PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محیط ares در پروتئوس 7.6



h_farzandi
31-08-2009, 11:48
سلام
من پروتئوس 7.6 رو دانلود کردم .یه pcbهم در سطح لالیگا طراحی کردم و اومدم اتوروت کنم با یه محیط دیگه ای برخورد کردم:huh: اگر راهنمایی کنید که چطوری می تونم بورد و یک لایه طراحی کنمو ضخامتشو تغییر بدم ممنون می شم

1nafar
31-08-2009, 16:56
سلام
از منوی tools گزینه ی desing rule manajer رو انتخاب کنید .
--------
در پنجره باز شده پالت net classes رو انتخاب کنید .
------
در این بخش ، در جلو گزینه ی pair (hoz منو ی کر کره ای رو پایین بکشید و گزینه ی none رو انتخاب کنید ( در حالت پیش فرض گزینه ی top capor وجود داره ) .( تنظیمات خطوط ولتاژ )
----------
در همون بخش ، در جلو ی گزینه ی net class گزینه ی signal رو انتخاب کنید و در جلو گزینه ی pair (hoz منو ی کر کره ای رو پایین بکشید و گزینه ی none رو انتخاب کنید ( در حالت پیش فرض گزینه ی top capor وجود داره ) . (تنظیمات خطوط عادی )

تا کنون ما تنظیمات رو برای برد تک لایه انجام دادیم .
برای تنظیم سایز خطوط و.... در بخش ها بالا گزینه ی زیر رو پیدا کنید :
trace style : در منوی کره کره ای که جلو ای این گزینه وجود داره ، شما میتونید ساز خطوط رو مشخص کنید .
دو گزینه ی بعدی برای مشخص کردن سایز پد ها و رابط های برد های دولایه میباشند .


بعد از انجام تنظیمات بالا
از منوی tools گزینه ی auto router رو انتخاب کنید . و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی begin routing کلیک کنید تا مسیر کشی شروع شود .
اگه متوجه نشدید ، بگید تا چند تا تصویر بزارم ، یا در یک فایل pdf این مورد رو بگم

jomong2
10-09-2009, 12:13
سلام
عالی بود .
اگه میشه در مورد نحوه تبدیل فایل برای چاپ هم توضیحبدید

gate_crasher
10-09-2009, 22:20
سلام به این پست یه سر بزنید نحوه پرینت گرفتن رو رئیس توضیح دادن
You can see links before reply %AF%D9%85%D9%88%D9%86

salmaniotr
14-04-2010, 19:10
با سلام
من پروتئوس 7.6 رو از لینک مستقیم 64 مگی دانلود کردم، اما پسووردش رو نمیدونم
هیچ جایی ننوشته پسووردش چیه
همه چی هم امتحان کردم
نشد که نشد