PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [خبر] راه اندازی دوربین ov7670 بدون fifo



علی دشته صبح
29-12-2014, 22:11
با سلام خدمت همه
بالاخره بعد از سه هفته سر و کله زدن با این دوربین تونستم اونرو کانفیگ کنم و ازش تصویر بگیرم البته فعلا رو اسیلسکوپ هنوز نرسیدم بریزمش روی ال سی دی N96 ولی تموم رجیسترها رو به درستی میخونم و مینویسم .این کار رو با AVR سری atmega32 انجام دادم و به خوبی کارمیکنه به دو زبان هم bascom هم codevision بسیار ساده و قابل فهم متاسفانه هرکس که این دوربین رو راه انداخته بود اندکی توضیحات نداده بود که بقیه استفاده کنن حالا من این کار رو میخوام بکنم
هر کسی مایله اطلاعات رو به اشتراک بذاریم در خدمتم
(((((( زکات العلم نشره ))))))) ((((((( زکات علم ، منتشر کردن آن است)))))

sobhan537
29-12-2014, 23:30
بسم الله

علی دشته صبح
31-12-2014, 00:06
سلام به همه
ممنون از آقا سبحان چشم شروع میکنیم

علی دشته صبح
31-12-2014, 00:15
این آموزشها چندتا نکته داره :
نکته اول : باید بچه ها دیتا شیت این نوع دوربین رو یه مطالعه سطحی بکنن بقیش با من دوربین من بدون fifo هستش با 18 پایه البته با fifo ش هم فکر کنم با همین الگوریتمی که میگم بشه راهش انداخت هنوز نرسیدم تستش کنم
نکته دوم : هیچ کسی کامل و بدون خطا نیست من هم ممکنه اشتباه کنم و از بچه تقاضا دارم اشتباهات همدیگرو در جهت سازندگی خدومون به همدیگه بگیم البته با لحن خوش اوکی؟ یا علی

vahid_22002
31-12-2014, 08:35
سلام
می خواستم بپرسم تا چه حد راه انداختین؟
چه طوری می گین راه افتاده؟
تایمینگشو روی اسیلوسکوپ دیدین؟
اسکوپ دیجیتال دارین؟
دیتا رو روی کامپیوتر به عکس تبدیل کردین؟
خلاصه منظورتون از این راه انداختم چیه؟

علی دشته صبح
31-12-2014, 10:56
سلام
منظورم از راه انداختن اینه که رجیسترهارو خوندم و تونستم تی اونها بنویسم و کلاک سیستم رو تغییر بدم تا بشه با avrدیتاهای تصویر رو دریافت کنی و مهمتر از اینکه بدون نیاز به اسلاتور خارجی اونو با همون AVR راهش انداختم ، نکته جالب اینکه این دوربین با کلاک8مگاهرتز هم راه میفته و شما میتونید با استفاده از رجیستر DBLV کلاک پیکسلهاتو بالا ببری و به تعداد فریم بر ثانیه مورد نظرت برسی
من تایمینگشوتوی اسیسکوپ آنالوگ دیدم و وقتی دستمو از جلوی دوربین رد میکنم قشنگ خروجی دیتاها تغییر میکنه زمانی هم که کاور دوربین روش باشه باید اعداد نزدیک به 128و0 به شما نشون بده که برای من نشون میده.شما حتی میتونید فرکانس PCLK رو هم تغییر بده و حتی برسونی به 250 کیلو هرتز که در این صورت Vsync میرسه به هر سه ثانیه یکبار و HREF یا همون Hsync هم میرسه به 100 هرتز که به راحتی میتونی با میکرو خوروجی هاتو با میکرو بگیری اگه فریم ریت برات مهم نیست میتونی همین دیتاهارو بدی به ال سی دی و عکستو نمایش بدی
سوال دیگه ای هم هست؟؟

