PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پروگرام کردن



amin.bad
04-06-2014, 17:22
سلام
من برنامه رو نوشتم وقتی میخوام کامپایل کنم خطای Linker error: the program has no 'main' functionمیده؟؟
فایل c.رو اضافه کردم
مرسی

amin.bad
04-06-2014, 20:16
سلام
من برنامه رو نوشتم وقتی میخوام کامپایل کنم خطای Linker error: the program has no 'main' functionمیده؟؟
کسی نیست جواب بده ؟cry::

esisafa
04-06-2014, 20:52
فایل main.c رو به پروژه اضافه کردین

amin.bad
04-06-2014, 23:32
منظورتون چیه ؟؟
این اولین کارمه زیاد سر در نمیارم میشه واضحتر بگید؟؟
مرسی

esisafa
04-06-2014, 23:49
فکر کردم برای Arm در محیط keil برنامه مینویسید.
کدویژن از این مسخره بازی ها زیاد در میاره. شما یک پروژه نو بدون هیچ کد اضافه ای بسازید و اولین کاری که میکنید کامپایل پروژه باشه. وقتی کامپایل شد کدها رو اضافه کنید و دوباره کاپایل کنید

amin.bad
04-06-2014, 23:52
اره اصلا بدون هیچ دلیلی خطا میده:unh:
بازم ممنون به خاطر جوابتون

esisafa
04-06-2014, 23:57
نمیدونم بخاطر کرک کدویژنه یا خود برنامه مشکل داره. حتی گاهی وقتا مثلا بعد از 10 بار کامپایل کردن یک پروژه، دیگه درست کامپایل نمیکنه. اخیرا از کدویزاردش استفاده میکنم و بقیه کارا رو با Atmel studio انجام میدم

amin.bad
05-06-2014, 00:18
فکر کنم امشب این برنامه با من نمیخواد راه بیاد
چون من با کد ویزارد بدون هیچ تغییری باز هم همین خطا رو میده:(

sobhan537
05-06-2014, 00:21
واسه منم بعضی موقع ها خودبخود این ارور رو میده. برای رفع این ارور، یه پروژه جدید ایجاد کنید و کدها رو تو اون پروژه کپی کنید... انشاله که ارور برطرف میشه

J_Esmaili
05-06-2014, 00:25
این خطا مربوط به خود کامپایلر و کرک هستش من زمان هایی که این رو میداد تو کنترل پنلم یک تعییر مثل زبان سیستم میدادم و درست می شد اما حالا که از شرکت دیگه ای همون نسخه رو نصب میکنم مشکلی نداره (شرکت پرنیان) .

amin.bad
05-06-2014, 19:32
این خطا مربوط به خود کامپایلر و کرک هستش من زمان هایی که این رو میداد تو کنترل پنلم یک تعییر مثل زبان سیستم میدادم و درست می شد اما حالا که از شرکت دیگه ای همون نسخه رو نصب میکنم مشکلی نداره (شرکت پرنیان) .
سلام
میتونید این نرم افزار رو اپلود کنید

sadeghbakhshi
05-06-2014, 19:43
پیشنهاد میکنم
حالا که اول کار هستید برید سراغ اتمل استدیو چون کدویژن واقعا نرم افزار مذخرفی هست

KHM
05-06-2014, 21:36
ولی بنظر من کدویژن بد نیستا..فقط باید زبونشو بفهمی...
منم اولا زیاد مشکل داشتم باش...ولی الا نه...
یه چیزایی داره کدویژن که تو کتابا نیست...بخاطر همی فک میکنیم مزخرفه...

sadeghbakhshi
05-06-2014, 22:01
ولی بنظر من کدویژن بد نیستا..فقط باید زبونشو بفهمی...
منم اولا زیاد مشکل داشتم باش...ولی الا نه...
یه چیزایی داره کدویژن که تو کتابا نیست...بخاطر همی فک میکنیم مزخرفه...
نه مشکل من سر این هست که گاهی دکمه ی build از کار میوفته و دیگه محو میشه

KHM
06-06-2014, 01:33
نه مشکل من سر این هست که گاهی دکمه ی build از کار میوفته و دیگه محو میشه
واسه من تا حالا از این اتفاقا نیافتاده...من همیشه ctrl + F9 رو میزنم:د
وقتی یه ورژن خوب پیدا کنی، دیگه مشکلی نداری...من که کلا با کدویژن کار کردم...هرجا هم یه مشکل مسخره واسم پیش اومده اونقدی کنه شدم که پیداش کردم:د

KHM
06-06-2014, 01:42
دوست عزیز بعد xtal نقطه سمیکلن گذاشتی...ورداری ایشالا مشکلت حله...
xtal8000????
8000 خیلی کم نیس؟ باید بکنی 8000000...
در ثانی این دستور xtal اصلا به درد نمیخوره که...کی گفته فرکانس میکرو رو این دستور تعیین میکنه؟
اگه بخوای فرکانس میکرو رو تغییر بدی باید بری تو تنظیماتش...
موفق باشی