PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کار نکردن ولتاژ لیبل در ارکد



stackprograme
06-08-2015, 22:40
دوستان ما دوتا مدار مختلف داخل پی اس پایس شبیه سازی کردیم،برای یکیش ولتاژ لیبل کار می کنه و با اجرای سیمولیشن ،نمودار را می کشه،برای دیگری نه،می خواهم بدونم علت کار نکردن ولتاژ لیبل چیست؟؟؟؟؟؟ You can see links before replyممنون از پاسختون

دوستان یک یک هفته دنبالشم کسی جواب نمی ده،داخل فروم ادابورد هم عکس هاش است،why when in orcad use voltage label and run simulation the curve voltage not show!!!! (You can see links before reply)
کسی نظری نداره

rozeh
07-08-2015, 09:23
من باهاش کار نکردم ولی اگه جای شما باشم اینجا می پرسم:

Forums - - Cadence Technology Forums - Cadence Community (You can see links before reply)

تجربه من توی فروم های خارجی نشون داده که زیاد اهل کار کردن با شبیه سازها نیستن پس بهتره توی سایت های سازنده شون سوال بپرسین. فعلا بیشتر از همه LTspice توی بورس هستش.
توی نوشتن متون انگلیسی هم بیشتر دقت کنید. شاید یکی از علت های جواب نگرفتنتون این باشه(بد انگلیسی نوشتین(اشتباهات گرامری + اشتباهات مربوط به نحوه نگارش)). توضیحات بیشتری هم بنویسین. مثلا اینکه چطور تنظیمات رو انجام دادین. اگه عاجز هستن پس عکس بگیرین و بذارین.

stackprograme
07-08-2015, 09:51
من باهاش کار نکردم ولی اگه جای شما باشم اینجا می پرسم:

Forums - - Cadence Technology Forums - Cadence Community (You can see links before reply)

تجربه من توی فروم های خارجی نشون داده که زیاد اهل کار کردن با شبیه سازها نیستن پس بهتره توی سایت های سازنده شون سوال بپرسین. فعلا بیشتر از همه LTspice توی بورس هستش.
توی نوشتن متون انگلیسی هم بیشتر دقت کنید. شاید یکی از علت های جواب نگرفتنتون این باشه(بد انگلیسی نوشتین(اشتباهات گرامری + اشتباهات مربوط به نحوه نگارش)). توضیحات بیشتری هم بنویسین. مثلا اینکه چطور تنظیمات رو انجام دادین. اگه عاجز هستن پس عکس بگیرین و بذارین.
بله حق با شما است،بنده در حال جستجو کردنم،به محض رسیدن به جواب خبر می دم.



معمولا این ورژن های کرک شده مشکل به هم میزنه
چند بار پاکش کن و دقیق اتصالش رو وصل کن که روی هوا نباشه
سعی کن نود ها را هم کم کنی و از نودهای معادل هم امتحان تست کن


همه این کار ها را باز هم انجام دادم،ولی رندمی کار می کنه،نمی دونم کجا سوتی دادم

stackprograme
07-08-2015, 11:15
خدمت دوستان عرض کنم این مشکل هم با یک کپی پیست کردن حل شد،منظورم اینه یک پروژه جدید ساختم،بعد schematic مدار را قدیمی را داخل مدار جدید کپی کردم،بعد تست انالیز زمانی و جواب داد،و تمام شد.بعد ممکنه یک جا تنظیمات پیش فرض عوض شده بود با این کار در کمترین زمان کار درست شد.