- - - Updated - - -

هر کسی میخواد این مبحث رو شروع کنه این سلیت رو حتما یه نگاه بندازی مطالب خوب و کاربردی گفته:
Embedded Programmer: Hacking the OV7670 camera module (SCCB cheat sheet inside) (You can see links before reply)
دوربین من عین همین دوربینه فقط این با میکرو آرم STM راه انداخته ولی من AVR اگه برسم با آرم هم راش میندازم LPC1768 و میذارم توی سایت تا همه استفاده کنن
یا علی

hs_golpa
31-12-2014, 13:48
منتظریم تا منتشر کنید.
فقط سوالم اینه که چرا ایمیل میخواهید؟ لطفا همینجا یا توی Git Hub بزارید.
اگر واقعا یک کتابخانه برای میکروهای 8 بیتی به زبان C میخواهید درست کنید بهتره از روشهای ورژن نویسی سایت Git Hub (You can see links before reply) استفاده کنید. اینطوری پیشرفت کار و عیب و ایرادش بهتر مشخص میشه.

علی دشته صبح
31-12-2014, 19:31
سلام
چشم همینجا هم سورس برنامه رو میذارم . منظورم از ایمیل دادن اینه که چون بیشتر وقتها ایمیلمو چک میکنم و فرصت نمیکنم بیام تو forum برای همین آدرس ایمیل دادم که ارتباط با دوستان قطع نشه دوست عزیز
من الان اطلاعات رو از روی دوربین میخوندم و روی mmc میریزم البته فعلا با بسکام اگه خدا بخواد امشب با کدویژن هم همینکار رو میکنم که دیگه برای بچه ها نکته مبهمی نباشه

علی دشته صبح
31-12-2014, 19:40
شروع کلاس:
شما اول باید با avr یک کلاک 8 مگاهرتز به بالا درست کنی و این کار رو اگه بخوایم بدون درگیر کردن میکرو بکنم فقط باید از fast PWM استفاده بکنیم ، خروجی این fast PWM تقریبا مثلثی و با دامنه حدود 2.7 ولت که این مشکلی برای دوربین ایحاد نمیکنه و این خروجی رو میدیم به پایه xclk دوربین .ولتاژ کاری دوربین استانداردش 3.3 ولت هستش ولی بیشتر بچه ها میکرو رو روی 5 ولت کارمیزنن شما بهتره ولتاژ میکرو رو هم 3.3 ولت بکنید که ارتباط تکمیلتر بشه. تا اینجا مشکلی نیست؟ دوتا نکته 1- میکرو رو با حداکثر کریستال خارجی(16 مگاهرتز) راه بندازید و با یک ال ای دی در یکی از پایه های میکرو عملکرد اون رو تست کنید(اگه نیاز به توضیح بیشتری بود بگید تا توضیح بدم) 2- فرکانس fast PWM نصف فرکانس کریستال خارجیه مثلا شما اگه 16 مگاهرتز بذارید خروجی fastPWM میشه 8 مگاهرتز که این برای دوربین کافیه البته فعلا

علی دشته صبح
31-12-2014, 19:52
یه نکته دیگه اینکه اگه میخواید کار رو قابل لمس کنید روی پایه های Vsync و Href و pclk یک led با مقامت 10 اهم بذارید که خروجی این پایه ها رو ببینید من اینکار رو کردم خیلی هم نتیجه خوبی گرفتم ، وقتی کلاک خروجی از میکروتون درست ایجاد شده باشه و درست به دوربین برسه این 3 تا ال ای دی که روی دوربین نصب کردید تقریبا با یک نور کمی تقریبایکسره روشنه( اگه درست دقت کنید میبینید که چشمک های خیلی خیلی سریعی میزنه) که نشان از خروجی درست دوربینه در غیر اینصورت دوربینتون درست کار نمیکنه

- - - Updated - - -

اگه مایلید و فکر میکنید توضیح دادنم خوبه ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

