PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نرم افزار keil



sadegh6383
21-11-2011, 13:29
من از نرم افزار keil 4.2 استفاده کنم که با تعدادی مشکل در رابطش مواجه شدم. اول اینکه پیغام ماکزیم سایز کد 22 کیلو رو میده. بعد وقتی میخواهم با debuger شبیه سازی کنم مدام تایمر نگهبان ریست میکنه. با اینکه در قسمت configuration تایمر نگهبانو غیر فعال میکنم و فارغ از اینکه چه تنظیماتی برای pll و فرکانس کلاک و... در نظر میگیرم، طبق تنظیمات default ش کار میکنه. لطف میکنید کمکم کنید. با تشکر.

kavir
21-11-2011, 15:50
سلام
خوب مشکل از اینه درست کرک نکردین
توی سایت سرچ کنید

sadegh6383
21-11-2011, 19:53
سلام
خوب مشکل از اینه درست کرک نکردین
توی سایت سرچ کنید
با تشکر نرم افزار را کرک کردم. مشکل ماکزیمم اندازه کد حل شد. ولی مشکلات دیگه همچنان هست منظورم اینه که debager برای شبیه سازی اصلا تنظیمات مربوط به configuration wizard فایل با پسوند s مربوط به میکرو مورد شبیه سازی شده را نمیبینه. مثلا تایمر نگهبان مدام ریست میکنه هر چند غیر فعالش کرده باشم. فرکانس ثابته فارغ از اینکه چه فرکانسی انتخاب شده. برا همه میکروها هم اینطوره.

Joe_Bel
21-04-2013, 14:34
سلام دوستان :hi:
تو کامپیوتر قدیمیم برای نصب و کرک این نرم افزار مشکل نداره اما برای کامپیوتر جدیدم که فیلمو توی این یکی نشون میده اما این نرم افزار براش مشکل داره و کرک نمیشه اگر گزینه file بعد license management را بزنیم این میاد

You can see links before reply

بعد بجای اینکه موفقیت آمیز باشه مثله سیستم قدیمی، این ارور رو میده

You can see links before reply

به نظر شما دوستان عزیز مشکلش چیه؟؟؟؟:sa:
ممنون میشم جواب بدین :wink:

mzarkoob
21-04-2013, 18:37
سلام
در ویندوز 7 وقتی می خواهید فایل نصبی کیل را ران کنید باید کلیک راست کنید و به عنوان ادمین اجراش کنید

sarbaz13
21-04-2013, 20:59
سلام همون جور که دوست خوبمون آقای مهدی زرکوب گفتند و کمی دقت شما توی همین Error شما کامپیووتر بنده خدا گفته مشکل از کجاست و تازه راه حلشم به شما گفته دیگه بهتر از این؟؟؟
You can see links before reply

shid.m
09-05-2015, 08:44
با سلام
برنامه ای داشتم که با LPC1768 کار میکرد الان همین برنامه رو میخوام با lpc1788 راه اندازی کنم ورژن کیل من 4.11 توی این ورژن lpc1788 نداره ورژن های بالاتر رو امتحان کردم از برنامه error میگیره آیه راهی هست که کیل 4.11 خودم رو lpc1788 بهش اضافه کنم؟
با تشکر

mzarkoob
09-05-2015, 09:52
کیل ورزن بالاتر مثل 4.7 کار کنید بهتره
و یه پروژه از اول درست کنید برای 1788 با کیل جدید
کتابخونه های قدیم و جدید در این برنامتون به هم نمی خونه برای همین این طور شده