صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 201 به 220 از 779

موضوع: آموزش emWin

  1. #201
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
    سلام جناب منصوری ممنون از جوابتون ...
    منظور من این بود که چطوری کاری کنم که میکرو از فلش و رم خارجی استفاده کنه ... چون یه سری تنظیمات توی startup.c هستش که یه سری تنظیمات اونجا داره ... من میخام از هر دو استفاده کنه ....
    ممنون که جواب میدی ....

    توی همین تایپک جواب سوالتون هست: menu: Project-> Options for target...(

    ایـــــــــران میـــــــکرو ™ - مشاهده یک موضوع - آموزش emWin
    ویرایش توسط mansoory : 12-04-2013 در ساعت 07:41

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نام
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  3. #202
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    نام
    امید آزاده
    نوشته ها
    231
    تشکر
    160
    تشکر شده 208 بار در 90 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mansoory نمایش پست ها
    توی همین تایپک جواب سوالتون هست: menu: Project-> Options for target...(

    ایـــــــــران میـــــــکرو ™ - مشاهده یک موضوع - آموزش emWin
    سلام جناب منصوری ...
    آقا من همون کار رو کردم .. ولی حواسم نبود 2 تا تیک ROM1 و RAM1 زده بود ... طبق شکل ... الان دیگه تو هیچ حالتی پروگرام نمیشه ... این پیغام رو مبده :
    "No Cortex-M Device found in jtag chain, please check the jtag cable and the connected device "
    به نظر شما چیکار کنم ....
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست Untitled.jpg   Untitled1.jpg  
    ویرایش توسط microprocesor_2002 : 12-04-2013 در ساعت 18:54

  4. #203
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
    سلام جناب منصوری ...
    آقا من همون کار رو کردم .. ولی حواسم نبود 2 تا تیک ROM1 و RAM1 زده بود ... طبق شکل ... الان دیگه تو هیچ حالتی پروگرام نمیشه ... این پیغام رو مبده :
    "No Cortex-M Device found in jtag chain, please check the jtag cable and the connected device "
    به نظر شما چیکار کنم ....
    خطای سخت افزاریه.
    1-پایه ای به نام VDDA دارید که به 3.3 وصل نباشه؟؟)�ی��� no cortex-m device found in the jtag chain

    2-این لینک خطاها مال ULINK است:ULINK2 User's Guide: Error Messages

    3-پیشنهاد سوم هم اینه که یکبار از روش سریال میکرو تون رو پروگرام کنید(با FLASH MAJIC)
    4-اگر نشد توی اینترنت بگردید انشالله راه حل روپیدا خواهید کرد. به ماهم اطلاع بدید
    ویرایش توسط mansoory : 13-04-2013 در ساعت 09:18

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #204
    همکار kamikazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نام
    مهدی رحیمی
    نوشته ها
    688
    تشکر
    984
    تشکر شده 1,352 بار در 547 پست

    پیش فرض

    مهندس من با یه همچین مشکلی روبرو شدم احتمالا تو برنامتون ادرس شروع رو پیدا نمیکنه یا به عبارتی ممکنه میکروتون قفل شده باشه و جی تگتون قفل شده باشه من با مبدل usb به سریال میکرو رو ارایز کردم درست شد شما هم همینکارو بکنید
    و من الله توفیق

    طراحی و ساخت برد مدار چاپی صنعتی





  7. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما kamikazi برای ارسال این پست سودمند:


  8. #205
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kamikazi نمایش پست ها
    مهندس من با یه همچین مشکلی روبرو شدم احتمالا تو برنامتون ادرس شروع رو پیدا نمیکنه یا به عبارتی ممکنه میکروتون قفل شده باشه و جی تگتون قفل شده باشه من با مبدل usb به سریال میکرو رو ارایز کردم درست شد شما هم همینکارو بکنید
    در اینصورت احتمال داره که CRP در فایل Startup.s تغییر کرده باشه و دیگه با JTAGپروگرام نشه. دراینصورت اگر بعد از Erase کردن میکرو، دوباره همین پروژه رو بریزید، مجددا JTAG غیرفعال میشه.
    این لینک رو ببینید:
    فیوزبیت lpc1768? - ایـــــــــران میـــــــکرو ™

