PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیمات lvds lcd 10.1 و تاج خازنی 10.1 در کوبی a20



brasil
06-08-2016, 20:03
سلام
من با کوبی a20 کار میکنم تنظیمات script.bin رو انجام میدم اما هیچ تصویری ندارم
lcd من lvds lcd 10.1 فروشگاهه
اندروید تاچ خازنی 10 اینچ فروشگاه رو هم نمشناسه

لطفا راهنمایی کنید.


[disp_init]
disp_init_enable = 1
disp_mode = 0
screen0_output_type = 1
screen0_output_mode = 4
screen1_output_type = 0
screen1_output_mode = 4
fb0_framebuffer_num = 2
fb0_format = 10
fb0_pixel_sequence = 4
fb0_scaler_mode_enable = 1
fb1_framebuffer_num = 2
fb1_format = 10
fb1_pixel_sequence = 0
fb1_scaler_mode_enable = 1
lcd0_backlight = 197
lcd1_backlight = 197
lcd0_bright = 50
lcd0_contrast = 50
lcd0_saturation = 57
lcd0_hue = 50
lcd1_bright = 50
lcd1_contrast = 50
lcd1_saturation = 57
lcd1_hue = 50[lcd0_para]
lcd_used = 1
lcd_x = 1024
lcd_y = 600
lcd_dclk_freq = 75
lcd_pwm_not_used = 0
lcd_pwm_ch = 0
lcd_pwm_freq = 10000
lcd_pwm_pol = 0
lcd_if = 3
lcd_hbp = 314
lcd_ht = 1342
lcd_vbp = 20
lcd_vt = 1580
lcd_vspw = 0
lcd_hspw = 0
lcd_hv_if = 0
lcd_hv_smode = 0
lcd_hv_s888_if = 0
lcd_hv_syuv_if = 0
lcd_lvds_ch = 0
lcd_lvds_mode = 0
lcd_lvds_bitwidth = 1
lcd_lvds_io_cross = 0
lcd_cpu_if = 0
lcd_frm = 0
lcd_io_cfg0 = 268435456
lcd_gamma_correction_en = 0
lcd_gamma_tbl_0 = 0x0
lcd_gamma_tbl_1 = 0x10101
lcd_gamma_tbl_255 = 0xffffff
lcd_bl_en_used =1

dariush_ab
06-08-2016, 21:45
سلام.
تاچ خازنی کار نمیکند.
برای السیدی از لینک زیر ایمج رو دریافت کنید.
ایـــــــــران میـــــــکرو ™ (You can see links before reply A%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF.html)

brasil
07-08-2016, 10:49
ممنونم از راهنماییتون
من dvd آموزشی آندروید رو دارم این ایمیج ها رو نصب کردم مشکلی نیست.
تو آموزش برای شناسوندن lcd به کوبی script رو تغییر میداد اما تو همه این ایمیج ها زده
عدم پشتیبانی از script.bin؟؟؟
برای پشتیبانی از script.bin در کوبی2 باید چکار کرد؟

dariush_ab
07-08-2016, 11:33
ممنونم از راهنماییتون
من dvd آموزشی آندروید رو دارم این ایمیج ها رو نصب کردم مشکلی نیست.
تو آموزش برای شناسوندن lcd به کوبی script رو تغییر میداد اما تو همه این ایمیج ها زده
عدم پشتیبانی از script.bin؟؟؟
برای پشتیبانی از script.bin در کوبی2 باید چکار کرد؟


سلام.
خواهش میکنم.
[آموزش] فیلم آموزش فارسی اندروید برای کیوبی برد آماده شد! - صفحه 15 (You can see links before reply)

brasil
19-08-2016, 13:56
سلام
کامپایل کرنل رو انجام دادم اما تو کامپایل اندروید یک فایل رو پیدا نمیکنه!!


root@ubuntu:/home/mohammad/Desktop/V2.0_A20/android# make -j5
============================================
PLATFORM_VERSION_CODENAME=REL
PLATFORM_VERSION=4.2.2
TARGET_PRODUCT=sugar_cubieboard2
TARGET_BUILD_VARIANT=eng
TARGET_BUILD_TYPE=release
TARGET_BUILD_APPS=
TARGET_ARCH=arm
TARGET_ARCH_VARIANT=armv7-a-neon
HOST_ARCH=x86
HOST_OS=linux
HOST_OS_EXTRA=Linux-3.11.0-15-generic-x86_64-with-Ubuntu-12.04-precise
HOST_BUILD_TYPE=release
BUILD_ID=JDQ39
OUT_DIR=out
============================================
Checking build tools versions...
external/bluetooth/bluedroid/Android.mk:8: NO BOARD_BLUETOOTH_BDROID_BUILDCFG_INCLUDE_DIR, using only generic configuration
CEDARX_PRODUCTOR: GENERIC
find: `src': No such file or directory



البته کامپایل ادامه پیدا میکنه اما کامل نمیشه


target thumb C++: libwebcore <= external/webkit/Source/WebCore/page/animation/CompositeAnimation.cpp
target thumb C++: libwebcore <= external/webkit/Source/WebCore/page/animation/ImplicitAnimation.cpp
Killed

سورس اندرویدم 4.2.2 داخل DVD آموزش است .
اشکال کار چی میتونه باشه؟
دوباره مراحل کامپایل رو تکرار کردم بازم نشد
نتیجه پایانی کامپایل


external/webkit/Source/WebCore/html/shadow/SliderThumbElement.cpp: In member function 'virtual void WebCore::SliderThumbElement::defaultEventHandler(W ebCore::Event*)':
external/webkit/Source/WebCore/html/shadow/SliderThumbElement.cpp:208:42: warning: suggest parentheses around '&&' within '||' [-Wparentheses]
external/webkit/Source/WebCore/html/shadow/SliderThumbElement.cpp:215:42: warning: suggest parentheses around '&&' within '||' [-Wparentheses]
make: *** [out/target/product/sugar-cubieboard2/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/html/HTMLElementsAllInOne.o] Killed
make: *** Waiting for unfinished jobs....
make: *** [out/target/product/sugar-cubieboard2/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/html/shadow/DetailsMarkerControl.o] Killed
make: *** [out/target/product/sugar-cubieboard2/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/html/shadow/MediaControlElements.o] Killed
make: *** [out/target/product/sugar-cubieboard2/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/html/shadow/MediaControlRootElement.o] Killed
make: *** [out/target/product/sugar-cubieboard2/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/html/shadow/SliderThumbElement.o] Killed
Killed

brasil
21-08-2016, 12:38
سلام
مشکلم حل شد.
دوستانی که این مشکل رو پیدا میکنن مقدار رم رو در vmware افزایش بدن.