NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 204 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: دوستان بحث رو چطور ادامه بدیم؟

رأی دهندگان
113. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • گفتن مثال برای قسمتهای راه اندازی شده

    56 49.56%
  • ادامه بحث و راه اندازی قسمتهای راه اندازی نشده

    57 50.44%
صفحه 3 از 18 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 60 از 360

موضوع: تشریح کامل دستورات cmsisبرای lpc1768

  1. #41
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نام
    مجید بهرامیان
    نوشته ها
    108
    تشکر
    137
    تشکر شده 99 بار در 47 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط esi_52000 نمایش پست ها
    سلام داداشم .خواهش میکنم عزیز.
    بخدا شرمنده م دوستان .چند روزه به اینترنت دسترسی درستی ندارم . وگرنه هم مطالب rtc رو اماده کردم و هم تایمر رو.چشم داداش انشالله هر چه زودتر مطالب تایمر رو میزارم .قول میدم بیشتر از 2 روز دیگه نشه
    اینم یه اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    این اسپم رو دادم که بدونی افرادی مثل من مطالب شما رو دنبال می کنند و بدونی اکثرشون (اگر نگیم همشون) دعاگوی شما هستند و می گند

    خیر ببینی جوون

  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما ma-bah برای ارسال این پست سودمند:


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نام
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #42
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    نوشته ها
    138
    تشکر
    103
    تشکر شده 158 بار در 66 پست

    پیش فرض

    مطالب 5 صفحه اخیر در مورد توضیحات دستورات cmsis را به صورت pdf برای دوستان آماده کردم.
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: pdf CMSIS.pdf (385.7 کیلو بایت, 1518 نمايش)

  5. کاربران : 22 تشکر کرده اند از شما lord67 برای ارسال این پست سودمند:


  6. #43
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ma-bah نمایش پست ها
    اینم یه اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    این اسپم رو دادم که بدونی افرادی مثل من مطالب شما رو دنبال می کنند و بدونی اکثرشون (اگر نگیم همشون) دعاگوی شما هستند و می گند

    خیر ببینی جوون
    ممنونم داداش.
    امیدوارم مطالب بدردتون بخوره.مطالب تایمر رو از پست بعد شروع میکنم دوستان

  7. تشکرها از این نوشته :


  8. #44
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض


    تایمر کانترهای lpc1768 در cmsis
    توضیحات اولیه:
    در این خانواده از میکروکنترلرها تعداد 4 تایمر کانتر 32 بیتی وجود داره که بر حسب تنظیمات میتوانند در 2 مد تایمر یا کانتر کار کنند.همچنین هر تایمر/کانتر دارای 4 رجیستر مقایسه ای ایست که در صورت برابری مقدار تایمر کانتر با محتویات هر یک از این رجیسترها
    بسته به تنظیمات شما امکان ایجاد رخدادهای زیر وجود دارد
    1-وقوع وقفه تایمر/کانتر
    2-ریست شدن تایمر/ کانتر
    3-متوقف شدن تایمر/ کانتر
    نام این رجیسترها,رجیسترهای match میباشد.
    همچنین هر یک از این رجیسترها دارای یک پین خروجی هستند که بسته به تنظیمات در هنگام برابری محتوای رجیستر با تایمر /کانتر وضعیت این پین میتواند
    1-یک شود
    2-صفر شود
    3-toggled شود
    علاوه بر پینهای match که به رجیسترهای match تایمر /کانتر متصل هستند هر تایمر کانتر دارای 2 پینن دیگر به نام های CAPx.0 و CAPx.1 میباشند که بسته به تنظیمات شما میتوانند به عنوان ورودی کلاک کانتر یا ورودی CAPTURE استفاده شوند.
    با توجه به اینکه هر یک از این پایه ها میتوانند به عنوان ورودی CAPTURE باشند لذا برای هر تایمر /کانتر 2 رجیستر CAPTURE در نظر گرفته شده که در صورت بروز کلاک CCAPTURE بر روی هر پایه مقدار تایمر کانتر در رجیستر CAPTURE مربوط به خودش قرار میگیرد.
    اگر شما تایمر را برای کپچر تنظیم نمایید در صورت آمدن کلاک کپچر میتوانید تنظیم کنید که
    1-عمل CAPTURE بر روی لبه ی بالا رونده اتفاق افتد
    2-عمل CAPTURE بر روی لبه پایین رونده اتفاق افتد
    3- 1-عمل CAPTURE بر روی هر دو لبه باشد
    4 -با آمدن کلاک کپچر وقفه فعال شود یا خیر
    انشالله از پست بعد برنامه نویسی رو شروع میکنم


    ویرایش توسط esi_52000 : 27-02-2012 در ساعت 12:41

  9. کاربران : 18 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  10. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    415
    تشکر
    218
    تشکر شده 529 بار در 212 پست

    پیش فرض

    آقا خدا قوت ..

    ميدونم كه اومدن ديدن پيغامهاي استقبال چقدر دلگرمي هست .. و البته ميدونم كه شما يه فيدبك داخلي داري كه روحيه ميده به خودت و اون پشتكارت هست

    من هم يه زماني ميخواستم nxp1700 رو شروع كنم اما خب به دليل كار خيلي خيلي خاصي ( كه شايد اشتباه از طرز فكر من باشه) و البته مشغول شدن به كار ديگه نشد

    الان هم كه با st شروع كردم ميدونم كه nxp بسيار قدرت مند هست و سايتش هم نابع خيلي زيادي داره

    اميدوارم از علمت لذت ببري چه معنوي چه مادي ..

    راستي پيشنهاد ميكنم كه به جاي يادگيري سريعتر مطالب روي انجام مثالهاي بيشتر حركت كنيم .. با اينكار هم افراد بيشتري درگير ميشن هم مطلب كاربرديتر ميشه و هم زمان بيشتري در ذهن ميمونه

    پيشرفت براي افرادي هست كه در يك رشته پايداري ميكنند و شناخته ميشوند .. افرادي كه شاخه به شاخه ميپرند فقط زمان را پشت سر ميگذارند ... بسياري از پروژه هاي ما با حداقل امكانات قابل انجام هست..

    من تهرانم ..اگر چيزي خواستي بگو برات ميگيرم ميفرستم .. خدا قوت
    ویرایش توسط alishekarriz : 27-02-2012 در ساعت 14:34

  11. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما alishekarriz برای ارسال این پست سودمند:


  12. #46
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alishekarriz نمایش پست ها
    آقا خدا قوت ..

    ميدونم كه اومدن ديدن پيغامهاي استقبال چقدر دلگرمي هست .. و البته ميدونم كه شما يه فيدبك داخلي داري كه روحيه ميده به خودت و اون پشتكارت هست

    من هم يه زماني ميخواستم nxp1700 رو شروع كنم اما خب به دليل كار خيلي خيلي خاصي ( كه شايد اشتباه از طرز فكر من باشه) و البته مشغول شدن به كار ديگه نشد

    الان هم كه با st شروع كردم ميدونم كه nxp بسيار قدرت مند هست و سايتش هم نابع خيلي زيادي داره

    اميدوارم از علمت لذت ببري چه معنوي چه مادي ..

    راستي پيشنهاد ميكنم كه به جاي يادگيري سريعتر مطالب روي انجام مثالهاي بيشتر حركت كنيم .. با اينكار هم افراد بيشتري درگير ميشن هم مطلب كاربرديتر ميشه و هم زمان بيشتري در ذهن ميمونه

    پيشرفت براي افرادي هست كه در يك رشته پايداري ميكنند و شناخته ميشوند .. افرادي كه شاخه به شاخه ميپرند فقط زمان را پشت سر ميگذارند ... بسياري از پروژه هاي ما با حداقل امكانات قابل انجام هست..

    من تهرانم ..اگر چيزي خواستي بگو برات ميگيرم ميفرستم .. خدا قوت
    سلام جناب مهندس.
    آقا ما خدمت بزرگانی چون شما ارادت خاصی داریما.
    واسه راه اندازی st خیلی زحمت کشیدین داداش.خدا قوت عزیز.
    با نظرتون کاملا موافقم مهندس جان که به جای گفتن سریع مطالب بایست تمرکز روی گفتن مثالها و نمونه برنامه باشه.اما مهندس جان مشکل اینجاست که من برد ندارم و نمیتونم برنامه هامو تست کنم(راستش اصلا تا حالا lpc1768 یا هر lpc دیگه ای رو ندیدم).
    واسه همین نمیخوام با گذاشتن برنامه هایی که تست نشده شرمنده دوستان باشم.کاش دوستانی که تونستن برد خداتومنی رو بخرن همکاری کنن و مثالای تست شده رو بزارن .البته جدیدا همه به سمت st دارن میرن.جالب اینجاست که این دو نوع میکرو هیچی از هم کم ندارن .ولی دوستان چرا همه میخوان st کار بشن نمیدونم.یا علی داداشم