  9. تشکرها از این نوشته :


  10. #206
    همکار kamikazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نام
    مهدی رحیمی
    نوشته ها
    688
    تشکر
    984
    تشکر شده 1,352 بار در 547 پست

    پیش فرض

    بله مهندس دقیقا درسته منم یه پروژه ای بود که برای 1788 بود نگو ناقلا ها اومده بودن crp رو فعال کرده بودن میکرو رو پروگرم کردمو دیگه پروگرم نشد که نشد منم ذهنم این بود که میکرو سوخته چون هیچ عکس العملی ازش نمیدیم و برنامه هم کار نکرد منوال 1788 رو که خوندم به همین crp رسیدم و میکرو با مبدل cp2104 ارایز کردم و درست شد با cp2102 هم میتونید مدارشو درست کنید 3 تا مقاموت و 2 تا خازن میخواد همین یا میتونید از فروشگاه بگیرید خیلی خوب جواب میده اگرم میخواید با پورت سریال کامپیوتر و برنامه فلش مجیک ارایزش کنید یه مکس 3232 بزار تنگش و خروجیشو بده به بیس یه ترانزیستور npn و از کلکتورش با یه مقاومت پول اپ بده به tx و rx چون مبدل cp2102 خودش بصورت داخلی پالسهارو ریورز میکنه نیازی به این کار نداره مستقیم بده به 1788 ولی برای دیگر مبدلها باید خروجی rs232 رو لو کنید یعنی یه نات باید روی مدار اعمال کنید امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم
    ویرایش توسط kamikazi : 13-04-2013 در ساعت 10:01
    و من الله توفیق

    طراحی و ساخت برد مدار چاپی صنعتی





  11. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما kamikazi برای ارسال این پست سودمند:


  12. #207
    کاربر فعال Dr.ROOSTA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نام
    اسماعیل
    نوشته ها
    107
    تشکر
    309
    تشکر شده 156 بار در 71 پست

    پیش فرض اجرای applicatipon ها در simulation

    سلام به همه دوستان .......
    ببینید دوستان قبل اینکه سیمولینک رو شروع کنم باید بگم که درکل شبیه سازی خوبه ولی نباید بهش اعتماد کرد .
    در کل سراغ دستورات خود سمولینک نرین و فقط برنامه هاتونو باهش تست کنید و ببینید که دستوراتتون چطوری اجرا میشه . دیگه براتون بگم یه خوبی دیگه ای که هم داره بهتون میگه که برنامتون نیاز به چ مقدار رم داره . فقط دوسه تا ازدستوراتی که فک میکنم شاید لازم باشه بررسی میکنم .....

  13. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما Dr.ROOSTA برای ارسال این پست سودمند:


  14. #208
    کاربر فعال Dr.ROOSTA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نام
    اسماعیل
    نوشته ها
    107
    تشکر
    309
    تشکر شده 156 بار در 71 پست

    پیش فرض ادامه سیمولینک

    خوب این فایل توش نوشته باید چکار کنید .
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  15. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما Dr.ROOSTA برای ارسال این پست سودمند:


  16. #209
    کاربر علاقه مند majidma3000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    حسین منصوری
    نوشته ها
    81
    تشکر
    7
    تشکر شده 138 بار در 41 پست

    پیش فرض

    کسی تونسته فونت ttf رو لود کنه؟ من هر کاری کردم نشد.من از هدر بورد lpc1788 استفاده می کنم. چطوری میشه عکس رو از حافظه رم خارجی نمایش بدم؟
    ویرایش توسط mzarkoob : 30-03-2014 در ساعت 14:31 دلیل: ادغام

