PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تغییر سرعت nrf از 1 و 2 مگ به 256 کیلو



jonbakhsh
05-04-2015, 10:57
درود
چرا من وقتی توی این رجیستر RF_DR عدد 10 میدم دیگه NRF کار نمیکنه ولی وقتی 00 یا 01 میدم کار میکنه ؟؟؟
این هم دیتاشیتش

You can see links before reply

Shapour_Ardebil
05-04-2015, 14:20
ا سلام


ديدم اين سوال , سوال اکثريت استفاده کنندگان از اين ماژول مي باشد لذا سعي کردم تا برای اولین بار به اين سوال تا جايي که از ديتا شيت اين ماژول فهميدم پاسخ بدهم اميدوارم که مفيد باشد
در ريجيستر RF_SETUP دو بيت شماره 1 و 2 توان سيگنال (RF_PWR) ارسالي از فرستنده را تنظيم مي كنند

( '00'_18dBm , '01'_12dBm , '10'_6dBm , '11'_0dBm )
با استفاده از تركيب دو بيتي از بيت هاي شماره 3 "RF_DR_HIGH"(به عنوان بيت پرارزش) و بيت شماره 5 "RF_DR_LOW" (به عنوان بيت كم ارزش ) DR_RF (نرخ بيت ارسالي) تشكيل مي شود با استفاده از اين دو بيت مي توان نرخ بيت هاي ارسالي " Air Data Rate" (سرعت تبادل اطلاعات) را تغيير داد

('00' _1Mbps , '01' _2Mbps , '10' _250Kbps )
با توجه به موارد ذکر شده در بالا مقدار rf_setup در هر يک از نرخ هاي تبادل اطلاعات در زير ذکر ميشود


rf_setup =0x26; // ( set speed to 250Kbps and output power 0dBm )
rf_setup =0x06; // ( set speed to 1Mbps and output power 0dBm )
rf_setup =0x0E; // ( set speed to 2Mbps and output power 0dBm )



لازم به یاد آوری می باشد که مقادیر در زبان برنامه نویسی ( بیسکام , کدویژن , AtmelStudio , WinAVR ) هیچ فرقی نمیکند
موفق و پیروز باشید

jonbakhsh
05-04-2015, 14:25
ممنون
خوب من هم همین 26 که میدم اینجوری میشه
شما از چه تابعی استفاده میکند هر چند فکر نکنم مشکل تابع باشه چون اگه روی 1 مگ کار میده حتما 256 باید جواب بده