PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات رزبری پای Raspberry Pi



sadeghbakhshi
24-05-2015, 01:36
سلام
من یکی دوتا تاپیک درمورد مشکلات رزبری پای ایجاد کردم
بخاطر همین این تاپیک رو ایجاد میکنم که یک تاپیک بیشتر برای مشکلات رزبری پای نباشه
و کسی هم که خواست این برد رو بخره بتونه مشکلات رو پاسخشون رو اینجا پیدا کنه
فقط توجه داشته باشید وقتی که میخواهید مشکلتون رو بیان کنید
در تب عنوان موضوع مشکلتون هم بیان کنید که موقع سرچ کردن توی گوگل راحت تر بشه به موضوع رسید :0013:






*** توجه : لطفا بحثهایی مثل خرید فروش قیمت و این جور چیزها رو اینجا مطرح نکنید فقط مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری که با این برد دارید رو مطرح کنید ***

sadeghbakhshi
24-05-2015, 02:06
سلام دوستان
من کیوت رو با دستورات زیر روی رزبری نصب کردم

sudo apt-get install qtcreator
sudo apt-get install qt4-dev-tools
sudo apt-get install gcc
sudo apt-get install xterm
sudo apt-get install git-core
sudo apt-get install subversion
ولی الان نمیتونم هیچ پروژه ای انجام بدم
و موقعی که یک برنامه ی سی یا سی پلاس پلاس ایجاد میکنم
یا گزینه ی استارت دیباگ غیرمیشه یا پیام زیر رو موقعی که فلش موس رو روش میبرم نشون میده
Don't know what to run

باید چکارش کنم ؟
تب tool & chains رو هم مطابق شکل زیر تغییر دادم
ولی هنوز همون مشکل هست
You can see links before reply

dariush_ab
25-05-2015, 08:35
سلام مهندس.
ببینید شما احتمالا تنظیمات را به درستی انجام نداده اید.
به عنوان مثال در تصویر بالا کامپایلر را به جای دیباگر معرفی و آدرس دهی کرده اید :


Debugger path: /usr/bin/gdb

sadeghbakhshi
25-05-2015, 15:04
سلام مهندس.
ببینید شما احتمالا تنظیمات را به درستی انجام نداده اید.
به عنوان مثال در تصویر بالا کامپایلر را به جای دیباگر معرفی و آدرس دهی کرده اید :


Debugger path: /usr/bin/gdb



سلام
مشکل از جای دیگه بود
کامپایلر رو اشتباه انتخاب کرده بودم
از لینک زیر استفاده کردم :o
You can see links before reply

mohammad1639
31-05-2015, 02:16
سلام من با برد رزیبری پای2 مشکل دارم هیچ استفاده ای هم نکردم الان فقط چراغ سبز روشن وخاموش میشه وهیچ تصویری ندارم لطفا راهنمایی کنید

sadeghbakhshi
31-05-2015, 03:13
سلام من با برد رزیبری پای2 مشکل دارم هیچ استفاده ای هم نکردم الان فقط چراغ سبز روشن وخاموش میشه وهیچ تصویری ندارم لطفا راهنمایی کنید


سلام
تصویر رو قرار هست از چه طریقی بگیرید
مبدل hdmi دارید ؟
بعد از چشمک زدن چراغ سبز متوقف هم میشه یا نه ؟
فرمت رو روی فت 32 گذاشتید ؟
چراغ قرمز هم چشمک میزنه ؟

mohammad1639
31-05-2015, 19:53
سلام
تصویر رو قرار هست از چه طریقی بگیرید
مبدل hdmi دارید ؟
بعد از چشمک زدن چراغ سبز متوقف هم میشه یا نه ؟
فرمت رو روی فت 32 گذاشتید ؟
چراغ قرمز هم چشمک میزنه ؟
سلام تصویر را از طریق hdmiمیگیرم مستقیم با کابل-چراغ سبز چند بار چشمک میزند چند ثانیه متوقف میشه دوباره شروع به چشمک زن میکند- فرمت با برنامه اس دی فرمت فرمت کردم فت 32 - چراغ قرمزی وجود نداره که روشن بشه

sadeghbakhshi
31-05-2015, 20:22
سلام تصویر را از طریق hdmiمیگیرم مستقیم با کابل-چراغ سبز چند بار چشمک میزند چند ثانیه متوقف میشه دوباره شروع به چشمک زن میکند- فرمت با برنامه اس دی فرمت فرمت کردم فت 32 - چراغ قرمزی وجود نداره که روشن بشه

سلام
مگه رزبری پای 2 نداری ؟
روش دوتا ال ای دی هست یکی سبز یکی قرمز
قرمزه برای پاور هست اگر چشمک بزنه یعنی ولتاژ یا جریان به حد کافی نیست
اگر کلا خاموشه که . . . :sa:
حالا شما نسبت به ولتاژ ورودی و جریانش مطمئن بشید بعد بیاد ادامه ی کار رو چک میکنیم
ولتاژ رو از روی کانکتور usb روی برد با مولتی متر چک کنید به صورت دقیق
از یه سیم مفتول میتونی استفاده کنی چون سوکت ریز هست
حواست به اتصال کوتاه هم باشه

sadeghbakhshi
31-05-2015, 20:28
سلام
من اگر بخواهم یه ماژول مثلا mpu6050 رو با رزبری پیاده سازی کنم
باید چکار کنم ؟
باید برم همون کتابخانه ی mpu6050 که برای lpc1768 نوشتم رو برای رزبری بنویسم ؟؟؟

dariush_ab
31-05-2015, 22:16
سلام
من اگر بخواهم یه ماژول مثلا mpu6050 رو با رزبری پیاده سازی کنم
باید چکار کنم ؟
باید برم همون کتابخانه ی mpu6050 که برای lpc1768 نوشتم رو برای رزبری بنویسم ؟؟؟
سلام.
مهندس به این خرگوشها چه کار داری آخه؟
امروز تولد شماست؟ تبریکaa)
مثال که برای رزبری هستش. چرا همینها رو تست نمی کنید؟
PiBits/MPU6050-Pi-Demo at master · richardghirst/PiBits · GitHub (You can see links before reply)

sadeghbakhshi
31-05-2015, 23:24
سلام.
مهندس به این خرگوشها چه کار داری آخه؟
امروز تولد شماست؟ تبریکaa)
مثال که برای رزبری هستش. چرا همینها رو تست نمی کنید؟
PiBits/MPU6050-Pi-Demo at master · richardghirst/PiBits · GitHub (You can see links before reply)

خیلی ممنون حالا کادو چی خریدید ؟ :mrgreen: راضی به زحمت نبودیم
راستش از اینجور چیزها توی گیت هاب زیاد دیدم ولی متوجه نشدم چطوری باید ازشون استفاده کنم
توی کتبی هم که دانلود کردم مثالهای hello world و از این جور چیزها بود نهایتش با اردوینو ترکیب میشد
از طرفی من اون mpu6050 رو مثال زدم دنبال روند کلی کار هستم جای 6050 هرچیز دیگه ای هم میشه در نظر گرفت
از طرفی هم اخرهای ترم هست خیلی وقت نمیکنم باهاش سروکله بزنم به همین خاطر سرعتم مورچه ای شده

mohammad1639
01-06-2015, 01:19
سلام
مگه رزبری پای 2 نداری ؟
روش دوتا ال ای دی هست یکی سبز یکی قرمز
قرمزه برای پاور هست اگر چشمک بزنه یعنی ولتاژ یا جریان به حد کافی نیست
اگر کلا خاموشه که . . . :sa:
حالا شما نسبت به ولتاژ ورودی و جریانش مطمئن بشید بعد بیاد ادامه ی کار رو چک میکنیم
ولتاژ رو از روی کانکتور usb روی برد با مولتی متر چک کنید به صورت دقیق
از یه سیم مفتول میتونی استفاده کنی چون سوکت ریز هست
حواست به اتصال کوتاه هم باشه
چرا رزبری پای2 است ال ای دی قرمز کلا خاموش است ترجیح میدهم برد را برگشت بزنم به شرکت- چون با شرکت تماسهای مکرر داشتم ومشکلم را از روز اول درمیان گذاشتم یه چند روزی از من وقت خواستند تا یکی از بردهای خودشان تست کنند نتیجه را به من گزارش کنند ولی اخرش گفتند برد را بفرست تا تست کنیم مشکل از کجاست

sadeghbakhshi
01-06-2015, 01:37
چرا رزبری پای2 است ال ای دی قرمز کلا خاموش است ترجیح میدهم برد را برگشت بزنم به شرکت- چون با شرکت تماسهای مکرر داشتم ومشکلم را از روز اول درمیان گذاشتم یه چند روزی از من وقت خواستند تا یکی از بردهای خودشان تست کنند نتیجه را به من گزارش کنند ولی اخرش گفتند برد را بفرست تا تست کنیم مشکل از کجاست

اگر از من میپرسید تغذیه تون مشکل داره
شما کارت حافظه رو در بیارید و تمامی کابلها و دانگلها رو هم از برد جدا کنید
و فقط تغذیه رو متصل کنید اگر باز هم چراغ قرمز روشن نشد مشکل از برد هست (چراغ قرمز دقیقا کنار چراغ سبز هست)

mohammad1639
21-06-2015, 18:19
اگر از من میپرسید تغذیه تون مشکل داره
شما کارت حافظه رو در بیارید و تمامی کابلها و دانگلها رو هم از برد جدا کنید
و فقط تغذیه رو متصل کنید اگر باز هم چراغ قرمز روشن نشد مشکل از برد هست (چراغ قرمز دقیقا کنار چراغ سبز هست)
بردفرستادم شرکت .شرکت هم نتوانست درستش کند به نظر شما چطور میشه تعمییرش کنم؟

sadeghbakhshi
21-06-2015, 23:55
تمام اون راهنمایی های که پیشنهاد دادم رو انجام بدید
بخصوص کارهای پست قبلی من توی همین تاپیک

mohammadmot
07-07-2015, 23:24
با سلام
من برد رو خریدم، عالی بود و ویندوز IoT 10 رو ریختم و کار کرد اما 2 مشکل دارم:

1. با دانگل wifi مخصوص این برد نتوانستم کار کنم - یعنی اصلا سی دی درایور و نمیدونم چگونه باید روی سیستم عامل ویندوز نصب کنم! همه جا راه نصب روی لینوکس هست.

لینک دانگل (You can see links before reply)

2. بعد از نصب visual studio 2015 rc و نصب SDK و راه اندازی windows universal و ساخت یک پروژه - صفحه ی xaml ای که ظاهر میشه فقط کد xaml و نشون میده و قابلیت نمایش در ادیتور گرافیکی و نداره و اصلانشون نمیده
البته به صورت ریموت در برد ریخته میشه و اجرا هم میشه - اما به صورت local در سیستم خودم اجرا نمیشه

sadeghbakhshi
11-07-2015, 02:18
سلام
من یه وبکم مدل a4tech 900 دارم
به رزبری پای متصلش کردم و با open cv فراخوانی کردم ولی فقط یک فریم نمایش میده
و پنجره ی نمایش هنگ میکنه cpu هر روی 25 درصد میره
همون کد توی کامپیوتر به خوبی کار میکنه
مشکل از کجاست ؟ کاری باید قبلش انجام بدم
وب کم درایور نداشت

sadeghbakhshi
13-07-2015, 02:59
سلام
دوتا سوال اخر من جواب داده نشد بنابراین دوباره بیان میکنم
اول :

اگر از من میپرسید تغذیه تون مشکل داره
شما کارت حافظه رو در بیارید و تمامی کابلها و دانگلها رو هم از برد جدا کنید
و فقط تغذیه رو متصل کنید اگر باز هم چراغ قرمز روشن نشد مشکل از برد هست (چراغ قرمز دقیقا کنار چراغ سبز هست)

دوم: چطوری میشه برای یک ماژول برنامه نوشت مثل mpu6050 - neo -5 -sim و . . .

dariush_ab
23-07-2015, 20:48
دوم: چطوری میشه برای یک ماژول برنامه نوشت مثل mpu6050 - neo -5 -sim و . . .

