PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [سوال] ورودي هاي ديجيتال ميكرو



CINAPA
09-02-2016, 11:26
با سلام
سوال برام پيش اومده مگه تو ميكرو ها ورودي ديجيتال هم داريم .
ورودي انالوگ را خودم ميدونم ولي ديجيتال چطوريه ؟؟؟؟؟؟؟

Ma3ood
09-02-2016, 17:32
معمولا ورودی دیجیتال داریم دیجیتال یعنی صفر و یک ک حالا ب هر صورتی میشه با میکرو خوندن سوالتون مبهم هستش

CINAPA
09-02-2016, 17:59
معمولا ورودی دیجیتال داریم دیجیتال یعنی صفر و یک ک حالا ب هر صورتی میشه با میکرو خوندن سوالتون مبهم هستش
اره مهندس اينا كه مشخصه . ولي منظورم اينه كه الان مثلا ما يه ولتاژي داريم و ميخوايم اين ولتاژ را مثلا اگه از صفر تا 5 ولته بصورت ديجيتالي روي پورت قرار بديم كه تعداد پله هاش زياد باشن . ايا اينطوري امكان داره . مثلا 0 ولت كه صفر هست ولي يك ولت ميشه يك ولي بعدش ولت بعدي چيز ديگه .
در كل منظور اينه كه صفر و يا 5 ولت صرفا نمايانگر 0 يا 1 نباشه ....

- - - Updated - - -

Ma3ood
09-02-2016, 23:50
چیزی ک شما میفرمایید برای میکرو و سیستم دیجیتال بی معنی میشه چون مبنی این سیستم این اجازه را نمی دهد و نظرتون بیشتر ب انالوگ میخوره
حالا با توجه ب تبدیل کننده های انالوگب دیجیتال adc و دیجیتال ب انالوگ dac این امکان پذیر خواهد بود ک میکروهای سطح بالا چنین امکاناتی روی اون هست یعنی ی بازه 0 تا 5 ولت دیجیتالی مثلا با موج pwm را تبدیل کنیم ب عددی بین 0 تا 5 ولت انالوگ و....