NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 3084 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13

موضوع: hi بودن پایه ها

  1. #1
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    Gadid hi بودن پایه ها

    سلام
    من یک پروژه دارم که یک مقدار انلوگ از سنسور میگیره و مقدارش روی سگمنت نشون میده رو نرم افزار مشکلی نداره اما حالا که پروگرام کردم قبل از اتصال سنسور پایه های خروجی میکرو در حالت hi قرار به نظر شما مشکل کجاست؟

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    ناظم سایت KHM آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    نوشته ها
    1,047
    تشکر
    2,895
    تشکر شده 2,131 بار در 905 پست

    پیش فرض

    خوب تو برنامه حتمآ پول آپ شده دیگه...مشکلش چیه؟مگه قراره بدون سنسور کار کنه؟

  4. #3
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    درسته دایی جان - معمولا (بجز سری آرم) باقی میکرو ها وقتی قراره نمونه انالوگی قرائت بشه پایه در حالت ورودی قرار میگیره و در حال ورودی ممکنه پایه پول آپ باشه که توسط خود شما تعیین میشه ! و فکر نمی کنم مشکلی باشه

  5. #4
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    من سنسور وصل کردم ولی فرقی نکرد من تازه کارم میشه به زبان ساده تر توضیح بدین

  6. #5
    ناظم سایت KHM آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    نوشته ها
    1,047
    تشکر
    2,895
    تشکر شده 2,131 بار در 905 پست

    پیش فرض

    مقدار رو نمیخونه؟
    خوب پس شماتیک با برنامه رو بذار...

  7. #6
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
    Start Adc
    Dim Hosein As Word
    Dim An As Single
    Dim Bc As Byte
    Dim B As Byte
    Dim C As Byte

    Config Portd = Output
    Config Portb = Output
    Do
    (Hosein = Getadc(0
    An = Hosein / 4

    Bc = Pinc.0
    Bc = Bc And &H01

    B = An / 10
    C = B * 10
    C = An - C
    (Portd = Lookup(b , Dta
    ( Portb = Lookup(c , Dta
    Loop
    Dta:
    Data &H3F , &H06 , &H5B , &H4F , &H66 , &H6D , &H7D , &H07 , &H7F , &H6F
    ویرایش توسط h2k : 23-08-2012 در ساعت 23:33

  8. #7
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    لطفا در قسمت بدست اوردن مقدار خوانده شده توسط پایه adc برای نمایش روی سگمنت کمک کنید

  9. #8
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    دیتا شیت سنسور اپلود کردم
    پایه 5 به مثبت 5 ولت و پایه 2 به منفی وصل کردم و پایه 4 به pc0
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  10. #9
    ناظم سایت KHM آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    نوشته ها
    1,047
    تشکر
    2,895
    تشکر شده 2,131 بار در 905 پست

    پیش فرض

    من که بسکام بلد نیستم...اگه تو شبیه سازی درست جواب میده مشکل از برنامه نیست پس..
    ولی منظورم شماتیکی که واسه میکرو بستی بود..فک کنم کامل نبستی..به پایه ی avcc ولتاژ دادی؟با خازن و سلف؟

  11. #10
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    اره این کار انجام دادم
    وقتی پایه ریست به زمین وصل میکنم سگمنت خاموش میشه علت چیه؟

  12. #11
    ناظم سایت KHM آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    نوشته ها
    1,047
    تشکر
    2,895
    تشکر شده 2,131 بار در 905 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط h2k نمایش پست ها
    اره این کار انجام دادم
    وقتی پایه ریست به زمین وصل میکنم سگمنت خاموش میشه علت چیه؟
    خوب طبیعیه..وقتی به زمین وصل میکنی میره تو حالت ریست دیگه...باید به مثبت وصل کنی نه زمین...

  13. #12
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 پست

    پیش فرض

    اگه با c می نوشتی خیلی خوب بود
    من با bascom خیلی وقت کار نکردم
    اما چند نکته برات می نویسم که به ترتیب باید ببینی و چک کنی
    چون اوایل من هم از این مشکلات داشتم فکر می کنم راه حل توی یکی از این موارد باشه
    1.از صحت عمل کرد نرم افزارت توسط یک شبه ساز مثل protuse مطمئن شو

    2.حتما فیوز بیتای میکرو تو پیکر بندی کن بعد روی میکرو write کن
    ( اخه وقتی رو دیفالت خودشه بعضی از پایه های میکرو کارای دیگه انجام میداند)

    3.مطمئن شو که فیوز بیتهای کریستال میکروت روی همون چیزی هست که می خوای

    4.وقتی داری یک برنامه مثل عمل کرد adc یا پردازش مقادیری اعمال شده بر روی میکرو ت رو آنالیز می کنی
    حتما اول تو شبیه ساز با یک lcd چک کن ضرر ندار چند خط اضافه کنی و بعدش پاک کنی

    5. اگه از delay استفاده میکنی ، دقت کن که در جای مناسب بنویسیش
    (اوایل کار با آزمون و خطا تست کن بعد می فهمی کجاها ازش استفاده کنی )
    ویرایش توسط mdsi.feb : 19-04-2013 در ساعت 07:14

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #13
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 پست

    پیش فرض

    واسه نمایش روی سگمنت باید اول ببینی که عددت چند رقم داره
    خیلی کارها میشه کرد
    با بسکام یادم نیست چکار می کردم ولی یر راه ساده اینکه با lcd عدد و نمایش بدی
    (حالا فرض میگریم اعشار نمیخوای نمایش بدی)
    اگه اعشار داشت و نمی خواستیش حذفش کنی
    اگه یک رقم بود که میرزیمش تو b
    اگه عدد دو رقمی بود خود خیلی سادس عدد تقسیم بر 10 و میریزیم تو متغییر a
    باقی ماندش رو هم میرزیم تو b
    حالا سگمنتا یکیش aو اون یکی b رو نشون میده
    راهای دیگه رو هم تو c بلدم
    ویرایش توسط mdsi.feb : 19-04-2013 در ساعت 05:04

  16. تشکرها از این نوشته :


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •