PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات بیشتر در مورد Mini LPC programmer



mohpooria
20-05-2012, 01:06
سلام
می خواستم اگر نقشه ای از این مبدل در اختیار دارید اینجا بگذارید
من یکی از این مبدل ها را گرفتم ولی پایه های آن به درستی روی برد معلوم نیست
اگر امکان دارد ترتیب پایه ها هم ذکر کنید (یه عکس داخل فروشگاه است ولی ناقصه)
وبعضی از اپشن ها هم قرار نگرفته مثل led فرستنده و گیرنده ، اگر نقشه ای باشه ، می شود آن را تکمیلی کرد
با تشکر

kavir
20-05-2012, 09:26
سلام
می خواستم اگر نقشه ای از این مبدل در اختیار دارید اینجا بگذارید
من یکی از این مبدل ها را گرفتم ولی پایه های آن به درستی روی برد معلوم نیست
اگر امکان دارد ترتیب پایه ها هم ذکر کنید (یه عکس داخل فروشگاه است ولی ناقصه)
وبعضی از اپشن ها هم قرار نگرفته مثل led فرستنده و گیرنده ، اگر نقشه ای باشه ، می شود آن را تکمیلی کرد
با تشکر
نیازی به قسمت های دیگه نیست فقط شما خروجی ها رو وصل کنید به برد مواردی که نیاز بود ما مونتاژش کردیم بقیش نیاز ندارین
این عکس ترتیب پایه ها به خوبی نشون داده
جمپر هم زیر برد هست باگر GND برد با کامپیوتر یکی نبود جمپر رو لحیم کنید ولی اگر تغذیه برد از USB تامین میشه یا کابل USB برد وصل باشه نیازی بهش نیست
You can see links before reply

این عکس هم دقیقا نشون داده برای ارتباط به میکروهای مختلف چطور عمل کنید
You can see links before reply

و اینم نحوه اتصالش به میکرو LPC1768 هست که برای بردهای تولیدی خودمون باهاش میشه پروگرام کرد
You can see links before reply

mohpooria
20-05-2012, 10:50
بله موارد لازم رو قرار گرفته
فک کنم led که برای دریافت و ارسال قرار نگرفته (لازم نیست، ولی خودم خواستم اضافش کنم)
اون 4 پین بالا برای چه موردی است ؟ کاربرد خاصی دارد ؟

kavir
20-05-2012, 11:49
بله موارد لازم رو قرار گرفته
فک کنم led که برای دریافت و ارسال قرار نگرفته (لازم نیست، ولی خودم خواستم اضافش کنم)
اون 4 پین بالا برای چه موردی است ؟ کاربرد خاصی دارد ؟
سلام
نه نیازی نیست
شما دیتا شیت cp2104 رو دانلود کن این قسمت برای RS485 هست که توضیح داده ولی در اصل ما برای پروگرام کردن میکرو بکار می بریم و نیاز به قسمت ها ی اضافی نبوده

pesarplus
02-06-2012, 11:41
سلام آقا اینکه درایور می خواد؟
از کجا درایورش رو بیاریم؟

kavir
02-06-2012, 12:14
سلام
آیسی روش cp2104 هست
از سایت
You can see links before reply

mehdi_nxp
12-07-2012, 20:59
سلام به همگی :hi:
اگه امکان داره نحوه اتصال صحیح این پروگرامر رو به LPC1313 برام توضیح بدین.
آیا در خروجی نیاز به تقسیم ولتاژ مقاومتی و رسوندن اون به 3.3 دارم یا نه؟

kavir
12-07-2012, 21:26
سلام به همگی :hi:
اگه امکان داره نحوه اتصال صحیح این پروگرامر رو به lpc1313 برام توضیح بدین.
آیا در خروجی نیاز به تقسیم ولتاژ مقاومتی و رسوندن اون به 3.3 دارم یا نه؟
نه نیازی نیست
چون این ایسی رگولاتور 3.3 داخلی داره
موفق باشید

