PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در رسم polygon در التیوم



pirozy
01-11-2014, 11:34
سلام
دوستان من از التیوم ورژن 14 و خورده ای استفاده می کنم ولی اصلا نمیشه توش polygon رسم کرد
محیطی رو که می خوام توش polygon رسم بشه رو بعد از تنظیمات polygon انتخاب می کنم محیط انتخاب شده به رنگ خاکستری مایل به سفید و شفاف هم هستش در میاد ولی هیچ polygon به برد اعمال نمیشه مشکل چیه؟
میتونه از کرک برنامه باشه؟

pirozy
03-11-2014, 17:23
سلام
طریقه ی کار کردن با قسمت پلیگان مثل همون التیوم 10 هست
و بعد از اعمال تغییرات شما اون قسمت هایی رو که میخواهید پلیگان رو رسم میکنید
اگر بردتون به طیفی از خاکستری در اومد با اساتفاده از shift+ c از حالت ماسک در میاد:0013:

با سلام و تشکر
مهندس بازم نشد مشکل چیه؟

pirozy
04-11-2014, 15:46
سلام مهندس بفرما
دانلود altiume rar (You can see links before reply)

a_rezaie14
01-05-2015, 15:25
سلام
دوستان من از التیوم ورژن 14 و خورده ای استفاده می کنم ولی اصلا نمیشه توش polygon رسم کرد
محیطی رو که می خوام توش polygon رسم بشه رو بعد از تنظیمات polygon انتخاب می کنم محیط انتخاب شده به رنگ خاکستری مایل به سفید و شفاف هم هستش در میاد ولی هیچ polygon به برد اعمال نمیشه مشکل چیه؟
میتونه از کرک برنامه باشه؟




سلام.من هم همین مشکل رو داشتم.وقتی که به صورت خاکستری درومد روش راست کلیک کنید و از پلیگان اکشن گزینه Rebuild all رو بزنید.