You can see links before reply
فیلم مربوط به پروژه ی دوم :
You can see links before reply

Elec_l0vE
20-03-2010, 16:15
ممنون ولی من این فایل ها رو همشو داشتم

منظورم این بود که این که یه ردیف led بیشتر نیست تو مدار . چه جوری متن رو نشون میده به اون شکل و led ها رو باید چه جوری و روی چه چیزی تنظیم کنم

morteza_rk
20-03-2010, 19:43
سلام مهناز جان

ماشالله ماشالله شما چقدر سوال می پرسی؟!:lol: بالآخره ما نفهمیدیم شما ربات سازی ، تابلو سازی ، پرتابلر کاری ، امدادگری... :mrgreen:

من در این زمینه تجربه ی عملی ندارم ، ولی اصول کار تا حدود زیادی شبیه به تابلو روانهای معمولی هست! یعنی به اثر فلیکر مربوط میشه (خطای چشم).

کافیه که شما یه کلمه رو انتخاب کنی و براش فونت طراحی کنی ، بعدش باید اون کلمه رو در فونت مورد نظر ستون به ستون نشون بدی! اما باید به این نکته هم توجه کنی که سرعت چرخش محور موتور تاثیر مستقیم در تعیین مدت زمان روشن کردن هر ستون داره. البته به همین سادگی هم نیست و یه اصول خاصی داره ولی نشدنی هم نیست. یه نکته ی مهم دیگه اینه که هر ستون باید یک واحد جلوتر از ستون قبلی روشن و خاموش بشه! و نکته بعدی هم اینکه جهت گردش محور موتور تعیین کننده ی این هست که ستونهارو از چپ به راست روشن کنید یا برعکس.

یه کم به شکل های زیر توجه کن ، فکر کنم بهتر باشه ، حالتی رو در نظر بگیرید که یه ستون چهار تایی از LED داریم و می خوایم اون شکل کلی رو روش ظاهر کنیم :

You can see links before reply

You can see links before reply

Elec_l0vE
20-03-2010, 21:13
واه مرتضی جان چه عیبی داره خب . از قدیم گفتم پرسید عیب نیست ندانستن عیب است aa)

ببینید من دقیقا مشکلم همون موتور و پره هاش هست . میخام ببینم کسی عکسی چیزی در مورد شیوه ی صحیح جایگزاری موتور و led ها و همینطور سرعت انتخابی برای موتور نداره ؟
تو تولید کدهاش مشکلی ندارم

Elec_l0vE
20-03-2010, 21:15
واه مرتضی جان چه عیبی داره خب . از قدیم گفتم پرسید عیب نیست ندانستن عیب است aa)

ببینید من دقیقا مشکلم همون موتور و پره هاش هست . میخام ببینم کسی عکسی چیزی در مورد شیوه ی صحیح جایگزاری موتور و led ها و همینطور سرعت انتخابی برای موتور نداره ؟
تو تولید کدهاش مشکلی ندارم

morteza_rk
20-03-2010, 21:28
شوخیدم مهناز جان :lol: ، وگرنه هدف از ایجاد این سایت همینه ، یعنی اینجا همه باید بپرسن تا در ناآگاهی نمونن.

شما هم که پر و پا قرص چسبیدی به سایت و به هر موضوعی ناخنک میزنی. خیلی خوبه ، معمولا دخترخانوما کمتر اینطوری هستن.

همونطوریکه قبلا هم گفتم من در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم ، اما یادمه که مهندس لاچینی توی سایتش یه آموزش و چنتا فایل و عکس گذاشته بودن. ایشون خودشون یه نمونه از این پروتابلرها ساختن و فیلمشم گذاشته بودن.

به نظرم یه سری به اونجا بزنین بد نیست.

راستی لباس و خریدای عیدتو انجام دادی؟!؟!!! که از چند روز قبل تا الآن که چند ساعت مونده به سال تحویل داری توی سایت می گردی؟ :wink:

Elec_l0vE
20-03-2010, 21:53
من خریدامو از یک ماه پیش انجام دادم . اخه تو این مدت هیچی پروزه نساختم حالا علاقه مند شدم

من تو سایت اقا لاچینی چیزی ندیدم میشه لینک رو محبت کنید

morteza_rk
20-03-2010, 22:16
سال نوت مبارک

خوشم اومد که از رو نرفتی!؟ aa) 10 دقیقه مونده به سال تحویل بازم اینجا بودی!