من سعی میکنم همه چیرو از پایه بگم که مشکلی پیش نیاد ، اینو سر کلاسهامم به بچه میگم که اگه چیزی میخواید توضیح بدید کامل توضیح بدید .حلا هم منتظر نظراتتون هستم شب خوش یاعلی

- - - Updated - - -

راستی این fast pwm هم با bascom امکان پذیره هم code vision اینم برای اون دسته از بچه هایی که گفته بودن با بسکام راه نمیفته اتفقا خیلی خیلی راحته اگه دوست داشتید بگید تا بگم

sobhan537
01-01-2015, 00:19
مهندس جان وقتی تشکر میکنیم از پست هات؛ یعنی اینکه مشتاقیم که توضیح بدید دیگه. ممنون میشیم اگه کامل توضیح بدید...

علی دشته صبح
01-01-2015, 01:20
ممنون از شما آقا سبحان عزیز
ادامه داستان :راه اندازی کلاک 8 مگاهرتز با bascom توسط این دو خط (البته یادتون نره کریستال میکرو 16 مگاهرتز هستش )
Ddrd = &H30
Tccr1a = &H40
Tccr1b = &H09
به همین راحتی شما میتونید روی پایه OCR1A یک کلاک 8 مگاهرتز تروتمیز ببینید.البته این فرکانس قابل تغییره و شما میتونید از توی دیتاشیت میکرو و مراجعه به جدول TCCR1A,1B به مقدایر دلخواهتون برسید
شما به جای Ddrd = &H30 میتونید بنوسیدیconfig pind.4=output یا config pind.5=output یا هردوتاشون چون این خروجی میتونه روی هردوتا پایه همزمان باشه اگه برای دو جا فرکانس لازم دارید(یک نکته این fastPWM از تایمر1 استفاده میکنه و شما میتونید از تایمرهای دیگه هم به عنوان fastPWM استفاده کنید ولی خوب اونا فقط میتونن تا حدود 64 کیلوهرتز خروجی بدن(اگه توضیحات بیشتری لازمه بگید تا بدم))
با کدویژن هم باید برید توی کدویزارد و توی تنظیمات تایمر 1 و اونجا تایمر رو بذارید روی مد fastPWM top =OCR1A دیگه تنظیمات دیگه لازم نیست فقط تغییرات ایجاد شده رو در برنامتون کپی کنید و تمام.

- - - Updated - - -

راستی این سه خط

Ddrd = &H30
Tccr1a = &H40
Tccr1b = &H09
هرموقع لازمش دارید بنویسید چون برنامه بعد از این دستورات اون فرکانس رو میسازه.من خودم قبل از شروع برنامه اینهارو استفاده کردم

علی دشته صبح
01-01-2015, 01:36
ادامه راه اندازی دوربین که ازهمه مهمتره:
تا اینجای کار 30 درصدشو انجام دادیم ، درمورد دوربین هم اون سایتی که گفته بودم رو حتما یه نگاه بندازید خیلی طرف روون توضیح داده من هم روونترش میکنم که مشکلی نباشه.
1-خیلی از بچه ها با سیستم ارتباطیش مشکل دارن که sccb چیه ؟؟همینجا بگم همون i2c خودمونه فقط یکسری تفاوتها توی برنامه نویسمون ایجاد میکنه که تومثالها میگم.
2-مطلب دوم درمورد اون عدد 42و43 هست برای خوندن و نوشتن توی رجیسترها که باز بعضی جاها یک عدد 21 گفتن ولی چون توضیحات ناقصه من بیشتر توضیح میدم . ما اصلا با این 21 کار نداریم همون 42 و 43 اصل کاری ها هستن پس این 21 رو از ذهنمون پاک میکنیم.
**** نکته مهم مهم شما اول باید مقدار رجیستر رو بخونید بعد میتونید توی اون بنویسید من خودم سر این موضوع 1 هفته درگیر بودم ***

