PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : protuse to dxp



maxn
10-10-2012, 13:11
سلام
من ميخوام pcb كشيده شده در پرتيوس به dxp تبدل كنم ولي طبق آموزش آقاي علي همه مراحل انجام ميدم ولي مشكلاتي زير پيش مياد
1 اينكه بعد از تبديل توي قسمت لايه ها فقط يك لايه رو تشخيس ميده ! بعد از انليز كردن هم گاهي همون يك لايه رو نصف نيمه مياره گاهي هم ارور زيرو ميده

Error reading the nets from CAMtastic ! (C:\Build\Altium Designer\CAMTASTIC\Source Code\Dlls\CAMUtils\ExportCAMToPCB.pas, line 296) at 1405323C.
CAMTASTIC.DLL, Base Address: 13FE0000.

من فايل پروتيوس پيوست ميكم دوساني كار كردن در صورت امان ببينند مشكل از كجاس

ورژن پرتيوس 7.9
ورژن dxp 10

shookan4
24-06-2013, 13:54
منم همین مشکلو دارم. کسی نیست راهنمایی کنه؟

علیدلی
27-12-2013, 18:28
سلام
من ميخوام pcb كشيده شده در پرتيوس به dxp تبدل كنم ولي طبق آموزش آقاي علي همه مراحل انجام ميدم ولي مشكلاتي زير پيش مياد
1 اينكه بعد از تبديل توي قسمت لايه ها فقط يك لايه رو تشخيس ميده ! بعد از انليز كردن هم گاهي همون يك لايه رو نصف نيمه مياره گاهي هم ارور زيرو ميده

error reading the nets from camtastic ! (c:\build\altium designer\camtastic\source code\dlls\camutils\exportcamtopcb.pas, line 296) at 1405323c.
Camtastic.dll, base address: 13fe0000.

من فايل پروتيوس پيوست ميكم دوساني كار كردن در صورت امان ببينند مشكل از كجاس

ورژن پرتيوس 7.9
ورژن dxp 10

سلام
دوستان منم اتفاقا چنین مشکلی رو پیدا کردم ممنون میشیم راهنمایی بفرمائید .

Shapour_Ardebil
28-12-2013, 10:29
سلام
من ميخوام pcb كشيده شده در پرتيوس به dxp تبدل كنم ولي طبق آموزش آقاي علي همه مراحل انجام ميدم ولي مشكلاتي زير پيش مياد
1 اينكه بعد از تبديل توي قسمت لايه ها فقط يك لايه رو تشخيس ميده ! بعد از انليز كردن هم گاهي همون يك لايه رو نصف نيمه مياره گاهي هم ارور زيرو ميده

Error reading the nets from CAMtastic ! (C:\Build\Altium Designer\CAMTASTIC\Source Code\Dlls\CAMUtils\ExportCAMToPCB.pas, line 296) at 1405323C.
CAMTASTIC.DLL, Base Address: 13FE0000.

من فايل پروتيوس پيوست ميكم دوساني كار كردن در صورت امان ببينند مشكل از كجاس

ورژن پرتيوس 7.9
ورژن dxp 10

با سلام

من هم همین مشکل را داشتم که معمولا بخاطر در نظر نگرفتن 2 چیز بوجود می آید
1- بخاطر عدم اصلاح نام لایه ها در منو Tables --> Layers در Altum
2- عدم جابجایی PCB در Altum قبل از فیکس کردن به بالای علامت نشانگر

ورژن پرتيوس 7.9
ورژن dxp 14

من تبدیل کردم که به پیوست تقدیم میکنم

You can see links before reply