PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه کامل sim900 and mobile (ارسال اطلاعات محیطی از طریق شبکه موبایل)



صفحه ها : [1] 2 3 4 5

kavir
13-09-2011, 12:34
این پروژه رو دوست خوبمون مهندس صفامنش برای سایت ایران میکرو ارسال کردند که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
خرید ماژول:
خبر خوب اینکه این ماژول هم اکنون از خارج وارد شده و با قیمت ویژه برای فروش آماده است
برای توضیحات بیشتر و خرید کلیک کنید (You can see links before reply)


You can see links before reply (You can see links before reply)

یوزر ایشان توی انجمن ایران میکرو esisafa (You can see links before reply) می باشد

بررسی ماژول SIM 900 .................................................. .............................................. 2
دستورات AT Command
دستورات عمومی .................................................. .................................................. ...... 7
تنظیم زمان .................................................. .................................................. ................. 8
ذخیره ی شماره ی تلفن .................................................. ............................................... 8
ایجاد تماس صوتی .................................................. .................................................. .... 8
تنظیمات برای SMS .................................................. .................................................. .. 9
تنظیمات ماژول برای GPRS .................................................. ....................................... 10
متصل شدن با GPRS به عنوان client .................................................. ....................... 10
متصل شدن با GPRS به عنوان server .................................................. ....................... 11

شرح پروژه
سخت افزار و عملکرد مدار .................................................. .......................................... 12
تحلیل برنامه ی میکروکنترلر .................................................. ........................................ 21



امکانات عمومیSIM900
چهاز باند 850 / 900 / 1800 / 1900
GPRS کلاس 8/10
ایستگاه مبایل GPRS کلاس B
مطابق با GSM phase 2/2+
Class 4 (2 W @850/ 900 MHz)
Class 1 (1 W @ 1800/1900MHz)
ابعاد : 24 در 24 در 3 میلی متر
وزن : 3.4 گرم
کنترل از طریق ATcommands (GSM 07.07,07.05
وSIMCOM enhanced ATCommands)
محدوده ی ولتاژ کاری : 3.1 تا 4.8 ولت
برنامه ی ابزار سیم کارت
امکانات توان مصرفی پایین : 5/1 میلی آمپر در حالت خواب
دمای کارکرد : 45- تا 85 درجه ی سانتیگراد
مشخصات برای پیام کوتاه
نقطه به نقطه ی MO و MT
سلول منتشر کننده ی پیامک
حالت text و PDU
مشخصات برای صدا
کد کننده های
Half rate (HR)
Full rate (FR)
Enhanced Full rate (EFR)
عملکرد هندس فری (Echo suppression)
AMR
Half rate (HR)
Full rate (FR)
مشخصات برای دیتا
GPRS کلاس 10 : دریافت تا 85.6 kbps
رابط ها (Interfaces)
رابط سیم کارت خارجی SIM 3V/ 1.8V
رابط صدای آنالوگ
RTC backup
رابط ارتباط سریال برای کنترل و دیباگ ماژول
رابط های SPI ، I2C
پایه های ورودی خروجی قابل برنامه ریزی
PWM و ADC
امکانات نرم افزاری
پروتکل 0710 MUX
پروتکل TCP/UDP
FTP/HTTP
FOTA

________________________________
این پروژه هم دوست خوبمون با کاربری :LPC1768.COM (You can see links before reply) در این پست (You can see links before reply) گذاشتند
برای دانلود نرم افزار به لینک زیر مراجعه فرمائید
You can see links before reply

نرم افزار نوشته شده با VB.NET و استفاده از هسته MCORE جهت کنترل و بهره گرفتن

از تمامی امکانات مودم ها و ماژول های GSM .
You can see links before reply
You can see links before reply

*****
You can see links before reply

esisafa
13-09-2011, 13:35
این مطب خلاصه ی پروژه من بود که در اختیار همه قرار دادم

sadmonew
13-09-2011, 13:53
دستت درد نكنه عاليه. به هر صورت همينكه رايگان در اختيار همه قرار دادي خيلي مهم و با ارزشه.
موفق باشيد.:hi:

esisafa
14-09-2011, 12:13
این برنامه به صورت اختصاصی با گوشی خودم ارتباط برقرار می کنه و سیم کارت های دیگه نیاز به تغییرات جزئی داره
در هر صورت ببینیم کسی میخواد و میتونه خودش یک گوشی موبایل نیم کیلویی طراحی کنه؟؟؟؟؟!!!!!
تمام مطالب لازم در موردش تا حالا تو سایت اومده و فقط یکم همت میخواد

esisafa
15-09-2011, 19:49
در مورد gprs و اینترنت بگم که ماژول با پروتکل های http و ftp ارتباط برقرار می کنه
همین سرور های عادی کافیه فقط باید سایتی (سرویسی) طراحی کنید که بتونه پردازش مورد نیازو انجام بده

esisafa
16-09-2011, 11:36
لطفا اگه کسی میتونه سرویس اینترنتی برای پروژه ایجاد کنه، اگه همکاری کنه ممنون میشم

farzin
17-09-2011, 14:11
ممنون.خیلی خوب بود.
یک سوال داشتم.وقتی با ماژول شماره گیری می کنم و گوشی مقابل برداشته می شود هیچ پیامی از طرف ماژول برای اطلاع از برداشته شدن گوشی مقابل دریافت نمی کنم آیا تنظیمات خاصی داره؟

esisafa
17-09-2011, 15:04
من توجه نکرده بودم به این موضوع، چیزی هم یادم نمیاد در این مورد.
ولی فکر کنم گوشی موبایلا هم از روی صدا و سیگنالهای صدا تشخیص میدن که طرف تماس رو جواب داده و شبکه به طور مستقیم اطلاع نمیده.
البته یه تنظیماتی در مورد نمایش شماره تلفن و از این جور چیزا داره که شاید با امتحان کردن اونا بشه فهمید. من در این مورد کاری نکردم
حتما یه راهی برای تشخیص هست!!!!؟؟؟؟؟
شما صدا ها رو کاملا برسی کنین و ببینین چیزی و تغییری تشخیص میدین همچنین پایه ی status رو برسی کنین ببینین پالسی میده

mj3747
18-09-2011, 23:46
من با مدیر موافقم، کار راحتی نیست، خودم دارم با این ماژول ارسال و دریافت اس ام اس انجام میدم، خیلی وقت گرفته و هنوز موفق به کامل کردن اون نشدم. از دوستان میخوام تا در این مورد راهنماییم کنن.
میتونم اس ام اس بفرستم اما مشکل من اینه که میخوام توی حلقه دریافت اس ام اس رو چک کنم و به محض دریافت اون رو روی ال سی دی نمایش بدم:(
دوستان لطفا راهنماییم کنید، برا پروژه پایانیم، وقت زیادی ندارم دیگه:(

esisafa
18-09-2011, 23:57
حلقه نه
وقتی دستور +cmti: رو ماژول فرستاد معلوم میشه یه پیام اومده که در ادامه شامل مکان ذخیره شدن س م س هست باید اونو تشخیص بدی بعد با دستور AT+CMGR=x .. (مکان س م س =x ) بخونی و باز متن باز کشتی رو روی lcd نشون بذی

mohsenjooon
21-09-2011, 00:40
درود بر همه دوستان و با تشکر فراوان از آقای صفا منش به خاطر پروژه خوبشون.
من یه چند وقتیه مه یه sim900A خریدم . یه برد براش درست کردم و مدار تغذیه و سیم کارت و netlight رو روی همون برد طراحی کردم .
حالا مشکلم اینه که نمی دونم چرا ماژولم راه اندازی نمیشه .
اصلا led متصل به netlight روشن نمیشه . وقتی تغذیه سیم کارتو هم با ولتمتر اندازه میگیرم ، عدد صفر رو بهم نشون میده.
من پایه pwrkey رو هم طبق کاتالوگ ، بیشتر از یک ثانیه زمین میکنم . اما هیچ واکنشی از ماژولم دریافت نمی کنم .
دوستان میتونید بگید مشکل کارم کجاست ؟؟
ممنونم.

esisafa
21-09-2011, 00:48
ماژول sim900 رو خوب لحیم نکردی احتمالا
منم اول اینجور اتفاقی برام افتاد

mohsenjooon
21-09-2011, 19:55
آقا احسان من تمام لحیماشو چک کردم .
همش درست اتصال داشت. ممکنه که ماژولم سوخته باشه ؟؟

esisafa
21-09-2011, 23:33
من در مورد سوختنش نمیتونم نظری بدم
ولی امیدوارم که نسوخته باشه
ولتاژ تغذیه ماژول رو چند دادی؟ حداکثر 4.5 ولته
ولتاژ دیتای ماژول 2.8 ولته (ولتاژ سطح یک منطقی) حداکثر 3 ولت
اگه بیشتر وصل کرده باشی احتمالا SIM900 پر cry::

mohsenjooon
22-09-2011, 01:13
ممنون از پاسختون.
منظور از ولتاژ دیتای ماژول کدوم پایه از sim 900 هست؟
من ولتاژو بیشتر از 4.5 ندادم و یه باطری بک آپ هم بین زمین و vrtc ماژول وصل کردم . فقط نمیدونم چرا هیچ ولتاژی در پایه خروجی vdd-ext وجود نداره .

esisafa
22-09-2011, 14:14
منظور از دیتا تمام پایه هایی هست که ورودی خروجی دیجیتال دارن مثل rx و tx و همون نت لایت
ماژول یک هسته ی arm داره با ولتاژ 2.8 کار میکنه که خود ماژول مبدل ولتاژ هم داره
مثلا پایه ی rx میکرو که با 5 ولت تغذیه میشه رو نباید مستقیم به پایه ی tx ماژول وصل کرد

vdd-ext فکر کنم وقتی ولتاژ 2.8 داره که ماژول روشن باشه. مثل یک پین خروجیه که همیشه یکه

mohsenjooon
22-09-2011, 15:01
خیلی ممنونم داش احسان . یه دنیا ممنون. مشکلم تو تغذیه بود :o
اما حالا نمیدونم چرا این ال ای دی 64 میلی ث روشنه و 800 م ث خاموش .
سیم کارتو هم گذاشتم ولی فقط دیودهاشو وصل نکردم .ممکنه بخاطر این دیودها باشه که شبکه رو پیدا نمی کنه ؟؟؟
راستی آقا احسان وجود باطری بکاپ ضروریه . تو کاتالوگ نوشته باید rxd رو حتما با vdd-exit پول آپ کنم اما نگفته با چه مقاومتی.

esisafa
22-09-2011, 15:34
دیودا و باطری rtc لازم نیست
در مورد پولاپ هم تو دیتا شیتا دنبالش بگرد من نمیدونم

REYELECTRONIC
29-09-2011, 13:57
برای استفاده از شبکه جی پی ار اس باید از یک شماره خاص استفاده کنید.من نرم افزار کامل رو با
ماژول sim600 رو از یه فروشگاه تو شنزن چین خریدم.منظورم از نرم افزار کامل ارتباط با کامپیوتر و شبکه محلیه که توش شماره شبکه محلی ایران ذخیره شده و خیلی امکانات دیگه مثه دفترچه تلفن هم داره.
به هر حال دست این دوستمون درد نکنه زحمت کشیده

esisafa
29-09-2011, 17:22
خیلی ممنون از راهنمایی شما برای gprs .
ولی اگه امکان داره بشه از کد های اپن سورس استفاده کرد بهتره تا اینکه بریم بخریم اونم از چینیای دوست جیب پول ما
من دنبال کد های html یا asp.net میگردم که توسط پروتکل http و ftp که ماژول ساپورت میکنه، کنترل رو انجام بدیم
با استفاده از پروتکل soap که خیلی راحته و من با کمی زمان گذاشتن میتونم حل کنم ولی ماژول ساپورت نمیکنه .
به هر حال کسی میتونه از طریق پروتکل http ارتباط برقرار کنه و کنترل انجام بده

stabiloo
01-10-2011, 04:56
سلام
مرسی ممنون دستون درد نکنه فقط لطف کنید و یک راهنمایی راجع به اینکه فقط به طور اختصاصی با گوشی خودتون کار میکنه و برای گوشی های دیگه نیاز به تغییر داره بدین . ممنون.

esisafa
01-10-2011, 10:24
با گوشی خودم ارتباط برقرار میکنه یعنی با شماره ی سیمکارت (تلفن) خاص خودم sms رد و بدل میکنه

cmuiran
12-10-2011, 19:48
سلام
اگه کسی از دوستان خواست این پروژه ببنده من فایل فوت پرینت برای protel تو این
کتابخانه های Protel یا Altium Designer - صفحه 2 - ایـــــــــران میـــــــکرو ™ (You can see links before reply)
قرار دادم

stabiloo
15-10-2011, 01:59
لطف می کنید برنامه فرستادن sms با mega32 و sim900 و تنظیم فیوزبیتهاش را قرار بدین

با تشکر

esisafa
15-10-2011, 12:43
علیک سلام

حالا چرا 2 تا میکرو؟؟؟؟ مگه با یکی نمیشه

پیشنهاد میکنم دو تا میکرو رو با پورت usart به هم وصل نکنین. میشه وصل کرد ولی پورت usart توسط SIM900 اشغال شده و ممکنه تداخل پیدا کنن. .....ممکنه....

از روی lcd هم نمیخواد بخونین چون مدار و برنامه پیچیده میشه. یک آرایه ی بافر برای نمایش روی lcd ایجاد کنین و از روی اون بخونین.

توی پروژه هم که رد و بدل اطلاعات رو بین SIM900 و میکرو کاملا توضیح دادم. دیگه چه کمکی میخواین

benam_miri
20-10-2011, 23:17
من 800 هزار تومان بابت همین کار منتها کمی پیچیده تر وقتی میکرو بلد نبودم پرداخت کرده ام.که باعث شد برم یاد بگیرم.

stabiloo
21-10-2011, 21:38
من می خوام یک سری اطلاعات از lcd به صورت آرایه ای بخونم میشه تو نوشتن برنامه اش کمکم کنید در ضمن ا

stabiloo
21-10-2011, 21:48
در ضمن من از برنامه زیر برای فرستادن sms توسط mega32 استفاده می کنم ولی جواب نمی ده با proteus هم امتحان کردم در ضمن استفاده از virtual terminal در پروتیوس را برای چک کرردن برنامه فرستادن sms را بهم بگید.
#include <mega32.h>
#include <stdio.h>
#include <delay.h>
#define xtal 16000000
char Enter=13;
char double_quote=34;
char Ctrlz=26;

void main(void)
{

PORTD=0x00;
DDRD=0x00;

UCSRA=0x00;
UCSRB=0x18;
UCSRC=0x86;
UBRRH=0x00;
UBRRL=0x\33;

while (1)
{

if (PIND.2==0) {

printf("at%c",Enter);
delay_ms(500);

printf("AT+CMGF=1%c",Enter);
delay_ms(500);

printf("at+cmgs=%c091xxxxxxxx%c%c",double_quote,double_quote,Enter);
delay_ms(100);

printf("sms sent%c",Ctrlz);
delay_ms(500);

};

};
}

esisafa
22-10-2011, 02:04
از عملکرد صحیح usart میکرو مطمئن هستین. با یک برنامه ی ساده امتحان کنین
بعد از فرستادن AT+CMGS="091xxxxxxxx" وبعد از فرستادن enter به ماژول باید منتظر< بمونین بعد متن رو بفرستین بعد ctrl+z رو بفرستین. من اینا رو ندیدم تو برنامتون
اگه میخواین س م س ذخیره هم بفرستین باید طبق atc شماره ی حافظه هم بفرستین
باید ماژول بر روی gsm تنظیم شده باشه. چون شبکه با حالت gsm کار میکنه که فکر کنم پیش فرض فعال نباشه

stabiloo
22-10-2011, 03:05
میشه یکم واضح تر بگین چون من خیلی به انجام این پروژه نیاز دارم یا لااقل یک شماتیک یا نمونه برنامه ای با مگا32 بذارین

esisafa
25-10-2011, 15:28
میشه یکم واضح تر بگین چون من خیلی به انجام این پروژه نیاز دارم یا لااقل یک شماتیک یا نمونه برنامه ای با مگا32 بذارین

همون فایل PDF تمام مراحل ارسال و دریافت sms رو با زبان C داره

farno0o0o0sh
31-10-2011, 21:03
سلام میشه لطف کنید بگین sim900 با sim300چه تفاوتی می کنه؟

morteza_rk
01-11-2011, 02:07
کلا شرکت چینی simcom دیگه sim300 تولید نمی کنه و جنس های موجود در بازار ، خرید های قبلی هستند که توی انبارها موندن. سری sim300 یه ضعف هایی داشت که در sim900 برطرف شده و یه سری دستورات at به نسخه ی جدید اضافه شده و در عوض بعضی از قطعات داخلی و امکانات کم کاربرد حذف شده و ...

اما برنامه نویسی طرف میکروکنترلر برای هر دو سری ، یکی هست و هیچ تفاوتی نداره.

kavir
01-11-2011, 18:10
کلا شرکت چینی simcom دیگه sim300 تولید نمی کنه و جنس های موجود در بازار ، خرید های قبلی هستند که توی انبارها موندن. سری sim300 یه ضعف هایی داشت که در sim900 برطرف شده و یه سری دستورات at به نسخه ی جدید اضافه شده و در عوض بعضی از قطعات داخلی و امکانات کم کاربرد حذف شده و ...

اما برنامه نویسی طرف میکروکنترلر برای هر دو سری ، یکی هست و هیچ تفاوتی نداره.
سلام
حق با اقا مرتضی هست
sim900 هم سفارش دادیم از اونور بیارن انشاءالله هفته بعد دستمون هست
موفق باشید

seven-7
03-11-2011, 14:53
با تشکر از شما بابت قراردادن این پروژه در انجمن
اگه میشه در مورد قسمت ارتباط ماژول با سرور و نمایش اطلاعات یر روی صفحه سایت بیشتر توضیح بدین..
ممنون...

mehdi29665
03-11-2011, 15:38
سلام به دوستان
من یک مودم با قابلیت ارسال دیتا دارم و میخام سایت طراحی کنم که بسته های ارسالی را دریافت کنم
راستشو بخوای من میکرو کارم و برنامه نویسی بسکام میکنم ولی از ساختن
سایت اطلاعی ندارم لطفا راهنمایی کنید

farno0o0o0sh
08-11-2011, 12:46
قیمت ماژول sim900چقدر در میاد؟

kavir
08-11-2011, 15:14
قیمت ماژول sim900چقدر در میاد؟
سلام
قیمت بین 30 تا 35 دقیق نمی تونم بگم جنس های ما رسیده و تهران پیش دوستان هست و منتظریم تا یکی دیگه قلم جنس ما که از راه دورتر هست برسه و باهم برای ما بفرستند :0013:

farno0o0o0sh
12-11-2011, 21:30
چون تازه دارم usart رو مطالعه می کنم سوال می کنم :
تو حلقه whileهمین برنامه buffero getchar()نوشته بخاطر استفاده از پورت usartاست؟
و اینکه متوجه نشدم اون حروف یعنی چی مثل
buffer=getchar(); if(buffer=='+') { buffer=getchar(); if(buffer=='C') { buffer=getchar(); if(buffer=='M')

M C + و....
اگه یه نوضیحی بدین ممنون میشم خیلی بهش احتیاج دارم

esisafa
15-11-2011, 20:07
اگه دیر جواب دادم ببخشید. نبودم
اون حروف ، حروفین که ماژول sim900 برای میکرو میفرسته.
تو برنامه نوبتی با تابع getchar ، کاراکترهای دریافتی رو میخونیم.
مثلا در یک مورد +CMTI: رو دریافت میکنیم.
اگه کاراکترهای ورودی یکی از موارد موجود باشه تابع اون اجرا میشه و اگه نباشه هیچ اتفاقی نمیافته

mazyar
16-11-2011, 23:26
درود
در pdf پیوستی مداری درباره sim300 توضیخ داده شده.بدک نیست.

safavism
23-11-2011, 11:27
با سلام خدمت دوستان
بعضی از دوستان جهت نمایش شماره مخاطب هنگام تماس با ماژول راهنمایی خواسته بودند ..اول باید دستور at+clip=1 را اجرا کنیم ..در این حالات نمایشگر شماره تلفن فعال میشه البته حالت اکو مودم نیز باید فعال باشه تا بتونیم دستورات ارسالی به مودم روی ترمینال مشاهده کنیم (ATE1فعال کردن اکو) ..زمانیکه با مودم تماس گرفته میشه روی ترمینال ماژول CLIP+ با شماره مخاطب و دیگر اطلاعات ظاهر میشه که میتونید با نوشتن یه زیر برنامه (مانند خواندن متن پیام) شماره را از وسط این اطلاعات بیرون کشید و روی ال سی دی نمایش داد

habel_star
24-11-2011, 15:56
سلام با تشکر از پروژه خیلی کامل شما:
من گوشی مدل nokia 5800 دارم و میخوام با gprs اطلاعات رو به سرور بفرستم اگه لطف کنید که در مورد برنامه تحت سرور که باید روی سرور نصب بشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم و سوال دوم اینکه من دستورات at مربوط به اتصال gprs رو از طریق هایپر ترمینال به گوشیم میفرستم ولی ارور میده اشکال از کجاست؟ ممکن دستوراتی رو که شما در پیوست گذاشتید رو پشتیبانی نمیکنه.
ممنون

esisafa
28-11-2011, 12:25
سلام با تشکر از پروژه خیلی کامل شما:
من گوشی مدل nokia 5800 دارم و میخوام با gprs اطلاعات رو به سرور بفرستم اگه لطف کنید که در مورد برنامه تحت سرور که باید روی سرور نصب بشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم و سوال دوم اینکه من دستورات at مربوط به اتصال gprs رو از طریق هایپر ترمینال به گوشیم میفرستم ولی ارور میده اشکال از کجاست؟ ممکن دستوراتی رو که شما در پیوست گذاشتید رو پشتیبانی نمیکنه.
ممنون

گوشی ها معمولا همه ی دستورات رو ساپورت نمیکنن و محدودیت قرار میدن
شما فقط از gprs نتیجه نمیگیرین یا با sms هم مشکل دارین

farno0o0o0sh
28-11-2011, 13:10
قسمتی که usb ,ft232هست برای پروگرم کردن برنامه است! میشه این قسمت رو نداشت و مستقیما از پروگرمر استفاده کرد؟
و اینکه رو بردی که واسه این قسمت طراحی شده چی هست .

habel_star
30-11-2011, 23:31
سلام خیلی خیلی ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
من پیام کوتاه رو به راحتی تونستم بفرستم و فقط برای gprs مشکل دارم اما من ماژول و بردی رو که شما در پروژه تون استفاده کرده بودید خریدم و میخوام کار رو با sim 900 ادامه بدم و یک ماژول gps gt 720 هم خریدم که میخوام اطلاعات اون رو از طریق sim 900 به سایت یا یک ای پی خاص بفرستم و مشکلم الان اینه که چطوری ماژول رو به میکرو متصل کنم البته من تازه دارم مقاله شما رو مطالعه میکنم و اگه مشکل داشتم مطرح میکنم
یک موضوع دیگه هست که من از انتن دهی ماژول gps gt720 راضی نیستم چون در صورتی که داخل یک جعبه قرار بگیره دیگه ماهواره رو نمیبینه و من نمیخوام از یک انتن اضافه استفاده کنم. اگه یک ماژول خوب که این مشکل رو حل کنه می شناسید معرفی کنید قیمت مهم نیست مهم قدرت انتن دهی و در دسترس بودن ماژول است
مرسی از راهنمای هاتون.

habel_star
02-12-2011, 19:41
سلام
من میخوام sim 900 رو پورت کام به کامپیوتر وصل کنم و با هایپرترمینال دستورات at رو به ماژول بفرستم ولی نمیدونم که چطور به پورت کام وصل میشه البته من rx ماژول رو به tx پورت کام و tx رو به rx و گراند رو به گراند پورت وصل کردم ولی وقتی پورت کام رو به کامپیوتر وصل میکنم ماژول روشن نمیشه وقتی پورت رو از کامپیوتر جدا میکنم روشن میشه اگه میشه لطف کنید نحوه اتصال به پورت کام رو توضیح بدید.
ممنون

morteza_rk
02-12-2011, 20:22
سلام دادا

دیگه این کارو نکن! چون احتمال اینکه ماژولت بسوزه خیلی خیلی زیاده ، تا حالا هم شانس آوردی که چیزیش نشده. شما باید ماژول رو وصل کنی به آی.سی max232 بعد از طریق این آی.سی وصلش کنی به کامپیوتر.

habel_star
03-12-2011, 17:04
سلام ماژول خروجی سریال داره و میتونه به کام مستقیم وصل بشه.
یک مشکل دیگه بخوردم که وقتی مازول رو روشن میکنم ال ای دی ماژول بعد از چند تا چشمک زدن خاموش میشه و وقتی شماره سیم کارت رو میگیرم میگه مشترک خاموش است.ولی وقتی سیم کارت یا انتن ماژول رو جدا میکنم ماژول همینطور چشمک میزنه
به نظر شما مشکل کجاست؟
ممنون .

habel_star
04-12-2011, 16:54
سلام کسی نمیدونه مشکل چیه چرا بعد از چندتا چشمک زدن ماژول خاموش میشه ولی سیمکارت رو برمیدارم همینطور چشمک میزنه و خاموش نمیشه با سیمکارت ایرانسل و همراه اول امتحان کردم.
تشکر. مرسی

esisafa
05-12-2011, 01:05
قسمتی که usb ,ft232هست برای پروگرم کردن برنامه است! میشه این قسمت رو نداشت و مستقیما از پروگرمر استفاده کرد؟
و اینکه رو بردی که واسه این قسمت طراحی شده چی هست .

این قسمت لازم نیست
تو این برنامه حتی السیدی هم لازم نیست و فقط میکرو و ماژول کافیه

esisafa
05-12-2011, 01:09
سلام کسی نمیدونه مشکل چیه چرا بعد از چندتا چشمک زدن ماژول خاموش میشه ولی سیمکارت رو برمیدارم همینطور چشمک میزنه و خاموش نمیشه با سیمکارت ایرانسل و همراه اول امتحان کردم.
تشکر. مرسی

تغذیه ی ماژول مشکل داره و جریان لازم رو تامین نمیکنه. جریان لحظه ای تا 2 امپر میرسه

behnam6500
05-12-2011, 13:32
لطفا اگه کسی میتونه سرویس اینترنتی برای پروژه ایجاد کنه، اگه همکاری کنه ممنون میشم

من میتونم سرویس اینترنتی رو راه بندازم... بزنیم کلنگش رو؟

habel_star
07-12-2011, 12:01
سلام
مرسی از راهنمایی تون.
من از پاور کامپیوتر 3.3v استفاده کردم و مشکل حل شد ولی وقتی به پورت کام وصلش کردم دوباره همون مشکل پیش اومداز ولتاژ 5 منبع تغذیه هم که یک دیود سر راهش گذاشتم هم امتحان کردم ولی بازم نشد بعد که پورت کام رو کلآ جدا کردم بازم نشد چندتا چشمک میزنه بعد خاموش میشه سیمکات رو برمیدارم همینطور چشمک میزنه و خاموش نمیشه و درضمن امپر هم 3 است. ممکنه بخاطر اتصال مستقیم به کامپیوتر ماژول سوخته باشه .
ممنون

esisafa
07-12-2011, 15:47
تا حالا ماژول نسوزوندم که بدونم چی میشه
شما از lm350 استفاده کن و ولتاژ خروجی رو روی 4 ولت تنظیم کن یا با منبع تغذیه ی 2 آمپر، 4 ولت بده
این روشیه که جواب گرفتم و ولتاژای دیگه رو امتحان نکردم
هیچی وصل نکن به ماژول اگه کار کرد دفعه ی بعد سیمکارت بزار البته با 4 ولت نه 3.3 ولت حداقل ولتاژ کارکرد ماژول 3.4 ولته و ماکزیمم 4.5 ولت. ولی 4 ولت پیشنهاد شده

esisafa
07-12-2011, 15:48
یک مشکل پیدا کردم تا حالا با ایرانسل س م س میفرستادم و ماژول رو مد gsm بود و درست کار میکرد
ولی همراه اول گذاشتم س م س دریافت میکنه ولی نمیفرسته. مشکل از چیه؟ باید مودش رو عوض کنم. همراه اول از چه نوعیه؟ با IRA هم کار نکرد بقیه رو امتحان نکردم

amir51
07-12-2011, 16:56
Tanks a lot for your post

habel_star
09-12-2011, 00:42
تا حالا ماژول نسوزوندم که بدونم چی میشه
شما از lm350 استفاده کن و ولتاژ خروجی رو روی 4 ولت تنظیم کن یا با منبع تغذیه ی 2 آمپر، 4 ولت بده
این روشیه که جواب گرفتم و ولتاژای دیگه رو امتحان نکردم
هیچی وصل نکن به ماژول اگه کار کرد دفعه ی بعد سیمکارت بزار البته با 4 ولت نه 3.3 ولت حداقل ولتاژ کارکرد ماژول 3.4 ولته و ماکزیمم 4.5 ولت. ولی 4 ولت پیشنهاد شده

سلام
ممنون از راهنمایی های کارآمدتون من مشکلم حل شد و ماژول رو راه اندازی کردم و با هایپر ترمینال تونستم با ماژول پیام بفرستم و کارهای دیگه..
یه سوال دیگه اینکه من یه سرور دارم که همیشه به اینترنت وصله و درضمن ایپی ولید هم داره و من میخوام یه برنامه بنویسم که روی سرور نصب بشه و منتظر اتصال برقرار کردن یک کلایت با یک پورت خاص است و بعد از برقراری ارتباط با کلاینت اطلاعات ارسالی از کلاینت رو دریافت کنه درضمن من رشته کامپیوتر هستم و برنامه نویسی هم انجام میدم.
در مورد برنامه ای که روی سرور نصب بشه مشکلی ندارم ولی نمیدونم چطور میتونم اطلاعات رو از ماژول به یک ایپی با یک پورت خاص ارسال کنم.اگه لطف کنید توزیع بدید ممنون میشم.من پروژه شما رو مطالعه کردم ولی متوجه نشدم.
مرسی

esisafa
09-12-2011, 18:03
تو این پروژه بحث gprs در حد تئوری گفته شد و عملی کار نکردم

اگه کسی در این مورد کاری کرده و بگه، لطف میکنه

habel_star
09-12-2011, 22:24
سلام
موفق شدم یه برنامه با C# به عنوان سرور بنویسم و روی سرور که ایپی ولید داره نصب کنم و بعد از طریق gprs ماژول به برنامه اطلاعات بفرستم و الانم میخوام ماژول رو به صورت سرور راه اندازی کنم و از طریق یه برنامه دیگه بهش اطلاعات بفرستم
اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم کمک کنید

habel_star
09-12-2011, 22:36
سلام من میخوام با میکرو به ماژول وصل بشم ویک سوال دارم .
آیا می شود در زبان سی چند تابع به صورت همزمان در حال اجرا باشند در c# خیلی راحته اما در سی نمیدونم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

morteza_rk
10-12-2011, 01:11
موفق شدم یه برنامه با C# به عنوان سرور بنویسم و روی سرور که ایپی ولید داره نصب کنم و بعد از طریق gprs ماژول به برنامه اطلاعات بفرستم و الانم میخوام ماژول رو به صورت سرور راه اندازی کنم و از طریق یه برنامه دیگه بهش اطلاعات بفرستم
اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم کمک کنید

شما که موفق شدی این کارو بکنی حتما می تونی برعکسشم انجام بدی. من خودم تا حالا با قسمت gprs کار نکردم. بچه ها هم می بینی که خیلی تمایل دارن این قسمت راه بیفته ، بنابراین اگه میشه برنامه ای که نوشتی و روش انجام کارو اینجا بذار تا سایرین هم استفاده کنن. :wink:

habel_star
11-12-2011, 11:26
سلام
من خیلی خوشحال میشم که بتونم کمک کنم
برای اینکه با gprs اطلاعات رو ارسال کنید نیاز به یک برنامه روی سرور دارید که منتظر برقراری ارتباط از طرف کلاینت و دریافت اطلاعات باشه. برنامه کلاینت همون at های هستند که باید از طریق هایپرترمینال و یا میکرو به gsm ارسال شود

من برنامه سرور رو به زبان C# نوشتم و در ضمن از میتوان gsm هم به صورت سرور تنظیم کرد که منتظر دریافت از یک gsm دیگه یا یک برنامه اطلاعات باشه
من برنامه ای که با C# نوشتم رو براتون امشب میزارم و در ضمن روی سرور ای که این برنامه رو نصب میکنید نیاز است ip valid داشته باشد
و دستورات at که برای gsm هم نیاز داررید رو ارسال میکنم

morteza_rk
11-12-2011, 18:29
من برنامه ای که با C# نوشتم رو براتون امشب میزارم و در ضمن روی سرور ای که این برنامه رو نصب میکنید نیاز است ip valid داشته باشد

لطف می کنید. اگه یه آموزش هم همراهش باشه بهتره.

در مورد اتصال از طریق gprs باید بگم که ماژول رو میشه به چند طریق در این پروتکل استفاده کرد.

1. ارتباط ماژول با یک ماژول دیگه بر بستر شبکه اینترنت (اتصال از طریق gprs) در اینصورت یکی از ماژول ها کلاینت هست و دیگری سرور و هر دو یه آی.پی های معتبر (Valid) نیاز دارن.

2. ارتباط ماژول با اینترنت برای ارسال اطلاعات ، که ماژول نقش کلاینت رو داره.

3. ارتباط ماژول با اینترنت برای دریافت اطلاعات که ماژول نقش سرور رو داره.

در حالت اول میشه جای دو ماژول رو عوض کرد ، یعنی هر ماژول می تونه در برخی اوقات سرور باشه و در برخی اوقات کلاینت ، بدین معنی که ارسال و دریافت می تونه نیمه دو طرفه باشه.

حالت 2 و 3 هم نیاز به یک IP معتبر در طرف سرور دارن و همینطور در انتقال اطلاعات از ماژول به سرور روی اینترنت باید سرور روی یک هاست FTP قرار داشته باشه و ما اونجا یک دیتابیس داشته باشیم تا بتونیم اطلاعات رسیده رو ذخیره کنیم و بعد بخونیمشون.

esisafa
11-12-2011, 19:36
من فکر کنم بدون ای پی ثابت هم بشه ارتباط اینترنتی بین چند ماژول ( فقط ماژول) برقرار کرد، ولی باید شماره ی سیمکارت همدیگه رو بدونن.
یکی از ماژولا سرور باشه و بقیه کلاینت.
در هنگام اتصال هر کدوم از کلاینتا یک س م س به سرور فرستاده بشه که شامل ایپی همون ماژول باشه و سرور ایپی خودش رو در جواب بفرسته. در این صورت تا وقتی ماژول ها با همون ایپی وصل باشن میتونن باهم ارتباط برقرار کنن.
در این مورد نظر بدین..............

در مورد برنامه ی سرور هم اگه بفرستین واقعا عالی میشه

esisafa
11-12-2011, 19:44
آیا می شود در زبان سی چند تابع به صورت همزمان در حال اجرا باشند در c# خیلی راحته اما در سی نمیدونم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

با میکروکنترلر در هر لحظه فقط یک دستور اجرا میشه و بعد دستور دیگه و ...
در سی پی یو های چند هسته ای سیستم عامل میتونه به تعداد ترد ها ، همزمان دستور اجرا کنه

اما چند تابع میتونن داخل هم اجرا بشن. یعنی وسط تابع 1 ، تابع دو اجرا بشه ، وسط تابع 2 ، تابع 3 اجرا بشه ، باز وسط تابع 3 مثلا تابع 1 اجرا بشه. البته به میزان حافظه ی پشته بستگی داره.

habel_star
11-12-2011, 23:24
فایل تکس سورس و فایل زیپ کل پروژه به زبان C#

این سورس برنامه به زبان C# است و فردا صبح یه مقاله در مورد سوکت به زبان c میفرستم
امیدوارم بدرد بخوره

habel_star
12-12-2011, 11:12
سلام
فایل اجرای برنامه و اموزش سوکت

zavar
12-12-2011, 11:31
سلام کسی نمیدونه مشکل چیه چرا بعد از چندتا چشمک زدن ماژول خاموش میشه ولی سیمکارت رو برمیدارم همینطور چشمک میزنه و خاموش نمیشه با سیمکارت ایرانسل و همراه اول امتحان کردم.
تشکر. مرسی
با سلام دوست عزیز من هم این مشکل را دارم میشه بگید مشکل شما چه جوری حل شد من از تغذیه 3آمپری استفاده کردم اما بازم نشد میشه راهنمایی کنید ممنون

habel_star
12-12-2011, 15:42
با سلام دوست عزیز من هم این مشکل را دارم میشه بگید مشکل شما چه جوری حل شد من از تغذیه 3آمپری استفاده کردم اما بازم نشد میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام باید ولتاژ روی 4 ولت باشه البته من روی 4.7 جواب گرفتم

safavism
12-12-2011, 16:35
با سلام خدمت دوستان گرامی
چرا بعد از چندین پیام که در حین کار کردن ، مازول دریافت میکنه و پاسخ میده دیگه میکرو از پورت سریال ماژول چیزی دریافت نمیکنه بدین صورت که وقتی پیامی به ماژول فرستاده میشه میکرو هیچ عکس العملی از خود نشون نمیده ولی در اوایل کار مرتب برنامه اجرا میشه و هیچگونه ایرادی نداره !

zavar
12-12-2011, 17:16
با سلام روی 4 هم تست کردم اما نشد من فقط تغذیه را وصل میکنم و پایه 1و2 را هم با یک کلید به هم وصل میکنم درسته؟

esisafa
12-12-2011, 19:36
با سلام خدمت دوستان گرامی
چرا بعد از چندین پیام که در حین کار کردن ، مازول دریافت میکنه و پاسخ میده دیگه میکرو از پورت سریال ماژول چیزی دریافت نمیکنه بدین صورت که وقتی پیامی به ماژول فرستاده میشه میکرو هیچ عکس العملی از خود نشون نمیده ولی در اوایل کار مرتب برنامه اجرا میشه و هیچگونه ایرادی نداره !

سلام
مشکل از منطق برنامه هست
یک جایی تو یک حلقه ای شرط خروج از حلقه فراهم نمیشه تا ابد همونجا میمونه و به جای اول بر نمیگرده

safavism
12-12-2011, 21:12
سلام
مشکل از منطق برنامه هست
یک جایی تو یک حلقه ای شرط خروج از حلقه فراهم نمیشه تا ابد همونجا میمونه و به جای اول بر نمیگرده

سلام جناب مهندس
شاید از منطق برنامه بشه ولی چرا یکی دو روز مدار بسیار عالی کار میکنه ولی یهو همچین اتفاقی میافته ودر هنگام دریافت پیام ازاین loop که ضمیمه کردم خارج نمیشه

habel_star
12-12-2011, 22:02
با سلام روی 4 هم تست کردم اما نشد من فقط تغذیه را وصل میکنم و پایه 1و2 را هم با یک کلید به هم وصل میکنم درسته؟


درسته فقط باید دقت کنید اتصالات خوب باشند و منبع تغذیه خوبی داشته باشی چون خیلی حساسه من از پاور کامپیوتر استفاده کردم از سیم نارنجی 3.3 ولت یا قرمز 5 ولت با یک دیود که ولتاژ رو بیار پاین تر یکی از این روشهارو امتحان کن

habel_star
12-12-2011, 23:15
سلام من میخوام اطلاعات رو به rx ترمینال بفرستم ولی حروف عجیب غریب نمایش میده من از کد ویزن استفاده میکنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

morteza_rk
13-12-2011, 00:08
سلام من میخوام اطلاعات رو به rx ترمینال بفرستم ولی حروف عجیب غریب نمایش میده من از کد ویزن استفاده میکنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

این مشکل سه منبع می تونه داشته باشه :

1. باودریت میکرو و ماژول با هم همزمان نیستن. (مقدار عدد باودریت در هر دو طرف باید یکی باشه)

2. فرکانس میکرو به گونه ای هست که برای ساختن فرکانس باودریت دچار مشکل میشه. (میزان خطا بیش از 1 درصد هست)

3. زمین ماژول به زمین میکرو وصل نیست!

habel_star
13-12-2011, 12:15
سلام
من میخوام وقتی به پورت rx میکرو اطلاعات میاد با استفاده از وقفه اطلاعات رو روی ال سی دی چاپ کنم من تازه کارم و نمیدونم چطور میشه برای وقفه یه زیر روال نوشت من با کد ویژن کار میکنم

تشکر

habel_star
13-12-2011, 14:52
سلام متوجه شدم کجا باید زیر روال برای وقفه نوشت ولی وقتی توی پروتوس طراحی کردم و از یک کارتر توی ترمینالش نوشتم همش برنامه زیر روال اجرا میشه
مشکل از کجاست ممنون
interrupt [USART_RXC] void usart_rx_isr(void)
{
PORTC.1=!PORTC.1;
}

habel_star
13-12-2011, 15:41
من سورس برنامه رو ارسال میکنم اگه چک کنید ببینید مشکل از کجاست چرا کارکتر رو درست روی ترمینال چاپ نمیشه کارکترهای عجیب میاد و چطوری میشه یک کارتر رو از ترمینال بخونیم و دوباره روی ترمینال چاپ کنیم

esisafa
13-12-2011, 22:57
شاید از منطق برنامه بشه ولی چرا یکی دو روز مدار بسیار عالی کار میکنه ولی یهو همچین اتفاقی میافته ودر هنگام دریافت پیام ازاین loop که ضمیمه کردم خارج نمیشه

سلام
مطمئنا همیشه سر دو روز قاطی نمیکنه. ممکنه یک زمانی یک هفته یا بیشتر هم درست کار کنه پس یا مشکل از حالت های ناخواسته ای هست که تو برنامه در نظر نگرفتی ، یا یک نویزی چیزی یک حالتی ایجاد میکنه که باز مربوط میشه به رد کردن حالت های ناخواسته تو منطق برنامه نویسی.
احتمالا شما فرض کردی که همیشه اطلاعات درست به میکرو میرسه و برنامه رو بر مبنای همیشه درست نوشتی که این یک کار صنعتی نمیشه و فقط در حد یک پروژه میشه. مثل برنامه ای که خودم نوشتم

esisafa
13-12-2011, 23:06
سلام متوجه شدم کجا باید زیر روال برای وقفه نوشت ولی وقتی توی پروتوس طراحی کردم و از یک کارتر توی ترمینالش نوشتم همش برنامه زیر روال اجرا میشه
مشکل از کجاست ممنون
interrupt [USART_RXC] void usart_rx_isr(void)
{
PORTC.1=!PORTC.1;
}

برای کار با کدویژن حتما از کدویزارد حتی برای تولید وقفه استفاده کنین و خودتون به صورت دستی یا کپی ننویسین.(برای هر آماده سازی)
داخل روتین وقفه هم بهتره از توابع ، مانند lcd استفاده نکنین . یعنی برنامه ی وقفه کمتر طول بکشه

habel_star
21-12-2011, 15:03
سلام من میخوام اطلاعات رو از gps بگیرم و با gsm ارسال کنم حالا نیاز به دو پورت سریال روی میکرو است یکی کار با gsm و دیگری کار با gps رو بتونه انجام بده
حالا من میخوام بدونم چطور میشه دو پورت سریال داشت و بتوان به انها اطلاعات ارسال کرد

morteza_rk
22-12-2011, 16:21
شما باید از یک پورت سخت افزاری و یک پورت نرم افزاری استفاده کنی. یعنی باید عملکرد پورت سریال رو بصورت نرم افزاری شبیه سازی کنی.

اگه از بسکام استفاده می کنید خودش تابع های آماده برای حالت نرم افزاری داره.

habel_star
24-12-2011, 09:14
سلام من از کد ویژن استفاده میکنم کسی کدهای ایجاد پورت نرم افزاری رو داره؟

مهدي نجفي
31-12-2011, 14:25
نحوه كاربردsim900 and mobile به جه صورتييه؟

esisafa
31-12-2011, 18:10
نحوه كاربردsim900 and mobile به جه صورتييه؟

برای اینه که از شبکه ی موبایل به عنوان مسیر ارتباطی بیسیم استفاه کنین. مثل موبایل

مهدي نجفي
03-01-2012, 11:58
يه توضيح مختصر در مورد عملكرد مدار هم بديد؟ تشكر

safavism
03-01-2012, 12:26
با سلام مهدی جان
جهت اسفاده از شبکه بیسیم موبایل برای ارسال دیتا از این نوع ماژولها که یه سیم کارت بر روی آنها نصب و استفاده میشه مثلا شما با ارسال یه پیامک مشخص که داخل برنامه تعریف کردی میتونی یه دستگاه در اداره یا خونه یا هرجای دیگه که ماژول انجا قرار دادی کنترل کنی مثلا روشن یا خاموش کنی یا بعنوان یه دزد گیر منزل یا ماشین استفاده کنی ..ناگفته نمونه خود ماژول به تنهایی این کار ها رو انجام نمیده باید به یه میکرو وصل باشه که دیتای ارسالی را تحلیل و پردازش کنه و کاری که ازش خواستی برات انجام بده متشکرم

safavism
03-01-2012, 12:41
با سلام خدمت دوستان
اگه یادتون باشه چند مدت پیش مشکلی در رابطه با ماژولsim900 مطرح کرده بودم بدین شکل که ماژول دو سه روزی کار میکنه و در نحوه ی دریافت و ارسال دیتا هیچ مشکلی نداره ولی بعد از گذشت این مدت یهو میکرو هنگ میکنه و برنامه متوقف میشه .بعد از اون فرکانس کاری رو از 11 به 8 مگ کاهش دادم دیدم مدار خیلی بهتر جواب میده ولی بازمشکل قبلی داره ولی خیلی کمتر ..اومدم در loop برنامه خوندن از پورت سریال یه وقفه چند میکرو ثانیه ای ایجاد کردم الان هیچ مشکلی نداره ..دلیل ممکنه چی باشه یعنی از سرعت خوندن دیتا بوده یا خیر؟

esisafa
03-01-2012, 15:38
چی به ذهن شما اومد که اون تاخیر رو قرار دادین . خوب به همون دلیل این اتفاق میافتاده. مطمئنا شانسی این کار رو نکردین.
بود ریت رو شما چند انتخاب کردین. اونم کمتر کنین ببینین باز همین مشکل پیش میاد. درصد خطا چند هست.
در ضمن تاخیری که دادین در زمان رسیدن دیتا اثر نداره.

safavism
04-01-2012, 11:39
با سلام جناب مهندس

وقتی با همچین مشکلی برخوردم به ذهنم رسید که سرعت پردازش را کم و زیاد کنم یعنی اول فرکانس کاری را و باود را زیاد کردم با توجه که میزان خطا صفر بود اجرای برنامه را چک کردم دیدم موقعیکه یه پیامک میرسه هنگام پردازش و خواندن آن مشکلی نداره ولی جهت delete کردن پیامک بعضی اوقات از loop خارج نمیشه احتمال دادم شاید بافر خالی نمیشه یا جواب ok روی ترمینال ماژول ظاهر نمیشه که از loop خارج بشه تصمیم گرفتم فرکانس از 11.059مگا با باود ریت 115200 به 8مگا با باود ریت 9600تقلیل بدم در این حالت خیلی بهتر جواب گرفتم ..اما موضوع دیگری به ذهنم رسید و ان زمان خواندن میکرو از پورت سریال بود فکر کردم اگه یه ذره در خواندن تاخیر بندازم شاید نتیجه بگیرم الان مشکلی نداره ..تحلیلش به عهده اساتید میذارم

naatamam
06-01-2012, 23:17
سلام دوستان
چند سوال در رابطه با این ماژول داشتم

1- در مشخصات ماژول sim900 نوشته رابط های spi و i2c هم داره ولی من نتونستم این پایه ها را روی sim900 پیدا کنم !!

