PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وای از آن روز که بگندد نمک



agape
03-12-2013, 11:57
سلام دوستان ، آقا یه خبر تکان دهنده شنیدم - پیگیر شدم - دیدم قضیه درسته:sa:
خلاصش این که میشه قفل های اکثر میکرو ها رو بدون این برنامشون پاک بشه باز کرد!
مثلا AVR , LPC,PIC ,....
اینجا یارو گفته که میکروهای AVR رو میترکونه
AVR Freaks :: View topic - ATMEGA can be unlocked (You can see links before reply)

اینجام که دیگه اصلا شرکته واسه خودش
Microcontroller reverse engineer - Mikatech (You can see links before reply)
عجب دنیایی است

sarab1
03-12-2013, 12:21
سلام دوستان ، آقا یه خبر تکان دهنده شنیدم - پیگیر شدم - دیدم قضیه درسته:sa:
خلاصش این که میشه قفل های اکثر میکرو ها رو بدون این برنامشون پاک بشه باز کرد!
مثلا avr , lpc,pic ,....
اینجا یارو گفته که میکروهای avr رو میترکونه
avr freaks :: View topic - atmega can be unlocked (You can see links before reply)

اینجام که دیگه اصلا شرکته واسه خودش
microcontroller reverse engineer - mikatech (You can see links before reply)
عجب دنیایی است
خبر خوبی بود :0013::0013:البته از طرف دیگه خیلی بد!!!:(:(
اما به نظرم اونایی که تکنولوژی پیشرفته ای دارند مثلا سری های 2013 میکروچیپ رو اون شرکت نتونه قفل رو بشکونه !
این تقابل همیشه هست هکر ها هم پیشرفت میکنن هر چه قدر که تکنولوژی پیشرفت کنه!
بنا براین به نظرم از قفل های موازی هم استفاده کردن میتونه تا حد زیادی نه کاملا راه کار باشه البته در طرح های خاصی که سود تریلیونی میخاییم به جیب بزنیم:018::018:

morteza_rk
03-12-2013, 14:26
عجب!

لینک هارو دیدم تعجب کردم. این که کلی میکرو هست! یعنی واقعا میشه؟ فکر نمی کنم بشه ها. اینجوری که خیلی زاغارت میشه آخه. :unh:

البته یه جا گفته بود AVR باگ داره. پس بقیه چی؟ اونام باگ دارن؟

sadeghbakhshi
03-12-2013, 15:45
سلام
بالاخره اینترنت من هم بعداز گذشت یکی دوماه وصلید
خب آقا این قفل موازی چیست؟
راستی این بنده خدا ها بنظرمیاد هنوز نمیتونن اسپارتان رو هک کنن
البته راه هایی برای جلوگیری هم هست
مثل استفاده از پکیج bga این طوری دیگه دسترسی به پایه های تغذیه ندارند
تغذیه هم که قطع شد GOOD BYE

mzarkoob
03-12-2013, 17:39
خلاصش این که میشه قفل های اکثر میکرو ها رو بدون این برنامشون پاک بشه باز کرد!

عجبii998) ! یعنی به همین سادگی، به همین خوشمزگی!؟
مثلا یارو این همه وقت گذاشته یه برنامه نوشته برای یه کار صنعتی ریخته روی برد و داره میفروشه. حالا یکی بیاد این طوری این برنامه را برداره و خودش یه برد بزنه مثل اون و ...
چه شود
راه حل؟

Hesam1984
03-12-2013, 17:58
هک کردن چیز جدیدی نیست، نرم افزارها که همیشه کرک می شن گو این که شاید درست کار نکنن. منتها شرکتها نرم افزارها رو خریداری می کنند و خیلی افراد معمولی هم همین طور. ولی خوب سازنده سودش رو می کنه.

arvin2009
03-12-2013, 19:50
اقایون اول یک برنامه ی پیش رفته و پول ساز بنویسن بعد غصه ی این چیزها رو بخورن.کسی نمیاد 100 هزار دلار بده برنامه چشمک زن از تو ایسی هک کنه. پس دوستان نگران نباشند همه چی رو هک کنند avr با زبان بیسیک رو کسی هک نمیکنه.

agape
03-12-2013, 20:34
شاید راه حلی که خارجی ها بهش رسیدن و عمل میکنن - خود بازدای هست و البته کپی رایت

vahidasm
03-12-2013, 22:22
مهندس ای کاش این مطلب رو بخش عمومی نمیزدید حد اقل :(

modj.ir
03-12-2013, 23:13
اینهمه ساله اینکار رو می کنند، خود اون تاپیک مال سال 2004 هست ، اینهمه مدار خارجی توو ایران و چین و روسیه با همین روش کپی شده !...
الان پی بردم که می گن 50 سال از علم دنیا عقبیم، منظورشون چی هست :d !

morteza_rk
03-12-2013, 23:55
50 سال از علم دنیا عقبیم

100 سال مهندس. 100 سال از اروپا ، اروپا هم 2 سال از ژاپن! تا اونجائیکه یادمه!

Mehmat
04-12-2013, 00:17
فقط یادمه با پروگرمر ولتاژ بالا میشه فیوز بیت میکروهای avr ریست کرد شاید به همون مربوط باشد

sadeghbakhshi
04-12-2013, 00:29
فقط یادمه با پروگرمر ولتاژ بالا میشه فیوز بیت میکروهای avr ریست کرد شاید به همون مربوط باشد
اون هم یکی از راه هاش هست
که من شنیده بودم میکروهای جدید جوری ساخته میشن که اگر ولتاژ بالا پایین بشه ریست بشن و تا ثابت شدن ولتاژ بالا نیاد
ولی اگر دقت کرده باشی روی تراشه رو تراشیدن و به سیلیکون رسیدن

ppittl
06-12-2013, 13:54
همیشه هک وجود داشته و خواهد داشت
راههای مقابله استفاده از چند روش به موازات هم هست . و این قضیه هم حک کردن رو سخت میکنه فقط
در کل اگر کار خیلی با ارزش باشه میصرفه که حک بشه و یکی اینکه از محصول ساخته شده به تعداد کافی وجود داشته باشه برای تست. محصولی که تعداد کم باشه حک کردن خیلی سختر هست

1nafar
06-12-2013, 19:27
سلام
معمولا اکثر شرکت های بزرگ دارای چیپ های اختصاصی خودشون هستند ، مثلا شرکت ABB یکی از شرکت های بزرگ در زمینه ی تولید درایو در دنیا هست . این شرکت تکنولوژی DTC رو به صورت انحصاری در دست داره . تصویر زیر مربوط به میکروکنترلر موجود در برد کنترل یکی از درایو های این شرکت هست :
You can see links before reply

فیبر مدار چاپی این برد 8 لایه هست ، بر روی میکروکنترلر ( شاید هم FPGA یا DSP باشه ) فقط نوشته ATMEL و روش فقط یک برچسب کاغذی وجود داره که در تصویر نمایش داده شده .
فرض کنیم شرکت مذکور بتونه فیبر مدار چاپی 8 لایه رو مسیر یابی کنه و پایه ها تغذیه ی این قطعه رو تشخیص بده و فرض میکنیم بتونه سطح قطعه رو بتراشه و به مدارات داخلی قطعه برسه .
از این قطعه هیچ اطلاعاتی در سطح اینترنت وجود نداره ، شرکت اتمل به صورت انحصاری این قطعه رو تولید کرده . با وجود تمامی این مشکلات فرض میکنیم این شرکت بتونه با موفقیت کد های موجود در داخل این قطعه رو بخونه و کد ها هم 100 درصد درست باشه .
ما با این کد ها میخواییم چه کار کنیم ؟ ما نه نقشه ی حافظه ی فلش این قطعه رو داریم و نه میدونیم اصلا چی هست ، حتی اگه همه ی اینا رو هم بدونیم بازم به خود قطعه دسترسی نداریم که بتونیم برنامه ی کپی برداری شده رو روش بریزیم .
به این میگن انحصار و این میکروکنترلر ها رو با نام CUSTOMIZE MICROCONTROLLER می شناسن . همه ی شرکت های تولید کننده ی میکروکنترلر مثل اتمل یا فیلیپس یا ... دارای چنین میکروکنترلر های هستند . کافیه شما به اونا بگید میکروکنترلر مورد نظرتون دارای چه ویژگی های باشه .
همین الان به شرکت اتمل ایمیل بزنید و بگید 10000 تا میکروکنترلر AT91SAM7X256 میخواید که جای پایه هاش تغییر کرده باشه و روش نوشته شده باشه I LOVE YOU . قطعا از قیمتی که براتون ارسال میکنن متعجب خواهید شد .

abrisham
04-05-2014, 03:05
درود.
معمولا طراحی و ساخت یک مدار جدید ارزون تر تموم میشه.
چون اولا مدارات و تولیدات الکترونیک همیشه در حال تغییر و به روز شدن هستن
دوما به فرض شکستن قفل باز هم مدارات باید ساخته بشن
:hi: