PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد مبدل dc to ac



mostafa26
25-07-2009, 10:53
سلام خسته نباشید بچه ها
من مداری می خواستم که با خروجی 5 ولت آی سی های میکرو بتونم برق شهر 220 ولت را با جریان 7 تا 10 آمپری برای مدت طولانی قطع و وصل کنم
با تشکر

kavir
26-07-2009, 00:43
سلام خسته نباشید بچه ها
من مداری می خواستم که با خروجی 5 ولت آی سی های میکرو بتونم برق شهر 220 ولت را با جریان 7 تا 10 آمپری برای مدت طولانی قطع و وصل کنم
با تشکر
سلام
سوال شما یا خیلی ساده بود یا من منظورتون رو دقیق نفهمیدم
برای قطع و وصل برق از رله 5 ولتی استفاده کنید البته قبلش با یک ترانزیستور سوئیچ کنید یاا از یک درایور uln2003 استفاده کنید

mostafa26
26-07-2009, 14:27
خیلی تشکر از راهنماییتان
اما من می خواهم با هر بار یک و صفر کردن خروجی میکرو یک موتور مثلا موتور کولر را روشن و خاموش کنم بازم باید از همان رله 5 ولت استفاده کنم
باتشکر

robotistman
04-09-2009, 15:58
بله از همون رله 5 ولت می شه استفاده کرد فقط باید از مدل صنعتی استفاده کنی که بتونه اون ولتاژ و جریان کولر رو تحمل کنه رله های امرون برای این کار خوبند

sobhan537
01-05-2013, 15:34
با سلام...
من میخوام یه مبدل 12V_DC to 12V_AC بسازم. از دوستان خواهش دارم اگه مداری سراغ دارن، قرار بدن که استفاده کنیم و به جونشون دعا کنیم...

kamikazi
27-05-2013, 10:26
به این سایت یه سر یزن

CircuitLab - Editing "Unnamed Circuit" (You can see links before reply?id=52j35f)

sobhan537
25-09-2013, 23:15
سلام بر اساتید بزرگوار...

من میخوام 12 ولت dc (برق ماشین) رو به 100 ولت 4.5 آمپر تبدیل کنم. ترانس مربوط به تبدیل 12ولت به 100ولت 4.5آمپر رو دارم.

مشکل من اینه که نمیدونم چطوری باید 12ولت dc رو به 12ولت ac تبدیل کنم که تا 4.5آمپر جواب بده تا به وروی ترانس بدم.

دوستان عزیز لطفا پیشنهادهای خودتون رو بگید... اگه مداری معرفی کنید خیلی خیلی ممنونتون میشم...

roohlla
25-09-2013, 23:49
سلام
شما برای رسیدن به همچین توانی در خروجی باید در ورودی ترانس دوازده ولتتون از سویچ های 40 آمپری استفاده کنید . مسلما در همچین توانی نمیتونید از ناحیه ی فعال ترانزیستور استفاده کنید چون در این صورت توان تلفاتی رو سویچ خیلی زیاد میشه . پس باید از روش های مودلاسیون سویچینگ پالس استفاده کنید مثلا pwm یعنی مودوله کردن فرکانس سینوسی 50 هرتز روی بستر یه فرکانس پایه . در این صورت استفادهد از ترانس با هسته ی فریت بهتر خواهد بود . البته شما از همون ترانس های معمولی هم میتونید استفاده کنید اما باید موارد مربوط به هسته ی آهن رو در پروژتون رعایت کنید . (مثلا محدودیت فرکانسی).

sobhan537
25-09-2013, 23:58
سلام
شما برای رسیدن به همچین توانی در خروجی باید در ورودی ترانس دوازده ولتتون از سویچ های 40 آمپری استفاده کنید . مسلما در همچین توانی نمیتونید از ناحیه ی فعال ترانزیستور استفاده کنید چون در این صورت توان تلفاتی رو سویچ خیلی زیاد میشه . پس باید از روش های مودلاسیون سویچینگ پالس استفاده کنید مثلا pwm یعنی مودوله کردن فرکانس سینوسی 50 هرتز روی بستر یه فرکانس پایه . در این صورت استفادهد از ترانس با هسته ی فریت بهتر خواهد بود . البته شما از همون ترانس های معمولی هم میتونید استفاده کنید اما باید موارد مربوط به هسته ی آهن رو در پروژتون رعایت کنید . (مثلا محدودیت فرکانسی).

مهندس ممنون از پاسخت. ولی اگه میشه زیر دیپلم بگو! من که چیزی نفهمیدم...

sadeghbakhshi
26-09-2013, 01:43
مهندس ممنون از پاسخت. ولی اگه میشه زیر دیپلم بگو! من که چیزی نفهمیدم...

سبحان
برای اینکه ولتاژ رو از 12 ولت مستقیم به 110 ولت متناوب ببری
باید از طریق یک ترانزیستور که بهش یک PWM اعمال میشه استفاده کنی
چرا؟
چون اگر به یک ترانس ولتاژ مستقیم بدی در خروجی لحظه ای ولتاژ تولید میشه و باید دوباره ولتاژ قطع و وصل بشه میشه گفت بخاطر خاصیت سلف در مدار DC
حالا میزان دیوتی و فرکانس رو باید نسبت به فیدبکی که از خروجی مدار میگیری و در نظر داشتن میزان ولتاژ خروجی و فرکانس مورد نظر حساب کنید
از طرفی ترانزیستور چون توی ناحیه ی قطع یا اشباع انرژی کمتری نسبت به حالت فعال تلف میکنه باید ترانزیستور رو توی حالت اشباع بایاس کنید
و در مورد ترانس هم اگر از هسته ی فریت استفاده کنی و با توجه به اینکه فرکانس بیشتری میتونی به ترانس با فریت اعمال کنی حجم ترانس برخلاف ترانس هسته ی آهنی پایین میاد
میشه گفت شما با اینکار تعداد بسته های انرژی رو زیاد و حجمشون رو کم کردی
اما در مورد محاسبات شرمنده چون بیشتر از این نخوندم :mrgreen:

sobhan537
26-09-2013, 01:56
یه مداری پیدا کردم، نمیدونم تا 4.5آمپر جواب میده یا نه. باید مدار رو ببندم و عملی تستش کنم...