علی دشته صبح
01-01-2015, 01:47
(((توضیحات در مورد رجیسترهای دوربین رو هم میگم که کدومهاشو باید تغییر بدید تا به اون چیزی که میخواید برسید)))
پس شد اول خوندن رجیستر بعد نوشتن توی همون رجیستر خونده شده
اینم نمونه برنامه با بسکام ، البته بذارید نکته مهمشو بگم بعد برنامه ، نکته مهم اینه که توی بسکام شما باید از ارتباط TWI کنار ارتباط I2C استفاده کنید چون I2C تنها اصلا جواب نمیده خروجی میده ولی بدرد دوربین نمیخوره اینم یکی از مشکلات دوستان بوده حالا برنامه :
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 16000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Porta = Input
Config Pinb.0 = Output
Config Pinc.0 = Output
Config Pinc.1 = Output
Config Pind.2 = Input
Config Pind.4 = Output
Config Pind.5 = Output
Config Pind.7 = Output


Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.4 , Db5 = Portc.5 , Db6 = Portc.6 , Db7 = Portc.7 , E = Portc.3 , Rs = Portc.2
Cls : Cursor Off


Config Scl = Portc.0
Config Sda = Portc.1
Config I2cdelay = 10
Config Int0 = Rising


Config Twi = 100000
$lib "I2C_TWI.LBX"
Dim A As Byte , B As Byte , C As Byte , Reg(200) As Byte , D As Byte , E As Byte , F As Byte
Dim G As String * 5 , H As String * 5 , I As String * 5 , J As String * 5
A = 0 : B = 0 : C = 0 : D = 0 : E = 0


Lcd "hello" : Wait 2 : Cls
Ddrd = &H30
Tccr1a = &H40
Tccr1b = &H09


I2cinit


Do
I2cstart
I2cwbyte &H42
Waitus 20
I2cwbyte &H11
I2cstop
Waitms 10
I2cstart
I2cwbyte &H43
I2crbyte A , Nack
I2cstop
Waitms 10


I2cstart
I2cwbyte &H42
Waitus 20
I2cwbyte &H11
I2cstop
Waitms 10
I2cstart
I2cwbyte &H43
I2crbyte A , Nack
I2cstop
Waitms 10


I2cstart
I2cwbyte &H42
Waitus 20
I2cwbyte &H11
Waitus 20
I2cwbyte &H9F
I2cstop
Waitms 10


Main:
Cls
Enable Interrupts
Enable Int0
On Int0 L1
Do




Loop


Loop
End 'end program


L1:
Reg(e) = Pina
Incr E
If E > 50 Then
E = 0
Disable Interrupts
Disable Int0
jmp l2
End If
Return


L2:
F = Reg(e)
Lcd "input:" ; F
Incr E
If E > 50 Then
E = 0 : F = 0 : Cls
jmp Main
End If
Waitms 500 : Toggle Portd.7
Cls
jmp l2

من توی این برنامه از وقفه ها خارجی هم استفاده کردم که علت این کار رو هم میگم ، توی برنامه یک خطش نوشتم Config Twi = 100000 که فرکانس TWI به هرتز رو تنظیم میکنه این عدد باید با عددI2C delay یکی باشه. خط بعدیش کتابخونه I2C_TWI هستش که شما از توی خود فولد نصب بسکام میتونی استفاده کنی