2- برای یک ارتباط سریال بین میکرو و sim900 به غیر از rx و tx به پایه های دیگر ماژول احتیاج است ؟ من در یک برد دیدم که پایه های DTR و RI و DCD را هم به میکرو وصل کرده بود.

3- کار و وظیفه این سه پین DTR و RI و DCD چیست ؟

esisafa
06-01-2012, 23:29
1- در مشخصات ماژول sim900 نوشته رابط های spi و i2c هم داره ولی من نتونستم این پایه ها را روی sim900 پیدا کنم !!

2- برای یک ارتباط سریال بین میکرو و sim900 به غیر از rx و tx به پایه های دیگر ماژول احتیاج است ؟ من در یک برد دیدم که پایه های DTR و RI و DCD را هم به میکرو وصل کرده بود.

3- کار و وظیفه این سه پین DTR و RI و DCD چیست ؟

1- پایه های scl و sda برای این منظورا . ولی برای کنترل ماژول نیستن. با دستورات at از این امکانات ماژول استفاده میشه.

2- پایه های دیگه برای برسی سخت افزاری بعضی از وضعیت های ماژول هستن. مثلا در موقع اومدن sms و call پایه ی ri تغییر وضعیت میده

naatamam
06-01-2012, 23:46
1- پایه های scl و sda برای این منظورا . ولی برای کنترل ماژول نیستن. با دستورات at از این امکانات ماژول استفاده میشه.


ممنون دقت نکرده بودم به پایه های scl و sda . من میخوام اگر بشود به جای ارتباط سریال از رابطه i2c این ماژول را کنترل و برنامه ریزی کنم .
کنترل ماژول مگر با دستورات at نیست ؟

esisafa
07-01-2012, 01:18
نه نمیشه. i2c از امکانات جانبی ماژول هست و نمیشه باهاش ماژول رو کنترل کرد.
کنترل ماژول با دستورات at از طریق پورت سریال هست

mohambas
06-02-2012, 11:57
سلام
من یک ماژول sim900 دارم. وقتی اتصال پایه ی آنتن و زمین را بررسی میکنم اتصال کوتاه است. اشکالی در ظاهر ندارد. فقط اول کار سوکت آنتن از بورد جدا شد که دادم به یک تعمیرات موبایل با هیتر دوباره وصلش کرد. خواهش میکنم راهنمایی کنید. آیا خراب شده است؟
cry::

esisafa
06-02-2012, 13:01
سلام
من یک ماژول sim900 دارم. وقتی اتصال پایه ی آنتن و زمین را بررسی میکنم اتصال کوتاه است. اشکالی در ظاهر ندارد. فقط اول کار سوکت آنتن از بورد جدا شد که دادم به یک تعمیرات موبایل با هیتر دوباره وصلش کرد. خواهش میکنم راهنمایی کنید. آیا خراب شده است؟
cry::

نه مشکلی نداره
مولتی متر اتصال کوتاه نشون میده ولی صفر اهم نیست. چند اهم داره

سوکت انتن بورد منم کنده شد که با هویه ی معمولی دوباره چسبوندمش

naatamam
06-02-2012, 13:22
سلام
من با SIM900 تونستم sms ارسال کنم ولی برای دریافت sms مشکل دارم.
همانطور که می دانیم با رسیدن sms به ماژول کد ....CMTI+ از ماژول به میکرو ارسال میشه ولی برای من فقط کد + ارسال می شود و حروف بعدی معلوم نیست چی هست . احتمالا" کد Enter را بعد + می فرستد. از دوستان کسی میداند چرا ؟
واما مشکل بعدی من این است که اگر به شماره سیم کارتی که به ماژول SIM900 وصل است زنگ بزنید و برد بعد از 2 - 3 تا زنگ قاطی و هنگ میکند !! سوال من این است که چطوری میشه قابلیت تماس با SIM900 را غیر فعال کرد ؟ یا با تماس با شماره ای که به SIM900 وصل است چه کدی ارسال می شود ؟

esisafa
06-02-2012, 13:46
برای اینکه همیشه خودتون بتونین مشکاتتون رو رفع کنین حتما از وسایل تست استفاده کنین.

در اینجا حتما بین ماژول و ترمینال کامپیوتر ارتباط برقرار کنید تا ببینید چه چیزی رد و بدل میشه. اونوقت میدونین چه اتفاقی افتاده

safavism
07-02-2012, 16:37
با سلام
موقع تماس با ماژول کد:clip+ همراه با اطلاعات و شماره تماس گیرنده روی ترمینال ماژول ارسال میشه

zavar
16-02-2012, 12:47
با سلام من در گرفتن sms با ماژول به مشکل خوردم چند تا سوال دارم 1-آیا برای فرستادن پیامهای +cmti از ماژول باید دستوری به ماژول فرستاده بشه یا اگر sms به ماژول برسه خودش این متن را میفرسته 2- من از کریستال 8مگ داخلی استفاده کردم ممکنه مشکل ایجاد کنه؟ممنون میشم کمک کنید آقای esisafa اگر ممکنه فایل کدویژن برنامتونا بذارید ممنون

morteza_rk
16-02-2012, 14:09
سلام مهندس

من قبلا یه آموزش در این رابطه گذاشته بودم. اگه اشتباه نکنم توی مجله ی شماره 10 هست. اونجا در مورد هر دو سوال شما توضیح دادم. از طرفی اسی جان هم کد کامل کدویژن رو گذاشته تا جائیکه من می دونم.

zavar
16-02-2012, 14:17
آموزشهای شما را خوندم اما الان مشکلم اینه که وقتی sms میدم +cmti از ماژول فرستاده نمیشه وقتی با برنامه شما تست میکنم اس ام اس میاد نشون میده اما تاریخ و شماره وهمه را نشون میده اما متن را نشون نمیده من میخوام فقط متن را استخراج کنم ممنون میشم کمک کنید برنامه کدویژن هم در pdf هست فایلش نیست

morteza_rk
16-02-2012, 15:08
الان مشکلم اینه که وقتی sms میدم +cmti از ماژول فرستاده نمیشه
الان یادم نمیاد که برای این قسمت تنظیماتی لازم داشت یا نه؟ ماژول شما چیه؟


وقتی با برنامه شما تست میکنم اس ام اس میاد نشون میده اما تاریخ و شماره وهمه را نشون میده اما متن را نشون نمیده

توی این قسمت یه نکته ای وجود داره که هدفم این بود تا بر و بچه ها یکمی با کار درگیر بشن. شما باید توی حلقه ی DO-LOOP بعداز اینکه 3 بار کاراکتر Carriage Return رو دریافت کردی شروع به خوندن پیامک کنی.

zavar
16-02-2012, 16:03
کاراکتر Carriage Return این که گفتید چیه؟یعنی چه تغییری باید در برنامه بدم؟

morteza_rk
16-02-2012, 17:07
مهندس جان مگه نمیگی که فایل آموزش رو خوندی؟

اونجا گفتم Carriage Return چیه دیگه!؟ منظور کد کاراکتر Enter هست که میشه عدد 13 ، توی اون حلقه ی Select-Case که عدد 13 رو هم داره باید صبر کنی تا 3 بار این عدد بیاد و بعدش تازه بری آرایه ی SMS رو پر کنی. اینطوری متن SMS رو می بینی نه اطلاعاتش.

zavar
16-02-2012, 17:18
ممنون از پاسخت من تونستم متن را استخراج کنم اما مشکل با cmti همچنان باقیست وقتی اس ام میاد این را نمیتونم نمایش بدم شما دلیلشا میدونی؟

morteza_rk
16-02-2012, 20:36
خواهش می کنم. راستش من الان درگیر دوتا پروژم ، کلا مغزم هنگه! اصلا یادم نمی یاد این cmti که میگی چی هست دادا!؟

منظورت اینه که وقتی پیامک میاد کدی که باید بگه پیامک توی کدوم سلول حافظه ذخیره شده ، نشون داده نمیشه؟

zavar
17-02-2012, 00:08
بله دقیقا منظورم همینه وقتی sms میاد من در تابع اصلی پورت سریال را میخونم اما هیچی نشون نمیده دلیلشا نمیدونم

naatamam
29-02-2012, 00:52
سلام
دوستان همانطور که میدانیم متن یک SMS از 160 کاراکتر لاتین تشکیل شده است در sim900 هم همین طور است .
حالا سوال من این است که اگر بخواهیم متن SMSی که بیش از 160 کاراکتر است را در sim900 ارسال کنیم باید چکار کنیم ؟
sim900 در موقعی که بیش از 160 کاراکتر بنویسیم کل آن sms را ارسال نمیکند و error می دهد.

esisafa
29-02-2012, 14:08
احتمالا در دیتاشیت sim900 و atc بگردین دستوری یا راهی برای فرستادن س م س چندتایی هست.
در غیر اینصورت باید دنبال این روش بگردین که گوشیا چه جور این کار رو انجام میدن.

هر چند من فکر کنم جزو دستورات باشه. چون با این روش هم فقط چند تا س م س همزمان فرستاده میشن

naatamam
29-02-2012, 15:39
احتمالا در دیتاشیت sim900 و atc بگردین دستوری یا راهی برای فرستادن س م س چندتایی هست.
در غیر اینصورت باید دنبال این روش بگردین که گوشیا چه جور این کار رو انجام میدن.

هر چند من فکر کنم جزو دستورات باشه. چون با این روش هم فقط چند تا س م س همزمان فرستاده میشن

من که در دیتاشیت sim900 چنین دستوری به چشمم نخورد. حالا باز یکبار دیگر دقیق تر می گردم ، اگر باشه که عالی است.
من با sim900 یک کنترل کننده همه منطوره و کامل ساحته ام که در جاهای زیادی کار برد دارد و در بعضی مواقع sms هایی که میفرستد متن زیادی دارند....

agape
07-03-2012, 16:54
دوتان چنین دستوری وجود نداره !
و راه کار به این صورت هست که یک اس ام اس رو چند بار ارسال میکنه همون متن ولی برای اشخاص مختلف !
اگر به گوشی هم دقت کنید یکی دلیور میشن اس مس ها ! این یعنی که خود گوشی هم داره تک تک میفرسته اس مس ها رو!

sina1359
31-03-2012, 15:27
مهندس جان مگه نمیگی که فایل آموزش رو خوندی؟

اونجا گفتم Carriage Return چیه دیگه!؟ منظور کد کاراکتر Enter هست که میشه عدد 13 ، توی اون حلقه ی Select-Case که عدد 13 رو هم داره باید صبر کنی تا 3 بار این عدد بیاد و بعدش تازه بری آرایه ی SMS رو پر کنی. اینطوری متن SMS رو می بینی نه اطلاعاتش.


سلام دوست عزیز
با تشکر از شما برای ارائه مقاله SIM300 در مجله سایت...


دوست عزیز در پست زیر به دوستمون فرموده بودید
که باید کد 13 را 3 بار تکرار کنید تا متن SMS بر روی
LCD نمایش داده بشه (در غیر این صورت فقط اطلاعات SMS نمایش داده میشه)
You can see links before reply (You can see links before reply)
من این کارو به صورت زیر انجام دادم ولی جواب نگرفتم
میتونید منو راهنمایی کنید؟




Do


Print "AT+CMGR=1"


Sms = ""


Do


B = Inkey()


Select CaseB


Case 0:


Case 13 :


Case 13 :


Case 13 :


If Sms <> "" Then Exit Do


Case 10 :


If Sms <> "" Then Exit Do


CaseElse


Sms = Sms + Chr(b)


EndSelect


Loop


Locate 1 , 1


Lcd Sms

morteza_rk
31-03-2012, 20:13
سلام ، خواهش میشه.

منظورم اینی نیست که شما انجام دادی! شما باید یه متغیر تعریف کنی و به ازای هر دفعه که Case 13 اتفاق می افته یکی این متغیر رو زیاد کنی. بعداز سه بار ، تازه بری رشته ی sms رو بسازی.

sina1359
31-03-2012, 20:41
سلام Morteza خان
ممنون برای پاسخ سریعتون
تست میکنم ببینم میتونم جواب بگیرم
بازم ممنون

پ.ن:

در مورد برنامه ارسال sms :
اس ام اس ارسال میکنه ولی دو اشکال داره:



1 : SMS را پشت سر هم ارسال میکنه و تشخیص نمیده ارسال شده: آیا می تونید دستوری در برنامه اضافه کنید که بعد از ارسال SMS تشخیص بده و
از حلقه خارج شده و از برنامه خارج بشه؟


2: متن SMS ارسالی (همون طور که در برنامه مشخصه) باید فقط GSM Module Test باشه ولی به صورت زیر ارسال شده و کلی چیزای
دیگه همراهش ارسال میشه؟


متن SMS ارسالی از برنامه (ماژول) به گوشی:




AT




AT+CMGF=1

AT+CMGS=

"09********"
gsm mODULE tEST






این هم که سورس برنامتون:





$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LCD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.5 , E = Portb.4 , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Config Pinc.5 = Input
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Main program ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cursor Off
Wait 3
Set Portc.5
Waitms 60
Reset Portc.5
Cls
Locate 1 , 1
Lcd "GSM ON"
Wait 2
Cls
Locate 1 , 1
Lcd "Sending..."
Waitms 500

Do
If Pind.2 = 0 Then
Print "at"
Waitms 500
Print "AT+CMGF=1"
Waitms 500
Print "AT+CMGS=" ; Chr(34) ; "0935××××" ; Chr(34)
Waitms 100
Print "AVR Test 1" ; Chr(26)
Waitms 550
End If
Loop
End

sina1359
31-03-2012, 21:06
مرتضی خان
هرکاری که بود کردم و هر جور دستور شرطی بود قرار دادم
واحد اضافه کردمو....
نشد که نشد:mrgreen:
این کل برنامه منه (بهتره بگید برنامه شما:mrgreen:)

پ.ن: مرتضی خان , یک چیزی بگم: نمیدونید چقدر تو فروما دنبال شما گشتم
سورس برنامه دستم رسیده بود ولی نمیدونستم نویسنده اون کیه
تا امروز اتفاقی این تاپیکو میخوندم که ناگهان در صفحه 17 با شما
و مقالتون آشنا شدم
نمیدونید بعد 2 هفته جستجو , چقدر خوشحال شدم
فکر میکردم برنامه نویسش خارجی باشه
اصلا فکرشو نمیکردن از بچه های ایرونی خودمون باشه:wink:






$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.5 , E = Portb.4 , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Input ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Config Pinc.5 = Input
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Variable ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dim G As Byte : G = 0
Dim B As Byte
Dim Sms As String * 250 : Sms = ""
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ initionaliz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cursor Off
Wait 3
Set Portc.5
Waitms 60
Reset Portc.5
Cls
Locate 1 , 1
Lcd "GSM ON"
Wait 2


Cls
Locate 1 , 1
Lcd "Get SMS..."
Wait 3
Cls
'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Main program ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Print "AT+CMGD=0,4"
Waitms 500
Cls
Locate 1 , 1
Lcd "Delete Sms"
Waitms 500
Cls
Do
Print "AT+CMGR=1"
Sms = ""
Do
B = Inkey()
Select Case B
Case 0:
Case 13 :
Incr G
If Sms <> "" Then Exit Do
Case 10 :
If Sms <> "" Then Exit Do
Case Else
If G = 3 Then Sms = Sms + Chr(b)
End Select
Loop
Locate 1 , 1
Lcd Sms


Loop
End

morteza_rk
01-04-2012, 01:52
1 : SMS را پشت سر هم ارسال میکنه و تشخیص نمیده ارسال شده: آیا می تونید دستوری در برنامه اضافه کنید که بعد از ارسال SMS تشخیص بده و
از حلقه خارج شده و از برنامه خارج بشه؟

نباید اینطوری باشه. احتمالا یه جای سخت افزارتون می لنگه! چون برنامه ای که نوشتید درسته. برای تشخیصش هم یه نگاه به دیتاشیت بندازید یا از توی هایپر ترمینال خروجی های ماژول بعداز ارسال رو ببینید. اینطوری حتما به نکته های خوبی می رسید.


2: متن SMS ارسالی (همون طور که در برنامه مشخصه) باید فقط GSM Module Test باشه ولی به صورت زیر ارسال شده و کلی چیزای
دیگه همراهش ارسال میشه؟

برای رفع این مشکل باید حالت اکوی ماژول رو توسط دستور ATE0 خاموش کنید.



هرکاری که بود کردم و هر جور دستور شرطی بود قرار دادم
واحد اضافه کردمو....
نشد که نشد

برنامه ای که نوشتید کلا مشکل داره! بیچاره AVR داره دائما این برنامه رو تکرار می کنه ، معلومه قاط میزنه! ضمن اینکه شما هر بار قبل از اینکه وارد حلقه ی Do-loop دوم بشید باید متغیر G رو صفر کنید.



پ.ن: مرتضی خان , یک چیزی بگم: نمیدونید چقدر تو فروما دنبال شما گشتم
سورس برنامه دستم رسیده بود ولی نمیدونستم نویسنده اون کیه
تا امروز اتفاقی این تاپیکو میخوندم که ناگهان در صفحه 17 با شما
و مقالتون آشنا شدم
نمیدونید بعد 2 هفته جستجو , چقدر خوشحال شدم
فکر میکردم برنامه نویسش خارجی باشه
اصلا فکرشو نمیکردن از بچه های ایرونی خودمون باشه

راستش من در برابر سایر دوستانی که توی این سایت دارن فعالیت می کنن عددی نیستم. کلا عزیزانی که توی این فروم جمع شدن خیلی گل و بی ادعان. من از دوستی با این افراد واقعا خوشحالم.

در انتها اینم بگم که هدف من از اون آموزش این بود که به همه ی کسانیکه می خوان این ماژول و یا انواع مشابه رو راه اندازی کنن یه سر نخ در سخت افزار و یه سرنخ در نرم افزار داده باشم. تا بدونن که کار ساده ای هست و سخت یا غیرممکن نیست. چون خودم خیلی بلا سرم اومد تا راش بندازم تصمیم گرفتم که تجربیاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم تا زودتر به هدفشون برسن.

شخصا عقیده دارم که سایر سوالاتی که شما دوست عزیز و یا دیگران می پرسن بخشی از کاره که به عهده ی خودتون هست و تنها با تلاش و فهم دقیق مطلب میشه به جوابشون رسید.

کلا هدف همه ی فعلان این سایت هم همینه ، یعنی اینکه سرنخ های لازم برای شروع کار به دیگران داده بشه تا اونا یه فعالیتی رو شروع کنن و به سرانجام برسونن. نه اینکه یه مطلبی بطور کامل ساخته و پرداخته و در انتها تحویل بشه.

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید.

موفق و سربلند باشید.

sina1359
01-04-2012, 08:20
سلام مرتی خان
بینهایت ممنون

پ.ن: بله حق باشماست
شیرینی کار با میکرو هم همینه
که خود فرد بتونه موانعو از سر راه بر داره...

sina1359
01-04-2012, 08:26
برنامه ای که نوشتید کلا مشکل داره! بیچاره avr داره دائما این برنامه رو تکرار می کنه ، معلومه قاط میزنه! ضمن اینکه شما هر بار قبل از اینکه وارد حلقه ی do-loop دوم بشید باید متغیر g رو صفر کنید.
موفق و سربلند باشید.

مرتضی خان این قسمتو دقیقا متوجه نشدم
کجای کار من اشتباه؟
چرا دائما برنامه تکرار میشه
من که تغییر زیادی تو برنامه شما ندادم
میتونید راهنمایی کنید اشکال من در کجاست
از حلقه اوله؟
ازحلقه دومه (حلقه داخلی)؟
خارج حلقه هست؟....
مگر نه این که دو دستور شرطی که متغییر sms را چک میکنه که
خالی باشند , جلوی برنامه دور زدن برنامهئ را میگیرد...

sina1359
01-04-2012, 10:16
سلام آقا مرتضی
دستور اکو آف را باید به ماژول به این صورت ارسال کنیم (قبل ارسال sms و دستور AT)






Print "ATE=0"
Waitms 500







Print "AT"
Waitms 500
Print "ATE=0"
Waitms 500
Print "AT+CMGF=1"
Waitms 500
Print "AT+CMGS=" ; Chr(34) ; "0936×××××" ; Chr(34)
Waitms 100
Print "TEST" ; Chr(26)
Waitms 600


سوال دیگه هم پیش میاد:
که اکو را باید یک بار خاموش کرد و ماژول برای همیشه Echo اون خاموش میمونه؟ و دیگر در برنامه نویسی نیاز به
نوشتن این دستور نیست؟

یا هر بار باید در اول برنامه ارسال پیامک این دستور اجرا بشه تا اکو خاموش بشه ؟

پ.ن: هر کاری کردم اکو خاموش نشد؟!

morteza_rk
01-04-2012, 13:54
کجای کار من اشتباه؟
چرا دائما برنامه تکرار میشه
من که تغییر زیادی....

برنامه ی شما همیشه داره اجرا اجرا میشه ، بدون تنفس. شما که همیشه نمی خوای پیامک بخونی! حلقه ی Do-Loop دومی رو بیار بیرون از حلقه ی اول یا یه دستور شرطی برای اجراش بذار یا از پایه ی RI و حالت وقفه ای برای خوندن پیامک استفاده کن.


که اکو را باید یک بار خاموش کرد و ماژول برای همیشه Echo اون خاموش میمونه؟ و دیگر در برنامه نویسی نیاز به
نوشتن این دستور نیست؟

حالت اکو با دستور ATE0 خاموش میشه. به همین صورتی که نوشتم. وقتی هم که یک بار خاموشش کنی تا آخر خاموش می مونه. ولی بعداز اینکه ماژول یک بار خاموش روشن بشه باز بر می گرده به تنظیمات کارخونه و اکو روشن میشه. بنابراین یکبار اول برنامه خاموشش کنید.

sina1359
01-04-2012, 14:44
برنامه ی شما همیشه داره اجرا اجرا میشه ، بدون تنفس. شما که همیشه نمی خوای پیامک بخونی! حلقه ی do-loop دومی رو بیار بیرون از حلقه ی اول یا یه دستور شرطی برای اجراش بذار یا از پایه ی ri و حالت وقفه ای برای خوندن پیامک استفاده کن.



حالت اکو با دستور ate0 خاموش میشه. به همین صورتی که نوشتم. وقتی هم که یک بار خاموشش کنی تا آخر خاموش می مونه. ولی بعداز اینکه ماژول یک بار خاموش روشن بشه باز بر می گرده به تنظیمات کارخونه و اکو روشن میشه. بنابراین یکبار اول برنامه خاموشش کنید.
سلام مرتضی خان
دستتون درد نکنه

بله از همین دستور استفاده میکنم
اونو با دستور پرینت ارسال می کنم به ماژول
ولی باز دستورات را همراه sms ارسال میکنه....

به صورتهای زیر تست کردم:




print "ATE0"
یا
print "ATE+0"
یا
print "AT+E0"
یا
Print"AT"
Print"AT"
Print"AT"
Print "ATE0"

ozveiranmicro
02-04-2012, 18:30
سلام به همگی
اگه led ماژول sim900 بعد از چند بار چشمک زدن خاموش بشه مشکل از چیه؟
ضمنا ارتباط ماژول با کامپیوتر برای چند ثانیه برقراره و اطلاعاتی هم ارسال میکنه اما بعد از آن نه میتونم اطلاعاتی بفرستم نه بگیرم.

sina1359
03-04-2012, 19:41
سلام به همگی
اگه led ماژول sim900 بعد از چند بار چشمک زدن خاموش بشه مشکل از چیه؟
ضمنا ارتباط ماژول با کامپیوتر برای چند ثانیه برقراره و اطلاعاتی هم ارسال میکنه اما بعد از آن نه میتونم اطلاعاتی بفرستم نه بگیرم.
سلام دوست عزیز
مشکل از پاورتون هست
منبع تغذیتون ماژولو خوب تغذیه نمیکنه

rasoul20
09-04-2012, 09:56
بابا ایول!!!!!
آقای صفامنش واقعا کارت بیسته. من پروژتو دیدم واقعا حال کردم برنامه نویسیش کاملا اصولی و درسته!!آخه ما تا حالا هرچی برنامه تو این زمینه دیدیم هر کدوم یه جاییش مشکل داشت. البته برنامه ی شما هم یه مشکل اساسی داره که الان میگم:
**اگه کسی اسمس بدون کد # بفرسته برنامه تو تابع cmgr تو حلقه ی ('#') wait_to_get
می مونه!!!!!!!!!!!!!!!!!**

esisafa
09-04-2012, 17:40
خوب معلومه مشکل داره چون این فقط یک پروژه ی دانشجویی بود. یکم روش کار کنید حل میشه. من خودم الان یک کاری کردم که در هر شرایطی، حتی اگه دستگاه باهاش مشکل داشته باشه و اون کارو نتونه انجام بده، بالاخره خودشو آماده ی کارای بعدی نگه میداره و هنگ نمیکنه

sina1359
09-04-2012, 21:50
خوب معلومه مشکل داره چون این فقط یک پروژه ی دانشجویی بود. یکم روش کار کنید حل میشه. من خودم الان یک کاری کردم که در هر شرایطی، حتی اگه دستگاه باهاش مشکل داشته باشه و اون کارو نتونه انجام بده، بالاخره خودشو آماده ی کارای بعدی نگه میداره و هنگ نمیکنه
سلام دوست عزیز
دوست عزیز
نمیدونم چی شد ماژولم سوخت
نمیدونم چرا هیچ sms نمیفرسته ویا دریافت نمیکنه
یک دفعه چیش شد
فکر کنم هی خاموش روشنش کردم این جوری شد
ماژول کار میکنه و تماس میگیرم واکنش نشون میده وled متصل به
ri روشن میشه و نشون میده که با سیمکارت ارتباط داره و
حتی sms و یا تماسو دریافت میکنه ولی از پایه rxd و txd انگار دیگه
چیزی نمیگیری یا نمیفرسته...
میکرو را هم تغییر دادم ولی درست نشد
به چه صورت ماژول را ریست کنم (یا همون تنظیمات کارخونه)؟

mohsenmax70
13-04-2012, 09:33
آقا خیلی عالیه

yaserr
13-04-2012, 12:50
سلام
کسی با tc35i کار کرذه ؟
نتو نستم نقشه مربوط به پایه هاشو پیدا کنم . کسی داره ؟

mamal00
16-04-2012, 17:36
سلام.آقا پروژه ما ارسال sms به ماژول sim900 برای خاموش و روشن کردن وسایل برقی هستش.از پروژه شما میتونیم استفاده کنیم؟

esisafa
16-04-2012, 22:32
سلام.آقا پروژه ما ارسال sms به ماژول sim900 برای خاموش و روشن کردن وسایل برقی هستش.از پروژه شما میتونیم استفاده کنیم؟

علیک سلام.
میتونین استفاده کنین. فقط در منابع پروژه ذکر کنید بهتر میشه.
همین قدر که اجازه گرفتین ظرفیت بالای شما در رعایت حق کپی رو نشون میده.

786
03-05-2012, 21:47
سلام

ممنون از مقاله ای که گذاشتید

ولی ما داریم با pic کار میکنیم

جواب اولی رو که با ماژول زنگ یزنیم و اس ام اس بفرستیم موفق امیز بوده

ولی حالا که میخوایم میکرو بفرسته رو hyper و بعد hyper به ماژول مشکل پیدا کردیم

یعنی میکرو میفرسته به hyperولی به ماژول فرستاده نمیشه

مشکل کجاست؟؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید

8825324
12-05-2012, 02:17
برنامه ارسال دریافت از کامپیوتر چی جوری ؟

786
14-05-2012, 21:31
سلام

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید.

راستش ما چند نفر از بچه های ترم2 رشته برق مخابرات هستیم و به خاطر عشق وعلاقه از اول سال شروع کردیم به یادگیری میکرو کنترلر ها حالا هم بعد از یه مدت تلاش و پاپیچ شدن پیش یکی از اساتید ایشون این مازول رو معرفی کرد و چون ما زیاد توانایی تو راه اندازی خود ماژول نداشتیم وهدف ما فقط ارتباط سریال هست لذا این ماژول رو با برد ار اس 232 خریداری کردیم و حالا باید اس ام اس ای رو که میفرستیم روی ال سی دی ببینیم ولی به مشکل خوردیم .

چه راهنمایی برای ما دارید.ممنون

behnam6500
14-05-2012, 23:52
سلام

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید.

راستش ما چند نفر از بچه های ترم2 رشته برق مخابرات هستیم و به خاطر عشق وعلاقه از اول سال شروع کردیم به یادگیری میکرو کنترلر ها حالا هم بعد از یه مدت تلاش و پاپیچ شدن پیش یکی از اساتید ایشون این مازول رو معرفی کرد و چون ما زیاد توانایی تو راه اندازی خود ماژول نداشتیم وهدف ما فقط ارتباط سریال هست لذا این ماژول رو با برد ار اس 232 خریداری کردیم و حالا باید اس ام اس ای رو که میفرستیم روی ال سی دی ببینیم ولی به مشکل خوردیم .

چه راهنمایی برای ما دارید.ممنون

مثل این میمونه که من زنگ بزنم دکتر، بگم دکتر دلم درد میکنه! تشخیصت چیه؟

خوب برادر من ماژولت روشن میشه؟ نمیشه؟ رجیستر میشه تو شبکه؟ باود ریت درسته؟ اتصالهای سریالت رو درست گذاشتی؟ lcd درایو شده؟ و....

behnam6500
14-05-2012, 23:53
برنامه ارسال دریافت از کامپیوتر چی جوری ؟

چیش چه جوری؟

esisafa
15-05-2012, 01:08
آقا بهنام عزیز
قاطی کردی ها هم زمان به 2 نفر گیر دادی. یک جوری گفتی، خندم گرفت. :mrgreen::mrgreen::125::125::0013:
مثل این میمونه که من زنگ بزنم دکتر، بگم دکتر دلم درد میکنه! تشخیصت چیه؟
چیش چه جوری؟

البته دوستان عزیز لطف کنید سوالتون رو واضح بپرسین. واقعا معلوم نیست چه میخواین

behnam6500
15-05-2012, 01:13
نه رفیق قاطی نکردم! اتفاقا توی گفتن اون دو جمله، لحنی که داشتم کاملا دوستانه بوده... وگرنه ما و چه به قاط زدن!

esisafa
15-05-2012, 01:22
همون دوستانه بوده که خندم گرفته
جالبش این بود که دو نفر بودن

kourosh431
26-05-2012, 05:49
سلام .حسابی خسته نباشید .بسیار استفاده کردم .من تازه میخوام وارد خم اول این کوچه شم . همه گی باهم تشویخ .:o

kourosh431
26-05-2012, 06:34
یه سوال میخوام بدونم این مدار و تو پروتیوس شبیه سازی کرد؟ مثلا ماژول رو به کامپیوتر وصل کنیم . اس ام اس اینا که بهش میدیم و وقتی فرستاد به کامپیوتر اون خروجی رو بدیم به میکروی شبیه سازی تو پروتیوس .مثلا اگه فلان کد اس ام اس شد به ماژول ، ماژول از طریق میکرو رله ای رو کار بندازه یا ال ای دی رو روشن کنه .
یکی اینکه سخت افزار این مدار و چطو طراحی کنیم؟ مثلا تو پروژه مهندس صفامنش (که الحق غلامشم) اون مقاومتها و... مقدارشون چقده؟ اگه خیلی پرت و پلا سوال کردم به روم نیاریدا .این ریختی میگردم:(
یه چیز بی ربط دیگه من آموزش جناب مرتضی (به قول خودش دادا رو پیدا نکردم ) البته هنوز یکم دیگه میخام بگردم .

KHM
26-05-2012, 08:51
یه سوال میخوام بدونم این مدار و تو پروتیوس شبیه سازی کرد؟ مثلا ماژول رو به کامپیوتر وصل کنیم . اس ام اس اینا که بهش میدیم و وقتی فرستاد به کامپیوتر اون خروجی رو بدیم به میکروی شبیه سازی تو پروتیوس .مثلا اگه فلان کد اس ام اس شد به ماژول ، ماژول از طریق میکرو رله ای رو کار بندازه یا ال ای دی رو روشن کنه .
یکی اینکه سخت افزار این مدار و چطو طراحی کنیم؟ مثلا تو پروژه مهندس صفامنش (که الحق غلامشم) اون مقاومتها و... مقدارشون چقده؟ اگه خیلی پرت و پلا سوال کردم به روم نیاریدا .این ریختی میگردم:(
یه چیز بی ربط دیگه من آموزش جناب مرتضی (به قول خودش دادا رو پیدا نکردم ) البته هنوز یکم دیگه میخام بگردم .
اگه ماژول رو به کامپیوتر وصل کنین،بله میشه شبیه سازی کرد.برای وصل کردن هم باید یا از ft232 استفاده کنی یا max232.پورت سریال استفاده شده تو پروتئوس هم باید 1تا 4 باشه.
سخت افزار رو تو دیتاشیت ماژول زده.نمونه ای رو هم ضمیمه کردم.البته اگه به جای LM317 از LM2576 استفاده کنی،بهتره.
دمبال کدوم آموزش داش مرتضی میگردی؟

morteza_rk
26-05-2012, 12:06
سلام

اینم لینک آموزش ها : You can see links before reply

kourosh431
26-05-2012, 18:43
اگه ماژول رو به کامپیوتر وصل کنین،بله میشه شبیه سازی کرد.برای وصل کردن هم باید یا از ft232 استفاده کنی یا max232.پورت سریال استفاده شده تو پروتئوس هم باید 1تا 4 باشه.
سخت افزار رو تو دیتاشیت ماژول زده.نمونه ای رو هم ضمیمه کردم.البته اگه به جای LM317 از LM2576 استفاده کنی،بهتره.
دمبال کدوم آموزش داش مرتضی میگردی؟

ببین تا حالا ازکسی خیلی متشکر بودی؟من الان همونجوری ام بلکمم که بیشتر ازت ممنونم .:018::0013: ببین من قدرت موتوریم 120 اسب بخاره . شایدم 120 یابوی بخار:mrgreen: . کلا دنبال هرگونه آموزشم در این باره .تو این مورد چندان اطلاعاتم زیاد نیس واسه همون یابوی بخار برازنده تره .:mrgreen: . برم باهاش سر و کله بزنم اینجوری:cry: .از دوستان و پیشکسوتان درخواستمندم در راه این پروژه مارا یاری کنند .

kourosh431
26-05-2012, 19:08
سلام

اینم لینک آموزش ها : MRK Electronic Designs - پروژه ارسال و دریافت SMS با میکروکنترلر AVR و ماژو (You can see links before reply)


دادا تو سزاوار هزاران تشکری .
ضمنا لینک دوم تو اون صفحه کار نمیکنه cry::. pcb o shematic.....همون freetzi.com بیزحمت همینجا میذاریش .ممنون میشم

kourosh431
26-05-2012, 19:26
اگه ماژول رو به کامپیوتر وصل کنین،بله میشه شبیه سازی کرد.برای وصل کردن هم باید یا از ft232 استفاده کنی یا max232.پورت سریال استفاده شده تو پروتئوس هم باید 1تا 4 باشه.
سخت افزار رو تو دیتاشیت ماژول زده.نمونه ای رو هم ضمیمه کردم.البته اگه به جای lm317 از lm2576 استفاده کنی،بهتره.
دمبال کدوم آموزش داش مرتضی میگردی؟

درخصوص فایل ضمیمه تون .کامپوننت سیم900 تو پروتیوس هست؟ یا خودتون طراحی کردین؟ تو پروتیوس من که نبود.میشه و اکه امکانش هس فایل پروتیوسشو بذارید . متشکرم

morteza_rk
26-05-2012, 19:53
توی پروتل یا پروتیوس قطعه ی SIM300 و یا سایر ماژول های این سری وجود ندارن. من خودم برای SIM300cz شماتیک و PCB زدم.

اینم از پیوست فایلها :

KHM
26-05-2012, 23:26
اینم فایل پروتئوس من:
تو قسمت library کپی کن.
مدارو که بستی،دیگه مشکلی نداری..دستوراتی که میخوای رو از دیتاشیت میخونی،میزنی،جواب میگیری،بعدشم بسته به جوابش،برنامه رو مینویسی...هر مشکل دیگه ای هم داشتی،ما در خدمتیم

kourosh431
27-05-2012, 00:07
اینم فایل پروتئوس من:
تو قسمت library کپی کن.
مدارو که بستی،دیگه مشکلی نداری..دستوراتی که میخوای رو از دیتاشیت میخونی،میزنی،جواب میگیری،بعدشم بسته به جوابش،برنامه رو مینویسی...هر مشکل دیگه ای هم داشتی،ما در خدمتیم

ممنون .aa)یدونه باشی .اینجا چرا شکلک ماچ نداره واست بذارم .:o:wink: سانسورش کردن .!!!!یه یه ساعتی گشتم تو اینترنت ،یافت می نشد .
خدمت از ماست داداش .یعنی زحمت از ماست .

KHM
27-05-2012, 00:33
این جور چیزا رو یاد بگیر خودت رسم کن..خیلی کارتو راحت تر میکنه..جفتشو من خودم رسمیدم از رو دیتاشیت

kourosh431
03-06-2012, 23:04
سلام مدار sim900 رو بستم .خازن تقریبا 2000میکرو فاراد گذاشتم . بعد از آداپتور شارژر نوکیا 5 ولت .350میلی آمپر استفاده کردم .که از دیود 1n4007 گذاشتم سر راهش .پین powerky رو که صفر کردم .netlight شروع کرد پشمک زدن تند تند .بعد همینجوری روشن موند .دفعه بعد پشمک زد خاموش موند .گفتم شاید منبع جریان نمیده و.... از این آداپتورها استفاده کردم که رنج متغیر داره .حداکثر یه آمپر جریان میده .گذاشتم 4.5 ولت .وصل کردم .روشن نشد .بعد باز آداپتور نوکیا رو وصل کردم باز روشن نشد . 6 تا خازن 47 میکرو دیگه موازی کردم باز نشد .کلا دیگه led netlight که به پایه مربوطه وصل کردم روشن نمیشه .ولی همیشه ماژول داغ میشه ، که بنظرم غیر طبیعیه . رو پایه poweky هم یه ولتاژ کمی هست فکر کنم در حد 2و3 ولت . لطفا کمکم کنید . خیلی حیاتیه واسم . بنظرتون ماژول سوخته ؟ چه جوری میشه تست کرد که سالمه یا نه . این بود مصیبت نامه من .سیم کارتی که استفاده کردمم همراه اوله .زنگم بهش میزنم میگه خاموش .

KHM
03-06-2012, 23:27
رفیق متاسفم برات...اگه داغ میکنه،یعنی ماژولت سوخته...زیاد ناراحت نشو..همه مون سوزوندیم..من به شخصه 3تا سوزوندم...آداپتورها که رنج متغیر دارن،ولتاژ رگوله شده ی درست حسابی نمیدن..اصلآ نباید ازونا استفاده کنی..همون سوزونده..(معمولآ از ترانس و یکسو کننده تمام موج و 1خازن تشکیل شدن)
اول که خاموش شد،دلیلش کم بودن جریان آداپتورت بود...حداقل 1 آمپر باید جریان بده..بعدشم با اونیکی آداپتور سوزوندیش..1آداپتور ولتاژ ثابت جریان بالا بگیر...
تست سالم بودنشم اینه که با مولتی متر پایه های vcc و gnd ماژول رو چک کن ببین اتصال کوتاه شدن یا نه...

behnam6500
03-06-2012, 23:32
ماژولهای gsm and gps برای پیدا کردن آنتن تا 2 آمپر جریان میخوان.


اینکه ماژول داغ میکنه ممکنه سوخته باشه! البته ماژولی که استفده میکنم، خیلی کم گرم میشه...

pcb رو خوردوتن طراحی کردید؟

kourosh431
03-06-2012, 23:55
رفیق متاسفم برات...اگه داغ میکنه،یعنی ماژولت سوخته...زیاد ناراحت نشو..همه مون سوزوندیم..من به شخصه 3تا سوزوندم...آداپتورها که رنج متغیر دارن،ولتاژ رگوله شده ی درست حسابی نمیدن..اصلآ نباید ازونا استفاده کنی..همون سوزونده..(معمولآ از ترانس و یکسو کننده تمام موج و 1خازن تشکیل شدن)
اول که خاموش شد،دلیلش کم بودن جریان آداپتورت بود...حداقل 1 آمپر باید جریان بده..بعدشم با اونیکی آداپتور سوزوندیش..1آداپتور ولتاژ ثابت جریان بالا بگیر...
تست سالم بودنشم اینه که با مولتی متر پایه های vcc و gnd ماژول رو چک کن ببین اتصال کوتاه شدن یا نه...

سلام رفیق
ممنون از راهنماییت و دلداریت .
مردی که sim 900 نسوزونه که مرد نمیشه .
لعنت به این روزگار بد
تف به ماژول sim 900
الان ولتمتر ندارم ولی یه led سری با 330 اهم زدم به پایه هاش روشن شد .اتصال کوتاه نبود

KHM
04-06-2012, 00:01
رفیق وقتی منبع بش وصله،اینکه اتصال کوتاه میشه،نمیتونه کلآ ولتاژ ورودیشو صفر کنه که...ولی ولتاژ ورودیشو میاره پایین..اگه داغ میکنه،دیگه تست نمیخواد..بیخیالش شو..ماژول خیلی حساسه..هرکاری خواستی باش بکنی،قبلش تو سایت مطرح کن

KHM
04-06-2012, 00:12
اگه به ورودی 7805 ولتاژ 12ولت بدی و lcd وصل کنی به 7805 و نور زمینه شو روشن کنی،رگولاتور انقد گرم میشه که دستتو میسوزونه...رفیق پس با مولتی متر تست کن

9151248237
08-06-2012, 01:57
سلام دوستان بابت مطالب مفیدی که تو سایت میزارین ممنون مخصوصا آقای صفائیان, من بدنبال طراحی دزدگیر با ماژول sim 300هستم برنامش وکار هاشو نوشتم فقط یک مشکلی دارم اونم اینکه پیامی که برای ماژول میفرستم رو روی LCDنمایش میده ولی نمی تونم مثلا با فرستادن کد 1 دزدگیر رو فعال کنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون می شم. انم ایمیلم farkhani007@gmail.comاینم برنامه ای که نوشتم
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
'--- config serial -------------------------------------------------------------
Ucsra = &B00000000
Ucsrb = &B00011000
Ucsrc = &B10000110
$baud = 2400
'--- config port ---------------------------------------------------------------
Ddra = 0 : Porta = 255
Config Portc = Output : Config Portd.6 = Output
'--- dim var as ----------------------------------------------------------------
Dim R(100) As Byte , N As Integer , Convert As Byte , New As Byte
Dim S(100) As String * 1 , Atc As String * 30 , Recive As Byte , Cle As Byte
Dim Flag As Bit , T As Byte , Sms1 As String * 1 , Sms2 As String * 1
Dim Shsms1 As Byte , Shsms2 As Byte , Flag2 As Bit , Command(5) As String * 1
Dim Tel(15) As String * 1 , His(15) As String * 1 , Temp As Byte
'--- config lcd ----------------------------------------------------------------
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.0 , E = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , _
Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7
Cursor Off
Cls
Lcd "HELLO"
Wait 1
'--- SEND ----------------------------------------------------------------------
Print "AT"
Gosub Get_data
Waitms 1000
Print "AT"
Gosub Get_data
Waitms 1000
'Print "AT"
'WAITMS 600
Print "AT+CMGD=1"
Gosub Get_data
Waitms 1000
Print "AT+CMGD=2"
Gosub Get_data
Waitms 1000
'Print "AT+CMGD=3"
'Waitms 600
'Print "AT+CMGD=4"
'Waitms 600
'Print "AT+CMGD=5"
'Waitms 600
Ucsra.7 = 0
'--- RESIVE --------------------------------------------------------------------
Do
If Pina.0 = 0 Then
L1:
If Pina.0 = 0 Then : Goto L1 : End If
Cls
Lcd "ROBBER IN HOME(1)"
Atc = "1"
Flag = 0
Gosub Send
Portc.0 = 1
End If
If Pina.1 = 0 Then
L2:
If Pina.1 = 0 Then : Goto L2 : End If
Cls
Lcd "ROBBER IN HOME(2)"
Atc = "2"
Flag = 0
Gosub Send
Portc.0 = 1
End If
If Pina.2 = 0 Then
L3:
If Pina.2 = 0 Then : Goto L3 : End If
Cls
Lcd "ROBBER IN HOME(3)"
Atc = "3"
Flag = 0
Gosub Send
Portc.0 = 1
End If
If Pina.3 = 0 Then
L4:
If Pina.3 = 0 Then : Goto L4 : End If
Cls
Lcd "ROBBER IN HOME(4)"
Atc = "4"
Flag = 0
Gosub Send
Portc.0 = 1
End If
If Pina.4 = 0 Then
Portc.0 = 0
Cls
Lcd "HOME IS SAFE"
End If
If Ucsra.7 = 1 Then
Gosub Get_data
End If
Loop
Send:
Print "AT"
Gosub Get_data
If S(1) <> "O" Or S(2) <> "K" Then
Goto Send
End If
Cls
Lcd "YES"
If Flag = 0 Then
Print "AT+CMGS=" ; Chr(34) ; "09398931522" ; Chr(34)
Waitms 100
Print Atc ; Chr(26)
Else
If Flag2 = 0 Then
Print "AT+CMGR=" ; Sms1 ; Sms2
Else
Print "AT+CMGR=" ; Sms1
End If
N = 0
Do
If Ucsra.7 = 1 Then
Incr N
Toggle Portd.6
R(n) = Udr
New = R(n)
If New <> 10 And New <> 13 Then
S(n) = String(1 , New)
End If
If R(n) = 13 And S(n - 1) = "K" And S(n - 2) = "O" Then
Cls
Lcd " ---ok--- "
For New = 1 To N
If S(new) = "," Then
Convert = New + 3
Temp = Convert + 11
Cls
For T = Convert To Temp
Tel(t) = S(t)
Locate 1 , T
Lcd Tel(t)
Next
Convert = Convert + 17
Temp = Convert + 14
For T = Convert To Temp
His(t) = S(t)
Locate 2 , T
Lcd His(t)
Next
Convert = 0
For New = 1 To 13
Lcd His(new)
Next
For T = 1 To 13
Locate 2 , T
Lcd Tel(t)
Next
Waitms 600
Print "AT+CMGD=" ; Sms1
Waitms 600
Ucsra.7 = 0
Return
End If
Next
Ucsra.7 = 0
Return
Exit Do
End If
End If
Loop
End If
Return
Get_data:
N = 0
Do
If Ucsra.7 = 1 Then
N = N + 1
Toggle Portd.6
R(n) = Udr
New = R(n)
If New <> 10 And New <> 13 Then
S(n) = String(1 , New)
Elseif New = 10 Then
N = 0
Portd.6 = 0
Return
End If
Ucsra.7 = 0
If R(n) = 13 Then
Cls
New = N - 1
For Convert = 1 To New
If Convert =< 16 Then
Locate 1 , Convert
Else
Cle = Convert - 16
Locate 2 , Cle
End If
Lcd S(convert)
Next
Portd.6 = 0
New = N - 1
For T = 1 To New
'Print T
If S(t) = "," And R(t -2) = 77 And R(t -3) = 83 Then
Sms1 = "" : Sms2 = ""
Convert = T + 1
Sms1 = S(convert)
Shsms1 = Val(sms1)
Convert = Convert + 1
If Convert = New Then
Sms2 = S(convert)
Shsms2 = Val(sms2)
Flag2 = 0
Else
Flag2 = 1
End If
Cls
Lcd "RESIVE SMS " ; Shsms1 ; Shsms2
Wait 1
Cls
Flag = 1
Gosub Send
Return
End If
Next
Return
End If
End If
Loop
Return

KHM
08-06-2012, 02:18
رفیق اگه c بود بیشتر میتونستم کمکت کنم...باید کاراکترهای پیام رو بخونی و ببینی از کدوم شماره یا بعد چه کاراکترهای ثابتی پیامت شروع میشه،بعدش دستور کنترلیت رو بخونی...
هر سری هم که میخوای پیام رو بخونی،باید بافر مربوطه رو خالی کنی..
من اینجوری نوشته بودم که ارتباط سریال رو غیرفعال می کردم و هر سری که میخواستم چیزی بخونم،فعال میکردم و بعدش دوباره غیر فعال..که بافرش خالی باشه

esisafa
08-06-2012, 12:07
ببینین روی همون کاراکترهایی که دریافت میکنین و میتونید که نمایش بدین باید پردازش انجام بدین و کاراکتر مورد نظرتون رو تشخیص بدین و بعد کارتون رو انجام بدین.
این پردازش یکم فکر و وقت لازم داره. فقط همین. مهم اینه که اون کاراکتر مورد نظر رو تشخیص بدین

kourosh431
10-06-2012, 23:11
رفیق وقتی منبع بش وصله،اینکه اتصال کوتاه میشه،نمیتونه کلآ ولتاژ ورودیشو صفر کنه که...ولی ولتاژ ورودیشو میاره پایین..اگه داغ میکنه،دیگه تست نمیخواد..بیخیالش شو..ماژول خیلی حساسه..هرکاری خواستی باش بکنی،قبلش تو سایت مطرح کن


عطف به اینکه گفته بودین هر کاری خواستی کنی تو سایت مطرح کن :0013: یه ماژول جدید گرفتم واسه تغذیه اش هم از lm317t که متغیره استفاده کردم یه مقاومت 2.2 کیلو فیدبک پایه خروجی و adjust و مقاومت 4.7 کیلو adjust تا زمین . پروتیوسش پیوست شده . یه مولتی متر هم خریدم از این 10 تومنی ها که مصیبت گذشته تکرار نشه . (جالبه که ولتاژ دو سر آداپتور نوکیا که روش نوشته 5 ولت و نشون میده 8.5 ولت !!!! تف به اینهمه دروغ ، همه جا پره از دروغ حتا رو آداپتور) یه تی شرتم خریدم :0013:
از بیمزه بازیها بگذریم حالا من این ولتمتر و میزنم دو سر خروجی lm317t ولتاژ ناامید کننده و گیج کننده ای نشون میده .وقتی ورودی 8.5 هست خروجی 6.45 یا وقتی ورودی 13 -20-10 هست به ترتیب خروجی 7.25 -7.88-6.9 هست که اصلا با فرموله دیتا شیت و شبیه سازی جور در نمیاد !!!!! این چه جور رگولاتوریه !!!! ولی وقتی سر خروجی یه مقاومت میذارم فرقم نمیکنه 330 اهم یا 2.2 کیلو ولتاژ خروجی میشه 4.1 ولت که دقیقا برابر شبیه سازی و فرموله . من اصلا نمیفهمم ایراد از چیه ؟ خروجیش و وصل کنم به ماژول؟نسوزه باز؟ قلبم طاقت یک سوزش ناجوانمردانه رو نداره ها . چیکار کنم؟ لطفا کمک .

esisafa
10-06-2012, 23:33
قبلا توضیح داده شده بود ولی حساب میکنیم که تاپیک طولانی شده و وقت شما هم خیلی خیلی پره و نمیتونید سرتون رو بخارونید.
lm317 برای کارکرد صحیح باید حتما حداقل جریانی ازش کشیده بشه. من یک 1کیلو در خروجیش قرار میدم معمولا. در دیتاشیت هم توضیح داده. وقتی ثابت شد و مطمئن شدین که دیگه تغییر نمیکنه اونوقت تا بیشتر از 1 آمپر هم ثابت میمونه ولتاژ

KHM
10-06-2012, 23:48
عطف به اینکه گفته بودین هر کاری خواستی کنی تو سایت مطرح کن :0013: یه ماژول جدید گرفتم واسه تغذیه اش هم از lm317t که متغیره استفاده کردم یه مقاومت 2.2 کیلو فیدبک پایه خروجی و adjust و مقاومت 4.7 کیلو adjust تا زمین . پروتیوسش پیوست شده . یه مولتی متر هم خریدم از این 10 تومنی ها که مصیبت گذشته تکرار نشه . (جالبه که ولتاژ دو سر آداپتور نوکیا که روش نوشته 5 ولت و نشون میده 8.5 ولت !!!! تف به اینهمه دروغ ، همه جا پره از دروغ حتا رو آداپتور) یه تی شرتم خریدم :0013:
از بیمزه بازیها بگذریم حالا من این ولتمتر و میزنم دو سر خروجی lm317t ولتاژ ناامید کننده و گیج کننده ای نشون میده .وقتی ورودی 8.5 هست خروجی 6.45 یا وقتی ورودی 13 -20-10 هست به ترتیب خروجی 7.25 -7.88-6.9 هست که اصلا با فرموله دیتا شیت و شبیه سازی جور در نمیاد !!!!! این چه جور رگولاتوریه !!!! ولی وقتی سر خروجی یه مقاومت میذارم فرقم نمیکنه 330 اهم یا 2.2 کیلو ولتاژ خروجی میشه 4.1 ولت که دقیقا برابر شبیه سازی و فرموله . من اصلا نمیفهمم ایراد از چیه ؟ خروجیش و وصل کنم به ماژول؟نسوزه باز؟ قلبم طاقت یک سوزش ناجوانمردانه رو نداره ها . چیکار کنم؟ لطفا کمک .
احتمالآ دلیل اینکه ولتاژ آداپتور رو زیاد نشون میده دلیلش اینه که آداپتورت سوئیچینگ نیست و ترانسی هست.
آقای صفامنش هم توضیح دادن...
pcb زدین؟
حتمآ آنتن رو بش وصل کنین و بعد روشن کنین..
آداپتورتون جریان بیشتر از 1 آمپر میده؟
در حال کار بش دست نزنین که حساس به الکتریسیته ساکن هست

morteza_rk
11-06-2012, 00:31
(جالبه که ولتاژ دو سر آداپتور نوکیا که روش نوشته 5 ولت و نشون میده 8.5 ولت !!!! تف به اینهمه دروغ ، همه جا پره از دروغ حتا رو آداپتور)

اتفاقا فکر می کنم چون منبع تغذیه سوئیچینگ هست اینطور نشون میده! معمولا ولتاژ خروجی منابع تغذیه سوئیچینگ باید تحت بار اندازه گیری بشه وگرنه مقدار بیشتری نشون داده میشه.

KHM
11-06-2012, 00:58
اتفاقا فکر می کنم چون منبع تغذیه سوئیچینگ هست اینطور نشون میده! معمولا ولتاژ خروجی منابع تغذیه سوئیچینگ باید تحت بار اندازه گیری بشه وگرنه مقدار بیشتری نشون داده میشه.
دادا تا اونجا که من میدونم،ترانسی ها معمولآ رگولاتور ندارن تو خروجیشون..به همین خاطر ولتاژشون کمی بیشتر از مقدار نامی شه که وقتی به رگولاتور وصل شد،ولتاژ مورد نظر رو بده...
البته نه همشون ها...بعضی ها هم دارن

esisafa
11-06-2012, 10:16
شارژر موبایل رو اگه باز کنید میبینید که هیچ خبری از آیسی کنترلر داخلش نیست. شایدم همون ترانزیستورش در واقع آیسی باشه. اگه آیسی در کار نباشه من فکر میکنم که شارژر موبایل رو بدون فیدبک طراحی کردن. تمام شارژرهای باطری معمولی هم بدون فیدبک هستن. ولی یه چیزی در اونها رعایت شده که رابطه ی ولتاژ و جریان خروجی اونا مطابق نمودار شارژ باطری مورد نظر باشه. به خاطر همین هم هست که برای هر باطری یه مدل شارژر هست.
هم شارژر ترانسی و هم شارژر موبایل هیچکدومشون فکر نکنم خروجی دقیق بدن و این ولتاژ وابسته به جریانشون هست. اگه نتیجه گیریام اشتباه هست یکی لطف کنه و اعلام کنه تا از اشتباه هممون بیایم بیرون

User
11-06-2012, 11:15
سلام
حرف های من زیاد ربطی به بحث نداره ولی خوب می تونید ازش نتیجه گیری کنید

در ارتباط به نظر احسان عزیز باید بگم بحث باتری خیلی پیچیدگی داره مخصوصا در 2 نسل Li-ion , Li-pol که Li-pol خیلی جنگولک بازی داره ونمی شه همینطوری نظر داد ولی به طورقطع در نسل جدید تجهیزات شارژی هیچ نظارت واقعی رو باتری قرار نمی گیره مخصوصا در Smart Phone ها چون یه جورایی قرار به هر روشی که امکان داره شارژ بشن با ولتاژ استاندارد 5V مثلا یک Smart Phone هم با شارژر اصلیش شارژ می شه هم با USB ولی USB روی شارژ نظارت داره ؟ جواب نه ولی یک سری مادر برد ها مثلا نظارت بر شارژ رو دارن که بدک کار نمی کنه ولی خوب حواس خود گوشی به همه چیز هست به طور مثال در یک Smart phone شما با یک سری App می تونید کل گوشیتونو آنالیز کنید از جریان کشی هر بخش و ولتاژ تا دما و ..... حتی ولتاژ Core رو هم می تونه نمایش بده ( در حال حاظر برنامشو ندارم که یه اسکرین شات براتون بزارم )
از بحث دور شدیم دوباره برگردیم رو بحث :
در مدل ion شما در یک مدل می تونید باتری رو با ولتاژ بالا تر از خودش شارژ کنید به طور مثال گوشی من 3.7 ولت باتری داره ولی در شارژ کامل 4.6 ولت در بار ارائه میده و ولتاژ شارژش هم 5 ولت 1 آمپر (البته شارژر دقیقا 5.025 ولت رو ارائه میده ) و خود گوشی تصمیم می گیره کی شارژ قطع کنه ( یعنی شما می تونید با تغییر در Kernel کاری کنید که مثلا بخش مدیریت شارژ در 5% اعلام کنه باتری 100% یعنی الکی اعلام کنیه (البته این برنامه جزء برنامه های مخرب محسوب میشه ) و باتری خودرو که میگه 12 ولته به حدود 13.4 ولت میرسه حتی ممکنه بیشتر بشه .
البته چند روش شارژی وجود داره و مدل فوق یکی از مدل ها هست که شارژ سریع رو تضمین می کنه
li-pol رو هم بی خیال چون بیش از حد طولانی
البته یک سری شارژر های حرفه ای هم هستن که هر چیزی رو که شما فکر کنید در نظر می گیرن و حدود قیمت اونا از 80 هزار تومن شروع می شه حتی در یک مدل من دیدم خودش مدل باتری رو تشخیص میداد ..... ولی خوب 300$ بود
زیاد حرف زدم ببخشید :0013:
موفق باشید

KHM
11-06-2012, 16:57
رفیق تا اونجایی که من میدونم،معمولآ آیسی شارژر که مقدار جریان ورودی رو تعیین میکنه،روی خود گوشی هست..نه روی شارژر.
مثلا اگه باطری گوشی رو در بیارین و مستقیم به شارژر وصل کنین،در عرض چند دقیقه باطری کاملآ شارژ میشه...یکی از دوستای من اینکار رو میکرد و بعد چنبار شارژ کردن،باطریش منبسط شد و خراب..

esisafa
11-06-2012, 18:18
بله این که میگین کنترل شارژ موبایل داخل خودشه صحیحه. بحث من اینه که چرا با اینکه روی شارژر گوشی نوشته 5 ولت ولی ولتاژش 5 ولت نیست و گفتم به خاطر اینه که مدارش حلقه باز طراحی شده و فیدبکی داخلش طراحی نشده. به خاطر همین حلقه باز بودن مدار ، در خروجی حدودی از ولتاژ مورد نظر قرار میگیره و با تغییر جریان هم، ولتاژ تغییر میکنه.
در همین سایت دوستان مدار هایی برای باطریهای مختلف قرار دادن که در اونا از آیسی کنترلری استفاده نشده. و هرکدوم از مدارها فقط برای یک باطری خاص طراحی شده.

sigma-mx
11-06-2012, 18:22
دقیقا همینطوره .... آیسی شارژر ، روی خود برد موبایل هست ... وگرنه باطری LiPo جزو حساسترین باطریها از لحاظ شارژه و باید تو دو سه مرحله شارژ بشه ... در مرحله آخر شارژ باید ولتاژ ثابت روی 4.2 نگه داشته بشه و جریان ثابت چند ده برابر کمتر تزریق بشه . اگه ولتاژ از 4.2 بالاتر بره باطری منبسط یا منفجر میشه .... همین مرحله آخر شارژش بیشتر طول میکشه چون جریان خیلی کمی تزریق میشه .. شما ملاحظه میکنید که شاید با 30 دقیقه شارژ موبایلتون شارژش بالای 90 یا اصلا 100 شده ولی هنوز شارژ قطع نشده و این مرحله خودش ممکنه 30 دقیقه دیگه طول بکشه تا شارژ کامل و قطع بشه ....
روی بعضی ماژولهای GSM نظیر Sim548 و Sim300 هم این مدار شارژ وجود داره .. و با اتصال 5 ولت به پایه CHG باطری متصل به VBAT شروع به شارژ شد میکنه و از طریق AT Command میشه در صد باطری و وضعیت شارژ رو نمایش داد .

kourosh431
11-06-2012, 18:54
سلام . بحث به کجا ها کشیده .از شارژر بیاید بیرون .اصلا شارژر من از کره گی سیم نداشت .:mrgreen:
بنا به فرموده آقای صفا منش (پدر معنوی sim900 در این سایت) مقاومت 1 کیلو گذاشتم .با کلی سلام صلوات و با رمز مقدس یا زینب وصلش کردم . با نهایت تعجب دیدم که نسوخت !!!!!! روشن شد و کار کرد .شبکه رو هم شناخت .:018::o قربون led یش که داره چشمک میزنه برم . فکر نمیکردم آخر عمری از روشن شدن یه led فکستنی انقد خوشحال بشم . روزگار چها بر سر آدم که نمی یاره . به سیم کارتم زنگ میزنم بوق میخوره . خلاصه داره کار میکنه مثل بنز ( البته برای حمایت از تولید داخلی باید بگم کار میکنه مثل پیکان ):0013:
واما بعد ....
رسیدیم به هایپر ترمینال و اتصال به کامپیوتر .:( من از ماژول max232 که مادگی db9 داره و تبدیل usb to db9 استفاده کردم . rx و tx مازول max232رو به ترتیب زدم به tx و rx ماژول sim900 و gnd مکس 232 رو هم به gnd مدار .پایه های rtx .ctx . vcc ماژول max232 رو هواست .(درست مثل نمره پروژه من ) . نرم افزار هایپر ترمینال واسه windows 7 دانلود کردم . از چندین جا .یه ساعتی علافش بودم .اگه تست شده اش و دارین لطف کنین بدین . بعد از کلی کلنجار .یکیشو نصب کردم . من تو هیپر مینویسم دیده نمیشه ولی اینتر میزنم ok برمیگردونه . و وقتی چیزی جز at مینویسم مثلا at+crsl? یا at+cmgr اینتر میزنم error برمیگردونه . و من هرچی مینویسم دیده نمیشه .بعد hyper terminal private edition رو نصب کردم که اصلا دیگه نه تو محیط هایپر نه میتونم بنویسم نه اون ok error داخوش کنک هم نمیاد . تو codvision و با putty هم نتونستم ارتباط برقرار کنم . یه چیز دیگه که نشد بیشتر تست کنم .وقتی sim900 رو خاموش کردم هم . at میزدمم باز ok برمیگردوند . !!!!! گویا ok های قبلی هم کشکی بوده .(کشک دیگه تولید ملی هس و میشه اسمشو برد )یه جا خوندم rtx .ctx رو بهم وصل کنیم باید . وصل کردم فایده ای نداشت .چیکار کنم ؟ کلی این ور اون ور چیز میز خوندم رو تنظیمات هایپر که انجام دادم که گفتنش ار حوصله بحث خارجه (البته تا همین جاش هم از حوصله خارج بودما)که در مجموع فایده ای نداشت . یه روزه دارم ور میرم باهاش .وقتمم کمه واسه تحویل . متشکر از راهنماییاتون مخصوصا crz_boy .(رفیق بدون اینجا یدونه فدایی داری،قشون خواستی بکشی خبرم کن)
راستی جناب صفامنش نکته lm317t و مقاوت یک کیلو قبلا اینجا توضیح داده نشده بودا .نگاه کردم .البته بعد اینکه پرسیدم ،نگاه کردم ببینم هس یا نه .:0013: وممنون از راهنمایی کارگشا تون .

KHM
11-06-2012, 22:21
خواهش رفیق...از هایپر استفاده نکن...یا از ترمینال code vision استفاده کن..یام از tera term...
من که از tera term خیلی راضیم...حدود 10M حجمش هست و نرم افزار رایگانه...
اون پایه ها ام که استفاده نمیشه،بذا رو هوا بمونه و به هم وصل نکن...
اون تبدیل usb to db9 چیه؟نفهمیدم..
vcc تو max232 رو باید به ولتاژ 5ولت وصل کنی...و اینکه پایه های rx و tx رو مستقیم به ماژول وصل نکن.مثل شماتیکی که قبلآ گذاشته بودم، وصل کن

kourosh431
11-06-2012, 23:01
ببین من از این ماژول این max232 این ریختی استفاده میکنم .عکسشو پیوست کردم .که به usb وصل میشه . شنیده بودم که لازم نیست که vcc وصل شه . آخه من میخام با هایپر ترمینال کار کنم . نمیدونید چرا نوشته های خودم و نشون نمیده؟

KHM
11-06-2012, 23:58
منکه نمیدونم داخل اون تبدیله چی هست..که به احتمال زیاد باید ft232 باشه..با چه درایوری تبدیله رو میشناسونی به کامپیوتر؟
به نظر من این کار رو نکن...یا از ft232 استفاده کن که مبدله به usb..یام اگه usb نمیخوای،با max232 وصل کن به پورت سریال کامپیوتر

sigma-mx
12-06-2012, 00:04
اینکه میگه usb به DB9 به نظرم داخلش max هم داره ! یعنی فکر نکنم TTL باشه ٬ فکر کنم مثل پورت سریال واقعی باشه ... فقط دوست عزیز قبلا هر کاری می خوای بکنی اینجا مطرح کن ... حیفه سر بی دقتی ماژول آسیب ببینه ... جدا از هزینه آدم حس و حالش از بین میره ....

kourosh431
12-06-2012, 01:34
بابا این توش یه max232 داره و یه مادگی db9 و یه سری مقاومت و خازن روشم نوشته
rs232 to ttl convertor همون چیزیه که شماتیک به روایات مختلف هست .اینا آماده کردنش تو یه ماژول .اونورشم یه مبدل usb به com . فکر نمیکردم این جا هاش چیز مهمی باشه .وگرنه مبسوط میگفتم .ما کلا کارمون مبسوطه . این تبدیل usb to com یه سی دی فسقلی داره که با اون شناسوندمش . به هر usb لب تاپ صاحب مرده ام وصل میکنم تو dvice manager شماره com رو میزنه بغلش.وقتی هایپر ترمینال و باز میکنم اون شماره com رو میدم به نرم افزار . ارتباط برقرار نمیشه . با codvision نتونستم بنظرم خیلی پیچیده است توش atcomand ها نوشته میشد ولی جوابی نیامد . . با tera term هم نشد .نمیشه تو صفحه اش بنویسم .
اینم لینکش تو سایت eca
ماژول RS232 to TTL (You can see links before reply)
اینم لینک مبدل
You can see links before reply 232%20%E2%80%93%20%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84%20USB%2 0%D8%A8%D9%87%20COM

از صفحه شون عکسم گرفتم .پیوست میکنم . فکر نمیکنم ایرادی تو ایناش باشه .هر چی هس تو هایپر ترمینال و ارتباطه .بهر حال ممنون از لطفتون . میترسم vccوصل کنم به 5 ولت .بسوزه .
راستی یه چیز دیگه اینکه حتما باید usb باشه . چون ما فقیریم پول نداریم نون بخریم ،مرغ و خالی خالی میخوریم . کامپیوتر ندارم که com داشته باشه . لپ تاپ دارم که این بیشرفم خروجی hdmi داره ولی com نداره خاک بر سر .

kourosh431
12-06-2012, 01:58
... جدا از هزینه آدم حس و حالش از بین میره ....


فدات شم رفیق
من داره اعصابم از بین میره . حس و حال که جای خود دارد .من و این ماژول sim900 وارد یه جنگ فرسایشی شدیم .این جهان یا جای منه یا اون .

KHM
12-06-2012, 02:12
رفیق موقع تایپ at command ها با حروف بزرگ مینویسی دیگه؟؟
کامپیوتر من com هم داره ولی من با usb کار میکنم.چون راحت تره...به جای اینا آیسی ft232 میگرفتی،هم ارزون تر بود،هم بهتر

kourosh431
12-06-2012, 06:20
حروف بزرگ هم همونجوره . ببینید اصلا ارتباط برقرار نیس انگار .من مازول sim900 خاموش کردمم باز تغیری ایجاد نشد .سیم rx .tx رو هم جدا کردمم فرقی نکرد .یعنی at که مینویسم دیده نمیشه ولی یه ok میاد .و برای چیز دیگه جز at بزنم error میاد و تو اولین پیغام در هر بار no carrier میده. این no carrier یعنی اصلا ارتباطی نیست .درسته؟
پین vcc این مازول rs232 to ttl که وصفش دربالا گذشت رو باید وصل کنم؟ اگه آره به چند ولت؟
یه چیط دیگه اینکه با نرم افزار rhydolabz هم استفاده میکنم not found میده .
و یه چیز دیگه ایینکه ولتاژ rx مازول rs232 to ttl برابر 2.7 ولت و tx برابر با 1.7 ولت هست .و tx sim900 ولتاژش 2.8 ولته وقتی وصل نیست به جایی و ,ولتاژ rx برابر با 0 ولت .
از بس دیگه عقلم به جایی قد نمیده نشستم ولتاژ همه جارو اندازه میگیرم .مثلا ولتاژ احتمالی دو سر تشتک نوشابه بچه همسایه وقتی ماژول روشن است و..

