![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
مثالها ونکات کاربردی بردهای آموزشی: EKE2LPC EKE2SAM7 EKE2XMEGA |
|
|
فروشگاه تخصصی ما فقط فروشگاه کویرالکترونیک می باشد |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده | فروشگاه |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
مدیرکل سایت
![]() ![]() مهدی زارعی
تشکر شده 4,737 بار در 1,562 پست
|
AVR
AVRco v4.79 : [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] or [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] BASCOM AVR 1.11.9.0 [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] mikroC PRO for PIC 2009 v1.65 + Crack [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] mikroBasic PRO for PIC 2009 v1.45 + Crack [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] mikroPascal PRO for PIC 2009 v1.40 + Crack [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] Pass:rl-team.net codevision AVR 2.0.3.9: pass:123456za [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ************************************************** ****************** PIC [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ----------------------------------- DsPIC: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] CCS 4.88: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ****************************************** Franklin [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] bascom8051 2.0.11.0: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] TS Controls Emulator 8051 1.01 [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] proteus 7.5 [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] در ضمن جدیدترین ها دارای پرتابل هستند که از تاپیک مربوطه دانلود کنید |
|
|
|
| تشکرها از این نوشته : |
| #ADS | |
|
تبلیغات
Circuit advertisement
موقعیت: Advertising world
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
خواستار پیشرفت ایران
![]() تهران
تشکر شده 32 بار در 21 پست
|
لينك bascomavr 1.11.8.7 توي راپيد يه مشكلي داره كركش درست كار نميكنه (اينتراپتها و خيلي موارد درست نيست)
كرك درست حسابي نداريد كه كار كنه |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیرکل سایت
![]() ![]() مهدی زارعی
|
سلام
نه همينه فقط من خودم خيلي كم bascom-avr كار مي كنم اين ورژن هاي جديدش كه واقعا مشكل داره چند باري كه من v1.11.8.3 استفاده كردم پروگرامر stk200/300 قاطي مي كرد كه دليلش هم نفهميدم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
خواستار پیشرفت ایران
![]() تهران
|
ورژن 11.8.3 بهترين ورژنه موجوده پروگرامرش هم واسه lpt1 هستش كه اونجوريه حتما از يه برنامه ديگه كه با پورت پرينتر كار ميكنه تو سيستم استفاده ميكنيد. براي رفع مشكل بايد يه بار ديگه پرينتر رو نصب كنيد
واقعيتش من هربار واسه پروگرام كردن تو بيسكام پرينتر رو دوباره نصب ميكنم اما ورژن 11.8.7 خيلي وضعش خرابتره بدون فايل كرك تا 4kb كامپايل ميكنه ولي با كرك اينتراپتها مشكل داره ميتونيد فايل كرك ورژن 11.8.7 رو تنها تو سايت بذاريد آزمايش كنم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیرکل سایت
![]() ![]() مهدی زارعی
|
من از 1.11.8.1 استفاده مي كنم و 11.7 دانلود نكردم در ضمن update 1.11.8.3 to 5 هست تست كردين؟
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
خواستار پیشرفت ایران
![]() تهران
|
بيسكام 1.11.8.3 توي آپديت مشكل داره
ورژن 1.11.8.7 يه امكانات بيشتريداره كه قبلي ها نداره به هرحال ممنون اگه چيزي پيدا شد خبر كنيد |
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۶
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
سلام
من هر كاري مي كنم دانلود نمي شود |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیرکل سایت
![]() ![]() مهدی زارعی
|
سلام
[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] |
|
|
|
|
|
#9 |
|
قادر به مدیریت یک بخش؟
![]() |
با سلام
تو خدا این بسکام رو ول کنین من تو فروم های خارجی دازم می خونم هیچکی بسکام کار نمی کنه فقط ایرانی ها بیسیک فقط برای شروع بهتره سی forever |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیرکل سایت
![]() ![]() مهدی زارعی
|
سلام
به اسم فول هست من خودم تست نکردم لطفا اگه تست کردین نتیجه رو برای دوستان اعلام کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] |
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه |
| avrpic8051, كامپايلرهاي, میکرو |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|