علی دشته صبح
01-01-2015, 02:16
خوب لازمه یکسری توضیحات درمورد پایه های Xclk , pclk,Vsync,Href بدم
Xclk: همون ورودی کلاکی که ساختینه
Pclk : کلاک پیکسل یعنی با ازاء هر کلاک یک بایت دیتا روی خروجی هستش و چون سرعتش به صورت پیش فرض (8 مگاهرتز هست و این خیلی بالاست برای همین با میکروهای AVR یا PIc نمیشه بخونیمیش برای همین با یکسری رجیستر توی دوربین میتونیم بیاریمش پایین در حد 250 کیلوهرتز که به راحتی میتونیم استفادش کنیم(توی برنامه از وقفه صفر برای همین پایه استفاده کردم که بتونیم دیتاهارو بخونم)
Vsync : همینطور که از اسمش پیداست برای اعلام ایتدا و انتهای صفحه هست با هربار کلاک ابتدا و انتهای صفحه رو مشخص میکنه که اینم بستگی به یکسری رجیستر داره
Href(یا Hsync) : اینم از اسمش پیداست برای اعلام ابتدا و انتهای هر سطر به کارمیره ، باهربار کلاک این پایه شما میتونید بفهمید که خط تموم شده و دیتاهایی که دارید دریافت میکنید برای خط بعدی هستشدرکل این 4 تا پایه باهم درارتباط هستن با تغییر Xclk همشون تغیر میکنن به صورت اتومات ، مثلا اگه Xclk باشه 8MHz و تنظیمات رجیسترهای رو خروجیVGA باشه یک فرکانس خاص روی این پایه دارید ، ولی اگر بذارید روی QCIF همشون تغییر میکنن ادامه آموزش انشالله جلسه بعد . فکرمیکنم کامل توضیح میدم ایشااله که مفید باشه .منتظر نظراتتون هستم

vahid_22002
01-01-2015, 07:45
الان من مشکلی که دارم اینه که شما به محض اتصال تغذیه دوربین یه سری دیتا روی پایه های موازی دوربین قرار می گیره(یعنی باید اون پایه های میکرو ورودی باشه). که از اتفاق همون پایه هاییه که شما می خواین باهاش به رجیستر های داخلی چیپ دوربین دسترسی داشته باشین.(یعنی باید اون پایه های میکرو ورودی باشه).:sa:
مگر این که رجیستر های داخلی رو از طریق SCCB مقدار دهی کنین.

علی دشته صبح
01-01-2015, 10:49
سلام وحید جان منظورتو درست متوجه نشدم، شما وقتی هنوز کلاک به دوربین ندادی دیتاییی بیرون نخواهد اومد.پایه های d0تاd7 خروجی هستند ما با اونها کاری نداریم (البته برای رجیسترخواندن و نوشتن اوکی؟)ما برای رجیستر خوندن و نوشتن فقط پایه های siocوsiod لازم داریم و بس البته مقاومت پول آپ رو هم فراموش نکنید.اگه نباشن شما اطلاعات خروجی از میکرو رو نخواهید داشت
اگه سوال دیگه ای هست درخدمتم

erfanpower
01-01-2015, 13:56
سلام به تمامی دوستان
من این دوربین و با مدل fifo دارش با میکرو AT91SAM7X راه انداختم که سرعت کلاک میکرو 48MHZ و سرعت XCLK 24MHZ و فریم ریت 30 فریم در ثانیه بود و تصویرم رو LCD نمایش دادم که خیلی کند بود... اینم فیلمش:
VIDEO0013.mp4 - 10.9 MB (You can see links before reply)
موفق باشید

علی دشته صبح
01-01-2015, 16:46
سلام عرفان جان
بسیار خوشحالم که شما هم به جمع ما اضافه شدید اگه میتونی و برات مقدوره اطلاعات و تجربیاتت رو برای ما هم بذاری ببینیم چیکارکردی ممنونت میشم روز خوش یاعلی

علی دشته صبح
02-01-2015, 16:02
سلام آقای عرفان ممنون از مطلب خوبتون البته من اینجا قصدم همین بود دارم از اول قدم به قدم میریم جلو بعد به ال سی دی هم میرسیم یه نکته ای هم هست که من فکرمیکنم اکثردوستان با ال سی دی رنگی حالا هر مدلی کارکردن و تقریبا نیازی به بحث در این مورد نیست ولی خوب به قول شما اونم روش زووم بشیم خوبه و حتما اینکار رو میکنیم و خواهش میکنم شماهم تجربیاتتون رو در اختیار دیگر دوستان و همینطور بنده حقیر هم بذارید پیشاپیش ممنون از لطفتون. از تاپیکی که معرفی کردید دیدن کردم بسیار عالیه عالیه، فقط یه نکته اگر میتونید سورس برنامه رو هم بذارید که روش بشه مانور داد که شبهاتی نباشه.اون فیلمی هم که فرستاده بودید رو دانلود کردم ، به شخصه خیلی لذت بردم فقط مدت زمانش کم بود منتظر پیامهای دیگتون هستم یاعلی