mehdi_nxp
12-07-2012, 22:21
ببخشید قسمت اول سوالم موند ها.:mrgreen:

kavir
12-07-2012, 22:55
ببخشید قسمت اول سوالم موند ها.:mrgreen:
به عکس های پیوست پست اول دقت کنید متوجه می شید

mehdi_nxp
13-07-2012, 00:22
این tbd چی هست؟
به کدوم پایه باید وصلش کنم؟

kavir
13-07-2012, 01:12
در کل روش کار ISP اینطوری هست که یک پایه برای ریست در نظر میگیرن و یک پایه برای وارد شدن به مد ISPکه ابتدا پایه ISP رو low میکنند بعد میکرو رو ریست میکنند در این حالت میکرو وارد مد بوت میشه که میشه که با ISP پروگرام کرد طبق توضیحات دیتا شیت باید این پایه باشه
PIO0_1 — General purpose digital input/output pin. A LOW level on
this pin during reset starts the ISP command handler or the USB
device enumeration (USB on LPC1342/43 only, see description of
PIO0_3).

sigma-mx
13-07-2012, 11:27
بله درسته ، برای 1313 همین p0_1 هست . ولی برای 1343 علاوه بر این چون دو نوع بوت لودر داره .. پین p0_3 برای تعیین نوع لودر ( usb یا usart) باید انتخاب بشه..

iaun
20-07-2012, 13:35
mishe naghshe header board bara lpc1313 bedin?
___________
لطفا به قوانین احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید

iaun
20-07-2012, 13:50
yani baraye program 1313 ba programere mini lpc hich sakhtafzari niaz nist? faghat kafie be payehaye morede nazar vas beshe? lotfan komak konid

sigma-mx
20-07-2012, 14:13
آخه مهندس این میکرو بوت لودر سریال داره . بهمین جهت نیاز به استفاده از پروگرامر نیست و ما در واقع فقط یک ارتباط سریال با کامپیوتر رو برقرار میکنیم و از طریق خطوط rx و tx میکرو رو پروگرام میکنیم ... البته تو خیلی از میکرو ها حداقل بوت لودر سریال وجود داره ..

iaun
20-07-2012, 23:30
آخه مهندس این میکرو بوت لودر سریال داره . بهمین جهت نیاز به استفاده از پروگرامر نیست و ما در واقع فقط یک ارتباط سریال با کامپیوتر رو برقرار میکنیم و از طریق خطوط rx و tx میکرو رو پروگرام میکنیم ... البته تو خیلی از میکرو ها حداقل بوت لودر سریال وجود داره ..
مرسی ممنون اگه هدر بردم براش بذارید ممنون میشم

peymanbag
03-08-2012, 23:24
سلام،
من پروگرمر را طبق تصویر پیوست به میکرو ارتباط دادم.بار اول هسته رو تشخیص داد ولی بعدش هرچی سعی کردم ارور رو میده!(عکس دوم)
رو چندتا میکرو lpc1313 هم امتحان کردم درست جواب نمیده!
لطفا کمک کنید

kavir
03-08-2012, 23:29
سلام،
من پروگرمر را طبق تصویر پیوست به میکرو ارتباط دادم.بار اول هسته رو تشخیص داد ولی بعدش هرچی سعی کردم ارور رو میده!(عکس دوم)
رو چندتا میکرو lpc1313 هم امتحان کردم درست جواب نمیده!
لطفا کمک کنید
سلام
باود ریت ها رو درست تنطیم کردین؟
بین RX TX پروگرامر یک جمپر بزنید و از Tools->termnial و تنطیمات باورد ریت بهش کانکت بشین وبرد رو تست کنید

peymanbag
04-08-2012, 16:50
سلام
باود ریت ها رو درست تنطیم کردین؟
بین RX TX پروگرامر یک جمپر بزنید و از Tools->termnial و تنطیمات باورد ریت بهش کانکت بشین وبرد رو تست کنید
بله؛با تمام baud rate ها یی که واسش در نظر میگیرم جواب میده.پروگرامر سالم هست.مدار رو درست بستم؟
خروجی RTS پروگرامر رو باید از لایه دوم زیر پروگرامر بگیرم درسته؟
اخرین خروجی روی پروگرامر چی هست؟(GND,DTR,TXD,RXD,?)
اینم تنظیمات flash magic

mzarkoob
05-08-2012, 23:25
سلام
برای استفاده از این پروگرامر ابتدا درایورش را نصب کردم:

Download for Windows XP/Server2003/Vista/7 (v6.5.3) (You can see links before reply)

بعد پیغام میده که سخت افزار نصب شد و یه پورت کام و به پورتهامون اضافه میشه:

You can see links before reply

اتصالات سخت افزاری:

You can see links before reply

خوب حالا میمونه تنظیمات در خود فلاش مجیک:

You can see links before reply

ولی نه هسته را میشناسه نه پروگرامی صورت می پذیره یعنی همون پیغام فکر کردی خیال کردی! :

You can see links before reply

کجای کار میلنگه؟

kavir
06-08-2012, 00:04
شما روی درایوری که ساخته راست کلیک کنید و مشخصات ببین . در این بخش باود ریت باید با فلش مجیک یکی باشه روی 115200 بگذارید بهتره
بعد از نرم افزار فلش مجیک از قسمت OPTION ->advanced option tab communaction روی 115200 بگذارید و تیک High speed... رو بزنید و نتیجه رو اینجا بگین
یا حق

kavir
06-08-2012, 00:48
اقای زرکوب شما از برد ال پی سی ما مثل اینکه استفاده میکنید
شما باید دو جمپر jp6 و jp7 رو هم وصل کنید
فایل ضمیمه رو دانلود کنید

Aghaeifar
06-08-2012, 00:51
بهتره یک بار دستی وارد مد ISP بکنیش در غیر این صورت ببین از ادرس زیر تیکش خورده یا نه؟

options->advances options->hardware config

ببین تیک
use dtr and rst
خرده یا نه اگه نخورده بزن

بازم می گم بهتره خودت دستی وارد مد بکنیش

mzarkoob
06-08-2012, 00:58
شما روی درایوری که ساخته راست کلیک کنید و مشخصات ببین . در این بخش باود ریت باید با فلش مجیک یکی باشه روی 115200 بگذارید بهتره
به این شکل انجام میشه:

You can see links before reply



بعد از نرم افزار فلش مجیک از قسمت OPTION ->advanced option tab communaction روی 115200 بگذارید و تیک High speed... رو بزنید
اینم از این:

You can see links before reply


نتیجه رو اینجا بگین
نتیجه:
You can see links before reply

!!! ii998)

mzarkoob
06-08-2012, 01:05
اقای زرکوب شما از برد ال پی سی ما مثل اینکه استفاده میکنید
شما باید دو جمپر jp6 و jp7 رو هم وصل کنید

اون که در فایل زده جامپر3 رو برد زده جامپر10 دو تا بغلش جامپر روش هست.
البته اینو بگم تا وقتی درایور نصب نشده بود چراغ led روشن و دیگه الان خاموشه و تا میزنیش به usb یه ثانیه روشن میشه و خاموش

mzarkoob
06-08-2012, 01:09
بهتره یک بار دستی وارد مد ISP بکنیش در غیر این صورت ببین از ادرس زیر تیکش خورده یا نه؟
options->advances options->hardware config
ببین تیک
use dtr and rst
خرده یا نه اگه نخورده بزن
بازم می گم بهتره خودت دستی وارد مد بکنیش
این تیکم خورده:

You can see links before reply


بازم می گم بهتره خودت دستی وارد مد بکنیش
چطوری؟

Aghaeifar
06-08-2012, 04:23
پایه ی p2.10 رو زمین کن و در حالیکه این پایه زمین هست یک بار بعدش میکرو رو ریست کن. ریست که کلید داره روی برد. P2.10 رو هم با یه سیم زمین کن.
پایه های مربوط به rx و tx متصل باشن. (اون دو تا پایه ی دیگه رو نمی خواد وصل کنی)
بعد از اینکه ریست کردی حالا با فلش مجیک کارت رو بکن

kavir
06-08-2012, 11:54
اون که در فایل زده جامپر3 رو برد زده جامپر10 دو تا بغلش جامپر روش هست.
البته اینو بگم تا وقتی درایور نصب نشده بود چراغ led روشن و دیگه الان خاموشه و تا میزنیش به usb یه ثانیه روشن میشه و خاموش
led که خاموش میشه نشونه کانکت شدن هست و باید خاموش بشه

mzarkoob
07-08-2012, 21:34
سلام
حل شد :018::o

You can see links before reply

دلیل: برای بردی که هست زمینش با این مشترک نیست! پس مشترکش می کنیم:

You can see links before reply

سپس حالشو میبریم:wink:
با تشکر از آقای مزارعی

kavir
07-08-2012, 22:56
توی طراحی این پروگرامر این مورد هم پیش بینی شده نیاز به سیم کشی نیست
در زیر برد سه تا جمپر هست که برای پروگرام کردن ما جمپر RTS رو وصل کردیم و GND چون مبنا قرار گرفته که از تغذیه USB استفاده میشه نیاز به وصل کردن نیست
شما مگر تغذیه برد و mini programmer رو جدا از هم گرفتین؟
یعنی به یک سیستم وصل نیست؟
برای دوستان که میخوان کار کنند اگر تغذیه جد ا استفاده میکنند جمپر GND رو در زیر برد لحیم کنند
You can see links before reply

mzarkoob
08-08-2012, 20:06
سلام
سیستم یکه و تمام تغذیه ها از اون تامین میشه.
این مورد سیم کشی هم آقای مزارعی فرمودند که اضافه کردم و جواب داد.

mzarkoob
17-08-2012, 14:27
این قسمت برای RS485 هست
سلام
یعنی این 4 پایه در این برد برای RS485 قابل استفاده است؟
به غیر از gnd اسم سه پایه دیگه اش قابل خوندن نیست.

shatoot
09-09-2012, 16:51
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان،
من دارم میکروی LPC213x پروگرم می کنم، مدار کتاب آقای سپاس یار رو بستم، خیلی تلاش کردم اما جواب نداد. حالا می خوام از این ماژول استفاده کنم، کسی می دونه این ماژول روی LPC213x جواب می ده یا نه؟
کسی امتحان کرده؟
برای تغذیه میکرو باید از تغذیه خارجی استفاده کرد یا میشه از تغذیه ماژول هم استفاده کرد؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.

kavir
09-09-2012, 17:34
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان،
من دارم میکروی LPC213x پروگرم می کنم، مدار کتاب آقای سپاس یار رو بستم، خیلی تلاش کردم اما جواب نداد. حالا می خوام از این ماژول استفاده کنم، کسی می دونه این ماژول روی LPC213x جواب می ده یا نه؟
کسی امتحان کرده؟
برای تغذیه میکرو باید از تغذیه خارجی استفاده کرد یا میشه از تغذیه ماژول هم استفاده کرد؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
سلام
بله جواب میده من شخصا برای lpc1768,lpc2378 تست کردم

shatoot
09-09-2012, 17:42
در مورد تغذیه میکرو هم میشه بگید؟

safaie111
18-09-2012, 10:12
سلام چرا هیچ کدوم از عکس هایی که گذاشتید باز نمی شند؟

kavir
18-09-2012, 11:18
منظورتون کدوم پست هست؟

safaie111
18-09-2012, 22:55
سلام من با یه برنامه دیگه تونستم عکس ها روببینم.
یه سوال اگه بین دو پایه tx,rxجمپرزدیم و از منوی tool>terminalبرد رو تست کردم وچیزی در قسمت output ندیدم یعنی programerخراب؟ در ضمن پشت برد پر از روغن لحیم!!!

