PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرو گرام كردن ميكرو مگا 32



mehrannohtani
07-03-2015, 02:15
سلام به همگي
چند روزي هست كه ميكرو avr مگا32 ام كار نميكنه،دوباره پرو گرام كردم،و پروگرام هم شد، ولي تو عمل كار نميكنه
يك دفعه اين طوري شد. همه چيز هم درسته، براي تست برنامه اي نوشتم كه تك به تك پايه ها را به ترتيب صفر و يك
ميكنه ولي تو عمل كار نميكنه// به نظر شما مهندسين مشكل كجاست؟؟ در حالي كه قبلا كار مي كرد.

sobhan537
07-03-2015, 02:23
فیوزبیت ها رو درست تنظیم کردید؟

mehrannohtani
07-03-2015, 02:39
بله
تنظيمان همه درسته

ehsanbagheri
07-03-2015, 09:23
به احتمال زیاد فیوز بیتها روی کریستال خارجی تنظیم شدن

mehrannohtani
07-03-2015, 13:41
ولي من كريستال خارجي را فعال نكردم، يك دفعه خود به خود اينجوري شد
فكر نكنم تنطيمات عوض شده باشه.

rozeh
07-03-2015, 15:35
به احتمال زیاد فیوز بیتها روی کریستال خارجی تنظیم شدن

اگه درست بیاد داشته باشم(خیلی وقته با 8بیتی ها کار نکردم) وقتی میکرو روی نوسان ساز خارجی هستش و نوسانسازی بهش وصل نیست، اتومات میره روی نوسانساز داخلی و شروع به کار میکنه.


ولي من كريستال خارجي را فعال نكردم، يك دفعه خود به خود اينجوري شد
فكر نكنم تنطيمات عوض شده باشه.

گاهی وقتا میشه که با وجود اینکه میکرو به صورت غیر اصولی راه اندازی میشه ولی کار میکنه ولی بعد یه مدت میکرو کار نکنه. یه جورایی لب مرز بحران قرار داره. نمی دونم شما کجا اشتباه کردید ولی شاید قرار دادن تصویر و شماتیک کارتون برای حل موضوع کمک کنه. قرار بدید شاید بقیه دوستان بتونن کمکتون کنند. همه چیز و جزئیات رو قرار بدید.