PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با mt8870



mehdi29665
28-11-2013, 14:41
سلام
هنگامی که در مداری از ام تی 8870 استفاده میکنم اگر دکمه ای را زیاد در حالت پایین نگه داریم آی سی کد آن دکمه را چند بار تکرار میکند در صورتی که در مخابرات اینطور نیست
آیا کسی از مدار تشخیص تن در مخابرات اطلاع دارد.
:alc:

KHM
28-11-2013, 15:00
نه 8870 اینطوری نیست و فقط 1بار وقفه میده...
مشکل از برنامه باید باشه....اگه از مدار کاملآ مطمئن هستین...

mehdi29665
28-11-2013, 15:21
نه 8870 اینطوری نیست و فقط 1بار وقفه میده...
مشکل از برنامه باید باشه....اگه از مدار کاملآ مطمئن هستین...

شرمنده
شما مطمئن هستید
یعنی خودتون تست کردید.
ممنون

KHM
28-11-2013, 18:25
بله خودم با این آیسی کار کردم..من مشکلی نداشتم باش...
به اون پایه که اینتراپت میده led بزن تست کن...

amin1139
29-11-2013, 16:40
معمولا وقتی سیگنال ضعیف هست این اشکال پیش میاد بررسی کن ببین علت تضعیف سیگنالت چیه

nimaltd
29-11-2013, 18:34
مقاومت ورودیو 100 کیلو و فیدبکو 470 کیلو بگذار

dany62
13-01-2014, 19:13
سلام
من مداری با این ایسی بسته ام مدار خوب کار میکنه ولی متاسفانه بعضی وقت ها dt ارسالی رو نمیبینه
من با avr , bascom ارسال DT دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اشکال کار رو بهم بگید
در ضمن من مدار رو پر خازن صافی و 104 کردم ولی باز هم نشدcry::

KHM
13-01-2014, 21:04
با تغییر r1 , r2 میشه دقت رو تنظیم کنین...همچنین نوع خازن c1 بهتره mkt باشه...
(همه ی اینها تو قسمت ورودی هستن..تو دیتاشیت نگا کنین معلومه)