PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پروتئوس



sadeghbakhshi
13-12-2013, 19:44
سلام
من به یک مشکلی بر خوردم
حجم مداری که طراحی کردم خیلی بزرگ شده
و به طور کامل داخل کادر آبی رنگ محیط شبیه سازی قرار نمیگیره
امکان بزرگ کردن این کادر وجود داره ؟
اگر هست چطوری میشه بزرگ کرد؟
You can see links before reply

ERSA
13-12-2013, 19:47
از منوی system گزینه set sheet sizes رو بزن.یکی مونده به آخری فکر کنم مشکلت رو حل کنه نشد هم اخری رو بزن سایز رو دستی وارد کن

Ma3ood
13-12-2013, 22:25
راه حل منطقی ترش اینه از منوی Design گزینه new sheet را انتخاب کنید و سپس مدار و قطعاتتون را بسته به کاربرد در هرکدون از این sheet ها قرار بدهید . ا