  17. #210
    همکار kamikazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نام
    مهدی رحیمی
    نوشته ها
    688
    تشکر
    984
    تشکر شده 1,352 بار در 547 پست

    پیش فرض

    مهندس منظورتون کدوم حافظه خارجی بهتره از sdcard باشه منظورتون همینه؟
    و من الله توفیق

    طراحی و ساخت برد مدار چاپی صنعتی





  18. تشکرها از این نوشته :


  19. #211
    کاربر فعال Dr.ROOSTA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نام
    اسماعیل
    نوشته ها
    107
    تشکر
    309
    تشکر شده 156 بار در 71 پست

    پیش فرض font

    سلام بچه ها . من فونت نستعلیغو کانورت کردم ولی نمی دونم چطوری باید از کد cای که تولید کرده استفاده کنم . اومده همه ی حروفو مثل زیر گذاشته :
    ________,________,
    ______XX,________,
    ______X_,________,
    ________,________,
    ________,__XX____,
    ________,_X_X____,
    ________,XXX_____,
    _______X,XX______,
    _X_____X,________,
    X______X,________,
    X______X,________,
    X_____X_,________,
    X_____X_,________,
    XXXXXX__,________,
    _XXXX___,________};

    بعدش هم یه عالمه چیز دیگه . اینارو چزوری استفاده کنم ؟ برنامه FONT_Arabic.c چطوری کار می کنه ؟ فقط با دو تابع اخرش داره ترجمه می کنه ؟ به دادم برسین !!! گیج شدم



  20. #212
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط majidma3000 نمایش پست ها
    کسی تونسته فونت ttf رو لود کنه؟ من هر کاری کردم نشد.
    نمونه اش توی سمپلهای emwin هست.

    نقل قول نوشته اصلی توسط dr.roosta نمایش پست ها
    سلام بچه ها . من فونت نستعلیغو کانورت کردم ولی نمی دونم چطوری باید از کد cای که تولید کرده استفاده کنم . اومده همه ی حروفو مثل زیر گذاشته :
    ________,________,
    ______xx,________,
    ______x_,________,
    ________,________,
    ________,__xx____,
    ________,_x_x____,
    ________,xxx_____,
    _______x,xx______,
    _x_____x,________,
    x______x,________,
    x______x,________,
    x_____x_,________,
    x_____x_,________,
    xxxxxx__,________,
    _xxxx___,________};

    بعدش هم یه عالمه چیز دیگه . اینارو چزوری استفاده کنم ؟ برنامه font_arabic.c چطوری کار می کنه ؟ فقط با دو تابع اخرش داره ترجمه می کنه ؟ به دادم برسین !!! گیج شدم


    فایلش رو که تبدیل کردین بفرستید. من هم تصمیم دارم کار کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط majidma3000 نمایش پست ها
    من از هدر بورد lpc1788 استفاده می کنم. چطوری میشه عکس رو از حافظه رم خارجی نمایش بدم؟
    آیا دلیل خاصی داره که بدونیم متغیرمون توی فلش میکروست یا خارجی؟ عکسها بصورت آرایه توی برنامه استفاده میشه و چون از نوع const هست، توی ROM ذخیره میشه. ولی keil حین کامپایل خودش اون رو توی فلش داخلی یا خارجی قرار میده.
    ولی اگه منظورتون خوندن از SDCard است که داستانش فرق میکنه.
    ویرایش توسط mzarkoob : 30-03-2014 در ساعت 14:30 دلیل: ادغام

  21. #213
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    نام
    امید آزاده
    نوشته ها
    231
    تشکر
    160
    تشکر شده 208 بار در 90 پست

    پیش فرض

    سلام به همه دوستان
    آقا کی رو بورد 1788 تونسته nand flash و sdram خارجی رو راه اندازی کنه .... آخه تعداد عکس هایی که تو پروژه دارم یکم زیاده تو فلش داخلی جا نمیشه