علی دشته صبح
02-01-2015, 16:08
سلام به همه
دوست من wantedboy (You can see links before reply) عزیز اون شکل موجهایی که توی دیتا شیت اومدن صرفا برای پی بردن به عملکرد مداره نه اینکه حتما اون شکل موج تو خروجی میاد البته خیلی هم بی ربط به موضوع نیست فقط 10 درصد شایدم کمتر با عمل تفاوت داره. نکته مهم اینه که یه تفاوت کوچولو بین Href و Hsync هست که شما باید با یک رجیستر به نام COM10 قسمت Href changes to Hsync (از دیتاشیت مینونید نگاه کنید)رو فعال کنید تا همزمانیهاتون درست بشه البته این موضوع رو خودم دو سه روز پیش فهمیدم میخواستم در طول آموزش بگم ولی خوب شما باعث خیر شدید و زودتر این مطلب گفته شد. البته اینم بگم اینها تجربیات منه و ممکنه که اشتباه کرده باشم ، از شما تقاضا دارم اگه جایی اشتباهی شده یا دیگر دوستان تجربیات دیگه هم دارن بگن تا موضوع حل بشه بازم ممنون ازهمه ، اگه سوال دیگه هم هست در خدمتیم یاعلی

علی دشته صبح
02-01-2015, 16:13
راستی یه مطلبی رو به همه دوستان باید یادآوری کنم، هدفم از این آموزشها فقط برای اینه که مطلب دوربین رو با کمک هم به طور کامل بازش کنیم و بدونیم دوربینمون چجوری کارمیکنه (حلا هر دوربینی که میخواد باشه باشه) اینکه من بیام یه کتابخونه رو دانلود کنم و یک مدل خاص دوربین و آی سی رو بخرم و مدارمو فعلا راه بندازم و دنبالش نباشم که این مدار چجوری کار میکنه یا اگه بخوام یه تغییر تو برنامم بدم نتونم نباشه هیچ کس در این راه کامل نیست این رو باید هممون قبول کنیم .گه دوستان با حرفهای من موافقن یه یاعلی بفرستن
ممنون یاعلی

wantedboy
02-01-2015, 19:30
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که از چندتا کد کنار هم گذاشتم درست شده خوب کار می کنه.
با کدویژن هم هست راستی کلاکش را من با stm32 تامین کردم که با توجه به آموزش های دوستمون با همون تایمر میشه.
بچه ها من ال سی دی گوشی 6300 را راه اندازی کردم به نظر من برای این کار خوب باشه.

علی دشته صبح
02-01-2015, 22:57
سلام به دوستای خوبم
wantedboy عزیز میشه در مورد برنامت یه توضیحاتی بدی؟ و اگه نحوه راه اندازی lcd 6300 رو هم بگی که خیلی عالی میشه منتظره اطلاعاتت هستیم.یاعلی

