PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال تصویر از روبات به کامپیوتر



omid.r
08-02-2016, 17:55
سلام
برای انتقال تصویر از روبات به کامپیوتر وپردازش بر روی اون چه مباحثی رو باید بلد باشم؟
می خوام یه دوربین روی روبات بزارم(کنار موتور پر نویز) که تصویر برداری کنه و توسط یه ماژول به کامپیوتر ارسال بشه و توسط کتابخانه ی open cv روش پردازش انجام بدم .
اگه میشه چندتا ماژول هم نام ببرید تا درمودشون یاد بگیرم؟ اگه این ماژول توانایی ارسال دیتا در کنار تصویر هم داشته باشه عالیه چون کنترل روبات توسط کامپیوتر و به صورت بی سیم انجام میشه؟
آیا ماژولی هست که گیرند وایفای لپ تاب باشه یعنی نیاز به گیرنده نباشه ؟
ممنون

sadegh_rayan2000
08-02-2016, 20:11
داداش یه سر به لینک من بزن

You can see links before reply 8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8-new-post.html

من خیلی هزینه کردم براش

آخرشم به این نتیجه رسیدم بخاطر دردسرای راه اندازی دوربین برم سراغ فرستنده گیرنده های آنالوگ برد بالا که تا 800 مترو راحت پوشش می دن قیمتشون از 350 شروع می شه به بالا و دید در شب هم دارن

منم پروژه ام مثل شماست و همین ایده رو دارم البته بدون پردازش تصویر

الانم دارم رو بحث جی پی اسش کار میکنم که حسابی درگیرم کرده

دوست داشتی بیا از تجربیات بمن هم آموزش بده و کارشو با هم انجام بدیم

omid.r
09-02-2016, 00:11
داداش یه سر به لینک من بزن

You can see links before reply 8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8-new-post.html

من خیلی هزینه کردم براش

آخرشم به این نتیجه رسیدم بخاطر دردسرای راه اندازی دوربین برم سراغ فرستنده گیرنده های آنالوگ برد بالا که تا 800 مترو راحت پوشش می دن قیمتشون از 350 شروع می شه به بالا و دید در شب هم دارن

منم پروژه ام مثل شماست و همین ایده رو دارم البته بدون پردازش تصویر

الانم دارم رو بحث جی پی اسش کار میکنم که حسابی درگیرم کرده

دوست داشتی بیا از تجربیات بمن هم آموزش بده و کارشو با هم انجام بدیم

ممنون از پاسخ سریعتون البته دید در شب و ... به کارم نمیاد فقط باید تصویر کیفیت مناسبی داشته باشه تا پردازش به راحتی صورت بگیره و مسافتی حداکثر 200 متر با موانع زیاد و نویز وجود داره.
البته من تازه کارم و زیاد وارد نیستم و دارم تازه یاد میگیرم ولی اگه کمکی بتونم انجام میدم.

sobhan537
09-02-2016, 00:22
سلام
میتونید از دوربین های شبکه که وایرلس هستند استفاده کنید. من یکی خریدم 200 هزار تومن، بد نیست. سایت roboeq.ir داره

omid.r
09-02-2016, 11:13
سلام
میتونید از دوربین های شبکه که وایرلس هستند استفاده کنید. من یکی خریدم 200 هزار تومن، بد نیست. سایت roboeq.ir داره

اگه میشه ماژول رو نام ببرید و تا چقدر مسافت جوابگو هست ؟
البته من میخوام تا جایی که امکان داره دست ساز باشه مثل استفاده از ماژول ها.
ممنون.

dariush_ab
09-02-2016, 12:20
سلام
برای انتقال تصویر از روبات به کامپیوتر وپردازش بر روی اون چه مباحثی رو باید بلد باشم؟
می خوام یه دوربین روی روبات بزارم(کنار موتور پر نویز) که تصویر برداری کنه و توسط یه ماژول به کامپیوتر ارسال بشه و توسط کتابخانه ی open cv روش پردازش انجام بدم .
اگه میشه چندتا ماژول هم نام ببرید تا درمودشون یاد بگیرم؟ اگه این ماژول توانایی ارسال دیتا در کنار تصویر هم داشته باشه عالیه چون کنترل روبات توسط کامپیوتر و به صورت بی سیم انجام میشه؟
آیا ماژولی هست که گیرند وایفای لپ تاب باشه یعنی نیاز به گیرنده نباشه ؟
ممنون
سلام.
همانطور که گفتند دوربینهای تحت شبکه گزینه مناسبی هستند ولی شما می توانید با بردهای لینوکسی پردازش تصویر را روی خود روبات انجام بدید و وایرلس به برد وصل بشید و کلا خیلی کارهای دیگه!
روباتی مثل Robotino رو ببینید.
موفق باشید.

omid.r
09-02-2016, 14:11
سلام.
همانطور که گفتند دوربینهای تحت شبکه گزینه مناسبی هستند ولی شما می توانید با بردهای لینوکسی پردازش تصویر را روی خود روبات انجام بدید و وایرلس به برد وصل بشید و کلا خیلی کارهای دیگه!
روباتی مثل Robotino رو ببینید.
موفق باشید.
نه این کار امکان پذیر نیست (هم هزینه و وزن زیاد) من این روبرای روبات پرنده (کواد روتور) میخوام باید تصویر گرفته بشه به کامپیوتر ارسال بشه وکامپیوتر به طور خودکار روبات رو هدایت کنه و ناظر همه ی فرایند رو تو مانیتور دنبال کنه.
و یه سوال دیگه برای تعادل این ربات ها از جایرو های آماده مثل برد های نازا استفاده میشه من اگه بخوام خودم این برد رو درست کنم به نظرتون از چه سنسور هایی استفاده کنم؟ویه سنسور ارتفاع سنج مناسب هم بگید؟

اگه میشه به پست اولم پاسخ بدید چه مباحثی از avr رو باید بلد باشم؟