PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mega16 & 32 with KS108



navidr
09-02-2010, 17:03
با سلام
عرض شود که من یه برنامه ای نوشتم برای کار با ال سی دی گرافیکی با کنترلر ks108 مشکل اینجاست که این برنامه با mega 16 کار میکنه و عینا همین برنامه وقتی که خط اولو به $regfile = "m32def.dat" تغییر میدم با mega32 کار نمیکنه ! کسی میدونه اشکال کارم از کجاست ؟
نمونشو این پائین گزاشتم :

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000

$lib "glcdKS108.lib"
$include "font8x8.font"

Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portd , Controlport = Portc , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2

Setfont Font8x8

Lcdat 1 , 1 , "Hello"

End

morteza_rk
09-02-2010, 17:33
سلام

در مگا 32 پینهای C.4 و C.5 در حالت پیشفرض برای پروتکل jtag برنامه ریزی شدن و در اینصورت بعنوان پورت ورودی/خروجی کار نمی کنن ، بنابراین شما باید در موقع پروگرم کردن تیک فیوزبیت jtag رو ور دارین ، آیا این کار رو انجام دادین؟

navidr
09-02-2010, 20:02
بله برداشتم ، تو پروتئوس هم عینا همینطوریه کار نمیکنه :cry:
به عکسهای زیر توجه کنید :
Atmega16:
You can see links before reply

و Atmega32:
You can see links before reply

ایندفعه از پینهای C.4 و C.5 هم اصلا استفاده نکردم
از اساتید اگه کسی راهی به نظرش میرسه لطفا دریغ نکنه بدجوری گیرم
ممنون

M3R
09-02-2010, 20:11
شما عملا هم تست کردید؟

navidr
09-02-2010, 20:27
بله هم عملی و هم با پروتئوس کلافم کرده کار نمیکنه
نمیدونم مگه این چندخط برنامه چیه که با یکی کار میکنه با اونیکی نه !!!

morteza_rk
09-02-2010, 23:27
کریستالت از نوع داخلی هست یا خارجی؟ حتما با کریستال خارجی امتحان کن ، فرکانسهای 4 و 6 مگا هرتز بنظر میرسه بهتر باشن.

ضمنا خوش به حالت!؟ من هر کاری می کنم نمی تونم ks108 رو توی پروتیوس راه بندازم با انواع و اقسام ورژنها ، میکروها و برنامه ها هم تست کردم ، بی فایدست. حالا که شما تونستی با مگا 16 راش بندازی لطف کن آپلودش کن تا من ببینم که آیا منم می تونم به این سعادت برسم یا نه؟

navidr
10-02-2010, 00:19
خدمت شما :

navidr
10-02-2010, 14:42
خب خوشبختانه مشکل حل شد ، همش تقصیر این
$include "font8x8.font" بود بردمش آخر برنامه بعد از End درست شد.
ممنون از همگی بخاطر همفکریشون :D

morteza_rk
10-02-2010, 18:28
جالب بود ، اتفاقا من همون اول متوجه این قضیه شدم که شما فونت رو اول برنامه وارد کردید ولی چون توی مگا 16 جواب گرفتید من فکر کردم که تفکرم مبنی بر اینکه همیشه باید فونتهارو در انتهای برنامه وارد کنیم اشتباهه ، اما در کل عقل کسی به این نکته قد نمی داد! واقعا عجیب و جالب بود.

البته من نتونستم فایلی رو که شما برام گذاشتید شبیه سازی کنم! مشکل اینجاست که وقتی فایل شمارو توی پروتیوس باز می کنم برنامه بعد از 2 - 3 ثانیه خوبخود بسته میشه! نمیدونم چرا؟

morteza_rk
10-02-2010, 18:32
الآن یه فکری به ذهنم رسید ، اجراش کردم دیدم که فایل شما رو تونستم شبیه سازی کنم؟

فایل شمارو از روی دسکتاپ در محلی که بقیه ی طرحهای پروتیوسم قرار داشت کپی کردم و از اونجا اجراش کردم و مشکل بر طرف شد!

اینم در نوع خودش عجیبه.

ولی مشکل اصلی من اینه که وقتی من خودم این چند خط برنامه رو توی بسکام کامپایل می کنم و از فایل هگز اون برای شبیه سازی استفاده می کنم صفحه ی lcd کاملا سیاه میشه و همینطور میمونه! اما وقتی از کد هگزی که شما برام گذاشتی استفاده می کنم برنامه خوب کار می کنه. الان چند وقته که مشکل من همینه ، دیگه دارم کلافه میشم.

کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟

M3R
10-02-2010, 21:57
خب خوشبختانه مشکل حل شد ، همش تقصیر این
$include "font8x8.font" بود بردمش آخر برنامه بعد از End درست شد.
ممنون از همگی بخاطر همفکریشون :D

من همیشه $include "font8x8.font" اول برنامه مینویسم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و فکر کنم اصولا باید اول برنامه باشه چون فراخوانی فونتی هست که میخوایم تو برنامه استفاده کنیم.

1nafar
10-02-2010, 23:00
سلام
بعضی از نسخه های بسکام همین مشکل رو دارن ، چند روز پیش یکی از دوستان روی یک پروژه برای ارسال داده سریال کار میکرد ، وقتی که پروژه با کامپایلر موجود در سیستم من کامپایلر میشد ، کامل کار میکرد ، اما بعد از کامپایل شدن با کامپیالر روی سیستم خودش ، توی پروتوس هم جواب نیمداد .

کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟
از نسخه های قبل از1.11.9.0 استفاده کن ببین بازم این مشکل وجود داره ؟

armstk
10-02-2010, 23:06
الآن یه فکری به ذهنم رسید ، اجراش کردم دیدم که فایل شما رو تونستم شبیه سازی کنم؟

فایل شمارو از روی دسکتاپ در محلی که بقیه ی طرحهای پروتیوسم قرار داشت کپی کردم و از اونجا اجراش کردم و مشکل بر طرف شد!

اینم در نوع خودش عجیبه.

کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟

اين مشكل رو منم داشتم ولي مي تونيد برطرفش كنيد
داخله مكاني كه فايل پروتيوس رو save كردين فايلي با همون نام پروتيوس با فرمت PWI درست ميشه با پاك كردن اين فايل مشكلتوت برطرف ميشه

morteza_rk
10-02-2010, 23:37
ممنون armstk جان ، در مورد مشکل برنامه و شبیه سازی بغیراز نظر جناب 1Nafar نظر دیگه ای نداری؟

البته من راه حل هر دو بزرگوار رو تست می کنم و نتیجه رو میگم.

morteza_rk
10-02-2010, 23:43
من همیشه $include "font8x8.font" اول برنامه مینویسم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و فکر کنم اصولا باید اول برنامه باشه چون فراخوانی فونتی هست که میخوایم تو برنامه استفاده کنیم.

در مورد گفته ی شما باید بگم که من کار با LCDهای گرافیکی رو از استادم توی دانشگاه یاد گرفتم و ایشون هم که الحق و الانصاف در کار خودش خبرست و برای سازمانهای پزشکی برنامه نویسی میکنه فرموده بودن که باید اینارو حتما در انتهای برنامه وارد کنیم ، بخاطر همین من هم همش تفکرم این طوری بود و با همین تفکر همیشه جواب گرفتم :roll: ، از طرفی اگه به مثالهای خود بسکام مراجعه کنید می بینید که اونا هم آخر برنامشون فونتها رو وارد می کنن.

موفق باشید

navidr
10-02-2010, 23:48
ولی مشکل اصلی من اینه که وقتی من خودم این چند خط برنامه رو توی بسکام کامپایل می کنم و از فایل هگز اون برای شبیه سازی استفاده می کنم صفحه ی lcd کاملا سیاه میشه و همینطور میمونه! اما وقتی از کد هگزی که شما برام گذاشتی استفاده می کنم برنامه خوب کار می کنه. الان چند وقته که مشکل من همینه ، دیگه دارم کلافه میشم.

کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟

از این کتابخونه ها استفاده کنید ببنید درست میشه ؟
بعد از آنزیپ دو تا فایل، اونارو تو فولدر lib واقع در محل نصب برنامه کپی کنید

morteza_rk
11-02-2010, 19:52
اهان... :o

بابا تو تا الآن کجا بودی مهندس؟ دمت گرم. aa) من خودمو کشتم ولی نتونسته بودم شبیه سازی کنم ، ولی با این کتابخونه ها مشکلم رفع شد ، من با نسخه های 1.11.9.5 و 1.11.9.8 و 1.11.8.1 امتحان کرده بودم ولی جواب نمی داد.

البته توی عمل کار می کردا ولی توی پروتیوس خبری از کار کردن نبود.

بهر حال ممنون از لطفت گل پسر ، راستی میگی این کتابخونه هارو از کجا آوردی؟ مال کدوم ورژنه؟

:o :o :o :o :o :o

morteza_rk
11-02-2010, 19:54
ضمنا از اقایان armstk و 1Nafar هم بابت پیگیری موضوع تشکر می کنم. :wink:

morteza_rk
12-02-2010, 13:26
اِ اِ اِ اِ اِ ....

یعنی مارو پیچوندی مهندس؟! ii998)

نمی خوای بگی این کتابخونه ها از کجا ظاهر شدن؟ آخه دیدم فقط یه تشکر گذاشتی و رفتی گفتم حتما نمی خوای بگی که قضیه از چه قراره؟!

navidr
13-02-2010, 04:23
پیچش چیه :mrgreen: خط آخر پستتو نخوندم شرمنده
یه پروژه GLCD بود دانلود کرده بودمش این کتابخونه ها هم توش بود منم دقیقا همین مشکل شما رو باهاش داشتم خودم که کامپایل میکردم صفحه ال سی دی سیاه میشد بعد با خودم گفتم حتما یه دلیلی داشته بنده خدا کتابخونه هم باهاش گزاشته تستش که کردم دیدم بله درست شد.نمیدونم چرا کتابخونه های خود بسکام تو پروتئوس کار نمیکنن البته در عمل مشکلی ندارن.

armstk
13-02-2010, 08:24
واقعا اين ks108 خيلي مزخرفه من دوتا ازش گرفتم فقط يكي از اونا راه افتاده! تازه قيمتش هم 15 تومنه كه نسبت به lcd n96 چيني خيلي گرون به حساب مياد يا lcd گوشي 3310 كه حدود نصف يك lcd 128*64 با اين كه گرافيكي هستش فقط 3 تومنه!


پیچش چیه :mrgreen: خط آخر پستتو نخوندم شرمنده
یه پروژه GLCD بود دانلود کرده بودمش این کتابخونه ها هم توش بود منم دقیقا همین مشکل شما رو باهاش داشتم خودم که کامپایل میکردم صفحه ال سی دی سیاه میشد بعد با خودم گفتم حتما یه دلیلی داشته بنده خدا کتابخونه هم باهاش گزاشته تستش که کردم دیدم بله درست شد.نمیدونم چرا کتابخونه های خود بسکام تو پروتئوس کار نمیکنن البته در عمل مشکلی ندارن.

من هم توي عمل ازش جواب گرفتم و هم توي پروتيوس نمي دونم چرا اينطوريه توي بعضي از پروتيوس ها جواب ميده توي بعضي ها نه
ولي اين فايل پروتيوسي كه براتون ميزارم هم توي پروتيوس جواب ميده و هم توي عمل جواب ميده
راستي من نفهميدم پايه reset رو بايد مستقيما 1 كرد يا اين كه بايد به ميكرو بديمش؟ توي پروتيوس كه در هر دوحالت جواب ميده

morteza_rk
13-02-2010, 15:41
آقا من شوخی کردم، اخه دیدم خودم خیلی خشکم گفتم یه کمی نمک بریزم! :lol:

از هر دوی شما تشکر می کنم ، با استفاده از کتابخونه ای که navidr جان گذاشتن مشکل من رفع شد ، خیلیم ذوق کردم!؟ :mrgreen:

از جناب armstk هم تشکر می کنم. ضمن اینکه پایه ی Reset به هر دو روش جواب میده. البته منم توی عمل تست نکردم ولی به احتمال 90 درصد توی عمل هم جواب میده. قیمتشم 12800 تومن هست ، البته من از چهره می گیرم با بک لایت سبز.

alinavidy
31-08-2012, 21:40
با سلام
من به تجربه خودم سوالی که در پست قبل در مورد کار نکردن و سیاه شدن ال سی دی مطرح شده بود جواب می دهم ان شالله که نتیجه بگیرید
شما باید فرکانس میکرو در شبیه ساز تغییر بدید و همچنین فرکانس ال سی دی رو از 300 به 150 تغییر بدهد من همین مشکل رو داشتم که با این تجربه بر طرف شد.
اگه متوجه نشدید بگید تا با عکس راهنماییتون کنم