PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در طراحی مدار نشاندهنده وجود ولتاژ ac



tehran11
02-02-2010, 17:18
با سلام خدمت دوستان

من نیاز به یه مدار دارم که بتونه وجود و یا عدم وجود ولتاژ AC توی مسیر خروجی یه دستگاه رو نشون بده؛ فقط قسمت مشکل کار اینجاست که ولتاژ اون نقطه بین 16 ولت تا 2300 ولت متغیره، در ضمن فقط کافیه که خروجی دستگاه به شکل یه led یه یه چیزی تو اون مایه ها باشه

با تشکر

armstk
02-02-2010, 18:50
چون كه ولتاژ خروجي شما زياد هستش شما مي تونيد يك مقاومت كم اهم كه مي تونه يك سيم پيچ هم باشه به صورت سري با خروجي بزارين ، حالا اگر جرياني بگذره ولتاژي در دو سر اون مقاومت ايجاد ميشه كه ميتونه ازش يه عنوان يك خروجي نشان دهنده استفاده كني

tehran11
02-02-2010, 19:10
چون كه ولتاژ خروجي شما زياد هستش شما مي تونيد يك مقاومت كم اهم كه مي تونه يك سيم پيچ هم باشه به صورت سري با خروجي بزارين ، حالا اگر جرياني بگذره ولتاژي در دو سر اون مقاومت ايجاد ميشه كه ميتونه ازش يه عنوان يك خروجي نشان دهنده استفاده كني

:d
ممنون از جوابتون؛
فقط یه مساله ای هست و اونم اینکه هم جریان خروجی در حد میلی آمپره و هم تغییرات ولتاژ خیلی زیاده.

armstk
02-02-2010, 19:24
ميتونيد بگين كه اين چه دستگاهيه كه ولتاژ تون متغيره؟
چون كه جريان كمي عبور ميكنه و ممكنه كه افت ولتاژ دو سر مقاومت به ميلي ولت برسه ،مي تونيم با افزايش مقاومت مثلا از 1 اهم به 100 اهم افت ولتاژ دو سر اونو بيشتر كرد(مثلا الان با اين تغير مقاومت افت ولتاژ دو سر مقاومت 100 برار ميشه)

tehran11
03-02-2010, 09:44
این یه جور دستگاه استارتر یا راه اندازه.

تو مواقعی که میخواد دستگاه رو استارت کنه یه ولتاژ بالا ایجاد میکنه و بعد از راه اندازی ولتاژ خروجی کم میشه.
مساله مهم همین اختلاف زیاد ولتاژهاست. چون اگه بخوایم یه مقاومت با خروجی سری کنیم موقعی که دستگاه استارت میخوره و ولتاژ بالاست؛ ولتاژ زیادی رو مقاومت افت میکنه. من فکر میکنم یکی از راهها استفاده از یه ترانزیستور با بتای بالاست (یا دارلینگتون) که با یه مقاومت بالا به خروجی این دستگاه وصل باشه و یه led رو روشن کنه اما مشکل اینه که خروجی ac هست.
نظر شما چیه ؟

masoodhashemy
03-02-2010, 10:54
سلام
مشکل شما تشخیص دادن ولتاژ ac است؟ یا چیز دیگری؟

tehran11
03-02-2010, 16:29
سلام
مشکل شما تشخیص دادن ولتاژ ac است؟ یا چیز دیگری؟

ممنون از جوابتون - فقط بودن یا نبودن ولتاژ که بشه باهاش مثلا یه led روشن کرد.

1nafar
04-02-2010, 09:23
سلام
بخ نظر من میشه با پیچیندن چند دور سیم لاکی به دور سیم اصلی مشکل رو حل کرد .
شما میتونید دو تا سیم پیچ ایجاد کنید ، یکی از سیم پیچ ها مثلا 100 حلقه برای ولتاژ های کم و سیم پیچ دیگه 10 حلقه برای ولتاژ های زیاد .
شما باید این دو تا سیم پیچ رو با هم مشترک کنید و سر های غیر مشترک رو به ورودی یک گیت or متصل کنید . خروجی گیت or به اتد led و سر مشترک سم پیچ ها به گراند ایسی و کاند led متصل میشه .
وقتی که جریانی از سیم اصلی عبور میکنه ، باعث میشه توی سیم پیچ ها ولتاژ ی القا بشه . چون ولتاژ القا شده رابطه ی مستقیم با ولتاژ سیم داره ......

mehrdadgh
05-02-2010, 20:26
سلام
شما روشی که آقای یه نفر گفتن رو تست کن اگه نشد منم یه راهی به ذهنم رسید ولی نمی دونم جواب بده یا نه
باید تستش کنی

منتظر جواب شما

tehran11
06-02-2010, 10:03
سلام
بخ نظر من میشه با پیچیندن چند دور سیم لاکی به دور سیم اصلی مشکل رو حل کرد .
شما میتونید دو تا سیم پیچ ایجاد کنید ، یکی از سیم پیچ ها مثلا 100 حلقه برای ولتاژ های کم و سیم پیچ دیگه 10 حلقه برای ولتاژ های زیاد .
شما باید این دو تا سیم پیچ رو با هم مشترک کنید و سر های غیر مشترک رو به ورودی یک گیت or متصل کنید . خروجی گیت or به اتد led و سر مشترک سم پیچ ها به گراند ایسی و کاند led متصل میشه .
وقتی که جریانی از سیم اصلی عبور میکنه ، باعث میشه توی سیم پیچ ها ولتاژ ی القا بشه . چون ولتاژ القا شده رابطه ی مستقیم با ولتاژ سیم داره ......

دوست عزیز فرمایش شما دسته؛ اما زمانی که ما یه خروجی با ولتاژ بالا با جریان پایین یا یه خروجی با ولتاژ پایین و جریان بالا داشته باشیم؛ خوب تو مدار ما حالت اول درسته و مدار مورد نظر شما کاملا جواب میده، اما تو حالت دوم هم ولتاژ و هم جریان خروجی ما پایینه، که تو این حالت مدار مورد نظر شما جوابگو نیست، حالا ما اگه بخوایم برای حالت دوم از یه شنت یا یه جور سنسور جریان استفاده بکنیم قضیه حله؛ اما اون قسمت های ولتاژ اینجا خرابکاری میکنه.

بازم از نظرات شما ممنونم و منتظر.