- - - Updated - - -

یه عذر خواهی به دوستان بابت وقفه رخ داده در آموزش بدهکارم ، یه چند روزی میخوام وقت بذارم فقط روی رجیسترهای این دوربین که دقیقا طرز کار و نوع خروجی اونهارو چیه و ببینم .
البته تقریبا نصف رجیسترهارو حل کردم بقیشم ایشالله توی یکی دو روز آینده حل میشه به امید خدا.
تا دیداری دوباره یاعلی

wantedboy
03-01-2015, 19:09
سلام
برای lcd 6300 به این لینک سر بزنید.
You can see links before reply

vahid_22002
04-01-2015, 15:19
یه پیش نهاد دارم ولی زیادی هزینه بردازه (از لحاظ زمانی)
می شه مثلا 10 نفر بشیم و هر نفر 7 صفحه از دیتاشیت رو ترجمه کنه و همینجا بذاره تا یه مجموعه بشه.
به جا این که یک نفر همه ی کار ها رو بدوش بکشه.
بعد ببینیم حالا قلق های راه اندازیش چیاس.
تا این جا که من فهمیدم و دوستان هم گفتن برای راه اندازی با AVR مشکلی نداره تنها موردش همین SCCB هستش که مشابه I2C هستش با این تفاوت که دیگه بیت Acknowledge دیگه نداره اگر چه ارسال ها 9 بیتی هستش.

علی دشته صبح
04-01-2015, 16:25
سلام وحید جان
ممنون از پیامت ، نظرتم بسیار عالی هستش البته من طرز کار و نتیجه خروجی هر رجیستر رو تقریبا بررسی کردم زیاد پیچیده نیست البته دیتاشیت یه نواقصی داره که اونارو حل کردم ایشالله فرصت خالی گیر بیارم حتما در اختبار دوستان قرار میدم ولی بهتره دوستان هم کارهایی که انجام دادن حالا تو هرمرحله ای که هست ، برنامه هایی که کارکردن یا حتی برنامه هایی که جواب نگرفتن رو تو فروم بذارن تا روی اونها هم بحث کنیم حل بشن اینطوری فکر کنم همه به یک نقطه مشترک میرسیم. اینم نظره . . .

76mp1r3
29-04-2015, 00:44
با سلام خدمت علی آقای عزیز.

به شما بابت کار قشنگتون تبریک میگم.
علی آقا دیگه وقت زکات عل نشده! منتظریم.

hannan
04-05-2015, 23:50
سلام.
من تازه این دوربین رو خریدم و دارم در مورد راه اندازیش تحقیق میکنم.از مطالب خوبتون استفاده کردم.ولی تا حالا هیچ اقدام عملی نکردم.
یه سوال دارم.این دوربین رو میشه مستقیم به نمایشگر که با VGA port یا هر پورت دیگه ای کار میکنه وصل کرد.من هنوز متوجه این قسمت نشدم!

sadeghbakhshi
05-05-2015, 01:28
سلام.
من تازه این دوربین رو خریدم و دارم در مورد راه اندازیش تحقیق میکنم.از مطالب خوبتون استفاده کردم.ولی تا حالا هیچ اقدام عملی نکردم.
یه سوال دارم.این دوربین رو میشه مستقیم به نمایشگر که با VGA port یا هر پورت دیگه ای کار میکنه وصل کرد.من هنوز متوجه این قسمت نشدم!
سلام
نه به صورت مستقیم نمیشه اینکار رو انجام داد
پروتکلهاشون باهم فرق داره

hannan
05-05-2015, 10:22
سلام
نه به صورت مستقیم نمیشه اینکار رو انجام داد
پروتکلهاشون باهم فرق داره

پس یعنی الان فقط میشه lcd n96 رو درایو کرد؟!

faezehzx
24-04-2016, 22:49
سلام دوستان
من مدل fifo دار این دوربین ov7670 رو خریدم
میخوام با یه Amtega32A و زبان Cدوربینو راه اندازی کنم یعنی یک عکس بگیرم و از طریق پورت سریال ارسال کنم به کامپیوتر

ولی نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم چون اکثر بحث دوستان تو این فروم بیشتر روی I2C بود

کسی میتونه به شماتیکی از کاری که من میخوام انجام بدم بزاره و یه برنامه نمونه ای به زبان C که بشه باهاش اینکارو انجام داد ؟؟؟؟؟
دوربین من 20 پایه داره