باید خودم برم دنبالش فعلا لینکشو ندارم ، سعی می کنم تا فردا لینکشو بذارم.

Elec_l0vE
21-03-2010, 03:08
آره دیگه خراب ایران میکرو شدم aa) باشه منتظرم

Elec_l0vE
23-03-2010, 03:02
الو ؟!

morteza_rk
23-03-2010, 17:43
سلام مهناز جان

شرمنده ، پاک یادم رفته بود؟! آخه این روزا همش برامون مهمون میاد کلا درگیرم. ببخشید. الان میرم لینکشو پیدا می کنم.

1nafar
23-03-2010, 19:52
سلام
نحوه ی اسکن کردن کد دقیقا همجوری هست که اقا مرتضی گفت .
برای اتصال فیبر مدار چاپی به بورد دوتا راه وجود داره :
1- از میکروکنترلر نوع l استفاده کنید و دوتا باطری 1.5 وت رو برد بزارید ، در این حالت برد + باطری + led بر روی موتور نصب میشه و همراه اون میچرخه
2- سر راه تغذیه ی برد یه دونه پل دیود و خازن ظرفیت بالا قرار بدید و یه دونه کلکتور بسازید ، اگه یه موتور dc رو باز کنید دقیقا متوجه منظورم میشید .

تغذیه ی موتور از تغذیه ی میکرو جدا هست و شما باید اون رو طوی تنظیم کنید که به بالاترین شفافیت در هنگام چرخش led ها دست پیدا کنید .

morteza_rk
23-03-2010, 20:07
من یه سر به سایت مهندس لاچینی زدم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم :( ، براشون ایمیل زدم که در صورت موجود بودن لینکشو برام میل کنن.

آخه من 2 سال پیش توی سایتشون این پروژه رو دیده بودم. فکر کنم بجای استفاده از موتور پروژه رو روی چرخ عقب دوچرخه اجرا کرده بودن! وقتی رکاب می زدن ledهای روی یک سیم پره متن موردنظر رو نشون می دادن. آخه فیلمش گذاشته بودن که من دیدم ، ولی الآن هرچی می گردم نیست.

morteza_rk
23-03-2010, 20:46
آخیییییییش....

بالاخره بعداز مدتی جستجو لینکشو پیدا کردم ، ولی فکر کنم دیگه از توضیحات سابق خبری نیستو برای فروشه! نمی دونم دیگه شما زحمت چک کردن این موضوع و جستجوی بیشتر رو خودت بکش.

You can see links before reply

You can see links before reply

Elec_l0vE
23-03-2010, 20:48
باشه ممنون . ولي اينا كه همش پولي بود . عيب نداره فعلا بي خيالش شدم

Romanof
25-03-2010, 15:50
اون کدهایی را که شما می خواستین تولیدش کنید کد هایی هگذی هستند که روی پرت میکرو قرار می گیرند و توسط نرم افزار تولید شده اند . من راه بهتری به شما پیشنهاد می کنم :
حتماً می دونین که پرت های میکرو را به صورت زیر عدد گذاری می کنند
PORTD.0 = 1
PORTD.1 = 2
PORTD.2 = 4
PORTD.3 = 8
PORTD.4 = 16
PORTD.5 = 32
PORTD.6 = 64
PORTD.7 = 128
که مجموعشون برابر 256 هست پس اگر شما بخواهید PORTD.0 و PORTD.1 را یک کنید باید عدد 3 را روی پرت بگذارید ( عدد های متناظر پین های مورد نظر را باهم جمع می کنیم ).
پس می تونین با طراحی جدول مثل جدول زیر کارکترهای مورد نظر خود را طراحی کنید .
نکته : هیچ محدودیتی در تعداد ستون وجود ندارد ولی تعداد سطر ها نباید بیشتر از 8 تا بشه

You can see links before reply

به عنوان مثال برای نمایش عدد 3 که در زیر شکلش وجو دارد به صورت زیر عمل می کنیم :


Portd = 65
Waitms 40
Portd = 145
Waitms 40
Portd = 153
Waitms 40
Portd = 149
Waitms 40
Portd = 115
Waitms 40

You can see links before reply

اینم برنامه یک ساعت با ATmega8 :

مجموع دستورات wait در نمایش هر چهار متغیر برابر 250 میلی ثانیه می شود که به دلیل این که در حلقه For قرار دارد مجموعاً 1 ثانیه تاخیر به وجود می آید .


$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portd = Output
Dim M1 As Byte , M2 As Byte , H1 As Byte , H2 As Byte , S As Byte , Sh As Byte
M1 = 0 : M2 = 0 : H1 = 0 : H2 = 0 : S = 0
Do
For Sh = 1 To 4 Step 1
Select Case H2
Case 0 : Goto 0
Case 1 : Goto 1
Case 2 : Goto 2
Case 3 : Goto 3
Case 4 : Goto 4
Case 5 : Goto 5
Case 6 : Goto 6
Case 7 : Goto 7
Case 8 : Goto 8
Case 9 : Goto 9
End Select
Select Case H1
Case 0 : Goto 0
Case 1 : Goto 1
Case 2 : Goto 2
Case 3 : Goto 3
Case 4 : Goto 4
Case 5 : Goto 5
Case 6 : Goto 6
Case 7 : Goto 7
Case 8 : Goto 8
Case 9 : Goto 9
End Select
Goto Dobdot
Select Case M2
Case 0 : Goto 0
Case 1 : Goto 1
Case 2 : Goto 2
Case 3 : Goto 3
Case 4 : Goto 4
Case 5 : Goto 5
Case 6 : Goto 6
Case 7 : Goto 7
Case 8 : Goto 8
Case 9 : Goto 9
End Select
Select Case M1
Case 0 : Goto 0
Case 1 : Goto 1
Case 2 : Goto 2
Case 3 : Goto 3
Case 4 : Goto 4
Case 5 : Goto 5
Case 6 : Goto 6
Case 7 : Goto 7
Case 8 : Goto 8
Case 9 : Goto 9
End Select
Next
Sh = 0
Incr S
If S > 59 Then
S = 0
Incr M1
End If
If M1 > 9 Then
M1 = 0
Incr M2
End If
If M2 > 5 Then
M2 = 0
Incr H1
End If
If H1 > 9 Then
H1 = 0
Incr H2
End If
If H2 > 2 Then
H2 = 0
End If
Loop
End 'end program


0:
Portd = 126
Waitms 10
Portd = 129
Waitms 10
Portd = 129
Waitms 10
Portd = 129
Waitms 10
Portd = 126
Waitms 10
Return

1:
Portd = 4
Waitms 10
Portd = 2
Waitms 10
Portd = 256
Waitms 10
Portd = 0
Waitms 10
Portd = 0
Waitms 10
Return

2:
Portd = 134
Waitms 10
Portd = 193
Waitms 10
Portd = 161
Waitms 10
Portd = 145
Waitms 10
Portd = 142
Waitms 10
Return

3:
Portd = 97
Waitms 10
Portd = 138
Waitms 10
Portd = 141
Waitms 10
Portd = 129
Waitms 10
Portd = 113
Waitms 10
Return

4:
Portd = 24
Waitms 10
Portd = 20
Waitms 10
Portd = 18
Waitms 10
Portd = 256
Waitms 10
Portd = 16
Waitms 10
Return

5:
Portd = 159
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 113
Waitms 10
Return

6:
Portd = 126
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 137
Waitms 10
Portd = 114
Waitms 10
Return

7:
Portd = 7
Waitms 10
Portd = 7
Waitms 10
Portd = 250
Waitms 10
Portd = 5
Waitms 10
Portd = 3
Waitms 10
Return

8:
Portd = 102
Waitms 10
Portd = 153
Waitms 10
Portd = 153
Waitms 10
Portd = 153
Waitms 10
Portd = 102
Waitms 10
Return

9:
Portd = 78
Waitms 10
Portd = 146
Waitms 10
Portd = 146
Waitms 10
Portd = 146
Waitms 10
Portd = 126
Waitms 10
Return

Dobdot:
Portd = 0
Waitms 10
Portd = 0
Waitms 10
Portd = 36
Waitms 10
Portd = 0
Waitms 10
Portd = 0
Waitms 10
Return