  22. #214
    همکار kamikazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نام
    مهدی رحیمی
    نوشته ها
    688
    تشکر
    984
    تشکر شده 1,352 بار در 547 پست

    پیش فرض

    مهندس بهترین گزینه همون sdcard هستش مثال براش زیاده ولی برای نند فلش من که مثالی برای لود عکس از روی نند فلش ندیدم کسیم تا حالا بهش اشاره نکرده خیلی خوبه اگه کسی در این ضمینه کار کرده به دیگران و به من هم تجربیاتشو یاد بده
    و من الله توفیق

    طراحی و ساخت برد مدار چاپی صنعتی





  23. #215
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kamikazi نمایش پست ها
    مهندس بهترین گزینه همون sdcard هستش مثال براش زیاده ولی برای نند فلش من که مثالی برای لود عکس از روی نند فلش ندیدم کسیم تا حالا بهش اشاره نکرده خیلی خوبه اگه کسی در این ضمینه کار کرده به دیگران و به من هم تجربیاتشو یاد بده
    من هنوز آزمایشش نکردم. ولی حین اینکه fs رو rl_arm می خوندم فهمیدم که با اون میشه قسمتی از فلش داخلی/خارجی میکرو رو بصورت یک درایو فرمت کرده و استفاده کنیم

  24. تشکرها از این نوشته :


  25. #216
    همکار kamikazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نام
    مهدی رحیمی
    نوشته ها
    688
    تشکر
    984
    تشکر شده 1,352 بار در 547 پست

    پیش فرض

    مهندس اینطور که من متوجه شدم میشه با دیوایس usb otg با نند فلشه ارتباط برقرار کرد و پروگرمش کرد و توی برنامه مثلا بگید از ادرس فلان تا فلان نند رو بخون بریز روی مثلا dma فکر میکنم به این صورت باشه اگه اشتباه نکنم
    و من الله توفیق

    طراحی و ساخت برد مدار چاپی صنعتی





  26. #217
    کاربر فعال Dr.ROOSTA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نام
    اسماعیل
    نوشته ها
    107
    تشکر
    309
    تشکر شده 156 بار در 71 پست

    پیش فرض

    سلام جناب اقای منصوری . این فایل تبدیل شده نستعلیغه :
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  27. تشکرها از این نوشته :


  28. #218
    کاربر فعال titery آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نام
    وثوق
    نوشته ها
    161
    تشکر
    352
    تشکر شده 182 بار در 84 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط titery نمایش پست ها
    سلام چرا در شبیه ساز فقط بعضی از فایل ها جواب وبقیه این خطا را می دهد
    [PHP]Unhandled exception at 0x0044958a in Simulation.exe: 0xC0000005: Access violation reading location 0x00000000.[/PHP] در صورتی که در فایلی که در پوشه application شبیه ساز فراخوانی میکنم هیچ کانفیگ سخت افزاری انجام نمیدم مثل فایل زیر .علت چی میتونه باشه؟
    مشکل از این بود که حتما باید در maintask تابع GUI_Init(); رو فراخوانی کنی من این کار رو در تابع main کرده بودم از این رو برنامه در عمل جواب میداد ولی در شبیه ساز نه.
    دومین مشکل که بعضی از وقت بیخودی ارور میده و من از منوی build گزینه ی build solution رو میزنم وبعد run میکنم مشکل بر طرف میشود
    ویرایش توسط titery : 15-04-2013 در ساعت 23:17

  29. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما titery برای ارسال این پست سودمند:


  30. #219
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نام
    غلامحسن منصوری
    نوشته ها
    324
    تشکر
    374
    تشکر شده 672 بار در 220 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط titery نمایش پست ها
    مشکل از این بود که حتما باید در maintask تابع GUI_Init(); رو فراخوانی کنی من این کار رو در تابع main کرده بودم از این رو برنامه در عمل جواب میداد ولی در شبیه ساز نه.
    دومین مشکل که بعضی از وقت بیخودی ارور میده و من از منوی build گزینه ی build solution رو میزنم وبعد run میکنم مشکل بر طرف میشود
    ضمن اینکه GuiInit نباید بیش از یکبار فراخوانی بشه. چه در شبیه سازی و چه در برنامه اصلی.

