PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @@@@@@ P C B در پروتئوس @@@@@@



REZA_KLNTR
02-01-2009, 16:13
با سلام خدمت اساتید الکترونیک

بنده با ARES که نرم افزار همراه پروتئوس برای ساخت PCB هست مشکل دارم

در خود محیط پروتئوس بالا سمت راست آیکون ARES قرار دارد و برای وارد شدن به محیط ARES است توضیح میخواهم که چگونه میشود مدار را پس از شبیه سازی و گرفتن جواب به محیط ARES انتقال داد و تبدیل به PCB و برد مسی کرد ؟؟؟؟

چون هرچه تلاش کردم مدار از محیط پروتئوس به محیط ARES فرستاده نشد! و باید کلا دوباره طراحی میشد


از طرفی کتابخانه ARES قطعات کتابخانه پروتئوس را ندارد با اینکه فکر کنم هر دو از یک کتابخانه استفاده میکنند مثلا پروتئوس ترانزیستور C945 رو داره ولی تو ARES چجوری شماتیک این ترانزیستور رو بیاریم تو کتابخانش نداره!

با تشکر

alnz
02-01-2009, 23:17
سلام

فايل پايين رو دانود كن . طراحی PCB از شماتیک مدار آن با کمک برنامه Proteus نوشته آقاي بهنام رزمي هستش . واقعيتش من نتونستم ازش جواب بگيرم . اگه تو تونستي به ما هم ياد بده . روشي كه توضيح داده خداييش نسبتا سادس و اگه بشه ازش جواب گرفت ديگه آب خوردن از PCB زدن سختتر ميشه !



DL (You can see links before reply(E TR).rar)

REZA_KLNTR
03-01-2009, 13:18
حتما :roll:

SMRS
03-01-2009, 23:53
براي تبديل شماتيك به PCB در پروتئوس بعد از اين كه شماتيك رو كشيديد.شستي قرمز رنگ كه روش نوشته ARES رو بزنيد.بعد برنامه ARES باز ميشه.
روي صفحه مشكي كليك راست كنيد و از گزينه اول Plase و بعد باز گزينه اول Component قطعات رو يكي يكي هرجا كه مي خواهيد بگذاريد.
بعد از منوي tools گزينه auto router رو بزنيد. :wink:

REZA_KLNTR
04-01-2009, 00:12
خیلی ممنون ، برای انتخواب اندازه برد و پهن تر کردن نوارهای مسی چکار باید کرد؟ :roll:

SMRS
04-01-2009, 00:25
روي هر تراك راست كليك كن و change track style رو بزن و يكي از اون سايز ها رو انتخاب كن.

REZA_KLNTR
08-01-2009, 12:54
وقتی ما تو پروتئوس مدار رو میبندیم و سیم کشی میکنیم و کامل میشه وقتی انتقالش میدیم تو ARES چرا دوباره باید سیمکشیشون کنیم ، ما که یبار اینکارو انجام دادیم قبلا؟؟؟؟ :roll:

SMRS
08-01-2009, 23:10
فكر كنم شما با پروتل كار نكرديد؟
پروتئوس هم مثل پروتل و ايگل و... وقتي شماتيك رو كشيدي بعد بايد قطعات رو طبق سليقه خودت تو pcb جاگذاري كني.
در ضمن خيلي از تنظيمات رو بايد قبل مسير يابي انجام بدي و بعد مسير يابي كني.
پروتئوس چطوري بفهمه برد شما قراره چند لايه باشه يا بعضي از خطوط خاص بايد چقدر ضخامت داشته باشند و...
پس اين كار رو شما بايد دستي انجام بدي. :wink:

REZA_KLNTR
09-01-2009, 11:40
خیلی ممنون از توضیحاتتون پس هر وقت آموزش پروتلتون درست شد مار خبر کن یا ی تاپیکی براش بزار چون هر وقت یک مقاله ای به سایت اضافه میشه ما که بعد از یک ماه متوجه میشیم اونم با لینک دوستان aa)

naeemafar
14-11-2009, 17:24
چطور میشه از دستور Auto Placer استفاده کرد؟

codev
14-11-2009, 21:10
چطور میشه از دستور Auto Placer استفاده کرد؟
با ید اول محدوده ی بردتون رو مشخص کنید . برای این کار از ابزار های ترسیم اشکال هندسی سمت چپ پایین استفاده کنید . فقط یادتون باشه نوع خطوط رو ( سمت چپ پایین پایین ) board edge که رنگش زرد هم هست استفاده کنید .

