PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری می تونم مقاومت وخازن را به صورت smt داخل التیوم دیزاینر بیاورم؟



stackprograme
12-04-2016, 01:12
دوستان من اموزش التیوم دیزاینر سپاس یار و. ... را رو همین فروم سایت خوندم ،اما سوالی برام پیش اومده چطوری نوع خازن خودم مثلا smt بودن تعیین کنم؟(یا smd)

mstkmn
12-04-2016, 08:49
تو فایل شماتیک با دوبار کلیک روی هر قطعه صفحه ای باز میشه که در قسمت پایین و سمت راست میتونی نوع فوت پرینت قطعه رو تعیین کنی.

stackprograme
12-04-2016, 10:16
وقتی داخل شماتیک کلیک راست کردم،اما یک فوت پرینت مقاومت بیشتر نداشت؟کجا فوت پرینت بیارم؟؟..........
وقتی داخل پی سی بی داک کلیک راست کرد،پفوت پرینت سه پایه و الی اخر داخلش بود داخلش بود ایا این ها واقعا برای مقاومت است؟؟؟

mstkmn
16-04-2016, 14:18
تو فایل شماتیک روی قطعه دوبار کلیک کن. تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت پایین و سمت راست روی edit کلیک کن. یه صفحه دیگه باز میشه. از قسمت PCB Library، گزینه Any رو انتخاب کن.
بعد از قسمت Footprint Model روی Browse کلیک کن. حالا میتونی از صفحه ای که باز شده کتابخونه و نوع Footprint مورد نظرت رو انتخاب کنی.

stackprograme
16-04-2016, 16:51
سلام،من فوت پرینت 0805 لازم دارم داخل پروژه قبلی بوده،یا یک چیزی شبیه این که اس ام دی است ولی می گه footprint library not foundتمام کارهای شما هم انجام دادم ولی می گفت لایبرری 0805 نیست وبعد داخل لایبرری ها هم گشتم هیچ کدام نبود اس ام دی فکر کنم باید خودم اخر کار بسازم

stackprograme
17-04-2016, 11:01
دوستان من یک برد پی سی بی طراحی شده داشتم،مال یک نفر دیگه،می خواستم پی سی بی جدید بسازم می گفت لایبرری نصب نیست راه حلشو پیدا کردم اصلا نیازی به نصب لایبرری جدید نیست
راه حل:من داخل این پی سی بی فوت پرینت های زیادی دارم کافی است رو پی سی بی کلیک کرده،بعد منو design >make pcb library یا make integrated library برنم تمام فوت پرینت ها ساخته شده و پروژه خواهد شناخت
موفق باشید