PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک واسهpcb protus



sky_man847
28-07-2012, 00:48
باسلام یه سوال داشتم من مدار رو تو پروتیوس7.9 کشیدم رفتم pcbشو بکشم بعضی از المانهارو نمیاره کلی گشتم نبود مثلا keypadچیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Doloop
28-07-2012, 01:31
باید اندازشو بدونی و خودت براش مدل PCB بسازی
اینم یه فایل راهنما برای ساخت مدل شماتیک و PCB در پروتئوس

Doloop68 (You can see links before reply)

sky_man847
28-07-2012, 01:48
باید اندازشو بدونی و خودت براش مدل pcb بسازی
اینم یه فایل راهنما برای ساخت مدل شماتیک و pcb در پروتئوس

doloop68 (You can see links before reply)

وای نه راه دگه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟سخته که ازکجا اندازه پیدا کنم

M_GH
28-07-2012, 02:04
از خط کش !
:mrgreen:

sky_man847
28-07-2012, 02:24
باید اندازشو بدونی و خودت براش مدل PCB بسازی
اینم یه فایل راهنما برای ساخت مدل شماتیک و PCB در پروتئوس

Doloop68 (You can see links before reply)

دانلود نمیشه

Doloop
28-07-2012, 12:32
لینک دانلود جدید

Doloop68 (You can see links before reply)