  13. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  14. #47
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    44
    تشکر
    22
    تشکر شده 21 بار در 10 پست

    پیش فرض

    سلام خیلی ممنون که شروع کردید.
    دوستان من میخواستم rit رو راه بندازم اما با ارور های زیر مواجه شدم
    کد:
    Build target 'Target 1'
    assembling startup_LPC17xx.s...
    compiling ali.c...
    C:\Keil\ARM\INC\NXP\LPC17xx\lpc17xx_rit.c(180): warning:  #188-D: enumerated type mixed with another type
    linking...
    1.axf: Error: L6218E: Undefined symbol CLKPWR_ConfigPPWR (referred from ali.o).
    1.axf: Error: L6218E: Undefined symbol CLKPWR_GetPCLK (referred from ali.o).
    1.axf: Error: L6218E: Undefined symbol check_failed (referred from ali.o).
    Target not created
    فایل پروژه هم پوست هست.ممنون میشم کمک کنید
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: rar rit.rar (72.7 کیلو بایت, 175 نمايش)

  15. #48
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    44
    تشکر
    22
    تشکر شده 21 بار در 10 پست

    پیش فرض

    سلام برنامه بدون خطا کامپایل شد .مشکل یک هیدر بود که باید به پروژه اضافه میشد

    اینم یک برنامه برای rit
    برنامه تغییر یافته:
    [PHP]#include "LPC17xx.H"
    #include "SYSTEM_LPC17xx.C"
    #include"lpc17xx_rit.c"
    #include"lpc17xx_rit.h"
    #include"lpc17xx_clkpwr.c"

    #define LCD_PORT_0
    #define LCD_RS 0
    #define LCD_E 1
    #define LCD_DB4 2
    #define LCD_DB5 3
    #define LCD_DB6 4
    #define LCD_DB7 5
    #include "lcd.h"
    int i;
    void RIT_IRQHandler(void)
    { i++;
    lcd_gotoxy(2,1);
    lcd_puts(i);
    RIT_GetIntStatus(LPC_RIT);

    }

    int main()
    {
    lcd_init();
    lcd_clear();
    cursor_off();
    lcd_gotoxy(1,1);
    lcd_putsf("rit");
    RIT_Init( LPC_RIT );
    RIT_TimerConfig(LPC_RIT,100) ;
    RIT_Cmd(LPC_RIT,ENABLE);
    NVIC_EnableIRQ(RIT_IRQn);

    while(1);

    } [/PHP]
    ویرایش توسط hunybal : 27-02-2012 در ساعت 22:32

  16. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما hunybal برای ارسال این پست سودمند:


  17. #49
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    داداش hunybal خوشحالم که زود مشکلت حل شد.شما فیلهای درایور میکرو رو کجا اضافه کزدی.راحت بگم
    میتونی نحوه ی نوشتن برنامه رو توضیح بدی.از صفر بگی ممنون میشم داداش.
    یعنی از اونجایی که یه file میسازی و کتابخونه ها رو بهش منتقل میکنی و نحوه ی اضافه کردن به برنامه و.....
    بخدا خودم نمیرسم و بعضی دوستان مثل همون error که واست اتفاق افتاده واسشون پیش اومده

