PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : auto placer



majidma3000
03-06-2014, 14:11
کسی میدونه auto placer در آلتیوم چطوری کار میکنه، وقتی این گزینه رو انتخاب می کنم هیچ اتفاقی نمی افته

esisafa
03-06-2014, 14:17
در پروتئوس اول باید محدوده ی بورد با board edge مشخص بشه بعد قطعات و مسیرها، اتومات تولید بشن

majidma3000
04-06-2014, 15:25
auto placer در آلتیوم خیلی پیشرفته تره، من تو یوتیب فیلم هایی دیدم، ولی با ورژن قدیمی بود، به فروم آلتیوم هم سر زدم، خیلی ها این مشکلو داشتن