PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در باره رزبری پای



Mr.Pouria
15-05-2016, 17:33
سلام خدمت همگی عزیزان

من یه مدت کوتاهی هست با برد های رزبری آشنا شدم و قصد خرید به صورت عمده برای ساخت یک دستگاه قدرت مند پردازش مبادلات سنگین ریاضی دارم ...


حالا برای من چند سوال پیش اومده که ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این برد هارو دارن کمی با من اشتراک گذتری کنن ..


1 - طبق چیزی که توی سایت نوشته هر برد نیاز به 2.5 ولتاژ برق داره خوب در این صورت من برای مثلا 20 برد باید 20 آداپتور جدا گانه تهیه کنم یا اماکنش هست مثلا یک پاور 100 وات کامیپوتر خرید و با استفاده از تبدیل خاصی همرو به این پاور اتصال داد ؟!

2 - قدرت پردازشی cpu برد برای هر هسته 1.2 گیگا هرتز گفته شده که با توجه به 4 هسته ای بودن حدود 4.8 گیگا پردازش باید داشته باشه ، سوال من اینه که بنج مارکت cpu این برد رو از کجا میتونم به دست بیارم ؟! یا حتا مشخصات بنجمارکت نزدیک به اون رو ...

3 - اگه همه برد ها به صورت منظم در باکسی قرار بگیرن همراه با چند فن برای تهویه هوا امکان فعالیت 24 ساعته برد وجود دارد ؟!

4 - از کدوم فروشگاه میتونم این برد هارو به صورت اینترنتی سفارش بدم (اصل باشن و تغلبی نباشن)


ممنون یمشم پاسخ سوالاتمو بدین ...

dariush_ab
15-05-2016, 21:20
سلام خدمت همگی عزیزان

من یه مدت کوتاهی هست با برد های رزبری آشنا شدم و قصد خرید به صورت عمده برای ساخت یک دستگاه قدرت مند پردازش مبادلات سنگین ریاضی دارم ...


حالا برای من چند سوال پیش اومده که ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این برد هارو دارن کمی با من اشتراک گذتری کنن ..


1 - طبق چیزی که توی سایت نوشته هر برد نیاز به 2.5 ولتاژ برق داره خوب در این صورت من برای مثلا 20 برد باید 20 آداپتور جدا گانه تهیه کنم یا اماکنش هست مثلا یک پاور 100 وات کامیپوتر خرید و با استفاده از تبدیل خاصی همرو به این پاور اتصال داد ؟!

2 - قدرت پردازشی cpu برد برای هر هسته 1.2 گیگا هرتز گفته شده که با توجه به 4 هسته ای بودن حدود 4.8 گیگا پردازش باید داشته باشه ، سوال من اینه که بنج مارکت cpu این برد رو از کجا میتونم به دست بیارم ؟! یا حتا مشخصات بنجمارکت نزدیک به اون رو ...

3 - اگه همه برد ها به صورت منظم در باکسی قرار بگیرن همراه با چند فن برای تهویه هوا امکان فعالیت 24 ساعته برد وجود دارد ؟!

4 - از کدوم فروشگاه میتونم این برد هارو به صورت اینترنتی سفارش بدم (اصل باشن و تغلبی نباشن)


ممنون یمشم پاسخ سوالاتمو بدین ...

سلام.
لزوما برد رزبری بهترین برای شما نیست. چیزی که من فکر میکنم مد نظر شماست ایجاد یک کلاستر یا مثلا هدوپ هستش که باید بردهای مشابه رو بررسی کنید.
1- 2.5 آمپر حداکثر جریان هستش و اون هم برای رزبری 3. بله میشه.
2- باید تو اینترنت سرچ کنید یک سری موارد هست ولی من برای این تراشه دقیق ندیدم. تراشه های هم رده و antutu رو مثلا در نظر بگیرید.
3- بله هست به شرطی که دما و شرایط محیطی رو بتونید در حد تعریف شده نگه دارید چون برد رزبری صنعتی نیست ولی خوب بد هم نیست.
4- کویر و دیگر فروشگاهها به شرط اینکه بدونین چی میخواین. در ضمن کویر احتمالا بردهای مشابه هم به زودی میاره بد نیست تا اون موقع صبر کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.
موفق باشید.

dariush_ab
15-05-2016, 22:46
سلام خدمت همگی عزیزان

من یه مدت کوتاهی هست با برد های رزبری آشنا شدم و قصد خرید به صورت عمده برای ساخت یک دستگاه قدرت مند پردازش مبادلات سنگین ریاضی دارم ...