سلام.
برای ماژولهایی مثل mpu6050 کتابخانه های آماده به زبانهای مختلف وجود دارد.
موفق باشید.

arya.nava
29-07-2015, 14:08
سلام
من یک مشکلی با رزبری پای دو دارم.
من طبق این آموزش:
The LittleBox | A Raspberry Pi PC : Operating The System (You can see links before reply)
صفحه ی لمسی را به رزبری پای 2 وصل کردم.
البته کرنل را دوباره کامپایل نکردم به دلیل این که وقتی صفحه ی لمسی را لمس می کردم موس تکان می خورد و همون جایی که من لمس کردم نبود، به همین دلیل قسمت کالیبره کردن را انجام دادم.
ولی وقتی وارد نرم افزار xInputCalibrator می شوم، فقط لمس نقاط اول و دوم ار قبول می کند، البته می فهمد که صفحه لمس شده است ولی لمس را قبول نمی کند.
صفحه ی لمسی 7 اینچ است.
مشکل از صفحه ی لمسی نیست با یکی دیگر هم امتحان کردم.
مشکل از کجاست؟

dariush_ab
29-07-2015, 14:45
سلام
من یک مشکلی با رزبری پای دو دارم.
من طبق این آموزش:
The LittleBox | A Raspberry Pi PC : Operating The System (You can see links before reply)
صفحه ی لمسی را به رزبری پای 2 وصل کردم.
البته کرنل را دوباره کامپایل نکردم به دلیل این که وقتی صفحه ی لمسی را لمس می کردم موس تکان می خورد و همون جایی که من لمس کردم نبود، به همین دلیل قسمت کالیبره کردن را انجام دادم.
ولی وقتی وارد نرم افزار xInputCalibrator می شوم، فقط لمس نقاط اول و دوم ار قبول می کند، البته می فهمد که صفحه لمس شده است ولی لمس را قبول نمی کند.
صفحه ی لمسی 7 اینچ است.
مشکل از صفحه ی لمسی نیست با یکی دیگر هم امتحان کردم.
مشکل از کجاست؟
سلام.
شما باید مراحل را دقیق مطابق سایت انجام بدهید.

arya.nava
01-08-2015, 21:18
سلام.
شما باید مراحل را دقیق مطابق سایت انجام بدهید.

سلام
من مراحل را از اول و دقیق انجام دادم ولی بعد از کامپایل کردن کرنل و قرار دادن آن به عنوان کرنل در config.txt و reboot کردن فقط یک صفحه ی رنگی روی صفحه نشان داده می شود. مانند شکل زیر :

- - - Updated - - -

تصویر در : You can see links before reply

- - - Updated - - -

مشکل از کجاست؟

dariush_ab
01-08-2015, 22:38
سلام
من مراحل را از اول و دقیق انجام دادم ولی بعد از کامپایل کردن کرنل و قرار دادن آن به عنوان کرنل در config.txt و reboot کردن فقط یک صفحه ی رنگی روی صفحه نشان داده می شود. مانند شکل زیر :

- - - Updated - - -

تصویر در : You can see links before reply

- - - Updated - - -

مشکل از کجاست؟

خود کرنل هم کپی کردید؟
احتمالا کرنلتون درست نیست.
نمیدونم مهندس مراحل خیلی زیاد است و از طرفی من اون السیدی رو ندارم که تست کنم.

arya.nava
02-08-2015, 13:33
خود کرنل هم کپی کردید؟
احتمالا کرنلتون درست نیست.
نمیدونم مهندس مراحل خیلی زیاد است و از طرفی من اون السیدی رو ندارم که تست کنم.
بله (خود کرنل رو هم در پوشه ی boot کپی کردم)
من هنگام کامپایل کردن کرنل با مشکلی مواجه نشدم و اروری هم ندیدم.
از کجا میشه فهمید که کرنل ایراد دارد؟ یا مشکل از جای دیگری است؟
ممنون بابت راهنمایی های شما

dariush_ab
02-08-2015, 13:48
بله (خود کرنل رو هم در پوشه ی boot کپی کردم)
من هنگام کامپایل کردن کرنل با مشکلی مواجه نشدم و اروری هم ندیدم.
از کجا میشه فهمید که کرنل ایراد دارد؟ یا مشکل از جای دیگری است؟
ممنون بابت راهنمایی های شما