KHM
12-06-2012, 10:14
رفیق vcc رو وصل کن به 5ولت...اگه بازم جواب نداد،آیسی ft232 بخر و با اون راش بنداز...
وقتی هم که میخوای ماژول رو خاموش کنی،کلید پاور رو نگه دار و خاموش کن،بعدآ تغذیه شو جدا کن ها..اگه وقتی روشنه جدا کنی،احتمال داره بسوزه..
no carrier رو ماژول معمولآ وقتی میفرسته که به کسی زنگ بزنی و آنتن نده...که تو مورد تو به اون هیچ ربطی نداره

sigma-mx
12-06-2012, 12:29
راستی مهندس این مبدل rs232 به ttl که عکسشو گذاشتی ... تغذیه ۵ ولتشو وصل میکنی ؟

morteza_rk
12-06-2012, 17:19
سلام

آقا من از این کوروش خان و نطق های زیباش خوشم اومد! یاد قدیمای خودم افتادم که می خواستم ماژول SIM300cz رو راه بندازم. پدرم در اومده بود ولی در عوض کلی تجربه کسب کردم. اون موقع ها انقدر مطلب راجع به ماژول ها توی اینترنت نبود و ....

موارد احتمالی ایناست کوروش جان :

1. شما در استفاده از مبدل مشکل دارید. برای اینکه از صحت عملکرد اون مطمئن بشید یه برنامه ی ساده برای ارتباط RS232 با AVR بنویسید و اونو با هایپر ترمینال یا سایر موارد تست کنید. مثلا برنامه ای بنویسید که یک عدد از هایپر ترمینال بگیره و دو برابرشو توی هایپر ترمینال نشون بده.

2. بنظر می رسه که باود ریت به درستی تنظیم نشده! وقتی از این مبدل استفاده می کنید و شماره ی پورت ظاهر میشه روش دوبار کلیک کنید و ببینید که باود ریتش روی چه عددی هست؟ بهتره باید ریت روی 9600 باشه.

3. برای کار کردن با هاپر ترمینال بهتره آموزشی که برای ماژول SIM300cz توی همین سایت گذاشتم رو مطالعه کنید.

4. اینکه اون دستورات AT Command توی پنجره ی هایپر ترمینال نشون داده نمیشه علتش اینه که حالت اکوی ماژول خاموشه! که توسط دستور ATE1 می تونید روشنش کنید و برای خاموش کردن مجددش از دستور ATE0 استفاده کنید.

5. چرا برای ایجاد ارتباط سریال از آی.سی PL2303 استفاده نمی کنید که با همکاری شرکت کویر الکترونیک واردش کردیم؟ مدارشم توی سایت گذاشتیم. این ماژول همه ی پایه های پورت سریال رو تبدیل می کنه. نه فقط RXD و TXD از طرفی باودریت هایی تا 128000 رو هم ساپروت می کنه.

KHM
12-06-2012, 17:38
دادا تو sim900 حالت اکوی ماژول به صورت پیش فرض روشنه و ماژول هر کارکتری رو که دریافت کنه،دوباره اونو میفرسته...مشکل ایشون تو همو مبدله هست...
ft232 هم همه ی پایه های پورت سریال رو تبدیل میکنه ولی خوب گرونتر از اینه..پس در نتیجه PL2303 بهتره

morteza_rk
12-06-2012, 17:50
دادا تو sim900 حالت اکوی ماژول به صورت پیش فرض روشنه و ماژول هر کارکتری رو که دریافت کنه،دوباره اونو میفرسته

همه ی ماژول های شرکت simcom اینجوری هستن.


ft232 هم همه ی پایه های پورت سریال رو تبدیل میکنه

مطمئنی دادا؟! آخه من خودم پایه های pl2303 رو تست کردم. نمونش همین پایه های dtr و rts که دیروز واسشون تاپیک زده بودم.

KHM
12-06-2012, 20:46
دادا 1نگاه به این شکل بنداز...
بعضی از پایه هاشم وصل نشدن

morteza_rk
12-06-2012, 22:31
راستش نمی دونم کهرم جان ، اینا باید توی عمل تست بشن. من که عملی تست کردم و نتیجه گرفتم.

KHM
12-06-2012, 23:41
چرا دروغ دادا..من فقط rxd و txd و gnd شو چک کردم و بقیه رو چک نکردم...ولی ft232 خیلی مشهوره در این رابطه..ولی خوب به دلیل قیمت بالاش،استفاده از pl2303 به صرفه تره

sigma-mx
13-06-2012, 00:02
من هر دو رو بصورت فول پورت تست کردم . از لحاظ کارایی مثل همند . یه مبدل pl2303 دارم که چند ساله ازش استفاده میکنم و بارها تو برنامه های اینترفیس ازش استفاده کردم ... ft232 هم باهاش چند بار طراحی کردم و از چند پایه کنترلیش مثل DTR استفاده کردم .... دیتاشیت هر کدوم رو نگاه کنید کلی مثال برای طراحی توش هست بخصوص ft232 .....

morteza_rk
13-06-2012, 01:18
ممنون سعید جان ، پس هر دوی اینا مبدل واقعی پورت com هستن.

ولی ظاهرا ft245 مبدل واقعی پورت lpt نیست. یعنی تا اونجائیکه من شنیدم نمی تونه پایه های 1 تا 8 پورت lpt رو که میشن d0 تا d7 تبدلی کنه. انگار اصولا برای پرینتر جواب میده فقط!

kourosh431
13-06-2012, 03:42
راستی مهندس این مبدل rs232 به ttl که عکسشو گذاشتی ... تغذیه ۵ ولتشو وصل میکنی ؟

تغذیه اش رو هم وصل کردم به 5 ولت باز نشد . ضمنا من مهندس نیستم سه واحد پروژه مونده تا مهندس بشمالبته اگه این sim 900 بزاره .:unh::(

kourosh431
13-06-2012, 04:10
سلام

آقا من از این کوروش خان و نطق های زیباش خوشم اومد!
یاد قدیمای خودم افتادم که می خواستم ماژول SIM300cz رو راه بندازم. پدرم در اومده بود ولی در عوض کلی تجربه کسب کردم. اون موقع ها انقدر مطلب راجع به ماژول ها توی اینترنت نبود و ....

موارد احتمالی ایناست کوروش جان :

1. شما در استفاده از مبدل مشکل دارید. برای اینکه از صحت عملکرد اون مطمئن بشید یه برنامه ی ساده برای ارتباط RS232 با AVR بنویسید و اونو با هایپر ترمینال یا سایر موارد تست کنید. مثلا برنامه ای بنویسید که یک عدد از هایپر ترمینال بگیره و دو برابرشو توی هایپر ترمینال نشون بده.

2. بنظر می رسه که باود ریت به درستی تنظیم نشده! وقتی از این مبدل استفاده می کنید و شماره ی پورت ظاهر میشه روش دوبار کلیک کنید و ببینید که باود ریتش روی چه عددی هست؟ بهتره باید ریت روی 9600 باشه.

3. برای کار کردن با هاپر ترمینال بهتره آموزشی که برای ماژول SIM300cz توی همین سایت گذاشتم رو مطالعه کنید.

4. اینکه اون دستورات AT Command توی پنجره ی هایپر ترمینال نشون داده نمیشه علتش اینه که حالت اکوی ماژول خاموشه! که توسط دستور ATE1 می تونید روشنش کنید و برای خاموش کردن مجددش از دستور ATE0 استفاده کنید.

5. چرا برای ایجاد ارتباط سریال از آی.سی PL2303 استفاده نمی کنید که با همکاری شرکت کویر الکترونیک واردش کردیم؟ مدارشم توی سایت گذاشتیم. این ماژول همه ی پایه های پورت سریال رو تبدیل می کنه. نه فقط RXD و TXD از طرفی باودریت هایی تا 128000 رو هم ساپروت می کنه.

سلام.
آمدی جانم به قربانت ولی خوش آمدی بازم .
مرسی .اینا نطق نیست.مصیبت نامه است .غلط کردم نامه است .
منم به معنای واقعی کلمه پدرم درومده تا حالا
1. پروگرامر ندارم . یه دفعه قیف هست نفت نیس .نف هست یارو کار داره و...
2. باود ریت 9600 هس .بیشتر کمترشم تست کردم .می نشد که نشد
3.یه آموزشتون درباره سیم 300 رو دیدم .توش هایپرم داشت .تمام تعالیم الهی شما تو اون رو مو به مو اجرا کردم .ولی اب از سر چشمه گلالوده . اگه این یکی اختصاصا درباره هایپره .پیداش میکنم .ممنون از اینکه به دیگران آموزش میدید .منم همینجا قول میدم پروژه ام که به نتیجه رسید .کامل کامل و تمام دستاوردامو تو این سایت بذارم که بقیه استفاده کنن .
4.اصلا هرچی میزنم بی رودربایستی و بی رحمانه و با بی مبالاتی تمام error میده فرصت به ate1 یا ate0 نمیرسه . تو یه جایی در هنگام ور رفتگی تو نرم افزار یه تیک eco دیدم که اونو که میزنم . میبینم چی مینویسم ولی باز جوابی نمیاد .
5. این قسمت 5 فرمایشاتتون رو وقت میبره تا بفهمم اینا که گفتین کی یند ، چی یند؟ بذار یه سرچ کنم ببینم اصلا pl 2326 و... چیه .چشم

و درآخر ممنون ار لطفتون .همه بیایید دست بدست هم بدهیم پروژه مارو به سرانجام برسونیم .تا دعای خیر یک فامیل و یک دانشگاه پشت سرتون باشه .

kourosh431
13-06-2012, 06:56
احساس میکنم مغزم چرک کرده . از صبحه دارم میخونم و لحیم میکنم و فحش میدم به جد وآبای سلف و خازن و sim900 تا الان که ساعت 5 بعد از نیمه شبه.داستان حسن کچل و ماژول سحرآمیز به اینجا رسید که .یادم افتاد یه کامپیوتر رومیزی داشتیم واسه قدیما . گفتم ایول هم ویندوزش xp هست پس هایپر خودش داره هم پورت db9. رفتم سراغش . مادگی ماژول rs232 to ttlرو وصل کردم به پرت سریال .ولی بازم مثل قبل .تو هایپر هیچی نمیومد.دقیقا مثل قبل . . خسته گیم موند تو تنم . اخه انباری رو هم واسه پیدا کردنش مجبور شدم تمیز کنم . مشخص شد که تو تبدیل مشکل هست . شماتیک اون ماژول rs232 to ttl (همن که توش max232 داره )رو از رو بردش کشیدم رو کاغذ .دیدم دقیقا شبیه شماتیک هاییست که پیشنهاد شده واسه تبدیل تو سایتا.شماتیکشو پیوست میکنم. بسرم زد اون یکی تبدیل usb to db9 male رو باز کردم ببینم توش چیه .حاجی اینم توش max232 داشت .این مکس نخوده هر آشه .یه atmega8a هم داشت و یه سری مقاومت و خازن smd . ببینم مکس اون بخوره تو مکس این همدیگرو خنثی نکنن!!!!
از شوخی که بگذریم به گریه میرسیم .
ببینم هیچ راهی نیست این ماژول rs232 to ttl (تف به این اسم طولانیش ، مجبوریمم مبسوط بنویسیم و...) رو امتحان کنیم ببینیم اصلا درسته ؟ راه آسونا ها که میکرو و برنامه نویسی و پروگرامر و.... نخواد . اگه راهی نیست لطفا مبسوط توضیح بدین چیکار کنم چون من برنامه نویسیم برعکس انشانویسیم اصلا خوب نیست . یه بارم تو عمرم میکرو رو از نزدیک دیدم ، پشت ویترین یه مغازه ، که مغازه اش هم بسته بود ، روشم نوشته بود حراج بعلت تغییر شغل . خلاصه از دفعه های بعد هم که از جلو مغازه هه رد شدم دیگه ندیدمش . امیدوارم با این توضیحات به عمق فاجعه پی برده باشید.
هیچی دیگه به مخم نمیرسه .مغزم چرک کرده از تو گوشام داره میریزه بیرون .نمیدونم چیکار کنم . راستی تو صحبتهای گهربار crz_boy یه جا یکی از گوهراش از دستم در رفته بود اینکه rx و tx رو مستقیم وصل نکنم. ولی من دقیقا مستقیم وصلشون کردم به tx و rx ماژول rs232 to ttl (که تف به اسم طولانیش ، که مجبوریم مبسوط بنویسیم) .بخوابم پاشدم باز اونجوریشم امتحان میکنم

kourosh431
13-06-2012, 07:25
vcc تو max232 رو باید به ولتاژ 5ولت وصل کنی...و اینکه پایه های rx و tx رو مستقیم به ماژول وصل نکن.مثل شماتیکی که قبلآ گذاشته بودم، وصل کن

شماتیک و الان دوباره به رؤیت خودم رسوندم .اگه اشتباه نکنم و همون باشه با مقاومت سری و زنر موازی وصل شده . مقاومت هارو 330 اهم بذارم خوبه؟ میشه زنر و نذارم؟ زنر ندارم . واسه گرفتن زنر از اینجا* تا امجد باید برم .


پاورقی : * توضیح اینکه اینجا تا امجد دور است .

KHM
13-06-2012, 10:07
رفیق اولآ که نباید عجله کنی..پروژه ی خود من حدود 3ماه طول کشید..چون هربار که میسوخت،یه مدت طول میکشید که جدیده برسه..
اصل کاریه دیود زنره دیگه..اگه مستقیم وصل کنی،کار میکنه و مشکل از اونجا نیست ولی احتمال داره خود ماژول رو بسوزونه...اختمالآ 330اهم هم جواب بده.
بهترین کار اینه که خودت مبدل بسازی...از همو pl2303 استفاده کن..1مدار خیلی سادس که باید بسازی و خودتو راحت کنی

morteza_rk
13-06-2012, 13:33
1. پروگرامر ندارم . یه دفعه قیف هست نفت نیس .نف هست یارو کار داره و...

حتما یه پروگرمر بخر ، پس چطوری می خوای میکروتو وصل کنی به ماژول و براش برنامه بنویسی؟


بسرم زد اون یکی تبدیل usb to db9 male رو باز کردم ببینم توش چیه .حاجی اینم توش max232 داشت .این مکس نخوده هر آشه .یه atmega8a هم داشت و یه سری مقاومت و خازن smd . ببینم مکس اون بخوره تو مکس این همدیگرو خنثی نکنن!!!!

احتمالا یه همچین اتفاقاتی می افته جانم! اولا مبدل هایی که توش میکرو داره خیلی ضعیف تر از مبدل های سخت افزاری مثل PL2303 و FT232 عمل می کنن و من اصلا توصیه نمی کنم.

ثانیا برای تست مبدل USB to COM میای وصلش می کنی به پورت USB بعدش با یه تیکه سیم پایه ی RXD رو وصل می کنی به پایه ی TXD خودش! (RXD و TXD از BD9 بهم وصل میشن) بعدش هرچی توی هایپر ترمینال می نویسی باید برگرده توی خود هایپر ترمینال! گرفتی مطلبو؟

اگه تا اینجای کار سالم بود در مرحله ی بعدی مبدل RS232 to TTL رو وصل می کنی به DB9 اون مبدل USB to COM حالا ایندفعه میای از خروجی های روی برد ، RXD رو وصل می کنی به TXD و دوباره توی هایپر ترمینال تایپ می کنی که بازم هرچی تایپ کردی باید دوباره بیاد توی هایپر ترمینال.

تا اینجاشو انجام بده تا مرحله ی بعدی رو با توجه به جوابی که می گیری بهت بگم.

sigma-mx
13-06-2012, 13:50
ممنون سعید جان ، پس هر دوی اینا مبدل واقعی پورت com هستن.

ولی ظاهرا ft245 مبدل واقعی پورت lpt نیست. یعنی تا اونجائیکه من شنیدم نمی تونه پایه های 1 تا 8 پورت lpt رو که میشن d0 تا d7 تبدلی کنه. انگار اصولا برای پرینتر جواب میده فقط!

من یه مدت اتفاقا دنبال این آیسی بودم تا پروگرامر پارالل fpga رو به usb تبدیل کنم ... ولی این ft245 خیلی آیسی بی خودیه ... همون ارتباط سریاله ! درایورشم همون پورت سریاله .... فقط دیتا رو بصورت موازی منتقل میکنه !! آیسی پیدا نکردم هنوز که برای کامپیوتر پورت LPT بشناسه !

kourosh431
13-06-2012, 19:35
رفیق اولآ که نباید عجله کنی..پروژه ی خود من حدود 3ماه طول کشید..چون هربار که میسوخت،یه مدت طول میکشید که جدیده برسه..
اصل کاریه دیود زنره دیگه..اگه مستقیم وصل کنی،کار میکنه و مشکل از اونجا نیست ولی احتمال داره خود ماژول رو بسوزونه...اختمالآ 330اهم هم جواب بده.
بهترین کار اینه که خودت مبدل بسازی...از همو pl2303 استفاده کن..1مدار خیلی سادس که باید بسازی و خودتو راحت کنی
من متاسفانه کمتر از یه ماه وقت دارم .:baad:تازه قسمت میکرو و برنامه نویسیشم مونده . باشه . مقاومت چند اهم بذارم ؟ و زنر چند ولت ؟ مجبورم دیگه .وقتی بحث سوختن ماژول میاد وسط دیگه جای بحثی نیست . قضیه مار گزیده از ریسمان سیاه وسفیدم بدش میاده .
این ماژولم انگار منتظره بسوزه .بعد این پروژه باید یه تایپیک درست کنیم که با این عنوان که چند راهی (کاملا عملی وبهداشتی) که ماژولمان نسوزد .

kourosh431
13-06-2012, 20:10
حتما یه پروگرمر بخر ، پس چطوری می خوای میکروتو وصل کنی به ماژول و براش برنامه بنویسی؟



احتمالا یه همچین اتفاقاتی می افته جانم! اولا مبدل هایی که توش میکرو داره خیلی ضعیف تر از مبدل های سخت افزاری مثل PL2303 و FT232 عمل می کنن و من اصلا توصیه نمی کنم.

ثانیا برای تست مبدل USB to COM میای وصلش می کنی به پورت USB بعدش با یه تیکه سیم پایه ی RXD رو وصل می کنی به پایه ی TXD خودش! (RXD و TXD از BD9 بهم وصل میشن) بعدش هرچی توی هایپر ترمینال می نویسی باید برگرده توی خود هایپر ترمینال! گرفتی مطلبو؟

اگه تا اینجای کار سالم بود در مرحله ی بعدی مبدل RS232 to TTL رو وصل می کنی به DB9 اون مبدل USB to COM حالا ایندفعه میای از خروجی های روی برد ، RXD رو وصل می کنی به TXD و دوباره توی هایپر ترمینال تایپ می کنی که بازم هرچی تایپ کردی باید دوباره بیاد توی هایپر ترمینال.

تا اینجاشو انجام بده تا مرحله ی بعدی رو با توجه به جوابی که می گیری بهت بگم.

میخواستم اول برنامه نویسبی و این چیزاشو با پروتیوس امتحان کنم و میکروی پروتیوس و از com وصل کنم به ماژول sim900. بعد که جواب گرفتم برم سراغ میکرو واقعی . باشه .چشم حالا چه پروگرمی بگیرم که شما و دوستان کار میکنید و راحتید باهاش . این و از این بابت پرسیدم که باز از این سایتا یه چیزی نرم بگیرم که مثل این مبدله بشه دردسر و بعد کاسه چه کنم چه کنم بده دستم.ممنون میشم بگید .
بعد اینکه تو سایتا دنبال مبدل usb گشتم .تو همه شون میکرو داشتن و یه سری خازن و... هیچ کدوم max232 نداشتن .یه نمونه اش رو هم پیوست میکنم .بیشتر از 10 مورد یافت می شد که هیچ کدوم جز میکرو و.... max 232 نداشت .سخت افزار اکثرشونم یکی بود و یه اختلافاتی تو مقدار مقاومت خازن داشتن .ببینم نکنه این خودش به تنهایی مبدل usb to ttl باشه ولی خودش و شرکت سازنده اش هم خبر ندارن , من کشفش کرده باشم .!!!!!!!!
سوم اینکه . گرفتم مطلبو چشم. جوابو به سمع و نظرتون میرسونم . و بعد اینکه ft233 و pl2303 دردسر دارن .باید pcb بزنم قطعه بگیرم و لحیم و... میشه آرد ودادم به نونوا .نونوا بهم نان داد. نون و دادم به بغال .بغال بهم .... واسه همین دردسرهاش رفتم سراغه ماژول آماده تبدیل دیگه . ولی وقتی مجبور باشم چاره ای نیس . مطمینم همتون تا حالا مجبور بودین .پس درکم میکنید .
و در آخر اینکه pcb و چاپش و.... زمان بره . میخام رو برد بورد اولش ببندم و جواب گرفتم و همه کارا شد . موقع تحویل یه pcb کلی میزنم که همه چیزارو توش لحاظ بشه .اگه امکانش هس از مدار pl2303 یه شماتیک بهم بدین که .برم قطعاتشو بگیرم رو برد بورد بزنم . نوع پروگرمر و ... هم یادتون نره بیزحمت .
ودر یکی بعد از آخر اینکه زیاده عرضی نیست. باقی بقایت . جانم فدایت .

KHM
13-06-2012, 21:17
ماشالا انقد مینویسی،آدم تا آخرشو میخونه،اولاش یادش میره چی نوشتی که جواب بده:د
اگه بتونی راش بندازی،برنامه که دیگه 1ماه طول نمیکشه..
مقاومت 130 اهم و زنر 3ولت...تو شکله هم معلومه..این ماژول کلآ خیلی حساسه..
تو پروتئوس نمیتونی شبیه سازی کنی،چون نمیدونی که فرمت ارسال ماژول چجوریه..منم اول ارتباط سریال رو شبیه سازی کردم ولی وقتی به ماژول وصل کردم اصلآ کار نکرد..بعد اینکه راهش انداختی،توضیحات بیشتر میدم.
max232 برا اینه که به پورت com کامپیوتر وصل کنی..پس دمبالش نباش..
اینی که ضمیمه کردی هم میشه ولی زیاد خوب نیس..آیسی های مخصوص بهتر از atmega کار میکنن.
هیچ کدوم از ft233 و pl2303 ها dip نیستن که بتونی بزنی رو برد بورد..پس باید pcb باشه
اینم شماتیک:
You can see links before reply

پروگرمر هم من usbasp ساختم خودم و خیلی هم راضیم...ولی وقتت کمه،پروگرمری بگیر که بر پایه ی usbasp باشه.که اکثر پروگرمرهای usb هم از همین نوعآ

kourosh431
14-06-2012, 00:11
ماشالا انقد مینویسی،آدم تا آخرشو میخونه،اولاش یادش میره چی نوشتی که جواب بده:د
اگه بتونی راش بندازی،برنامه که دیگه 1ماه طول نمیکشه..
مقاومت 130 اهم و زنر 3ولت...تو شکله هم معلومه..این ماژول کلآ خیلی حساسه..
تو پروتئوس نمیتونی شبیه سازی کنی،چون نمیدونی که فرمت ارسال ماژول چجوریه..منم اول ارتباط سریال رو شبیه سازی کردم ولی وقتی به ماژول وصل کردم اصلآ کار نکرد..بعد اینکه راهش انداختی،توضیحات بیشتر میدم.
max232 برا اینه که به پورت com کامپیوتر وصل کنی..پس دمبالش نباش..
اینی که ضمیمه کردی هم میشه ولی زیاد خوب نیس..آیسی های مخصوص بهتر از atmega کار میکنن.
هیچ کدوم از ft233 و pl2303 ها dip نیستن که بتونی بزنی رو برد بورد..پس باید pcb باشه
اینم شماتیک:
You can see links before reply

پروگرمر هم من usbasp ساختم خودم و خیلی هم راضیم...ولی وقتت کمه،پروگرمری بگیر که بر پایه ی usbasp باشه.که اکثر پروگرمرهای usb هم از همین نوعآ

شورمنده تم رفیق .خودش زیاد میشه .تاره اینهمه مینویسم منظورمو نمیتونم برسونم .منظورم اینه که هیچکدوم از تبدیلای usbto comتوشون max232 ندارن .واسه من چرا داره ؟. نکنه این مبدله usb to ttl باشه .و خروجیشو یه سره وصل کنم به rx و tx ماژول sim900 (یعنی لازم نباشه بدم به یه max دیگه ) میدونم که میسوزه باز این .
حالا smd رو کجای دلم بذارم . طبق ارمایشات اخیر مبدلم انگار سالمه .ولی شما که نیکی میکنی خب در دجله انداز دیگه. pcb رو بدین دیگه .احتمالا خود شما ندارید چون اگه داشتی نیکی و پرسش نمیکردی خودت میزاشتی ، ثابت شده با مرامتر از این حرفایی . کسی اگه داره لطف کنه بذاره .ممنون میشم .

kourosh431
14-06-2012, 00:31
حتما یه پروگرمر بخر ، پس چطوری می خوای میکروتو وصل کنی به ماژول و براش برنامه بنویسی؟



احتمالا یه همچین اتفاقاتی می افته جانم! اولا مبدل هایی که توش میکرو داره خیلی ضعیف تر از مبدل های سخت افزاری مثل PL2303 و FT232 عمل می کنن و من اصلا توصیه نمی کنم.

ثانیا برای تست مبدل USB to COM میای وصلش می کنی به پورت USB بعدش با یه تیکه سیم پایه ی RXD رو وصل می کنی به پایه ی TXD خودش! (RXD و TXD از BD9 بهم وصل میشن) بعدش هرچی توی هایپر ترمینال می نویسی باید برگرده توی خود هایپر ترمینال! گرفتی مطلبو؟

اگه تا اینجای کار سالم بود در مرحله ی بعدی مبدل RS232 to TTL رو وصل می کنی به DB9 اون مبدل USB to COM حالا ایندفعه میای از خروجی های روی برد ، RXD رو وصل می کنی به TXD و دوباره توی هایپر ترمینال تایپ می کنی که بازم هرچی تایپ کردی باید دوباره بیاد توی هایپر ترمینال.

تا اینجاشو انجام بده تا مرحله ی بعدی رو با توجه به جوابی که می گیری بهت بگم.
سلام . اوامر انجام شد مرتضی خان . بنطر سالمه . چون تو codvision وقتی eco فعال بود .سلام و مینوشت ssaallaamm شرح کارایی که کردم مبسوط تو لینکه زیره .حالا چه گلی به سرم بگیرم . این سالمه و نمیدونم خوشحال باشم یا نه .این یعنی ایراد پیدا نشد .
You can see links before reply

KHM
14-06-2012, 00:58
دشمنت شرمنده...احتمالآ دلیل استفاده از max232 تو مبدله اینه که تبدیل به com واقعی بکنه.(یعنی دیگه 5ولت نیس و بیشتره)
من pcb برا ft232bm تو پروتئوس دارم،اگه به دردت میخوره بذارم.
وقتی تغذیه رو وصل کردی،درست کار کرد...پس یعنی مشکل از اونجا نیست...مطمئنی ترتیب rx و tx رو به sim900 درست وصل میکنی؟ و اینکه gnd هارو مشترک کردی؟؟؟

kourosh431
14-06-2012, 01:14
دشمنت شرمنده...احتمالآ دلیل استفاده از max232 تو مبدله اینه که تبدیل به com واقعی بکنه.(یعنی دیگه 5ولت نیس و بیشتره)
من pcb برا ft232bm تو پروتئوس دارم،اگه به دردت میخوره بذارم.
وقتی تغذیه رو وصل کردی،درست کار کرد...پس یعنی مشکل از اونجا نیست...مطمئنی ترتیب rx و tx رو به sim900 درست وصل میکنی؟ و اینکه gnd هارو مشترک کردی؟؟؟
آره درست وصل کردم. پایه 41 ماژول sim900-te-c که rxd هست رو وصل میکنم به پایه tx مبدل .gnd مدارها هم یکی هست . با این اوصاف تبدیلم درسته . اگه به نطرت باز برم سراغه ft232 ؟ اگه آره که بذار .

kourosh431
14-06-2012, 01:17
دیتا شیت ماژول sim900-te-c پیوست شد .

KHM
14-06-2012, 01:34
این دستور رو بزن ببین چی میده:
At+ipr=9600
با حروف بزرگ ها...

kourosh431
14-06-2012, 02:33
این دستور رو بزن ببین چی میده:
At+ipr=9600
با حروف بزرگ ها...


زدم هیچ اتفاقی نیفتاد.اگه eco فعال نباشه اصلا هیچی نوشته نمیشه.:(

morteza_rk
14-06-2012, 02:40
خب دادا تا اینجا نتیجه گرفتیم که هر دو مبدلت سالم هستن. و یادت باشه که حتما باید دوتاشو بهم وصل کنی و بعدش وصل کنی به ماژول. حالا در طرف ماژول دیود زنر و مقاومت هم گذاشتی ولی بازم جواب نمی گیری! درسته؟

شاید این وسط چون ما دوتا ماکس داریم اینا باهم خوب مچ نمیشن! اصلا نکنه وقتیکه داری RS232 to ttl رو وصل می کنی به USB to COM باید جای پایه های RXD و TXD رو برعکس بزنی؟ اینم تست کردی؟ تو که همه کار کردی این یکیم تست کن دادا!

یعنی بیا با سیم با سیم از RXD ماژول RS232 to TTl وصل کن به TXD برد USB to COm و برعکس ، هرچند که چشم اب نمی خوره که جواب بده ولی بازم یه تستی بکن.

اگرم جواب نداد که این مبدل هرو بذار کنار و برو سراغ همون ft232 که کهرم جان فایل هاشو ضمیمه کرده.

kourosh431
14-06-2012, 03:04
درست شد.جواب داد .ولی من موندم چرا؟
من پایه rxdسیم 900 رو وصل کردم به پایه rx تبدیل . و جواب داد .همینجوری وصل کردم .چرا؟
من همش مواطب این بودم ک که اینا رو جابه جا نزنم.

kourosh431
14-06-2012, 03:20
خب دادا تا اینجا نتیجه گرفتیم که هر دو مبدلت سالم هستن. و یادت باشه که حتما باید دوتاشو بهم وصل کنی و بعدش وصل کنی به ماژول. حالا در طرف ماژول دیود زنر و مقاومت هم گذاشتی ولی بازم جواب نمی گیری! درسته؟

شاید این وسط چون ما دوتا ماکس داریم اینا باهم خوب مچ نمیشن! اصلا نکنه وقتیکه داری RS232 to ttl رو وصل می کنی به USB to COM باید جای پایه های RXD و TXD رو برعکس بزنی؟ اینم تست کردی؟ تو که همه کار کردی این یکیم تست کن دادا!

یعنی بیا با سیم با سیم از RXD ماژول RS232 to TTl وصل کن به TXD برد USB to COm و برعکس ، هرچند که چشم اب نمی خوره که جواب بده ولی بازم یه تستی بکن.

اگرم جواب نداد که این مبدل هرو بذار کنار و برو سراغ همون ft232 که کهرم جان فایل هاشو ضمیمه کرده.
سلام مرتضی جان . قبل اینکه اینو بخونم همینجوری شانسی RX و TX رو برعکس زدم. اونم تنها مبتنی بر این فلسفه که دیوانگی گاهی دروازه بهشت میشود .وجواب داد :o:018:.ولی نمیفهمم چرا. این چیزیم که در بالا گفتی دیگه نیازی بهش نیست .ولی احتمالا ریشه اش همون باشه که گفتی. چون دوتا MAX خوردن تو هم .یه ایراداتی پیش اومده و....
نمیدونم .تونستی به نتیجه ای برسی بهم بگو . ما فعلا بریمسراغ قسمتهای دیگه که وقت اندک است . مطمینا باز به مشکلاتی خواهم خورد . امیدوارم باز کمکم کنید .خیلی ممنونتم . داستان حسن کچل و ماؤول سحر امیز به قسمت شادی بخش رسید .اشتباهی درست شد .

KHM
14-06-2012, 10:43
ایول...خدا رو شکر:018::o
شاید مثلآ منظورشون از اسمایی که رو تبدیله نوشتن،اینه که به اون پایه ها قراره وصل شن..نه چیزی که خودشون هستن....
خوب مبارکه..دیگه بریم سر بحث شیرین برنامه نویسی.
الا اون دستور AT+IPR=9600 رو بزن تا BAUD RATE ات ثابت بشه..بعدش دیگه میتونی هم با حروف بزرگ بنویسی،هم کوچیک..
موفق باشی

morteza_rk
14-06-2012, 12:38
من همیشه توی پروژه هام از این دیوونگی ها می کنم!

وقتائی که مثل حالت شما پیش میاد و دیگه عقلم به جائی قد نمیده میام ناممکن هارو چک می کنم! ایندفعه هم همون چیزی که من گفتم دیگه! پایه هارو جابجا وصل کردن. منتهی شما از اول ماژول این کارو کردی من گفتم که از وسط ماژول این کارو بکن.

حالا وقت کردی و اگه نترسیدی که همینم از دست بدی اون روشم تست کن.

در هر حال خدارو شکر ، دنیای الکترونیکه دیگه!

kourosh431
24-06-2012, 23:18
سلام .آقا ما یه اشتباهی کردیم .جوونی کردیم،جاهلی کردیم اومدیم سراغ این ادوات زبون نفهم .از چاله sim 900 نیومده بیرون افتادیم تو چاه میکرو .منو چه به avr .با کلی نذر و نیاز و کورمال کورمال یه برنامه نوشتیم که به احتمال قریب به شدید ایراد خواهد داشت.
و اما بعد....
سرتون و درد نیارم . میرسیم به پروگرم کردن .و حسن کچل رسید به خوان هفتم یعنی فیوزبیت (میدونم این تایپیک جای این بحث نیس ولی بچه ها دورهمی یه جوابی هم بدین به ما ثوابه و هر کس که میادسراغ sim900 به این قسمتهای زشت کار هم میرسه دیگه پس واسه بعدی ها هم مفید خواهد بود.انشاا...) اول اینکه از کریستال خارجی که استفاده باید بکنم باید چند باشه ؟یه 8 مگا دارم یدونه 16مگا.کدوم بهتره .(کاش میشد کریستال ها رو هم سری و موازی کرد و به ترکیبات بیشتری رسید) .خودم دلم بیشتر به 16 گواه میده .چند جا خوندم که اگه درست فیوزبیت ها تنظیم نشه.میکرو میسوزه ،قفل میشه و...از اونجا که میکرو من smd هست و رو برده .و اصلا طاقت سوختن ندارم باز.(تو مناقشه من و ماژول جونم تموم شده ویه خونه مونده.یه گوله بهم بخوره مرده ام)
گفتم قبل از هر کاری با شما که از نزدیک در جریان مناققشات من و پروژه ام هستین بپرسم.پروگرامرم هم یه stk200-300 سر هم کردم و نرم افزارم کدویژن هست .الان فیوزبیت ها رو هم این ریختی میخوام بذارم .
Cksel0….3 =1111, ckopt=1,jtagen=1,spien=0,eesave=1,sut0=?,sut1=?(پ یشنهاد شده sut0=0 و sut1=1 )بقیه فیوزبیت ها هم مهمند؟bootloader اینا رو هم باید کاری کرد؟ و اینکه برنامه من کلیتش این تیپیه که یه رمز تو حافطه eeprom داره که با sms ارسالی اگه رمز درست بود و بعدش مثلا عدد یک فرستاده شد رله یک . اگه عدد دو فرستاده شد رله 2 و.... فعال بشه و میکرو به lcd وصله و sim900و رله و...ودیگرهیچ . atmega32هم هست .خازن هم دوتا 22 پیکو گذاشتم واسه کریستال .شماتیک تقریبیش تو پیوسته.
و برای شبیه سازی پروتئوس هم فایلی که پیوست شده رو سرهم کردم.که گویا باید رو compim شماره پورت رو که ماژول بهش وصله رو تنطیم کنیم .من کردم نشد.(البته زیاد کلنجار نرفتم باهاش).جایی خوندم که باید با نرم افزار های پورت مجازی مثل Virtual Serial Ports Emulator که زوج پورت میسازن استفاده کنیم و تو هایپرترمینال دستی به زوج پورت مجازی بفرستیم و ....شبیه سازی بشه. یعنی نمیشه پورت com واقعی وصل بشه به پروتئوس؟ و ماژول واقعی با پورت com واقعی وصل بشه به میکروی مجازی تو پروتئوس؟؟؟؟؟اساتید که کار کردن به داد برسند .
در پایان از اینکه فیوز بیت هارو اینجا مطرح کردم و مزاح و داستان گفتم و طولانی شد ببخشید .(سوالام جمع شده بود .)
امیدوارم مثل همیشه راهنماییم کنین .

KHM
25-06-2012, 00:42
دادا اولآ که لازم نیست کریستال خارجی استفاده کنی...
مگا 8 یا 16 هم که بستگی به حجم برنامت داره و تعداد پایه های مورد نیاز برای ورودی و خروجیت..و من فکر میکنم مگا 8 هم کارتو راه بندازه..پس با هرکدوم که راحت تری...
اگه فیوزبیت های قفل کردن رو تیک بزنی به مشکل میخوری..در غیر اینصورت مشکلی پیش نمیاد و با گذاشتن کریستال خارجی میشه میکرو رو به حالت اولیه برگردوند...
فرکانس کاریت رو هم که باید بسته به Baud Rate ات تو ارتباط سریال مشخص کنی...ولی به نظر من از کریستال خارجی استفاده نکن.
اگه از پورت های 1تا4 پورت سریال استفاده کنی،میتونی با پروتئوس بخونیشون...
یه مدته نبودی،سوالات گیر کرده بودنا...اومدی خودتو خلاص کردی رفیق:د
موفق باشی...

kourosh431
25-06-2012, 12:35
1.دادا اولآ که لازم نیست کریستال خارجی استفاده کنی...
2.مگا 8 یا 16 هم که بستگی به حجم برنامت داره و تعداد پایه های مورد نیاز برای ورودی و خروجیت..و من فکر میکنم مگا 8 هم کارتو راه بندازه..پس با هرکدوم که راحت تری...
3.اگه فیوزبیت های قفل کردن رو تیک بزنی به مشکل میخوری..در غیر اینصورت مشکلی پیش نمیاد و با گذاشتن کریستال خارجی میشه میکرو رو به حالت اولیه برگردوند...
4.فرکانس کاریت رو هم که باید بسته به Baud Rate ات تو ارتباط سریال مشخص کنی...ولی به نظر من از کریستال خارجی استفاده نکن.
5.اگه از پورت های 1تا4 پورت سریال استفاده کنی،میتونی با پروتئوس بخونیشون...
6.یه مدته نبودی،سوالات گیر کرده بودنا...اومدی خودتو خلاص کردی رفیق:د
موفق باشی...
سلام دادو
به زرس (یا ضرس یا ذرث یا ...:unh:) قاطع میتونم بگم هیچی نفهمیدم چی گفتی جز تیکه ششم.
2.حجم؟؟!!!برنامه مگه طول و عرض و ارتفاع داره ضرب کنیم حجم بدست بیاد.برنامه من حدودا 400 خطه و در حال تکامل که بیشتر هم میشه و تا جای ممکن هم از توابع استفاده کردم .وگرنه میرفت رو هزارن خط.
7تا خروجی lcd داره .سه تا خروجی رله .دوتا هم rx .tx هم که وصله به sim900 .پروتئوسشم که پیوست کردم .
3.تیک قفل نمیزنم مگه مرض دارم .میگن اشتباه کنی خودش قفل میشه .
4.داداش Baud Rate خب 9600 هس دیگه .چرا پیچیده اش میکنی .واسه 9600خب چه کریستالی بذارم .همین آقا مرتضی یه جایی گفته بود که تو ارتباط سریال برای دقت باید کریستال خارجی استفاده کرد . داخلی دقیق نیست و...و یه سری فرمول که خطا صفر بشه و.. که سعی کردم ازش سر در نیارم.:mrgreen:
5.این یعنی چی.یعنی شماره چورت باید 1تا 4 باشه؟ شماره منظور همونه که تو dvice manager رو پورت مینویسه com 1 یا....خب ایتکه مساله بغرنجی نیس . میریم تو تنظیمات پورت شماره اش رو میکنیم یک یا دو .بعد ریست میکنیم درست میشه .
رو compim پروتئوس دوتا کلیک کنی تنظیماتش میاد .قربون قدت یه نگاه بنداز ببین درسته؟
6.چاکرتم.تا این پروژه تموم نشه از خلاصی خبری نیس . این خلاصیا زود گذرند نباید بهشون دل بست .

morteza_rk
25-06-2012, 13:09
با نهایت احترام به دوست خوبم crz_boy باید بگم که استفاده از کریستال داخلی میکروکنترلرها زیادتوصیه نمیشه ، مخصوا در زمان استفاده از ارتباط RS232 و بکارگیری میکروکنترلر در محیط های پر نویز.

بنابراین قویا پیشنهاد می کنم که از کریستال خارجی استفاده کنید که بهترین مقدار برای کار شما می تونه کریستال 7.3728 یا 11.0592 مگاهرتز باشه.


یعنی نمیشه پورت com واقعی وصل بشه به پروتئوس؟ و ماژول واقعی با پورت com واقعی وصل بشه به میکروی مجازی تو پروتئوس؟؟؟؟؟ا
میشه دادا ، قطعه ی COMPIM در پروتیوس درواقع پورت کام حقیقی هست. شما این قطعه رو وصل کن یه میکرو و بعد روش دوبار کلیک کن و شماره ی پورتش رو با شماره پورت مبدل یکی کن. اونوقت میکروی داخل پروتیوس هرچی که بفرسته روی COMPIM دقیقا همون میاد روی مبدل.

فیوزبیت های مهم برای شما اینا هستن :

CKSEL0 : 1
CKSEL1 : 1
CKSEL2 : 1
CKSEL3 : 1
jtagen : 1

بقیه ی فیوزبیت هارو بذارید درحالت پیشفرض بمونن.

safavism
25-06-2012, 14:22
با سلام
با کسب اجازه از اساتید محترم
من با نظر جناب مهندس رحیمی موافقم از کریستال خارجی استفاده بشه خیلی بهتر ه چون من در پروزه sim900 از کریستال خارجی 8 و باود ریت 9600 استفاده کردم الان مشکلی نداره با توجه به اینکه در محیط بسیار نویز دار و در دو سه متری فرستنده موج متوسط پر قدرت 500 کیلو واتی هستش

morteza_rk
25-06-2012, 15:27
استفاده از کریستال خارجی همیشه بهترین گزینه برای کلاک میکروکنترلرهاست.

در ارتباط سریال بهتره که فرکانس کریستال مضرب صحیحی از مقدار باودریت باشه. استفاده از کریستال 8 مگ و 16 مگ در باودریت 9600 ایجاد %0.2 خطا می کنه که تقریبا قابل اغماضه.

بنابراین همونطوریکه جناب صفوی گفتن میشه از کریستال 8 مگ و 16 مگ هم استفاده کرد. که از بین این دوتا ، 8 مگ پیشنهاد میشه.

یه توضیحی هم راجع به فیوزبیت ckopt بدم. این فیوزبیت دو کار انجام میده :

1. ایجاد رنج فرکانسی گسترده تر برای کلاک میکرو که مخصوصا در محیط های پر نویز می تونه مفید باشه.

2. استفاده از پالس موجود بر روی پایه ی xtal2 میکرو برای درایو کردن یک مدار ثانویه.

البته باید توجه داشته باشید که برنامه ریزی این فیوزبیت باعث افزایش مصرف جریان میکروکنترلر میشه.

درکل در انجام این پروژه هیچ نیازی به برنامه ریزی کردن این فیوزبیت نیست. بنابراین مقدارش میشه ==> ckopt : 1

KHM
25-06-2012, 16:36
دادا مرتضی خو چون من تاحالا تو محیط های پر نویز کار نکردم،اینو نمیدونستم و تا حالا با کریستال داخلی مشکلی نداشتم...ولی مرسی که گفتی...منم یاد میگیرم خو...
کوروش جان خو همو تعداد خط برنامه و استفاده از هر دستوری،1مقدار حجم داره(حجم حافظه ای رفیق)...و همی حجم برنامه باعث میشه که میکرو رو ارتقاع بدی...راحت ترین راه چک کردن اینکه تو میکروت جا میشه یا نه اینه که تو پروتئوس برنامه رو بزنی رو میکرو،اگه جا نشد،برنامه پیغام میده خودش..هرچند راه های دیگری هم هست..از جمله اینکه تو prog isp خودش حجمشو نشون میده بت...
فک کنم تو مگا 8 جا میشه...پس هر کدوم رو که راحت تری انتخاب کن...
در مورد فیوزبیت ها هم که دادا مرتضی خیلی بهتر ا من بلده و راهنمایی هم کرد..
واسه درصد خطا تو baud rate هم که code wizard کارتو راحت کرده...فرکانس رو که انتخاب میکنی،با سرعت baud rate خودش درصد خطا رو بت میگه و لازم نیست دیگه خودت حساب کنی...
در مورد شبیه سازی پورت سریال تو پروتئوس هم که دادا مرتضی استاده مان...توضیحات تکمیلی تر رو از ایشون بخواه...

delta2010
25-06-2012, 22:43
سلام
آقا من از sim900‌جواب گرفتم و میخوام الان شماره تماس گیرنده ( فردی که sms‌میده ) و پیامی که اومده را روی lcd نمایش بدم از برنامه زیر استفاده کردم ولی فقط پیامو میتونم نشون بدم خیلی تغییر تو برنامه هم ایجاد کردم ولی فقط پیامو نشون میده میشه یک برنامه به من معرفی کنین که بتون شماره را هم نمایش بدم ممنون


$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Cursor Off

Enable Interrupts
Enable Urxc
On Urxc Vaghfe

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Variable ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dim B As Byte
Dim C As Byte
Dim Sms As String * 250 : Sms = ""



'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ initionaliz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cls
Cursor Off
Home
Lcd "Get SMS..."