kavir
18-09-2012, 23:30
سلام من با یه برنامه دیگه تونستم عکس ها روببینم.
یه سوال اگه بین دو پایه tx,rxجمپرزدیم و از منوی tool>terminalبرد رو تست کردم وچیزی در قسمت output ندیدم یعنی programerخراب؟ در ضمن پشت برد پر از روغن لحیم!!!
پروگرامر ها تست شدن و اون چیزی که شما بهش میگین روغن لحیم مایع فلکس هست و کاملا عایقه و نویزی هم نمیندازه
ممکنه از تنطیمات شما باشه یا پایه rx,tx نیست که بهم وصل شده

safaie111
18-09-2012, 23:56
منظورتون این که پایه های tx,rx بهم وصل نشدند؟

safaie111
19-09-2012, 00:00
یه سوال مگه دو تا پایه های وسطی tx,rx نیستند؟

kavir
19-09-2012, 09:25
اونجایی که r10 هست و isp نوشته بگیر یک بعد دومی و سومی باید جمپر کنید

mzarkoob
19-09-2012, 12:20
یعنی این 4 پایه در این برد برای rs485 قابل استفاده است؟
به غیر از gnd اسم سه پایه دیگه اش قابل خوندن نیست.
سلام
هنوز این سوالم بی جواب مونده
اگه میشه جزییاتش چیه؟

kavir
19-09-2012, 12:24
سلام
قابل استفاده هست ولی ما تست نکردیم
ما برای مبدلش فقط تست میکنیم

safaie111
19-09-2012, 17:32
سلام مشکلم از جمپر نبود من تو تنظیماتم باید از COM5استفاده می کردم ولی اشتباهی از com1استفاده کرده بودم.شرمنده از این که فکر کردم بردتون خرابه
یه سوال : برای این که میکرو رو ببرم تو مد ISP باید چی کار کنم؟
قبلا که با RS232 برد پروگرام مر کردم از مدار شکل پیوست استفاده می کردم که SW1روonمی کردم وبرای چند ثانیه اون دکمه رو فشار می دادم

Aghaeifar
19-09-2012, 18:28
اگر تمام پایه ها رو وصل کنی به برد (هر 5 پایه رو) خود پروگرامر در لحظه پیش از پروگرام، میکرو را وارد مد isp می کنه.

kavir
19-09-2012, 20:52
این پست هم ببنیید هم نحوه اتصالات گذاشتم
ایـــــــــران میـــــــکرو ™ - مشاهده یک موضوع - اطلاعات بیشتر در مورد Mini LPC programmer (You can see links before reply)

safaie111
19-09-2012, 21:14
سلام مرسی از این که جوابم می دید.
این شکل مدارم که ازش عکس گرفتم .متاسفانه بازم پروگرام نشده:sa:.همش error buadrate می دهcry::

kavir
19-09-2012, 21:56
سلام مرسی از این که جوابم می دید.
این شکل مدارم که ازش عکس گرفتم .متاسفانه بازم پروگرام نشده:sa:.همش error buadrate می دهcry::
دوست عزیز لطفا قبلش یک سرچی بزنید و سوال تکراری نپرسید
خوب باودریت شما درست نیست دیگه . توی فلش مجیک باود ریت رو بذارید 9600 و توی دیوایس منجر هم پورت کام ساخته شده رو همین بذارید

safaie111
19-09-2012, 22:19
خسته نباشید خوب این کارا رو که کرده بودم با این حال باز جواب نمی ده

mzarkoob
27-09-2012, 14:53
یعنی این 4 پایه در این برد برای RS485 قابل استفاده است؟
به غیر از gnd اسم سه پایه دیگه اش قابل خوندن نیست.
قابل استفاده هست ولی ما تست نکردیم
ما برای مبدلش فقط تست میکنیم
سلام
در دیتا شیت نحوه اتصالات برای RS485 ذکر شده:

You can see links before reply

یعنی اون چهار پایه بالا این طوری باید وصل بشه:

You can see links before reply

موردی نیست؟
خوب حالا باید دنبال یکی بگردیم این را تست کرده باشه:mrgreen:

mzarkoob
02-10-2012, 23:46
من این را تست کردم با میکرو lpc1768 جواب میداد . البته سخت افزار RS485 هم اینجا:
استفاده از مد RS485 در lpc1768 - ایـــــــــران میـــــــکرو ™ (You can see links before reply)
بررسی شده.
فقط پین Gpio کارایی لازم را انگار نداشت و باید دستی زمین می کردیم تا دریافت انجام دهد.

a.moghadam
25-10-2012, 20:49
سلام به همه دوستان
من یه هدربورد lpc1768 از سایت eca خریداری کردم و میخوام این پروگرامر رو براش بگیرم
کسی از این دومحصول استفاده کرده ؟؟؟میخوام بدونم محدودیتی وجود نداره ؟؟؟
اگه نکته خاصی هم هست که در ضمن استفاده باید رعایت بشه لطفا ذکر کنید.
در ضمن من میخوام واحد adc وsd card میکرو رو هم راه بندازم (اینو گفتم که اگه محدودیتی ایجاد میکنه بیخیالش شم)
یه سوال دیگه هم داشتم
تفاوت این پروگرامر با jlink چیه؟؟(تفاوت قیمتشون خیلی زیاده!!!!)

kavir
25-10-2012, 20:54
سلام به همه دوستان
من یه هدربورد lpc1768 از سایت eca خریداری کردم و میخوام این پروگرامر رو براش بگیرم
کسی از این دومحصول استفاده کرده ؟؟؟میخوام بدونم محدودیتی وجود نداره ؟؟؟
اگه نکته خاصی هم هست که در ضمن استفاده باید رعایت بشه لطفا ذکر کنید.
در ضمن من میخوام واحد adc وsd card میکرو رو هم راه بندازم (اینو گفتم که اگه محدودیتی ایجاد میکنه بیخیالش شم)
یه سوال دیگه هم داشتم
تفاوت این پروگرامر با jlink چیه؟؟(تفاوت قیمتشون خیلی زیاده!!!!)
سلام
پروگرامر هست این و مشکلی نیست میتونید استفاده کنید
جیلینک دیباگر هم هست

a.moghadam
31-10-2012, 03:14
با سلام مجدد
از این پروگرامر میشه با لب تاپ استفاده کرد یا فقط با کامپیوتر (چون تو پستهای قبل گفته شده پورت com) ؟؟؟
یه سوال دیگه:
هدربورد من از طریق پورت usbتغذیه میشه ،میخوام بدونم وقتی پایه های پروگرامر رو به هدربورد وصل کردم دیگه لازم نیست از usb پروگرامر برای تغذیش استفاده کنم؟؟؟؟

kavir
31-10-2012, 09:47
با سلام مجدد
از این پروگرامر میشه با لب تاپ استفاده کرد یا فقط با کامپیوتر (چون تو پستهای قبل گفته شده پورت com) ؟؟؟
یه سوال دیگه:
هدربورد من از طریق پورت usbتغذیه میشه ،میخوام بدونم وقتی پایه های پروگرامر رو به هدربورد وصل کردم دیگه لازم نیست از usb پروگرامر برای تغذیش استفاده کنم؟؟؟؟
سلام
خوب ببینید دقیقا مناسبه لب تاپه این پروگرامر که وصل پورت usb کنید خودش یک پورت کام می سازه به صورت مجازی در اصل همون مبدل usb 2uart هست
برای برد شما دقیقا نمی دونم چجوری طراحی شده ولی ما 5 ولت و زمین usb روی پین اوت پروگرامر گذاشتیم و میتونید استفاده کنید

a.moghadam
31-10-2012, 12:17
ممنون از پاسختون
یعنی دیگه احتیاج نیست درایورشو نصب کنیم و فقط با usbبزنیم به لب تاپ میشناسش؟؟؟
این شماتیک بردمه