  31. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما mansoory برای ارسال این پست سودمند:


  32. #220
    کاربر فعال titery آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نام
    وثوق
    نوشته ها
    161
    تشکر
    352
    تشکر شده 182 بار در 84 پست

    پیش فرض

    سلام
    من یکسری مواردی تو این روزها یاد گرفتم و تا الان تونستم یک سری چیزهای کوچیک را راه بندازم
    نمونه برنامم رو میذارم همانطور که قرار شد برنامه در راستای کیبورد باشد من هم چیزهایی روش کار کردم که بدرد این پروژه بخورد اول یک سری توضحیات قرار می دهم
    BUTTON_SetBitmapEx()
    این دستور قابلیت اضاف کردن عکس به کلید درحال خورده بودن یا نبودن را دارد که با هندل باتون کار میکند دکمه هایی که ما به صورت تکی تعریف میکنیم هندل دارد ولی زیر برنامه مبنی بر چک اتومات آن ندارد و باید به صورت دستی چک شود که هندل آن را به جای hItemمیگذاریم

    ولی اگر باتون در دیالوگ تعریف شود دیگر هندل ندارد پس ما باید به صورت دستی این هندل رو ایجاد کنیم

    [PHP]
    WM_HWIN hWin;



    static void _cbWindow1(WM_MESSAGE* pMsg) {
    GUI_RECT Rect;
    int x, y;
    hWin = pMsg->hWin;//************************************************** ****
    switch (pMsg->MsgId) {
    case WM_PAINT:
    WM_GetInsideRect(&Rect);
    GUI_SetBkColor(_WindowColor1);
    GUI_SetColor(_FrameColor1);
    GUI_ClearRectEx(&Rect);
    GUI_DrawRectEx(&Rect);
    GUI_SetColor(GUI_WHITE);
    GUI_SetFont(&GUI_Font24_ASCII);
    x = WM_GetWindowSizeX(pMsg->hWin);
    y = WM_GetWindowSizeY(pMsg->hWin);
    GUI_DispStringHCenterAt("Window 1", x / 2, (y / 2) - 12);
    break;
    default:
    WM_DefaultProc(pMsg);
    }
    }



    void MainTask(void) {
    WM_HWIN hItem;
    GUI_Init();
    GUI_SetBkColor(GUI_BLACK);
    WM_SetCreateFlags(WM_CF_MEMDEV);
    WM_EnableMemdev(WM_HBKWIN);

    BUTTON_SetDefaultSkin(BUTTON_SKIN_FLEX);

    _DemoCreateWindow();
    Createbehroozbot();
    hItem = WM_GetDialogItem(hWin,ID_BUTTON_0);
    BUTTON_SetBitmapEx(hItem, 0, &bmbestkeybord, 2, 2);
    BUTTON_SetBitmapEx(hItem, 1, &bmbestkeybord, 4, 4);
    while (1) {
    [/PHP]
    bmbestkeybordهم زیر برنامه عکس ایجاد شده توسط bitmap convertor می باشد

    ویرایش توسط titery : 18-04-2013 در ساعت 23:42

  33. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما titery برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. [سوال] جزوه آموزشی برد آموزشی lpc1768
    توسط pooriya_nic18 در انجمن LPC series (NXP)
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 07-12-2013, 14:49
  2. ثبت نام در مسابقات رباتیک وزارت آموزش و پرورش
    توسط elhghasemi در انجمن طراحی و ساخت و آزمایش مدارت الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03-08-2012, 20:14

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •