PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تولید high voltage 30کیلوولت



tomasedison6630
29-07-2009, 10:03
سلام
من یک مدار تولید ولتاژ 30کیلوولت با استفاده از ترانس تلویزیون ساختم ولی نمیدنم چرا مثل این عکس قوس نمیزنه

You can see links before reply

در این عکس
آیا از تکنیک خاصی استفاده شده استYou can see links before reply

robotistman
04-09-2009, 15:58
شما چه جوری جرات کردی این مدار رو بسازی ؟
نگفتی اگه برق بگیرتت تبدیل به چی می شی؟

sahand_azadee
30-03-2010, 01:51
ای ول بابا
میشه لطفا تمام نقشه راه اندازی مدارتو بزاری تو همین تاپیک؟؟ ممنون میشم

1سوال:: ولتاژ ورودی ترانسو چقدر دادی؟؟؟ ac?? ya dc??

update
30-03-2010, 09:56
با سلام
دوست عزیز
1 برق رو قطع کن
2 محیط اطراف پراب رو با اسپری اب مر طوب کن(مقاومت محیط کم شود)
3 روشنایی محیط خاموش
4 ایزولاسیون بقیه اجزا کاملا رعایت بشه
5 فاصله پراب ها رو اول تا حد امکان کم کن
6 احتیاط کن
7 احتیاط کن
8 اگه دستکش ایزوله داری دست کن
9 برق رو وصل کن
10 حالا کم کم پرابها رو دور کن
موید باشی

mohamad_musav
21-11-2012, 00:25
سلام دوست عزیز
لینکه عکسه خرابه میشه مدارت رو با توضیح اینجا بزاری؟ من به یه مدار های ولتاژ که با ترانس تلوزیون باشه 30kv احتیاج دارم ممنونم اگه جواب بدید.

10845
21-11-2012, 08:08
سلام یه راه بسیار ساده برای تولید hvمیدونم
واون اینه که=

اگه یه کویل موتور های قدیمه 6 ولت داشته (کویل موتور هندا قدیمی ها) و اونو به یه مدار داخلی لامپ کم مصرف 60وات. جای اپتین وری که لامپ وصل کنی کویل وصل کنی می تونیم یه hvقوی داشته بازیم

mohamad_musav
21-11-2012, 22:06
سلام یه راه بسیار ساده برای تولید hvمیدونم
واون اینه که=

اگه یه کویل موتور های قدیمه 6 ولت داشته (کویل موتور هندا قدیمی ها) و اونو به یه مدار داخلی لامپ کم مصرف 60وات. جای اپتین وری که لامپ وصل کنی کویل وصل کنی می تونیم یه hvقوی داشته بازیم

سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدی؟ میشه با عکس یا کلیپ نشون بدی؟
من ولتاژ برای تولید جرقه یا شوکر نمی خوام. میخوام مداوم باشه.

AnonyJavad
21-11-2012, 22:19
برای چه کاری می خواید شما؟ DC یا AC ، ولتاژ مهم هست یا نه؟ توان چقدر باشه؟
این مدارهای اینورتر high voltage مربوط به LCD ها هم چیزهای جمع و جور نسبت به ترانس هست ولی ولتاژش انقدر بالا نیست شاید در حد 1 کیلو ولت
این یک ویدیو نمونه :
High voltage CCFL inverter arcs - YouTube (You can see links before reply)

mohamad_musav
21-11-2012, 22:29
برای چه کاری می خواید شما؟ DC یا AC ، ولتاژ مهم هست یا نه؟ توان چقدر باشه؟
این مدارهای اینورتر high voltage مربوط به LCD ها هم چیزهای جمع و جور نسبت به ترانس هست ولی ولتاژش انقدر بالا نیست شاید در حد 1 کیلو ولت
این یک ویدیو نمونه :
High voltage CCFL inverter arcs - YouTube (You can see links before reply)
سلام دوست عزیز
ممنون که جواب دادب. من ولتاژ dc لازم دارم برای تولید میدان مغناطیس یکی از دوستام خواسته براش پیدا کنم.جریانش زیاد مهم نیست مثل جریان های ولتاژ تلوزیونها باشه. 1kv راه نمی ندازه 30 یا بالاتر باید باشه.ممنون

AnonyJavad
21-11-2012, 23:10
چرا جای یوزرنیم ها عوض شد؟! :دی
شماتیک مدار رو بذارید، یا توی گوگل بزنید "30kv high voltage flyback" شماتیک و توضیحات این جور مدارها پیدا می کنید

mohamad_musav
22-11-2012, 13:16
دوست گلم سرچ کردم اما نتونستم نتیجه ای بگیرم. اگه ممکنه اینجا قرارش بدبد ممنون میشم.
برای منبع تغذیه میخوام.

AnonyJavad
22-11-2012, 14:13
دوست گلم سرچ کردم اما نتونستم نتیجه ای بگیرم. اگه ممکنه اینجا قرارش بدبد ممنون میشم.
برای منبع تغذیه میخوام.

این چندتا لینک چک کن:
10-30kV TV flyback driver with 2N3055 | electronic circuits & mini projects (You can see links before reply)
A Guide to Flyback Transformers - BOGIN, JR. (You can see links before reply)
You can see links before reply
Efficient flyback driver by IC 555 + IRF510 | electronic circuits & mini projects (You can see links before reply)
Equipment - 30kV DC Power Supply (homemade) (You can see links before reply)
You can see links before reply
You can see links before reply

به فارسی هم اگه اشتباه نکنم میشه "منبع تغذیه افزاینده ولتاژ بالا"
موفق باشی

mohamad_musav
22-11-2012, 16:13
این چندتا لینک چک کن:
10-30kv tv flyback driver with 2n3055 | electronic circuits & mini projects (You can see links before reply)
a guide to flyback transformers - bogin, jr. (You can see links before reply)
You can see links before reply
efficient flyback driver by ic 555 + irf510 | electronic circuits & mini projects (You can see links before reply)
equipment - 30kv dc power supply (homemade) (You can see links before reply)
You can see links before reply
You can see links before reply

به فارسی هم اگه اشتباه نکنم میشه "منبع تغذیه افزاینده ولتاژ بالا"
موفق باشی

سلام ممنون مهندس
من برای منبع تغذیه میخوام درست کنم به نظرت همین مداره درسته برام که بسازمش؟ برای مطمئن شدنم باز دارم سوال می کنم.

AnonyJavad
22-11-2012, 16:23
سلام ممنون مهندس
من برای منبع تغذیه میخوام درست کنم به نظرت همین مداره درسته برام که بسازمش؟ برای مطمئن شدنم باز دارم سوال می کنم.

این مدارها نمونه های خیلی ساده هستند، بستگی به اینکه شما چقدر توان و پایداری از مدار می خواید بگیرید پیچیده تر می شن.
اگه واقعا می خواید خودتون بسازید از همین مدارهای ساده شروع کنید ببینید آیا نتیجه میده یا نه.
کار کردن توی این ولتاژ بالا حتما باید اصولی رو در ساختن مدار چاپی pcb رعایت کنید و همچنین رعایت ایمنی خیلی واجبه.

همون مدارهای آماده ی داخل تلویزیون هم خوبن، ممکنه اونی که شما تست کردی خراب بوده باشه.

mohamad_musav
22-11-2012, 22:07
سلام مهندس
ممنون که کمک می کنی. من به منبع تغذیه احتیاج دارم و اگه خودمم نسازم می دم بیرون اما فعلا میخوام مدارشو ببینم درسته؟
این دوتا فایل پیوست رو نیگا کن یکیش 50kv اما شکله مداره فقط اما اون یکی مداره 30kv هست . نظرتون چیه؟
من ولتاژ بالا می خوام جریان مهم نیست زیاد.

AnonyJavad
22-11-2012, 23:19
سلام مهندس
ممنون که کمک می کنی. من به منبع تغذیه احتیاج دارم و اگه خودمم نسازم می دم بیرون اما فعلا میخوام مدارشو ببینم درسته؟
این دوتا فایل پیوست رو نیگا کن یکیش 50kv اما شکله مداره فقط اما اون یکی مداره 30kv هست . نظرتون چیه؟
من ولتاژ بالا می خوام جریان مهم نیست زیاد.

سلام ، خواهش می کنم
اون 50Kv که شماتیکش رو ندارید هیچی، تنها چیزی که ازش میشه فهمید اینه که قسمت high voltage رو باید حتی الامکان از قسمت اسیلاتور و بقیه قسمت ها جدا و ایزوله کنید... و از برد های چاپی استفاده کنید با فاصله ی استریپ های زیاد در قسمت ولتاژ بالا.
شماتیک 30 کیلوولت هم به نظرم خوب هست برای شروع...البته من که خودم قدرتی نیستم اگه با یک مهندس قدرت هم مشورت کنید بد نیست.:alc:
موفق باشید

mohamad_musav
23-11-2012, 00:38
شروع به ساخت 30kv میکنم البته با کمک دوستای الکترونیک. آخه من الکترونیک نیستم و ابزار دقیق خوندم ولی کاردانی برق قدرت دارم.:mrgreen:
به نظرت میشه این مدارو با پروتیوس شبیه سازی کرد؟ برای طراحی pcb یا اینکه باید با نرم افزار دیگه استفاده کرد؟(ایگل و التیوم و ...)

AnonyJavad
23-11-2012, 14:58
شروع به ساخت 30kv میکنم البته با کمک دوستای الکترونیک. آخه من الکترونیک نیستم و ابزار دقیق خوندم ولی کاردانی برق قدرت دارم.:mrgreen:
به نظرت میشه این مدارو با پروتیوس شبیه سازی کرد؟ برای طراحی pcb یا اینکه باید با نرم افزار دیگه استفاده کرد؟(ایگل و التیوم و ...)

برای شبیه سازی التیوم و پروتیوس خوبن هر دوتا...اسپایس هم خوبه. :hi:

roohlla
23-11-2012, 15:19
اگه از تسلا کویل استفاده کنی 30 کیلو ولت که سهله بلکه تا یک میلیون ولت میتونی تولید کنی و جرقه های چند متری ازش بگیری . مثل رعد و برق ! توی گوگل سرچ کن مطمئنم خوشت میاد

mohamad_musav
23-11-2012, 17:11
اگه از تسلا کویل استفاده کنی 30 کیلو ولت که سهله بلکه تا یک میلیون ولت میتونی تولید کنی و جرقه های چند متری ازش بگیری . مثل رعد و برق ! توی گوگل سرچ کن مطمئنم خوشت میاد

سلام مهندس
من برای جرقه نمی خوام که؟ برای منبع تغذیه می خوام حالا با از تسلا میشه استفاده کنم برا منبع؟
ممنونم از راهنماییت.


برای شبیه سازی التیوم و پروتیوس خوبن هر دوتا...اسپایس هم خوبه. :hi:

پروتیوس فلای بک رو نداشت دیروز همین طور اتفاقی که خواستم تست کنم ببینم قطعاتش رو داره یا نه دیدم نداره.

roohlla
23-11-2012, 19:18
شما داری یه منبع برای تولید یک میدان الکترومغتاطیسی میسازید و همون طور هم که خودتون بهتر میدونید داشتن اختلاف پتانسیل بالا به شما امکان داشتن میدان در فضای بزرگتر را میدهد . در مورد کتنرل این ولتاژ هم باید بگم با تغییر فرکانس اولیه میتونید ولتاژش رو افزایش و کاهش بدید و با تغییر دیوتی سایکل این موج میتونید جزیان رو کم و زیاد کنید . از این ایده برای کنترل سایر انواع کویل هم میتونید استفاده کنید . اما محدودیتش در مورد کنترل ولتاژ اینه که با تغییر فرکانس مقاومت سلفی و در نتیجه توان مصرفی هم تغییر میکنه .

mohamad_musav
23-11-2012, 20:32
سلام دوست عزیز
درسته. فعلا جریان کم میخوام ولی ولتاژ زیاد.
حالا دوست عزیز به نظرت من از مداری که توی چند پست قبلی گذاشتم استفاده کنم یا کویل تسلا بسازم؟
یه نیگا به مدار 30kv بنداز. ممنون.
نیازم فوریه میخوام زور دست به کار بشم و بسازمش:mrgreen:

roohlla
23-11-2012, 21:50
قبل از هر چیزی باید بگم کویل تسلا خیلی خیلی خطرناکه . اولیه ی کویل تسلا 12 هزار ولته و این در حالبه که اولیه ی کویل های ولتاژ تلوزیون فقط 24 ولته (ولتاژ رو مطمئن نیستم ) . همچنین کویل تسلا تشعشعات الکترومغناطیسی قدرت مندی داره به طوری که میتونه لوازم الکتریکی حساس رو بسوزونه . حتی میتونه یه لامپ مهتابی رو از دور روشن کنه . همچنین قوس های الکتریکی اون باعث تولید گاز اوزون میشه که برای انسان خطرناکه . حالا با توجه به کاری که میخوای انجام بدی ببین چی نیازت رو برطرف میکنه و اگه کاری که انجام میدی به همچین قدرتی نیاز نداره بهتره بی خیال ترانس تسلا شی . اما به هر حال من یه نرمافزار که مبوط به طراحی تسلا کویل هست رو اینجا برات میزارم . البته خودم باهاش کار نکردم اما جالب به نظر میومد .

mohamad_musav
23-11-2012, 22:23
سلام
آقا مرسی. اینجور که شما از تسلا تعریف کردی نه نمی خوام مدار ترانس تلوزیون برام کافیه:mrgreen: (شوخی کردم)
نه دوست عزیز اینقدر قوی فعلا نه. اگه بعد لازمم شد باز همینجا مطرح می کنم و تسلا رو میسازم. حالا اون مدار چطوره؟؟؟

mohamad_musav
23-11-2012, 22:58
ببین این مدارا خوبه یا قبلی که گذاشتم؟

mohamad_musav
26-11-2012, 20:37
سلام دوستان
من این منبع تغذیه رو میخوام بسازمش. اما نمی دونم با چه نرم افزاری باید pcb رو طراحی کنم اخه پروتیوس و ایگل بعضی قطعات و ترانزیستورشو نداشتن. این مدارو با چه برنامه بستن؟!!!!

mohamad_musav
28-11-2012, 14:02
برای طراحی pcb این مدار کمکم می کنید که قطعات رو چطور بچینم؟ منظورم اینه که از نظر عایقی چطور باشن.
یعنی این که قسمت high voltage رو چطور حتی الامکان از قسمت اسیلاتور و بقیه قسمت ها جدا و ایزوله کنم؟

mohamad_musav
28-11-2012, 17:06
:(
ببینید اینطوری درستش کنم خوبه؟ همین فاصله ها خوبن؟
عکسی که از pcb گذاشتم کامل نیست هنوز فقط برای این گذاشتم که ببینید و کمکم کنید که فاصله هاشو بیشتر کنم؟ چیکار کنم.

AnonyJavad
28-11-2012, 20:35
دوباره می گم عزیز،من قدرتی نیستم، برنامه های شبیه سازی هیچ کدوم نصب ندارم (به دلیل وجود کنکور و...)نمی تونم خیلی کمکت کنم...ولی میگم چی باید سرچ کنی، برای پیدا کردن مدل flyback توی اسپایس بزن:
flyback transformer pspice
یا
flyback power supply pspice
برای نکات طراحی PCB این مدل مدارها هم بزن:
flyback pcb consideration
یا
EMC flyback pcb
یا
EMI flyback pcb
یا
خلاصه اینا کلمات کلیدیش هست بعدش اگه انگلیسیت یه کم خوب باشه می تونی کلیات کار دستت بیاد، مثلا من این پی دی اف رو سر دستی واست پیدا کردم:
You can see links before reply

پ.ن: اینم که می بینی خیلی دوستان کمکت نمی کنن، از ترس پلیس فتا هست که شاید فکر کنن از این چیزا بخوای وسایل خطرناک درست کنی...به هر حال وقتی ترقه اینجا وسیله ی خطرناک محسوب بشه، دیگه 30Kv و تسلا کویل ...:دی

mohamad_musav
28-11-2012, 20:48
آقا ممنون
این مداریم که کشیدم با پروتیوس خودش یه منبع ولتاژ 0-30kv هست و اتفاقا از یه سایت خارجی گرفتم که عکس و توضیح هم داده بود. درست برای پروژه من استفاده می شه.
مرسی دوست عزیز بابت کمکت

roohlla
29-11-2012, 04:25
سلام دوست عزیزم
شرمنده که سوالات از طرف من بی جواب موند . امروز اصلا به سایت سر نزدم . من در مورد طراحی pcb برای مدارات ولتاژ بالا اطلاعات زیادی ندارم اما فکر کنم اگه ترانس های ولتاژتو خارج از مدار قرار بدی نکته ی خاصی بابت های ولتاژ لازم نباشه در نظر بگیری .
مدار هایی که گذاشته بودی رو دیدم . اونی که برای ساختن انتخاب کردی خوب بود . من هم یه مدار با حال پیدا کردم که به کویل ماشین کار میکه و ولتاژ تولیدیش هم تا 42 کیلوولته . پی دی افش رو برات اینجا میذارم

mohamad_musav
30-11-2012, 20:53
سلام دوست عزیزم
شرمنده که سوالات از طرف من بی جواب موند . امروز اصلا به سایت سر نزدم . من در مورد طراحی pcb برای مدارات ولتاژ بالا اطلاعات زیادی ندارم اما فکر کنم اگه ترانس های ولتاژتو خارج از مدار قرار بدی نکته ی خاصی بابت های ولتاژ لازم نباشه در نظر بگیری .
مدار هایی که گذاشته بودی رو دیدم . اونی که برای ساختن انتخاب کردی خوب بود . من هم یه مدار با حال پیدا کردم که به کویل ماشین کار میکه و ولتاژ تولیدیش هم تا 42 کیلوولته . پی دی افش رو برات اینجا میذارم

سلام مهندس
ممنون بات فایل خوبی که گذاشتی.منم می خوام سرانس ها رو هر دو تاش رو بیرون مدار بذارم.
میشه توی طراحی فایلی که گذاشتم کمکم کنی؟ چون بحث های واتاژه نمی دونم فاصله های قطعات رو چقدر بزارم . شما که الکنرونیکی هستید می تونید کمکم کنید.تشکر

mohamad_musav
13-12-2012, 16:10
دوستان
من مدار رو بستم و اوله بار 60 ولت را نشون می داد یعنی تولید می کرد. اما ترانسه جرقه نمی زد. احتمالا جریانه این مدار کمه که نشد. اما بعد دیگه 60 ولته هم شده 25 ولت و بیشتر نمی شه.:(
توی کلکتور 2n3055 ولتاژ 60 هست اما در امیترش 25 میشه. این ترانزیستور رو تعویض کردم بازم همینطوره. دوستان میتونید کمکم کنید؟
pcb که بالا گذاشتم اشکال داشت. اینو نساختم.
You can see links before reply

کاوهtx
07-09-2015, 16:38
سلام امکانش هست ساخت کوئل تسلا وروش ساخت 45کیلوولت توسط کوئل ماشین رابه بنده هم یادبدید