  18. #50
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    خوب با اجاز هبریم سراغ برنامه و توضیح دستورات
    قبل از هرچیزی بگم که درتایمر کانتر برای هر یک از قسمتهای
    تایمر
    کانتر
    رجیسترهای MATCH
    CAPTURE
    بایستی متغیری متناسب با اون تعریف بشه که همگی از نوع STRUCT هستند(همون ساختار در زبان C++
    در این قسمت تک تک این متغیرها رو توضیح میدم
    //-------------------------------------------------------------------------------------------//
    نحوه ی پیکر بندی تایمر کانتر در مد تایمر
    1-ابتدا باید متغیری از نوع تایمر تعریف بشه
    2-فیلدهای این متغیر مقدار دهی بشن.
    -این نوع متغیر دارای 2 فیلد مجزا هستش که یکی منبع کلاک تایمر رو مشخص میکنه و دیگری prescaler تایمر رو (یعنی به ازای هر چند کلاک یکی بشماره)
    پس اول یه متغیر تعریف میکنیم:
    TIM_TIMERCFG_Type timercfg ;
    متغییری که ایجاد کردین 2 تا فیلد داره.
    1-PrescalerOption که منبع کلاک سیستم رو مشخص میکنه
    2-prescalerValue که مقدار prescaler رو مشخص میکنه
    حالا فیلد اول رو مقدار دهی میکنیم.
    Timercfg .PrescalerOption = TIM_PRESCALE_TICKVal /TIM_PRESCAL_USVal
    اگه کزینه اول رو قرار بدین (TIM_PRESCALE_TICKVal )منبع کلاک تایمر از کلاک سیستم گرفته میشه که اصلا جایی ندیدم استفاده بشه.
    اگه کزینه دوم رو قرار بدین (TIM_PRESCAL_USVal) این گزینه باعث میشه کلاک سیستم به صورت مضربی از میکروثانیه توسط شما تعیین بشه که در ادامه توضیح میدم.
    حالا فیلد دوم متغیر تایمر
    Timercfg .PrescalerValue = VALUE
    در این فیلد شما PRESCALE تایمر رو مشخص میکنید.اگه در فیلد قبلی از TIM_PRESCAL_USVaL
    استفاده کرد ه باشین اونوقت PRESCAL برحسب میکرو ثانیه میشه.واسه اینکه متوجه بشین مثال میزنم/
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مثال : میخواهیم تایمر 1 رو بگونه ای پیکربندی کنیم که هر 1 ثانیه یکی به آن اضافه شود.
    TIM_TIMERCFG_Type timercfg ;
    timercfg .PrescalerOption = TIM_PRESCAL_USVal ;
    Timercfg .PrescalerValue = 1000 ;

    نحوه ی پیکربندی رجیستر match یک تایمر
    1-ابتدا باید متغیری از نوع match تعریف بشه
    2-فیلدهای این متغیر مقدار دهی بشن.
    TIM_MATCHCFG_Type matchcfg ;
    این متغیر 5 فیلد داره که داریم.
    matchcfg.Channel = 0.....3
    matchcfg.IntOnMatch = ENABLE / DISABLE
    matchcfg.ResetOnMatch = ENABLE / DISABLE
    matchcfg.StopOnMatch = ENABLE / DISABLE
    matchcfg.MatchValue= value
    فیلد اول مشخص میکنه که میخواین کدوم یک از رجیسترهای 4 گانه match رو پیکربندی کنین.
    فیلد دوم میگه که وقتی مقدار تایمر کانتر با مقدار رجیست match برابر شد وقفه اتفاق بیفته یا نه
    فیلد سوم میگه که وقتی مقدار تایمر کانتر با مقدار رجیست match برابر شد تایمر ریست بشه یا نه
    فیلد دوم میگه که وقتی مقدار تایمر کانتر با مقدار رجیست match برابر شد تایمر از کار بیفته یا نه
    مقدار عددی که میخوایین توی این رجیستر قرار بگیره رو مشخص میکنه
    مثال:رجیستر match3 تایمر رو بگونه ای پیکر بندی کنین که در صورت برابری تایمر با عدد 3000000 تایمر ریست بشه اما از کار نیفته و وقفه هم اتفاق بیفته
    matchcfg.Channel = 3
    matchcfg.IntOnMatch = ENABLE
    matchcfg.ResetOnMatch = ENABLE
    matchcfg.StopOnMatch = DISABLE
    matchcfg.MatchValue= 3000000

