PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [درخواست] Usb nrf



J_Esmaili
15-07-2014, 19:01
سلام دوستان
یک ماژول هستش که به USB وصل میشود و پورت سریال مجازی تولید میکند بعد اطلاعات را به وسیله NRF که داخلش داره بی سیم ارسال میکنه

مشکل اینجا ست که دیتای و نمونه خیلی کمی داره و من تو ترجه یک قسمتش بد جوری مونم و منظورش را نمیفهم

حالا دوستان اگر قبلا این را راه اندازی کردن که چه بهتر کمک کنند اگر هم نه بگن معنی این چند جمله چیه:
Sending end can easily set the baud rate, in order to prevent the receiver-side processing, however, the sender sends a packet preferably every 5 ms delay


این هم لینک اصلی اطلاعات (البته فیلتر است):

You can see links before reply

hamedfhamedf
13-08-2014, 18:19
درباره این ماژول خیلی ها مشکل داشتن. ما خودمون یه ماژول سریال براش درست کردیم و یک firmware خوب براش نوشتیم که به راحتی میتونید تنظیمات nrf را هم توش انجام بدین.
اگه خواستین بهم pm بدین

J_Esmaili
14-08-2014, 00:34
سلام
من تونستم این ماژول رو فقط با نوع خودش استفاده کنم که اونم نیاز به هیچ تنظیمی نداشت و یک نکته مهم این بود که اطلاعات ارسالی اثلا مطمئن نیست و بعضی از اطلاعات حذف میشود اصلا مطمئن نیست به خاطر همین دارم خودم یکی طراحی میکنم اگر به نتیجه رسید در خدمتون هستیم.

- - - Updated - - -

سلام
من تونستم این ماژول رو فقط با نوع خودش استفاده کنم که اونم نیاز به هیچ تنظیمی نداشت و یک نکته مهم این بود که اطلاعات ارسالی اثلا مطمئن نیست و بعضی از اطلاعات حذف میشود اصلا مطمئن نیست به خاطر همین دارم خودم یکی طراحی میکنم اگر به نتیجه رسید در خدمتون هستیم.

hamedfhamedf
14-08-2014, 10:09
سلام
من تونستم این ماژول رو فقط با نوع خودش استفاده کنم که اونم نیاز به هیچ تنظیمی نداشت و یک نکته مهم این بود که اطلاعات ارسالی اثلا مطمئن نیست و بعضی از اطلاعات حذف میشود اصلا مطمئن نیست به خاطر همین دارم خودم یکی طراحی میکنم اگر به نتیجه رسید در خدمتون هستیم.

- - - Updated - - -

سلام
من تونستم این ماژول رو فقط با نوع خودش استفاده کنم که اونم نیاز به هیچ تنظیمی نداشت و یک نکته مهم این بود که اطلاعات ارسالی اثلا مطمئن نیست و بعضی از اطلاعات حذف میشود اصلا مطمئن نیست به خاطر همین دارم خودم یکی طراحی میکنم اگر به نتیجه رسید در خدمتون هستیم.
دلیل اینکه فقط تونستین با نوع خودش استفاده کنید فک کنم به خاطر تنظیمات خاص هست. که اگه اون تنظیمات را بدونید میتونید با ماژول nrf هم بهش وصل بشید.
باز هم در خدمتم

J_Esmaili
14-08-2014, 12:02
دلیل اینکه فقط تونستین با نوع خودش استفاده کنید فک کنم به خاطر تنظیمات خاص هست. که اگه اون تنظیمات را بدونید میتونید با ماژول nrf هم بهش وصل بشید.
باز هم در خدمتم

به احتمال زیاد درسته ولی چون با نوع خودش هم اطلاعات رو خوب ارسال نمی کرد و بعضی از اطلاعات حذف می شد نمیشه به ماژول اعتماد کرد و روی اون وقت گذاشت .
در ضمن این نکته هم که دیتای معتبری هم ازش نیست کار رو سخت میکنه من تو کل نت که گشتم فقط همون یک صفحه اطلاعات رو پیدا کردم که اون هم راه نیفتاد.
درکل نظر شخصی من این بود که ماژول خوبی نیست!!