PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلف rfc



majidma3000
05-05-2015, 00:36
سلام. من دارم یه اوسیلاتور RF 400Mhz درست میکنم، چندتا شماتیک پیدا کردم ولی همشون سلف RFC دارن مقدار هم نداره، کسی از دوستان میدونه این قطعه دقیقا چیه و از کجا میشه پیدا کرد؟

mdpj
11-08-2015, 07:23
سلام . تو چه قسمتی از دستگاه و یا شماتیک قرار داره و یا چند درصدی از شماتیک رو بذار تا اگه تونستم راهنمایت کنم . اصلا چرا از vco های استاندارد استفاده نمیکنی .مثلا max2620 که فرکانس کاری خیلی انعطاف پذیری داره و قطعات مورد استفاده هم همگی قطعات معمولی هستن .
Vco های زیادی وجود داره ولی متاسفانه قیمتشون بالاست . همین قطعه که گفتم فرکانس کاریش از 10mgz تا 1050mhz است و حتی میتونی با ولتاژ رو ی یکی از پایه هاش فرکانس خروجیت رو حداکثر تا 100mhz بالا و پایین کنی . ای سی مطمعن است و من خودم شخصا باهاش کار کردم رو فرکانس 800 تا 900 مگاهرتز .

mdpj
11-08-2015, 07:32
You can see links before reply اینم شماتیکی که خودم روش کار کردم و اگه میگفتی VCO برای چه کاری میخوای شاید بهتر میتونستم راهنماییت کنم .

- - - Updated - - -

البته این مقادیر مال 155 مگاهرتز است که تو دیتا شیت اون تقریبا بلوک کلی تمام فرکانس ها مثل هم است و مقدار و تعغیرات کمی دارند .

- - - Updated - - -

البته این مقادیر مال 155 مگاهرتز است که تو دیتا شیت اون تقریبا بلوک کلی تمام فرکانس ها مثل هم است و مقدار و تعغیرات کمی دارند .

Z.F.K
06-10-2015, 15:20
دوستان من یه شماتیک برای راه اندازی فرستنده rf 315 مگ میخوام.یعنی همینایی که به صورت ماژول هستن.هیچ چیزی پیدا نمیکنم.نمونه اش توی ریموت های اماده هستش.اما مقادیر سلف و خازناش معلوم نیستش.چکار باید کنم؟