Wait 3

Cls

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Main program ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do
If Sms = "+CMTI:" Then Print "AT+CMGR=1"
If Sms = "+CMGR:" Then C = 1



If C = 3 Then
Cls
Lcd Sms




Wait 10
Sms = ""

C = 0
Print "AT+CMGD=1"
End If
Loop


End

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vaghfe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vaghfe:
B = Udr
If B = 13 Then
B = 10
If C = 2 Then C = 3
If C = 1 Then C = 2
If C <> 3 Then Sms = ""
End If

If B <> 10 Then Sms = Sms + Chr(b)

Return

mamal00
26-06-2012, 17:07
سلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم برای اینکه با ارسال اس ام اس به ماژول sim 900 بتونیم یک وسیله برقی رو روشن یا خاموش کنیم (مثلا با ارسال کلمه on وسیله روشن بشه) چه تغییراتی باید تو برنامه ای که مهندس صفامنش گذاشتن ایجاد بشه؟

KHM
26-06-2012, 21:01
سلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم برای اینکه با ارسال اس ام اس به ماژول sim 900 بتونیم یک وسیله برقی رو روشن یا خاموش کنیم (مثلا با ارسال کلمه on وسیله روشن بشه) چه تغییراتی باید تو برنامه ای که مهندس صفامنش گذاشتن ایجاد بشه؟
خوب رفیق کلآ سیستم برنامه ی شما با برنامه ی ایشون میفرقه...
بهتره اول برنامه ی ایشون رو بفهمین،بعد تغییرات مورد نیازتون رو خودتون انجام بدین..یام 1برنامه ی جدید بنویسین...
سیستم کلی رو هم توضیح میدم:
بهتره ابتدا AT+CNMI=2,1,0,1,0 رو یکبار وارد کنی تا وقتی sms جدید اومد،خودش نشون بده...بعد با توجه به کدهایی که موقع رسیدن sms میاد،متوجه میشی و متن sms رو میخونی.بعدشم که حرف به حرف مقایسه میکنی...
بقیه شو دیگه باید خودت زحمتشو بکشی..

mamal00
27-06-2012, 01:40
خوب این برنامه مگه برای ارسال و دریافت sms نیست؟من فقط میخوام با یک sms مشخص که به ماژول میفرستم ، ماژول و میکرو sms رو درک کنه و بعدش مثلا یک led رو روشن یا خاموش بکنه.....یعنی کلا هیچ شباهتی با برنامه ی ایشون نداره؟اگه لطف کنین بیشتر توضیح بدین ممنون میشم چون من تازه کارم....مرسی

safavism
27-06-2012, 09:03
با سلام
اینجوری من شماره را پیدا میکنم
n = Instr(s , "+98" )
no_mobile = Mid(s , n , 13
s پیام است که با دستور instr اولین حرف از +98 که + است را مشخص میکنه که چندمین حرف از متن پیام هست بعد با دستور mid از + بطول 13 حرف جدا میکنه و در متغییر رشته ای no_mobile که همون شماره موبایل هستش ...من اینکار کردم و جواب گرفتم

KHM
28-06-2012, 00:37
خوب این برنامه مگه برای ارسال و دریافت sms نیست؟من فقط میخوام با یک sms مشخص که به ماژول میفرستم ، ماژول و میکرو sms رو درک کنه و بعدش مثلا یک led رو روشن یا خاموش بکنه.....یعنی کلا هیچ شباهتی با برنامه ی ایشون نداره؟اگه لطف کنین بیشتر توضیح بدین ممنون میشم چون من تازه کارم....مرسی
رفیق برا دریافت و ارسال هست ولی کارش با کار تو کلآ میفرقه..به همی خاطر باید 1عالمه از برنامه رو تغییر بدی...
اگه میخوای یاد بگیری،بهترین کار اینه که مدارو که بستی،شروع کنی به نوشتن برنامه و هرجا اشکال داشتی،از این برنامه کمک بگیری...یام اول این برنامه رو بخونی،بعدش خودت برنامشو بنویسی...اگه ام که نمیخوای یاد بگیری،بحثش جداس...
اگه برنامه رو بنویسی،هرجا که مشکل داشتی،بچه ها بت کمک میکنن...

kourosh431
28-06-2012, 19:27
سلام میبینم که یکی دونفری هم پیدا شدن که از ما تازه کار تر باشن .از خدا براتون صبر جزیل ارزومندم .کارم به انجام برسه از اول تا اخرش در خدمتتون هستم و از هر کمکی بتونم میکنم.crz_boy که من از این به بعد صدات میکنم سباستین .(اگه دوست نداشتی بگو یه چیز دیگه بگم) .با اون موردی که شما راهنمایی کردی بنظرم نمیشد ایراد و پیدا کرد .من یه برنامه ساده نوشتم که از پورت یه چیزی رو بگیره و رو ال سی دی نشون بده . ولی مثل همیشه هرچی سنگه ماله پای ماست . رو ال سی دی یونانی مینوشت . مراحل هر کاری که کردم رو مبسوط نوشتم .با کدها و پروت.وس و.... پیوست شده .نمیدونم ایراد از چیه .اگه دوستان یه برنامه ساده دارند یا هرچی لطفا فایل هگز یا.... بذارند من باهاش یه تستی بکنم ببینم اصلا شاید شبیه سازی جواب نمیده یا مبدل پورتم ایراد داره و یا.... بشه یه گلی به سرم بگیرم .شدیدا وقتم کمه . کمک . برنامه هم این بود .
Char rx[255];
Char i=0;
Char data_r;
data_r=UDR;
rx[i]= data_r;
i++;
lcd_clear();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_puts(rx);
delay_ms(300);
i=0;

kourosh431
28-06-2012, 23:25
مجددا سلام .این برنامه رو هم نوشتم امتحان کردم .اوضاع کمی بهتر شد . رو ال سی دی یه چند تا کاراکتر پشت سرهم اومد وقتی به ماژول زنگ زدم ولی همچنان علامت سیگما و.....به رسم یادگار عکس رو براتون میذارم .چرا اخه اینطوری میشه ؟
lcd_init(16);
lcd_clear();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("waiting...");
gets(rx,10);
lcd_clear();
lcd_puts(rx);

KHM
29-06-2012, 01:37
رفیق اینو برنامه کن ببین چی میگه:
به جای اون x ها،رقم های شماره ی خودتو وارد کن...
قبلشم که باید این کار رو کرده باشی:
at+cmgf=1

kourosh431
29-06-2012, 01:57
مجددتر سلام . برنامه اقا مرتضی که تو اموزششون بود رو هم نوشتم تو کدویزن .امتحان کردم . ولی باز هم همینجور . یه چیزایی رد و بدل شد تو پورت ولی همش علامت آلفا میومد . عکسشو میذارم تا شما هم تو شادیهای من!!!!!!!!!!!!!!!!شریک باشین .

KHM
29-06-2012, 02:04
رفیق مقدار فرکانست رو تو پروتئوس تنظیم میکنی؟؟؟

kourosh431
29-06-2012, 02:33
رفیق مقدار فرکانست رو تو پروتئوس تنظیم میکنی؟؟؟
نه . کجای پروتئوس باید فرکانس تنظیم شه؟ اگه رو میکرو کلیک میکنیم صفحه که باز میشه رو میگی. اونجام رو cksel fuse .رو گذاشتم رو 1111high freq و قسمت advance peroperties رو هم گذاشتم رو 16000000 درسته؟ولی باز بهمونجوریه . فقط یکم بهتر شده . همش آلفا نشون نمیده . علامت اهم و گاما اینا رو نشون میده . البته نه رو ال سی دی بلکه فقط رو پورت .

morteza_rk
29-06-2012, 14:30
دادا برای تنظیم فرکانس توی پروتئوس مثل عکس زیر عمل کن.

ضمن اینکه برنامه ای که من نوشته بودم فرکانسش 16 مگ نبودا! اینم باید توی کدویژن تنظیم کنی روی 16 مگ.

kourosh431
29-06-2012, 14:46
دادا برای تنظیم فرکانس توی پروتئوس مثل عکس زیر عمل کن.

ضمن اینکه برنامه ای که من نوشته بودم فرکانسش 16 مگ نبودا! اینم باید توی کدویژن تنظیم کنی روی 16 مگ.
خب منم همینجوری تنظیم کردم . تفاوتی می حاصل نشد .:unh:

KHM
29-06-2012, 14:55
کدی که گذاشته بودم رو چک کردی؟اگه آره،برنامشو بفرس چک کنم...

kourosh431
29-06-2012, 15:07
رفیق اینو برنامه کن ببین چی میگه:
به جای اون x ها،رقم های شماره ی خودتو وارد کن...
قبلشم که باید این کار رو کرده باشی:
at+cmgf=1


خیلی ممنون ازت .ارور میده . کلافه ام کرد دیشب .مغزم چرک کرده .این برنامه بی رحمت یه نیگا بنداز ببین چه مرگشه

KHM
29-06-2012, 18:59
بایدم ارور میداد...جای درست نزده بودی...این برنامه رو تست کردم،کاملآ جواب داد با فایل پروتئوس تو..پیوست میکنم..امتحان کن..
2تام نکته:
اولی اینکه تو که تو پروتئوس کریستال خارجی نذاشتی که..پس کار نمیکنه...فعلآ تو شبیه سازی بذار رو 4m داخلی..موقع عملی بستن کریستال بذار...عکس مربوط به تنظیمات هم تو پیوست هست...
دومی هم اینکه باید به جای x ها تو برنامه،رقم های شمارتو بذاری...
چک کن و نتیجش رو بگو....
موفق باشی...

mamal00
29-06-2012, 19:28
سلام میبینم که یکی دونفری هم پیدا شدن که از ما تازه کار تر باشن .از خدا براتون صبر جزیل ارزومندم .کارم به انجام برسه از اول تا اخرش در خدمتتون هستم و از هر کمکی بتونم میکنم.crz_boy که من از این به بعد صدات میکنم سباستین .(اگه دوست نداشتی بگو یه چیز دیگه بگم) .با اون موردی که شما راهنمایی کردی بنظرم نمیشد ایراد و پیدا کرد .من یه برنامه ساده نوشتم که از پورت یه چیزی رو بگیره و رو ال سی دی نشون بده . ولی مثل همیشه هرچی سنگه ماله پای ماست . رو ال سی دی یونانی مینوشت . مراحل هر کاری که کردم رو مبسوط نوشتم .با کدها و پروت.وس و.... پیوست شده .نمیدونم ایراد از چیه .اگه دوستان یه برنامه ساده دارند یا هرچی لطفا فایل هگز یا.... بذارند من باهاش یه تستی بکنم ببینم اصلا شاید شبیه سازی جواب نمیده یا مبدل پورتم ایراد داره و یا.... بشه یه گلی به سرم بگیرم .شدیدا وقتم کمه . کمک . برنامه هم این بود .
char rx[255];
char i=0;
char data_r;
data_r=udr;
rx[i]= data_r;
i++;
lcd_clear();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_puts(rx);
delay_ms(300);
i=0;
آره داداش من بدجوری تازه کارم.....یه جورایی هیچی بلد نیستم......دستم به دامن همتون

delta2010
29-06-2012, 19:33
سلام

آقا بازم کار نداد برنامه از بس برنامه را تغییر دادم و اس ام اس دادم و سیم کارت شارژ کردم خسته شدم
اون برنامه ای هم که گفتین به برنامه اضافه کردم ولی فایده ای نداره

برنامه توی آموزش آقا مرتضی را هم تست کردم اون هم شماره را میتونم جدا کنم ولی متن اس ام اس را نمیشه دید .


$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Cursor Off

Dim B As Byte , No_mobile As String * 15 , N As Byte , V As Byte , Sds As String * 250
Dim C As Byte , M As Byte , N_start As Byte , Varlen As Byte , Nj_mobile As String * 16
Dim Sms As String * 250 : Sms = ""

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ initionaliz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cls
Cursor Off
Home
Lcd "Get SMS..."

Waitms 3000

Cls





Do

Print "AT+CMGR=2"
Sms = ""

Do

B = Inkey()

Select Case B

Case 0:

Case 13:

If Sms <> "" Then Exit Do

Case 10:

If Sms <> "" Then Exit Do

Case Else

Sms = Sms + Chr(b)

End Select

Loop



M = Instr(sms , "+98" )


Nj_mobile = Mid(sms , M , 13)
Home : Lcd Nj_mobile
N = Instr(sms , "+1" )
No_mobile = Mid(sms , N , 13)
Home L : Lcd No_mobile



Loop

Endیعنی فقط تا پایانه GMGR: را نمایش میده و خط بعد نمیره که اس ام اس ارسال شده را نمایش بده

تو رو خدا یه برنامه به من بدین که بتونم متن اس ام اس و شماره را توش ببینم:unh::unh:

متن اس ام اسی که نشون میده تا پایانه ساعت و تاریخ ارسال اس ام اس هست چطوری میتونم متن اس ام اس اصلی را دریافت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

KHM
29-06-2012, 22:37
1راهنمایی که به درد همه ی دوستان میخوره....
اول برنامه ای که پورت سریال رو باش میخونین،بذارین رو حالت دریافت کدهای اسکی.بعدش با کامپیوتر دستوراتی که میخواین اجرا بشن رو بفرستین به ماژول و جوابشو بگیرین..بعدش فایلو save کنین و دونه دونه کاراکترهاشو در بیارین...اینطوری میفهمین که ماژول دقیقآ چیا میفرسته...و از رو اون میتونین خیلی راحت تشخیص بدین کجای دستورات به دردتون میخوره...مثلآ اینکه دستوری که شما لازم دارین،بین 2تا کاراکتر خاص هست...و با تشخیص کاراکترها،متن بینشو ورمیدارین...مثلآ اینجوری که خیلی جاها 2تا 0x0A اول و 2تا هم آخر اکثر دستورات هست..پس فقط کافیه اینجوری بخونین که تا 2تای اول صبر کنه،بعد تا 2تای آخر نیومدن،متنو بخونه...(گفتم اکثرآ هاا..نگفتم همه جا..پس حتمآ برا دستورات خودتون چک کنین)
به نظرم مهم ترین نکته ی کار همینه...
و اینجوریه که زندگی شیرین میشود...
موفق باشین...

KHM
29-06-2012, 22:41
سلام

متن اس ام اسی که نشون میده تا پایانه ساعت و تاریخ ارسال اس ام اس هست چطوری میتونم متن اس ام اس اصلی را دریافت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق الا گرفتی باید چیکا کنی؟
فک کنم اونجایی که میرسه به متن sms یدونه 0x0A میزنه...پس تا این کاراکتر صبر کن و بعدش رو بخون که متن اصلیه مورد نظرته...
موفق باشی...

kourosh431
29-06-2012, 22:41
بایدم ارور میداد...جای درست نزده بودی...این برنامه رو تست کردم،کاملآ جواب داد با فایل پروتئوس تو..پیوست میکنم..امتحان کن..
2تام نکته:
اولی اینکه تو که تو پروتئوس کریستال خارجی نذاشتی که..پس کار نمیکنه...فعلآ تو شبیه سازی بذار رو 4m داخلی..موقع عملی بستن کریستال بذار...عکس مربوط به تنظیمات هم تو پیوست هست...
دومی هم اینکه باید به جای x ها تو برنامه،رقم های شمارتو بذاری...
چک کن و نتیجش رو بگو....
موفق باشی...
اره اول کریستال نبود بعد کریستالم گذاشتم تو پروتئوس فرقی نداشت .بابت این کد هم خیلی خیلی ممنون . میدونیم که واسه نوشتن این برنامه و اطلاعاتت کلی وقت گذاشتی قبلها . هیچی بی زحمت بدست نمیاد....و الان در اختیار همه میزاری .این نشان از مناعت طبع شما داره ویه تشکر کمه . و از اینکه صادقانه کمک میکنی بسیار متشکر .از حفهای قلمبه که بگذریم والا چه نتیجه ای بهت بگم سباستین جان . با کد ویژن که برنامه ات و باز کردم تا شماره ام و بذارم توش و... کامپایل نشد بعدش .یه ارور میده .عکس ارورم میذارم مطمین شی .دیشبم کلی باهاش ور رفتم بعد اینکه فایل و اپلود کردم و همین ارور رو میده .مال تابع puts هست .قبلا هم بعضی برنامه های دیگه رو هم از رو کتابا مینوشتم هم به همین puts گیر میداد که تبدیل میکردمش به putsf درست میشد . ولی این با اینکارم ارورش رفع نشد .بعد موندم تو چطور کامپایل کردی و....یعنی تو کدویژن تو ارور نمیداده .س چرا من نمیتونم؟ میدونم الان داری به من میخندی وتو دلت میگی عجب آدم هیچی بلدی هستی. خب من در قبال این نرم افزارها و... سیاست دوری و دوستی رو اتخاذ کرده بودم حالا خوردیم به تور هم.
و اما بعد....
همون فایل هگز که گذاشته بودی رو معرفی کردم به پروتئوس . وکار کرد . و بصورت کاملا خوانا عبارت مستهجن AT+CMGS="+98912XXXXXXX" a رو فرستاد رو پورت . حالا چیکار کنم من که عقلم به جایی قد نمیده که هیچ وزن هم نمیده یعنی از اولم نمیداد .

KHM
29-06-2012, 22:51
برنامه ی من رو باز کن و کامپایل کن ببین ارور میده؟اگه ارور داد کلآ برنامتو پاک کن...اگه ام نداد که به جای هر کدوم از x ها 1رقم از شمارتو میذاریا...
اگه نتونستی، شماره تو پیغام خصوصی کن،بزنم تو برنامه و کامپایل کنم و بفرستم برات...
در ضمن 1جای کارت مشکل داره،چون تو پنجره ی بالایی هیچی نزده...شماره پورت سریالتو کنترل کن
اولش عکسو اشتباه زده بودی،اگه چیز دیگه ای رو تو برنامه تغییر ندادی،این ورژن code vision رو پاک کن...ورژن های 2 خیلی هاشون گیرن....از ورژن 1.24.6 استفاده کن...

kourosh431
29-06-2012, 23:00
و یه چیز دیگه اینکه . با نرم افزار virtual serial port kit زوج پورت ساختم و باهاش اون برنامه ارتباط سریال ساده مه با get بود رو امتحان کردم . کار کرد و رو ال سی دی چیزایی که مینوشتم میومد به صورت زبان ادمیزاد . یعنی با هایپر ترمینال فرستادم درست کار کرد ولی وقتی مثلا به ماژول وصل بود هر چی که میکرو میگرفت و میداد یونانی بود .

KHM
29-06-2012, 23:07
خوب دلیلش اینه که baud rate ات مشکل داره و مچ نیس...البته احتمالآ..شایدم چیزایی که با میکرو میفرستی مشکل داره..
قبلآ 1عکس زده بودی که معلوم بود چیزی دریافت میکنی و اینکه درست هم دریافت کرده بودی(ماژول روشن شده بود،دستوراتش بود) ولی چیزی که میفرستادی آلفا بود که نشون میده متن ارسالیت مشکل داره...

kourosh431
29-06-2012, 23:44
خوب دلیلش اینه که baud rate ات مشکل داره و مچ نیس...البته احتمالآ..شایدم چیزایی که با میکرو میفرستی مشکل داره..
قبلآ 1عکس زده بودی که معلوم بود چیزی دریافت میکنی و اینکه درست هم دریافت کرده بودی(ماژول روشن شده بود،دستوراتش بود) ولی چیزی که میفرستادی آلفا بود که نشون میده متن ارسالیت مشکل داره...
آره هرچی که از میکرو فرستاده میشه آلفا و... هست و برنامه ای نوشتم که هرچی میکرو گرفت و نشون بده رو ال سی دی.مثلا ماژول رو وصل کردم روشن کردمش .رو پنجره پورت هم اومد که call ready و.... و میکرو هم اون و گرفت ولی رو ال سی دی یونانی نوشت .

KHM
29-06-2012, 23:52
خوب پس baud rate ات مشکلی نداره و مشکل از برنامته...اونی که برات فرستادمو یکم تغییر بدی،کارت راه میوفته...

kourosh431
30-06-2012, 14:04
سلام بر رفقا مخصوصا سباستین عزیز.مفتخرم خدمتتون عارض شم که کار کرد . ایراد از فرکانس بود . سباستین (crz_boy( برنامه تورو دستکاری کردم تو فرکانس و... دیدم برزیلی مینویسه و برنامه خودم رو با فرکانس داخلی دوباره نوشتم و جدا سیو کردم . با فرکانس داخلی کار کرد .جالبه که من قبلا هم برای پیدا کردن ایراد فرکانس رو تغییر داده بودم ولی دقت کردم دیدم تغییرات رو که اعمال میکنیم . codevision یکی در میون و دل به خواه عوض میکنه .این کدویژنهای کرک شده ما همچین اعتباری ندارن.نمیدونم چرا تو پروتئوس وقتی کریستال خارجی هم میذاریم و تنظیماتشم انجام میدیم باز کار نمیکنه .ولی رو داخلی خوبه .برنامه ام کار میکنه فقط یه چند تا ایراد داره .زنگ که میزنیم رو ال سی دی نشون میده یا روشن شدن و.... رو نشون میده میمونه همونجا گیر میکنه .مثلا بعدش اس میدم رو ال سی دی نشون میده که اس ام اس کجا ذخیره شده و با at+smgr="محل ذخیره " رو میفرسته ولی جوابی نمیاد . انگار هنگ میکنه .برنامه استخراج متن رو ننوشتم .اگه تونستم بنویسم و کار کرد. اینجا میگم.

KHM
30-06-2012, 15:51
at+smgr
این مطمئنی درسته؟تا اونجایی که من یادمه:
at+cmgr
بود هاااا...
2تا چیزو چک کن...اولی اینکه آیا بعد فرستادن دستور، اینتر رو هم میفرستی؟این مورد رو میتونی تو برنامه ای که فرستادم، آخر دستورات چک کنی و ببینی..
دومی هم اینکه اصولآ اینجوری خیلی بهتره که 1تابع تعریف کنی که دستور ورودی از پورت سریال رو دریافت کنه و بسته به اون کارای مورد نظر رو انجام بده بعد اینکه کارا تموم شد،دوباره برگرده اول اون تابع و منتظر دستور ورودیه بعدی باشه...امیدوارم منظورمو رسونده باشم...
به اینم توجه کن که تو برنامه بعد اینکه تابع get_com اجرا شد،من دریافت پورت سریال رو غیر فعال کردما...با دستور UCSRB.4=0
اگه میخوای فعالش کنی،مساوی 1 قرارش بده...
موفق باشی..

kourosh431
30-06-2012, 18:21
at+smgr
این مطمئنی درسته؟تا اونجایی که من یادمه:
at+cmgr
بود هاااا...
2تا چیزو چک کن...اولی اینکه آیا بعد فرستادن دستور، اینتر رو هم میفرستی؟این مورد رو میتونی تو برنامه ای که فرستادم، آخر دستورات چک کنی و ببینی..
دومی هم اینکه اصولآ اینجوری خیلی بهتره که 1تابع تعریف کنی که دستور ورودی از پورت سریال رو دریافت کنه و بسته به اون کارای مورد نظر رو انجام بده بعد اینکه کارا تموم شد،دوباره برگرده اول اون تابع و منتظر دستور ورودیه بعدی باشه...امیدوارم منظورمو رسونده باشم...
به اینم توجه کن که تو برنامه بعد اینکه تابع get_com اجرا شد،من دریافت پورت سریال رو غیر فعال کردما...با دستور UCSRB.4=0
اگه میخوای فعالش کنی،مساوی 1 قرارش بده...
موفق باشی..
اره cmgr درسته اشتباه لپی بود .ببین من برنامه شمارو زیاد سر به سرش نذاشتم .برنامه خودم رو تغییر دادم . ولی چیزی که متوجه شدم اینه که مثلا نوشتم که اگر شماره 0912xxxxxxx زنگ زد رو ال سی دی شماره رو نشون بده و یه اس ام اس بفرست به شماره مثلا 0936xxxxxxx ومتن اس ام اس هم سلام باشه .
وقتی بهش زنگ میزنم شماره رو نشون میده رو ال سی دی و شروع میکنه رو پنجره ارسال نوشته میشه
at+cmgf=1
at+cmgs="0936xxxxxxxxx".a
salam
و اس ام اسی دریافت نمیشه از اون شماره .
و رو پنجره دریافت میکرو در طی این پروسه هیچ چیزی از ماژول نمیاد . مگه نباید بعد از at+cmgf=1 یه ok بیاد .یا بعد از at+cmgs="0936xxxxxxxxx".a یه < بیاد. پس چرا نمیاد ؟ وقتی رو پنجره ارسال پورت تو پروتئوس این نوشته ها میاد یعنی فرستاده به ماژول دیگه . ولی چرا اون اوکی نمیده؟ این در حالیکه برنامه شما اس ام اس رو درست میفرستاد .

KHM
30-06-2012, 18:28
رفیق اولآ که هر دفعه لازم نیست که at+cmgf=1 رو وارد کنی...1بار وارد کنی تا عوضش نکردی،حله...
در ثانی چون بعد دستورت اینتر رو نمیفرستی،کار نمیکنه...بعد هر دستور r\ رو بفرست ببین چی میشه...