حالا برای من چند سوال پیش اومده که ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این برد هارو دارن کمی با من اشتراک گذتری کنن ..


1 - طبق چیزی که توی سایت نوشته هر برد نیاز به 2.5 ولتاژ برق داره خوب در این صورت من برای مثلا 20 برد باید 20 آداپتور جدا گانه تهیه کنم یا اماکنش هست مثلا یک پاور 100 وات کامیپوتر خرید و با استفاده از تبدیل خاصی همرو به این پاور اتصال داد ؟!

2 - قدرت پردازشی cpu برد برای هر هسته 1.2 گیگا هرتز گفته شده که با توجه به 4 هسته ای بودن حدود 4.8 گیگا پردازش باید داشته باشه ، سوال من اینه که بنج مارکت cpu این برد رو از کجا میتونم به دست بیارم ؟! یا حتا مشخصات بنجمارکت نزدیک به اون رو ...

3 - اگه همه برد ها به صورت منظم در باکسی قرار بگیرن همراه با چند فن برای تهویه هوا امکان فعالیت 24 ساعته برد وجود دارد ؟!

4 - از کدوم فروشگاه میتونم این برد هارو به صورت اینترنتی سفارش بدم (اصل باشن و تغلبی نباشن)


ممنون یمشم پاسخ سوالاتمو بدین ...

به عنوان مثال بنچمارک زیر می تونه خیلی براتون مفید باشه:
You can see links before reply
You can see links before reply

Mr.Pouria
16-05-2016, 00:33
ممنون از پاسخ های شما دوست عزیز ...

اگه بخوام دقیق بهتون بگم من دنبال برد های ارزون قیمتی هستم که باهاشون بتونم به قدرت پردازش حداقل 20GHz دست پیدا بکنم (حالا با ترکیب یک نوع برد یا چند نوع برد ) ....

من سر رشته ای از الکترونیک ندارم (رشتم کامپیوتر-نرم افزار ) برای همین درباره این برد ها زیاد نمیدونم ممنون میشم چیزی مناسب من معرفی بکنید که بتونم به این توان برسم ...

میتونم با جمع کردن سیستم های حرفه ای به این قدرت برسم اما خوب هزینه هاش جوری هست که ارزش نداره مخصوصا پول برقی که مصرف میکنن ....

sarbaz13
16-05-2016, 02:22
به قدرت پردازش حداقل 20GHz دست پیدا بکنم
مطمئنی درست گفتی
و خواب زده ندنی یا رویا نمی ببندی
خاطر جمع باشم؟؟؟

mrm
16-05-2016, 11:09
به قدرت پردازش حداقل 20GHz دست پیدا بکنم
گیگاهرتز واحد پردازش نیست سرعت کلاک پردازنده هست
معیار پردازش Flops هست که میشه تعداد عملیات Floating در واحد زمان.
حالا شما به قدرت پردازش 20GFlops نیاز داری؟

Mr.Pouria
16-05-2016, 17:45
به قدرت پردازش حداقل 20GHz دست پیدا بکنم
مطمئنی درست گفتی
و خواب زده ندنی یا رویا نمی ببندی
خاطر جمع باشم؟؟؟

محمد چرا من هرجا پا میزارم سرو کله تو هم هست :D


گیگاهرتز واحد پردازش نیست سرعت کلاک پردازنده هست
معیار پردازش Flops هست که میشه تعداد عملیات Floating در واحد زمان.
حالا شما به قدرت پردازش 20GFlops نیاز داری؟


سلام خدمت شما ...

والا من نمیدونم دقیقا چطوری باید فلاپ فعلی رو حساب کنم من در حال حاظر از 6 عدد CPU E5 1620 v2 دارم استفاده میکنم ( به صورت اجاره شده از دیتاسنتر) که هزینه نگه داری همین مقدار برام بسیار سنگین تموم داره میشه حالا با این برد آشنا شدم میخوام حداقل بتونم به نصف اون قدرت دست پیدا کنم

dariush_ab
16-05-2016, 22:08
ممنون از پاسخ های شما دوست عزیز ...

اگه بخوام دقیق بهتون بگم من دنبال برد های ارزون قیمتی هستم که باهاشون بتونم به قدرت پردازش حداقل 20GHz دست پیدا بکنم (حالا با ترکیب یک نوع برد یا چند نوع برد ) ....

من سر رشته ای از الکترونیک ندارم (رشتم کامپیوتر-نرم افزار ) برای همین درباره این برد ها زیاد نمیدونم ممنون میشم چیزی مناسب من معرفی بکنید که بتونم به این توان برسم ...

میتونم با جمع کردن سیستم های حرفه ای به این قدرت برسم اما خوب هزینه هاش جوری هست که ارزش نداره مخصوصا پول برقی که مصرف میکنن ....
سلام.
بفرمایید که با این 20 گیگ میخواین چه کار کنید؟
دفت کنید که 20 گیگاهرتز کامپیوتر با 20 گیگاهرتز تراشه های آرم خیلی متفاوت است.
من یکی از رشته هام کامپیوتره اگر توضیح بدید میخواین چه کار کنید می تونم برد مناسب رو بهتون معرفی کنم.
در ضمن می دونید که این بردها روشون لینوکس فقط نصب میشه و با لینوکس معمولی هم فرق داره.

Mr.Pouria
17-05-2016, 20:56
سلام.
بفرمایید که با این 20 گیگ میخواین چه کار کنید؟
دفت کنید که 20 گیگاهرتز کامپیوتر با 20 گیگاهرتز تراشه های آرم خیلی متفاوت است.
من یکی از رشته هام کامپیوتره اگر توضیح بدید میخواین چه کار کنید می تونم برد مناسب رو بهتون معرفی کنم.
در ضمن می دونید که این بردها روشون لینوکس فقط نصب میشه و با لینوکس معمولی هم فرق داره.

سلام مجدد خدمت شما ...

فعالیتی که میخوام ماینینگ eth هست

در زمان معرفی نسخه 2 این برد یکی از دستگاه های خوب برای ماینینگ btc بود ...

با توجه به این شرایط حتما میتونه دستگاه خوبی برای ماینینگ eth باشه .... البته شرطش اینه که که بشه به قدرت پردازش بالا دست پیدا کرد .......

dariush_ab
17-05-2016, 21:23
سلام مجدد خدمت شما ...

فعالیتی که میخوام ماینینگ eth هست

در زمان معرفی نسخه 2 این برد یکی از دستگاه های خوب برای ماینینگ btc بود ...

با توجه به این شرایط حتما میتونه دستگاه خوبی برای ماینینگ eth باشه .... البته شرطش اینه که که بشه به قدرت پردازش بالا دست پیدا کرد .......

سلام.
برد رزبری یک سری ساپورت ها داره که بقیه بردها ندارن. دقت کنید که مورد شما جزو این موارد نباشه که اگر اینطور باشه مجبورید برید سراغ همون رزبری مثل ساپورت متلب برای رزبری.
اگر محدود به رزبری نشید بردی که من میتونم پیشنهاد کنم nano pi m1 هستش.
اگر رم هم براتون مهم هست باید مدل رم 1 بگیرین.
حتما هر بردی انتخاب کردید اول یک دو عدد بگیرید و کامل همه موارد رو تست کنید که به مشکل نخورید.
برای 20 گیگاهرتز فکر کنم 30-40 تا برد حداقل نیاز باشه.