amir_hasani
14-11-2009, 22:55
واقعا طراحی pcb با پروتئوس از آب خوردن هم راحت تره :mrgreen: :wink:
وقتی که قطعات رو برای ترسیم شماتیک انخاب میکنید حتما به این توجه کنید که pcb package داشته باشند (توی همون صفحه انتخاب قطعه سمت راست پایین باید شکل مدار اون قطعه باشه) وگرنه در موقع تبدیل از شماتیک به pcb با error مواجه میشید ii998)

naeemafar
17-11-2009, 06:59
چطور میشه در auto router تنظیمات را بگونه قرار داد که تک لایه شود؟

mapmap
10-09-2011, 12:15
چطور میشه در auto router تنظیمات را بگونه قرار داد که تک لایه شود؟

سلام
میدونم کارتون رو به سرانجام رسوندین اما گفتم جوابتون رو بگم شاید بدرد کسی خورد

این فایل رو آقای بهنام رزمی زحمت کشیدن اینجا میذارم که مشکلتون رو حل میکنه

Make PCB of schematic with Proteus6 (ETR).pdf - 4shared.com - document sharing - download (You can see links before reply)

از اساتید محترم هم سوالی داشتم اگه لطف کنین ممنون میشم
بنده بعد از انتخاب قطعه جایگزین مناسب در قسمت Package برنامه ARES با ارور زیر مواجه میشم و روت کشی کامل انجام نمیشه یعنی قطعاتی که شامل ارورن بی Wire میمونن.

Pin `2`not found component `RL1`This error occurs when the netlist attempts to assign a net to a pin as specified in ISIS but that pin does not exist in the footprint you have assigned to the component.

kavir
10-09-2011, 13:59
سلام
میدونم کارتون رو به سرانجام رسوندین اما گفتم جوابتون رو بگم شاید بدرد کسی خورد

این فایل رو آقای بهنام رزمی زحمت کشیدن اینجا میذارم که مشکلتون رو حل میکنه

make pcb of schematic with proteus6 (etr).pdf - 4shared.com - document sharing - download (You can see links before reply)

از اساتید محترم هم سوالی داشتم اگه لطف کنین ممنون میشم
بنده بعد از انتخاب قطعه جایگزین مناسب در قسمت package برنامه ares با ارور زیر مواجه میشم و روت کشی کامل انجام نمیشه یعنی قطعاتی که شامل ارورن بی wire میمونن.

pin `2`not found component `rl1`this error occurs when the netlist attempts to assign a net to a pin as specified in isis but that pin does not exist in the footprint you have assigned to the component.
سلام پیشنهاد اول کلا هیچی مثل پروتل نیست یک درصد شک نکنید
و حالا مشکل شما فکر میکنم از این قطعه هست که میگه در فوت پرینت پین 2 وجود نداره ولی در شماتیک هست
rl1

mapmap
11-09-2011, 00:49
ضمن تشکر باید این مشکل رو که برای رله و ترانزیستور و LED هام پیش میاد چطور حلش کنم؟
مگه نباید قبل از وارد شدن به محیط ARES برای قطعاتی که فوت پرینت ندارن قطعه ای از لیست Package معرفی کنم پس دیگه این ارور چیه؟؟؟

در ضمن لطف کنید راحترین و بهترین ورژن پروتل چه از لحاظ موجود بودن مقالات آموزشی چه از لحاظ کار در کشورمون رو معرفی کنید تا به امید خدا و شما دوستان مهربون کار کردن بهاش رو یاد بگیرم

متشکرم

10845
11-09-2011, 09:24
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر شما مقاله آموزش 1nafarرو در مورد آموزش این نرم افزار دانلود کنیدکمک بسیار زیادی میکنه

kavir
11-09-2011, 09:36
ضمن تشکر باید این مشکل رو که برای رله و ترانزیستور و led هام پیش میاد چطور حلش کنم؟
مگه نباید قبل از وارد شدن به محیط ares برای قطعاتی که فوت پرینت ندارن قطعه ای از لیست package معرفی کنم پس دیگه این ارور چیه؟؟؟

در ضمن لطف کنید راحترین و بهترین ورژن پروتل چه از لحاظ موجود بودن مقالات آموزشی چه از لحاظ کار در کشورمون رو معرفی کنید تا به امید خدا و شما دوستان مهربون کار کردن بهاش رو یاد بگیرم

متشکرم
من شخصا با پروتئوس اصلا کار نکردم و از اول تا حالا پروتل کار کردم برای فوت پرینت مثلا در نظر بگیرید شما اگر دو تا پایه دارین در شماتیک در فوت پرینت هم باید با همین نام باشند
در مورد پروتل هم بهترینش ورژن 6.8 هست پرسرعت ترین و در عین حال بهترین ورژن هست که من خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و راضی هستم
کلا چون امکانات ورژن های مثل 10 خیلی بالا هست شما باید در 6.8 اتوروت کنید و بعد میتونید توی ورژن 10 تغییر بدین
در مورد ورژن 10 هم بگم کلا بع غیر از ورژن 2004 و 6.8 هیچ کدوم نسخه های جدید به درد اتوروت نمیخوره من همه ورژن ها رو دارم
با تشکر

mapmap
11-09-2011, 10:59
حدود نیم ساعت گشتم دانلود 6.8 رو پیدا نکردم میشه لطف کنید؟؟؟

البته اینم بگم به اسمای مختلفی بود و از 6.8 بودنش مطمئن نبودم .