کرنل قبلی رو برگردانید ببینید بوت میشه یا نه.
اگر بوت بشه معلومه که کرنل جدیدتون ایراد داره و یه جای کار را اشتباه کردید.
شما همچنین می تونید یک بار دیگه ایمج رو روی میکرو اس دی بریزید و از کرنل بک آپ بگیرید بد کرنل جدید را بریزید ببینید بالا میاد؟

she66_r
03-08-2015, 14:43
با سلام
یه داشتم من تا حالا از این بوردها استفاده نکردم اما حالا برای پایان نامه برا کار پردازش تصویر میخوام ازش استفاده کنم
میخواستم ببینم روی این بورد میشه کدهایی که با نرم افزار متلب نوشته شده رو اجرا کرد؟
آیا برای کارهای پردازش تصویر جوابگو هست؟
اصلا نرم افزار متلب رو پشتیبانی میکنه؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه

arya.nava
03-08-2015, 18:43
کرنل قبلی رو برگردانید ببینید بوت میشه یا نه.
اگر بوت بشه معلومه که کرنل جدیدتون ایراد داره و یه جای کار را اشتباه کردید.
شما همچنین می تونید یک بار دیگه ایمج رو روی میکرو اس دی بریزید و از کرنل بک آپ بگیرید بد کرنل جدید را بریزید ببینید بالا میاد؟
سلام
سلام
فکر کنم مشکل از کرنل هست
چون روی یک raspbian دیگر هم کار نکرد و زمانی هم که از کرنل قبلی استفاده کردم بوت شد.
ولی من تا حالا دوبار کرنل را دقیقا طبق مراحل اموزش کامپایل کردم و هر دو بار هم کار نکرد.
اموزش ساخت کرنل در آن آموزش درست است؟ یا من هر دفعه اشتباه کامپایل می کنم؟
آموزش در : The LittleBox | A Raspberry Pi PC : Operating The System (You can see links before reply)
ممنون از راهنمایی هایتان

arya.nava
03-08-2015, 18:56
سلام
ایا درست است که ساخت local kernel در رزبری 1 با رزبری 2 متفاوت است؟
من از رزبری پای 2 استفاده می کنم و فکر کنم که آن آموزش برای رزبری پای 1 است. }:

dariush_ab
03-08-2015, 19:53
با سلام
یه داشتم من تا حالا از این بوردها استفاده نکردم اما حالا برای پایان نامه برا کار پردازش تصویر میخوام ازش استفاده کنم
میخواستم ببینم روی این بورد میشه کدهایی که با نرم افزار متلب نوشته شده رو اجرا کرد؟
آیا برای کارهای پردازش تصویر جوابگو هست؟
اصلا نرم افزار متلب رو پشتیبانی میکنه؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه
سلام.
برای این بردها معمولا از opencv برای پردازش تصویر استفاده می کنند.
این برد برای پردازش تصویر خوب هستش البته بردهای از این قوی تر هم هست.
موفق باشید.

dariush_ab
03-08-2015, 20:02
سلام
ایا درست است که ساخت local kernel در رزبری 1 با رزبری 2 متفاوت است؟
من از رزبری پای 2 استفاده می کنم و فکر کنم که آن آموزش برای رزبری پای 1 است. }:
سلام.
بله آموزش برای رزبری 1 است و این برای 2 متفاوت است.
اولا این کرنل قدیمی است ممکن است اصلا روی 2 کارنکند.
ازلینک زیر استفاده کنید:
raspberrypi/linux · GitHub (You can see links before reply)
برای کامپایل هم:


$ cd linux
$ KERNEL=kernel7
$ make bcm2709_defconfig

she66_r
04-08-2015, 10:53
سلام.
برای این بردها معمولا از opencv برای پردازش تصویر استفاده می کنند.
این برد برای پردازش تصویر خوب هستش البته بردهای از این قوی تر هم هست.
موفق باشید.

ممنون از راهنمایی تون
امکانش هست بگید مثلا چه بردهایی؟

dariush_ab
04-08-2015, 13:26
ممنون از راهنمایی تون
امکانش هست بگید مثلا چه بردهایی؟
خواهش میکنم.
این برد 4 هسته ای با فرکانس 900 است. بردهای بهتری از نظر سرعت مثلا 4 هسته ای فرکانس 1.5 و 8 هسته ای وجود دارند که به ترتیب 2 و 4 برابر رزبری 2 سرعت دارند ولی خوب توجه کنید که قیمت هم میره بالا.
من توصیه ام به شما فعلا همین رزبری 2 است:
چون دوربین را مستقیم ساپورت میکند.
آینده خیلی خوبی خواهد داشت.
ساپورت خیلی خوبی داره.
و قیمتش هم بسیار مناسب است.
و یک دلیل مهم دیگه که فعلا سکرت باید بماند!:0013:
موفق باشید.

arya.nava
05-08-2015, 09:10
سلام
ایا درست است که ساخت local kernel در رزبری 1 با رزبری 2 متفاوت است؟
من از رزبری پای 2 استفاده می کنم و فکر کنم که آن آموزش برای رزبری پای 1 است. }:

سلام
من مشکلم با صفحه ی لمسی رزبری پای 2 حل شد. :)
ممنون

اگر کسی خواست صفحه ی لمسی را به رزری پای 2 وصل کند از این لینک استفاده کند
The LittleBox | A Raspberry Pi PC : Operating The System (You can see links before reply)
فقط برای کامپایل کردن کرنل ار لینک زیر استفاده کند
Kernel Building - Raspberry Pi Documentation (You can see links before reply)
و برای این که touchScreen را به کرنل اضافه کند از این لینک استفاده کند.
Configuring the Kernel - Raspberry Pi Documentation (You can see links before reply)