You can see links before reply

میتونید بگید طبق این نقشه چطور میشه از این پروگرامر استفاده کرد؟؟
یعنی پروگرامر از مدار میتونه تغذیه شه یا باید با usb خودش که به لب تاپ وصل مشه تغذیه شه؟؟؟

kavir
31-10-2012, 12:30
این تاپیک نحوه اتصال نوشتیم
You can see links before reply
rst در اصل باید به پایه ریست میکرو وصل کنید

sheikhjafari
30-12-2012, 10:16
سلام
ایا برا یااستفاده از این پرگرمر باید قبلا برنامه بوت لودر روی میکرو ریخته شده باشه؟

kavir
30-12-2012, 11:03
سلام
ایا برا یااستفاده از این پرگرمر باید قبلا برنامه بوت لودر روی میکرو ریخته شده باشه؟
نه اصلا نیازی به بوت لودر و.. نیست بوت لودر ایده خوبی برای پروگرام کردن نیست چون بردهای lpc2378 که ما داشتیم بوت لودر usb روش می ریختیم خیلی دوستان در وقفه ها مشکل پیدا کرده بودن

ramamir
28-10-2013, 10:18
با سلام خدمت دوستان عزیز !

من پروگرامر رو وصل میکنم و زمانی که در برنامه flash magic استارت میکنم خطای « failed to autobaud » میده lov: ، میشه راهنمایی کنید که من باید چی کار کنم تا پروگرام کامل بشه؟ :unh:
یک سوال دیگه اینکه با وجود این پروگرامر دیگه نیازی به استفاده از RS232 نداریم ؟

با سپاس نامنتهی :hi:

kamikazi
28-10-2013, 10:32
سلام شما باید پایه p2.10 رو هم گراند کنید و میکرو رو ریست کنید تا میکرو وارد بوت از پورت سریال بشه تا پایان مرحله پروگرم کردن باید این پایه رو به همین وضعیت نگه دارین نکته خاصی هم نداره از پایه های p0.2 و p0.3 و یه پایه گراند هم برای ارتباط با مینی پروگرمر استفاده کنید همین

ramamir
23-11-2013, 19:14
سلام بر سروران عزیز !

من پایۀ DTR پروگرامر رو به P2.10 میکرو، پایۀ TXD رو P0.2، پایه RXD رو به P0.3 و پایه RST رو به ریست میکرو LPC2368 وصل میکنم. البته گراند رو هم وصل میکنم.

قبل از زدن استارت در Flash Magic میکرو رو ریت میکنم و پایه P2.10 رو صفر نگه میدارم و بعد از اون استارت میکنم، ولی بازم موفق به پروگرام کردن نمیشم.

لطفا راهنمایی کنید که من کجای کارم اشتباهه ...

ممنون از همه .

code
07-04-2014, 10:15
دوستان سرعت پروگرم کردن این پروگرمر برای پر کردن فلش lpc1768 چقدره؟ باود ریت هم بفرض روی 115200 باشه.
اگر اورهد زیادی نداشته باشه به نظر میاد در حدود یک دقیقه باید بتونه کارش رو تموم کنه، درست میگم؟
اینو پرسیدم چون یکی میگفت سرعتش خیلی کمه

code
08-04-2014, 22:15
کسی با این پروگرمر کار نکرده بگه سرعتش چقدره!!؟؟

mohsenarm
28-08-2014, 14:47
امکانش هست شماتیک را قرار دهید تا در روی برد به همراه بقیه قطعات پیاده سازی شود؟
آی سی که برای تبدیل usb به سریال استفاده شده است چیست؟

shabooni
17-09-2015, 01:30
سلام .این پروگرامر روی ویندوز 8.1 نصب میشه؟ درایورش کجاست؟

aminhorri
24-06-2016, 01:15
سلام دوستان
من یه ای سی arm مدل lpc1519 دارم . توی برنامه فلش مجیک تو سری arm cortex هم هست ولی جلوش نوشته lpc 1519 can میخاستم ببینم میتونم با این پروگرامر پروگرمش کنم. اگه بله روش خاصی داره یا مثل باقی راحته و اگه نه یه راهنمایی بکنید . ممنون از همه