PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه مدار تقسیم کننده



masoodhashemy
25-12-2009, 01:05
با سلام
بنا به درخواست یکی از عزیزان در سایت eca این مدار تقسیم کننده 2 عدد 4 بیتی بر هم رو طراحی کردم:

فرض کنید میخواهید 7 تقیسم بر 3 کنید:(درگوشی بگم حاصل 2 هست این رو فعلا به کسی نگو)
روند کار:

با خوردن اولین کلاک 3 با 0 جمع میشود. که میشود 3
آیا حاصل بزرگتر از 7 است؟ خیر - پس عملیات ادامه می یابد.
با خوردن دومین کلاک 3 با حاصل عملیات قبل (یعنی 3) جمع میشود. که میشود 6
آیا حاصل بزرگتر از 7 است؟ خیر - پس عملیات ادامه می یابد.
با خوردن سومین کلاک 3 با حاصل عملیات قبل (یعنی 6) جمع میشود. که میشود 9
آیا حاصل بزرگتر از 7 است؟ بله - پس عملیات تمام است.
خو ب چند بار خیر گفتیم؟ 2 بار
بار سوم که که عملیات با شکست روبرو شد باعث شد تغییری در نتیجه کار رخ ندهد این یعنی استفاده از شیفت رجیستر
ایم مداری که برای شما میگذارم مربوط به زمانی هست که خودم منطقی داشتم:

You can see links before reply

فقط به یک چیز دقت کن که شیفت رجیستر موقع روشن شدن ورودیهاش در حالت صفر هستد وگرنه اگر عدد دیگری باشد که تقسیم بهم میریزد.

یا علی

kavir
25-12-2009, 12:33
سلام
می تونید در بخش جمع آوری پروژه ها بذارید :wink:

HORMOZNEGAR
12-07-2013, 17:20
پس فایلش کو؟

zhaleh
12-10-2013, 22:36
سلام
میشه ی نمونه از مدار تقسیم کننده رو برام بفرستید به jalehgilani@yahoo.com
ممنون.:wink:

mehrkam
30-05-2016, 07:38
سلام
خیلی ممنون از زحماتتون
میبخشید من نمیتونم فایل بالا رو دانلود کنم امکانش هس برام میل کنید؟
mim.robat@yahoo.com
این آدرس ایمیلمه.خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید.

Ahmadparsa
11-01-2017, 23:31
سلام . لینک دانلود خرابه .لطفا درستش کنین یا برا منم میل بدین .ممنون
جیمیلم : ahmadparsa74@gmail.com

amir2640
28-06-2017, 23:09
سلام دوستان
میخواستم یکم راهنماییم کنید.
من میخوام یک پروزه ای رو انجام بدم که نیاز هست برای یکی از قسمت های اون یه چیزی بسازم که 15 ولت منفی و مثبت ورودیش باشه و سه تا خروجی داشته باشم که متناسب با دستوری که میکرو بهش میده در هر لحظه بتونم بین 10 میلی ولت ال 15 ولت و حداکثر 3 امپر در هر یک از پایه هام داشته باشم.
حال من دو تا مشکل دارم اول این که من چظور میتونم هر لحظه هر ولتازی رو بین اون بازه ای که عرض کردم به خروجیم بدم در حالی که خروجی میکرو من به این حد نیس و همچین ورودی رو هم نمیتونم بهش بدم.
بنابراین ممنون میشم از دوستان با تجربه که بنده رو راهنمایی کنن که چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