راستی آیا پروتل مثل پروتئوس شبیه سازی و اجرا هم داره؟؟؟

مر30

madar
11-09-2011, 11:48
سلام
من هم پروتل 6.8 را دیروز دانلود کردم.خیلی عالی :wink:
اینجا هم می تونید دانلودش کنید.(من خودم از mediafire دانلود کردم)
You can see links before reply
موفق باشید

madar
11-09-2011, 11:52
راستی آیا پروتل مثل پروتئوس شبیه سازی و اجرا هم داره؟؟؟

مر30
بله میشه شبیه سازی کرد اما نه مثل پروتیوس.
برای یادگیری هم می تونید از آموزش های ارایه شده استفاده کنید.

mapmap
12-09-2011, 02:21
سلام
من هم پروتل 6.8 را دیروز دانلود کردم.خیلی عالی :wink:
اینجا هم می تونید دانلودش کنید.(من خودم از mediafire دانلود کردم)
Altium 10.0.0.20340 + Altium 6.8.11735 + Altium 9.4.0.20159 + کتاب فارسی | ایــــران میـــــــکرو ™ (You can see links before reply)
موفق باشید


تازه زدم دانلود رو
امیدوارم درکش مثل پیدا کردنش نباشه
در ضمن همینکه به فکرم بودین جای تشکر داره
متشکرم
با سپاس :hi:

mapmap
13-09-2011, 17:44
به دادم برسید
بعد یکی دو روز همه فایلای Altium10 رو به جز پارت8 دانلود کردم
اما هر کاری میکنم پارت هشتش دانلود نمیشه و موقع کلیک کردن دوباره به همون صفحه برمیگرده.

از طریق MediaFire هم دانلود کردم

خواهشا" زودتر کمکم کنید.

بدرود

mapmap
13-09-2011, 18:00
با هزار بدبختی و اینور اونور کردن به خاطر ف*ی*ل*ت*ر شدن و اشتباه ما در مورد دنبال علم رفتن تونستم تو 4Shared لینک 8 رو پیدا کنم.:unh::018:

ممنون

بعداز نصب خذمت میرسیم :wink:

mapmap
14-09-2011, 02:48
سلام
Madar عزیز از کمکت ممنونم
بالاخره Altium10 نصبیدم !! :0013:
فقط با اینکه طبق Readme Crack پیش میرم اما Unlicensed هستش :unh:
یه کلام تو کرکش موندم. cry::

اگه زحمت نبود روش کرک کردنش رو برام توضییح بدین. :(

متشکرم

mapmap
14-09-2011, 03:42
سلام
پیدا کردم زحمت نکشین
همه کارارو رفته بودم الا Add standalone license file که وسط صفحه اول برنامه بود.

ممنون از زحمات همگی

nima_zeus
16-10-2011, 11:39
سلام یک سوال داشتم:

چطور توی پروتئوس تنظیم کنیم که مدار رو یک رو بکشه؟(من هر چی می کشم دو طرفه میشه)

ممنون

madar
16-10-2011, 19:12
فکر کنم از منوی technology -design rules پنجره ی دوم net classes باشه
در اون پنجره pair hoz 1 در حالت top copper می باشد باید روی none تنظیمش کنی یعنی فقط یکی از آنها باید فعال باشه اون هم button coper می باشد.

nima_zeus
18-10-2011, 23:37
فکر کنم از منوی technology -design rules پنجره ی دوم net classes باشه
در اون پنجره pair hoz 1 در حالت top copper می باشد باید روی none تنظیمش کنی یعنی فقط یکی از آنها باید فعال باشه اون هم button coper می باشد.

درست نشد!!!!!!!

cry::cry::cry::cry::cry::

madar
18-10-2011, 23:47
درست نشد!!!!!!!

Cry::cry::cry::cry::cry::

لطفا یه عکس از تنظیمات را که انجام دادی را بزار.

ali4716
22-10-2011, 23:44
سلام.پایه های بعضی از قطعات (مثل Vcc و GND در میکرو ها) به صورت hidden هستند یعنی دیده نمیشن و نمیشه چیزی بشون وصل کرد.
چه جوری میشه این پایه ها رو نمایش داد؟؟