aminta
14-08-2015, 22:38
سلام خدمت دوستان
راسیاتش من چند روزه رسپریو گرفتم و چنتا مشکل داشتم ولی قبلش یک سوال داشتم!
کلا شده یک موردی پیدا کنید که همه ازش جواب گرفتن روی B+ ولی شما نتونید روی 2 جواب بگیرید؟
من حس میکنم خیلی چیزها هنوز compatiable نشده با رسپری ۲ :|
مثلا من VNC نصب کردم روی برد بعد خواستم توی بوت بالا بیاد همه سایتها هم روششون یکیه و جواب گرفتن ولی من نتونسم یعنی کار نمیکرد!
یا یک مورد دیگر خروجی گرفتن تصویر از جک ۳.۵ میلی متری > کابلشو وصل کردم و config.txt عوض کردم hdmi غیر فعال کردم نشد :|
حالا بگذریم میخواستم ببینم شما ها از چه دانگلی برای رسپری ۲ استفاده میکنید؟
و اینکه آیا به این مشکلاتی که گفتم برخوردید یا نه؟
و سوال آخر آیا میشه دوربینشو تو ایمیجای دیگه مثل ubunto mate استفاده کرد یا نه؟
ممنون

aminta
16-08-2015, 15:33
سلام خدمت دوستان
راسیاتش من چند روزه رسپریو گرفتم و چنتا مشکل داشتم ولی قبلش یک سوال داشتم!
کلا شده یک موردی پیدا کنید که همه ازش جواب گرفتن روی B+ ولی شما نتونید روی 2 جواب بگیرید؟
من حس میکنم خیلی چیزها هنوز compatiable نشده با رسپری ۲ :|
....
any help or comment?

nta_xyz
13-09-2015, 01:06
سلام کسی تونسته این ال سی دی داخل سایت را روی win10 IOT راه بندازه ؟
نمایشگر 3.2 اینچ مخصوص Raspberry Pi برای B وB+ (You can see links before reply)

dariush_ab
13-09-2015, 01:09
سلام کسی تونسته این ال سی دی داخل سایت را روی win10 IOT راه بندازه ؟
نمایشگر 3.2 اینچ مخصوص Raspberry Pi برای B وB+ (You can see links before reply)
سلام.
من ندیدم از این السیدی کسی برای ویندوز استفاده کرده باشه!
به زودی السیدی 7 اینچ رسمی رزبری جای همه اینها رو خواهد گرفت.

nta_xyz
13-09-2015, 01:10
سلام.
من ندیدم از این السیدی کسی برای ویندوز استفاده کرده باشه!

یعنی راهی نداره؟!
ای سی دی در همین سای که hdmi بخوره سراغ دارین ؟
راه حل جایگزین براش چی هست که از پبن های بیرون داده شده هم استفاده نشه ؟
این پورت display به چی وصل میشه ؟
ممنون از پاسختون

dariush_ab
13-09-2015, 01:15
یعنی راهی نداره؟!
ای سی دی در همین سای که hdmi بخوره سراغ دارین ؟
راه حل جایگزین براش چی هست که از پبن های بیرون داده شده هم استفاده نشه ؟
این پورت display به چی وصل میشه ؟
ممنون از پاسختون
امکانش ممکنه باشه ولی دردسر داره و از طرفی هم 3.2 سایز کمی است.
الان از السیدی های 7 اینچ اچ دی ام آی استفاده میشود و تاچ هم از یو اس بی.
بهتره صبر کنید تا السیدی رسمی رزبری وارد ایران بشه. اون مستقیم به کانکتور display وصل میشه به همراه تاچ خازنی. البته قیمتش زیاد در میاد.
موفق باشید.

nta_xyz
13-09-2015, 01:19
مشخص نیست کی وارد میشه ؟ اصلا تولید شده ؟ لینکی ازش دارین توی سایت های خارجی؟
کانکتور display کاری به پین های GPIO نداره ؟ یعنی اونهارا درگیر نمی کنه ؟

dariush_ab
13-09-2015, 01:24
مشخص نیست کی وارد میشه ؟ اصلا تولید شده ؟ لینکی ازش دارین توی سایت های خارجی؟
کانکتور display کاری به پین های GPIO نداره ؟ یعنی اونهارا درگیر نمی کنه ؟
وارد شدنش بستگی به فروشگاهها داره که کی تصمیم بگیرن بیارن. بله تولید شده و برای فروش در دنیا آماده هستش.
تو خود سایت رزبری برید هست.
نه کاری به پایه ها نداره. خوبیش همینه.
بنیاد رزبری از نمایشگر رسمی رزبری پای پرده برداشت - دیجیاتو (You can see links before reply)

nta_xyz
13-09-2015, 02:00
وارد شدنش بستگی به فروشگاهها داره که کی تصمیم بگیرن بیارن. بله تولید شده و برای فروش در دنیا آماده هستش.
تو خود سایت رزبری برید هست.
نه کاری به پایه ها نداره. خوبیش همینه.
بنیاد رزبری از نمایشگر رسمی رزبری پای پرده برداشت - دیجیاتو (You can see links before reply)


مرسی از راهنماییتون :)
به نظر میرسه بهترین و ساده ترین راه پیدا کردن یک lcd هست که HDMI داشته باشه.
یک سوال دیگه من بورد را وصل کردم به تلویزیون با HDMI ولی تصویر به صورت کامل نمیاد یعنی انگار سایزش درست نیست و اطرافش از داخل LCD بیرون میزنه!
برای حل این مشکل راهی را پیشنهاد می کنید ؟

dariush_ab
13-09-2015, 02:05
مرسی از راهنماییتون :)
به نظر میرسه بهترین و ساده ترین راه پیدا کردن یک lcd هست که HDMI داشته باشه.
یک سوال دیگه من بورد را وصل کردم به تلویزیون با HDMI ولی تصویر به صورت کامل نمیاد یعنی انگار سایزش درست نیست و اطرافش از داخل LCD بیرون میزنه!
برای حل این مشکل راهی را پیشنهاد می کنید ؟

خواهش میکنم.
السیدی های 7 اینچ HDMI ADAFRUIT گزینه خوبی هستند و برای ویندوز هم مشکلی ندارند.
گزینه overscan را از طریق منوی raspi-config فعال کنید.
موفق باشید.

nta_xyz
13-09-2015, 13:09
خواهش میکنم.
السیدی های 7 اینچ hdmi adafruit گزینه خوبی هستند و برای ویندوز هم مشکلی ندارند.
گزینه overscan را از طریق منوی raspi-config فعال کنید.
موفق باشید.
داخل win10 iot این مشکل را دارم :(

dariush_ab
13-09-2015, 14:02
داخل win10 iot این مشکل را دارم :(

قسمت overscan را در فایل config.txt ویرایش کنید.

nta_xyz
17-09-2015, 00:44
سلام کسی lcd 5110 نوکیا را با raspberry درایو کرده؟
ترجیحا با زبان C# ?!

dariush_ab
18-09-2015, 21:50
سلام کسی lcd 5110 نوکیا را با raspberry درایو کرده؟
ترجیحا با زبان C# ?!
سلام.
Drawing to a Nokia 5110 LCD with Mono C# : raspberry_pi (You can see links before reply)
موفق باشید.

ehsan_r_s2
29-10-2015, 16:02
سلام
بعد از نصب wind10 رو sd تصویر HDMI درست نمیومد تا بتونم مراحل نصب رو pi 2 انجام بدم، موس کار میکنه ولی تصویر نا مفهومه انگار رزلوشن تصویر بهم خورده.
کسی به این مشکل بر خورده؟
دستگاه HDMI دیگه ای ندارم تا تست بگیرم ولی NOOBS رو تو همون مانیتور نصب کردم هیچ مشکلی نداشت و درست کار میکرد.
مرسی

alimohammad_s
23-11-2015, 20:58
سلام من اموزش نصب windows 10 رو از سایت خریدم


VMware همراه آموزش رو وقتی میخوام اکسترکت کنم password میخواد passwod اون چی هست ؟؟؟

ممنون

dariush_ab
23-11-2015, 21:12
سلام من اموزش نصب windows 10 رو از سایت خریدم


VMware همراه آموزش رو وقتی میخوام اکسترکت کنم password میخواد passwod اون چی هست ؟؟؟

ممنون

سلام.
چرا سوال رو تو تاپیک آموزش ویندوز 10 نپرسیدید؟
وقتی فایل رو باز می کنید سمت راست پسورد رو نوشته.
فکر کنم : soft98.ir

mohammad_rt
29-11-2015, 14:51
سلام
وقت بخیر
من راسبری پای 2 دارم که روش راسبین نصب کردم،
می خوام راسبین رو کامپایل کنم که یه سری از پکیج ها مثلا gui رو حذف کنم، از لینک The LittleBox | A Raspberry Pi PC - 18 (You can see links before reply) که یک فیلم تو یوتیوب بود پیش رفتم ولی به مشکل خردم.
ممنون میشم یه آموزش کامل برای کامپایل راسبری پای 2 بهم معرفی کنید.
خیلی نیاز دارم، ممنون:hi:

mm.iee71
19-01-2016, 12:32
سلام
من حدود دو ماه پیش یه برد رزیری 2 و همچنین ماژول دوربین رزبری رو خریدم. روی رزبری Raspbian wheezy رو نصب کردم و با خود برد تا به حالا مشکلی نداشتم اما چند روزی هست برای استفاده از دوربین به مشکل خوردم. از مطالب سایت رسمی رزبری استفاده کردم raspberrypi.org/documentation/usage/camera/README.md نظر خودم این هست که خرابه. با شرکت تماس گرفتم گفتن اول توی انجمن مطرح کنید. مراحلی که پیش رفتم رو میگم اگه مشکلی داشت بفرمایید.
1-خاموش کردن برد، وصل کردن دوربین به صورت زیر
You can see links before reply
البته این تصویر رو از اینترنت گذاشتم
2-روشن کردن برد و فعال کردن دوربین از طریق sudo raspi-config>Enable camera>yes
3- وارد کردن دستور raspistill -o output.jpg در ترمینال
که با eror زیر مواجه شدم
mmal: no data received from sensor. Check all connections, including the Sunny one on the camera board
البته این رو بگم که مشکل شارژر ندارم چون شارژرم 2 امپر هست و ال ای دی قرمز رنگ روی برد هم چشمک می زند همچنین ال ای دی خود دوربین هم روشن می شود. البته تمام connection ها رو هم چندین بار چک کردم. کابل رو از خود دوربین جدا کردم و دوباره وصل کردم، از اتصال Sunny one هم اطمینان دارم
حتی روش استفاده از Python و برنامه Picamera که تو سایت raspberrypi.org/documentation/usage/camera/python/README.md گفته شده رو هم امتحان کردم که باز نتیجه نگرفتم. فقط یه کوچولو عجله دارم لطفا سریع راهنمایی فرمایید

mrm
19-01-2016, 14:53
ال ای دی قرمز رنگ روی برد هم چشمک می زند
اگر ال ای دی قرمز روی برد چشمک میزنه یعنی مشکل تغذیه دارید.

دوم : وقتی دستور raspistill رو میزنید ال ای دی قرمز روی دوربین باید برای یک ثانیه روشن بشه بعد خاموش . اگر روشن میمونه یعنی مشکل درایور دوربین دارید اول مشکل تغذیه رو حل کنید
(میتونه مشکل از کابل هم باشه) اگر نشد برید سمت نرم افزار

mm.iee71
19-01-2016, 16:28
تشکر از شما
خب وقتی فقط با برد کار می کنم ال ای دی پاور چشمک می زند و مشکلی هم ایجاد نمیشه. من قبلا با شارژر 750mA دوربین رو تست کردم ال ای دی پاور خاموش شد ولی برد خاموش نشد بعد که از شارژر 2A استفاده کردم وقتی دستور raspistill رو زدم دیگه ال ای دی پاور خاموش نمی شد.

avr.mohsen
21-01-2016, 12:04
با سلام
من یه فایل نصبی msi دارم آیا میتونم روی بردم نصب کنم
منظورم داخل win10 IoT است اگر پاسخ مثبت است چگونه میتونم این کار را انجام دهم.
با تشکر.

dariush_ab
21-01-2016, 19:19
با سلام
من یه فایل نصبی msi دارم آیا میتونم روی بردم نصب کنم
منظورم داخل win10 IoT است اگر پاسخ مثبت است چگونه میتونم این کار را انجام دهم.
با تشکر.
سلام.
خیر. متاسفانه همچین امکانی وجود ندارد.

s_alma30
10-03-2016, 20:25
با سلام و خسته نباشید
دوستان بنده به تازگی با رزبری آشنا شدم و تا حدی در موردش مطالعه داشتم الان یه سوال بی جواب واسم پیش اومده، ممنون می شم اساتید جواب بدن
آیا با نصب win10 روی رزبری می شه برنامه هایی رو که به سرعت پردازش پایینی نیاز دارن و ما می تونیم اون هارو (برنامه های سازگار با ویندوز 10)روی PC نصب کنیم اینجا هم روی ویندوزی که روس رزبری نصب شده اون برنامه هارو نصب کنیم؟؟ در کل منظورم اینه که این ویندوزی که روی رزبری نصب می شه(جدای از قدرت پردازش) چه فرقی با ویندوز کامپیوتر شخصی داره
در مورد لینوکس چه طور؟؟؟؟
ممنون

dariush_ab
10-03-2016, 22:47
با سلام و خسته نباشید
دوستان بنده به تازگی با رزبری آشنا شدم و تا حدی در موردش مطالعه داشتم الان یه سوال بی جواب واسم پیش اومده، ممنون می شم اساتید جواب بدن
آیا با نصب win10 روی رزبری می شه برنامه هایی رو که به سرعت پردازش پایینی نیاز دارن و ما می تونیم اون هارو (برنامه های سازگار با ویندوز 10)روی PC نصب کنیم اینجا هم روی ویندوزی که روس رزبری نصب شده اون برنامه هارو نصب کنیم؟؟ در کل منظورم اینه که این ویندوزی که روی رزبری نصب می شه(جدای از قدرت پردازش) چه فرقی با ویندوز کامپیوتر شخصی داره
در مورد لینوکس چه طور؟؟؟؟
ممنون
سلام.
باید اول مشخص کنید کدام مورد مد نظر شماست؟ لینوکس یا ویندوز.
ویندوز رزبری چند بار دیگر جواب دادم اصلا مثل ویندوز 10 معمولی نیست پس توجه کنید.
لینوکس این برد ها هم کلا لینوکس برای آرم است و مثلا شما نمی توانید آنچه در لینوکس معمولی نصب کنید اینجا نصب کنید.
موفق باشید.

s_alma30
11-03-2016, 11:16
ممنون از پاسختون
در صورتی که بنده بخوام یه برنامه واسه ویندوز رزبری بنویسم می تونم با ویژوال یا برنامه های شی گرای دیگه نصب شده روی pc یه برنامه بنویسم و سپس اون رو روی ویندوز رزبری نصب کنم؟
اگه این امکان وجود نداره با چه برنامه ای می شه واسه ویندوز رزبری برنامه گرافیکی نوشت

dariush_ab
11-03-2016, 14:52
ممنون از پاسختون
در صورتی که بنده بخوام یه برنامه واسه ویندوز رزبری بنویسم می تونم با ویژوال یا برنامه های شی گرای دیگه نصب شده روی pc یه برنامه بنویسم و سپس اون رو روی ویندوز رزبری نصب کنم؟
اگه این امکان وجود نداره با چه برنامه ای می شه واسه ویندوز رزبری برنامه گرافیکی نوشت
خواهش میکنم.
بله میشود.
شما می توانید با ویژوال سی شارپ 2015 و Windows Universal و صرفا XAML روی PC برای رزبری برنامه بنویسید.
البته هنوز درایور گرافیکی و مثلا MessageBox در ویندوز 10 اینترنت اشیا رزبری راه اندازی نشده است.

noori1379
18-04-2016, 17:14
دوستان من یه ال سی دی 3.5 اینچ خریدم ولی بلد نیستم درایورش رو نصب کنم هرچی سعی کردم نشد پایین لینک ال سی دی هست لطفان بگین چطور درایورش رو نصب کنم ممنون
نمایشگر 3.5 اینچ با تاچ اسکرین با روزلیشین 480x320 مخصوص رزبری پای (You can see links before reply)

dariush_ab
18-04-2016, 21:57
دوستان من یه ال سی دی 3.5 اینچ خریدم ولی بلد نیستم درایورش رو نصب کنم هرچی سعی کردم نشد پایین لینک ال سی دی هست لاطفان بگین چطور درایورش رو نصب کنم ممنون
نمایشگر 3.5 اینچ با تاچ اسکرین با روزلیشین 480x320 مخصوص رزبری پای (You can see links before reply)
百度云 网盘-çŸ¿æ³‰æ°´é‡Œæœ‰æ¯’çš„åˆ†ä º« (You can see links before reply/type=0)

noori1379
18-04-2016, 23:08
百度云 网盘-çŸ¿æ³‰æ°´é‡Œæœ‰æ¯’çš„åˆ†ä º« (You can see links before reply/type=0)

زبون سایتی که گزاشتی چینیه اگه میشه خودت دان کن بعد تو پیکو فایل آپ کن بعد لینک بده ممنون

7077
16-07-2016, 17:14
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید :چرا اینترفیس وب برای من نشون داده نمیشه؟
یک سوال دیگه اینکه وقتی shutdown را میزنیم چقدر طول میکشه تا خاموش بشه؟وقتی shutdown میشه led قرمز روشن میمونه و led سبز چند ثانیه یک بار چشمک میزنه؟

You can see links before reply

alib1380
18-06-2017, 14:03
سلام
من برد رزبری پای 3 رو دارم
قبلا روشن میشد و کار میکرد
ولی الان چراغ قرمز روشنه ولی چراغ سبز اصلا روشن نمیشه
لطفا کمک کنید!:(
:(

rasa1347
17-09-2017, 19:35
رزیری پای 3 را میخواستم با Noobs راه اندازی کنم. کار نکرد فقط چراغ قرمز روشن شد و تصویر نداد و چراغ سبز هم روشن نشد .تمام مراحل را درست انجام دادم .چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

omid_2132
25-11-2018, 17:13
من برای اینکه رزبری پای رو با لبتابم شبکه کنم و از طریق ssh بهش وصل بشم رزبری پای رو از طریق کابل به مودم وصل کردم و لبتابم هم از طریق شبکه وایفای به مودم وصل شد ولی وقتی با wireless network watcher جستجو میکنم فقط دیوایس های متصل به شبکه وای فای رو نشون میده و رزبری پای رو اصلا نشون نمیده.

اصلا وقتی از طریق کابل شبکه رزبری رو به مودم وصل میکنم ( مودمم smc هست ) چراغ مربوط به شبکه مودم روشن نمیشه در حالی که وقتی همون کابل شبکه رو از رزبری در میارم و به لبتاپ وصل میکنم چراغ شبکه مودم روشن میشه و اینترنت مودم تو لبتاپ قابل دسترس میشه.


اگر راهی برای حل این مشکل دارید لطفا به اشتراک بذارید.

ممنون.

omid_2132
25-11-2018, 18:25
من برای اینکه رزبری پای رو با لبتابم شبکه کنم و از طریق ssh بهش وصل بشم رزبری پای رو از طریق کابل به مودم وصل کردم و لبتابم هم از طریق شبکه وایفای به مودم وصل شد ولی وقتی با wireless network watcher جستجو میکنم فقط دیوایس های متصل به شبکه وای فای رو نشون میده و رزبری پای رو اصلا نشون نمیده.

اصلا وقتی از طریق کابل شبکه رزبری رو به مودم وصل میکنم ( مودمم smc هست ) چراغ مربوط به شبکه مودم روشن نمیشه در حالی که وقتی همون کابل شبکه رو از رزبری در میارم و به لبتاپ وصل میکنم چراغ شبکه مودم روشن میشه و اینترنت مودم تو لبتاپ قابل دسترس میشه.



اگر راهی برای حل این مشکل دارید لطفا به اشتراک بذارید.


ممنون.


منظورم اینه که ip برد raspberry م پیدا نمیشه.
نکته خاصی داره؟

omid_2132
25-11-2018, 19:15
منظورم اینه که ip برد raspberry م پیدا نمیشه.
نکته خاصی داره؟

ظاهرآ مشکل از اینجاس که ip مودم من از device های 192.168.2.1 به بالا رو میشناسه ولی رنج ip برد من ظاهرآ حوالی 192.168.1.1 هست.پس مودم نمیتونه بشناسدش.
آیا به طرقی نمیشه ip خود رزپری رو تغییر بدم؟

omid_2132
27-11-2018, 09:45
ظاهرآ مشکل از اینجاس که ip مودم من از device های 192.168.2.1 به بالا رو میشناسه ولی رنج ip برد من ظاهرآ حوالی 192.168.1.1 هست.پس مودم نمیتونه بشناسدش.
آیا به طرقی نمیشه ip خود رزپری رو تغییر بدم؟
مشکلم حل شد.
تا سیستم عامل مناسب بورد raspberry pi 3 نصب نبود کار نمیکرد و چراغ های pwr و act درست کار نمیکردن.
بعد از نصب سیستم عامل مناسب (شاید هم آپدیت) مشکل کاملا حل شد و حتی مودمم که ip ش از 192.168.2.1 شروع میشد ip مناسب رو به بوردم داد و ip بوردم شد 192.168.2.2
و چراغ اترنت مودمم هم روشن شد.

من دو تا سیستم عامل:
RASPBIAN STRETCH WITH DESKTOP AND RECOMMENDED SOFTWARE
و
RASPBIAN STRETCH WITH DESKTOP
رو از لینک:

You can see links before reply
نصب کردم و کامل نتیجه گرفتم.
نوشتم شاید کسی به دردش بخوره.

omid_2132
28-11-2018, 23:09
سلام.موقع نصب نرم افزار کیبورد مجازی از طریق محیط ترمینال raspberry pi3 توسط دستور:
sudo apt-get install matchbox-keyboard

با خطای زیر مواجه میشم:

503 Service Unavailable [IP: 93.93.128.193 80]
لطفا اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره راهنمایی کنه.

amin_tec
18-12-2018, 00:35
با سلام به دوستان
من یک raspberry pi model b+ خریدم ویندوز iot نصب کردم ام نه کابل lan و نه wifi نه bluetooth رو میشناسه کابل شبکه رو شناسایی میکنه ولی اینترنت ندارهcry::cry::

omid_2132
30-12-2018, 13:25
سلام.موقع نصب نرم افزار کیبورد مجازی از طریق محیط ترمینال raspberry pi3 توسط دستور:
sudo apt-get install matchbox-keyboard

با خطای زیر مواجه میشم:

503 Service Unavailable [IP: 93.93.128.193 80]
لطفا اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره راهنمایی کنه.
مشکل حل شد.اول باید update میکردم نرم افزارهام رو و بعدش فرمان install رو میزدم.