9166
9167

chaeridriwro
16-05-2016, 09:03
سلام دوستان
میحواستم بدون ام ایا امکانش هستکه تصویر گرفته شده توسط ov7670 رو روی میکرو sd ذخیره و بعد با کامپیوتر نمایش بدیم؟

علی دشته صبح
18-05-2016, 20:57
سلام به همه شرمنده یک مدت درگیر کارهام بودم نشد بیام توی فروم
در مورد اینکه میخواید با mega32رهش بندازید باید بگم راه اندازی اولیه رو میشه انجام داد ولی قسمت دریافت اطلاعات بسختی این کار انجام میشه
در موردi2c باید بگم اطلاعات روی این پروتکل نیست این I2C فقط برای read and write رجیسترهای داخلی دوربینه
کلا شما برای خروجی
3 تا پایه Vsync / Hsynd / Pclk داری به همراه 8 پایه دیتا ی D0-D7 شما دیتاهارو به صورت پارالل داری البته مال من مدل بدن آی سی فیفو بود مال شما که آی سی داره کار راحتتره
در مورد سوال دوستمون chaeridriwro (You can see links before reply) باید بگم بله امکانش هست که شما تصاویر و توی mmc ذخیره کنی البته یکسری مراحل جالب اما سخت داره که باید انجام بدی
بازم اگه دوستان سوال بود درخدمتیم
یاعلی

مهندس نوآور
26-08-2016, 20:52
سلام به همه شرمنده یک مدت درگیر کارهام بودم نشد بیام توی فروم
... بازم اگه دوستان سوال بود درخدمتیم، یاعلی

جناب دشته صبح گرامی؛

به نظرم کار بسیار مفید و زحمت باارزشی که کشیده بودین هنوز به سرانجام مطلوب و پایان خوش نرسیده؛ متاسفانه همچنان منابع قابل اتکاء و توصیفی (شماتیک + سورس + توضیحات فنی)، برای راه اندازی کامل (شامل گرفتن یک تصویر، ذخیره آن روی SD Card یا فلاش مموری، نمایش روی LCD رنگی یا ارسال به رایانه و ...) به ویژه در مورد نوع Fifo دار این دوربین با BascomAVR و میکروهای AVR معمولی (نه سری ATXmega) در نت وجود ندارد (البته با CodeVision و زبان C آردوینو می شه سورسهای نسبتا خوبی پیدا کرد).

elesyan
05-10-2016, 17:30
سلام به همه شرمنده یک مدت درگیر کارهام بودم نشد بیام توی فروم
در مورد اینکه میخواید با mega32رهش بندازید باید بگم راه اندازی اولیه رو میشه انجام داد ولی قسمت دریافت اطلاعات بسختی این کار انجام میشه
در موردi2c باید بگم اطلاعات روی این پروتکل نیست این I2C فقط برای read and write رجیسترهای داخلی دوربینه
کلا شما برای خروجی
3 تا پایه Vsync / Hsynd / Pclk داری به همراه 8 پایه دیتا ی D0-D7 شما دیتاهارو به صورت پارالل داری البته مال من مدل بدن آی سی فیفو بود مال شما که آی سی داره کار راحتتره
در مورد سوال دوستمون chaeridriwro (You can see links before reply) باید بگم بله امکانش هست که شما تصاویر و توی mmc ذخیره کنی البته یکسری مراحل جالب اما سخت داره که باید انجام بدی
بازم اگه دوستان سوال بود درخدمتیم
یاعلی
سلام
خسته نباشید
مهندس از مدل بدون fifo ای که راه انداختی نمیخای یه شماتیک به بچه ها بدی؟

9215859
06-04-2017, 00:53
با سلام میخواستم از erfanpower تقاضا کنم اگر ممکن است مدار و سورس راه اندازی این دوربین به همراه fifo رو روی سایت قرار بدن خیلی ممنون از لطفتون