    نحوی پیکربندی واحد capture در تایمر کانتر
    1 -ابتدا باید متغیری از نوع match تعریف بشه
    2-فیلدهای این متغیر مقدار دهی بشن.
    TIM_CAPTURECFG_Type capturecfg ;
    این متغیر 4 فیلد داره که داریم.
    Capturecfg.CaptureChannel = 0 / 1 ;
    Capturecfg.RisingEadge = ENABLE / DISABLE
    Capturecfg.FallingEdge = ENABLE /DISABLE
    Capturecfg.IntOnCaption= ENABLE /DISABLE
    فیلد اول نشون میده که شما میخوایین از CAPn.0 به عنوان ورودی CAPTIUR استفاده کنین یا CAPn.1
    فیلد 2 نشون میده که عمل کپچر روی لبه بالارونده پالس اعمالی به پین کپچر اتفاق بیفته یا خیر
    فیلد 3 نشون میده که عمل کپچر روی لبه پایین رونده پالس اعمالی به پین کپچر اتفاق بیفته یا خیر
    فیلد 3 نشون میده که با وقوع پالس کپچر وقفه فعال بشه یا نه
    مثال: کپچر رو به گونه پیکر بندی کنین که با اعمال پالس به پایه CAPn.1 در لبه بالارونده کپچر فعال و وقفه نیز اتفاق بیفته.
    Capturecfg.CaptureChannel = 1 ;
    Capturecfg.RisingEadge = ENABLE
    Capturecfg.FallingEdge = DISABLE
    Capturecfg.IntOnCaption= ENABLE
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نحوی پیکربندی واحد تایمر کانتر در مد کانتر
    1 -ابتدا باید متغیری از نوع کانتر تعریف بشه
    2-فیلدهای این متغیر مقدار دهی بشن.
    TIM_COUNTER CFG_Type countercfg ;
    این متغیر 2 فیلد داره که داریم.
    countercfg.CounterOption =
    TIM_COUNTER_INCAP0 / TIM_COUNTER_INCAP1 ;
    countercfg.CountInputSelect =
    فیلد اول نشون میده که وروی کلاک کانتر از پین CAP0 باشه یا CAP1
    فیلد دوم رو نمیدونم چیکار میکنه شرمنده کسی فهمید یه ندا بده
    مثال: کپچر رو به گونه پیکر بندی کنین که با اعمال پالس به پایه CAPn.1 در لبه بالارونده کپچر فعال و وقفه نیز اتفاق بیفته.
    Capturecfg.CaptureChannel = 1 ;
    Capturecfg.RisingEadge = ENABLE
    Capturecfg.FallingEdge = DISABLE
    Capturecfg.IntOnCaption= ENABLE

    این قسمت همچنان ادامه دارد دوستان
    --------------------------------------------------------------------------------
    سلام دوستان توی این قسمت یه چیزایی از قلم افتاده که الان بهش اضافه کردم.

    1-بعد معرفی یک متغیر از نوع match_type و دادن مقادیر به فیلد های مربوطه با تابع زیر config دهایی انجام میشه
    (matchcfg&, شماره تایمر مورد نظر)TIM_ConfigMatch

    2-همین مورد رو درباره capyureداریم که
    (capturecfg&, شماره تایمر مورد نظر)TIM_ConfigCapture
    ویرایش توسط esi_52000 : 03-03-2012 در ساعت 10:07

  19. کاربران : 19 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  20. #51
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    44
    تشکر
    22
    تشکر شده 21 بار در 10 پست

    پیش فرض

    سلام دوستان اول درایور های زیر رو دانلود کنید

    NXP Semiconductors - ICs [Home]

    توی پوشه driver دو تا پوشه دیگه هست یکی include و یکی source .بهتون پیشنهاد میکنم که تمام محتویات این دو پورو (فایل های h. و c.) رو توی
    C:\Keil\ARM\INC\NXP\LPC17xx
    کپی کنید که نیازتون میشه.
    حالا این برنامرو کپی کنید
    [PHP]#include "LPC17xx.H"
    #include "SYSTEM_LPC17xx.C"
    #include"lpc17xx_rit.h"


    #define LCD_PORT_0
    #define LCD_RS 0
    #define LCD_E 1
    #define LCD_DB4 2
    #define LCD_DB5 3
    #define LCD_DB6 4
    #define LCD_DB7 5
    #include "lcd.h"
    int i;
    void RIT_IRQHandler(void)
    { i++;
    lcd_gotoxy(2,1);
    lcd_puts(i);
    RIT_GetIntStatus(LPC_RIT);

    }

    int main()
    {
    lcd_init();
    lcd_clear();
    cursor_off();
    lcd_gotoxy(1,1);
    lcd_putsf("rit");
    RIT_Init( LPC_RIT );
    RIT_TimerConfig(LPC_RIT,100) ;
    RIT_Cmd(LPC_RIT,ENABLE);
    NVIC_EnableIRQ(RIT_IRQn);

    while(1);

    } [/PHP]

    میبینید که کلی ارور داد چرا؟
    چون درواقع فایل های c. و h. مکمل هم هستند و اگر برای مثال h. فراخوانی بشه اما c. وجود نداشته باشه ارور میده مثلا با نوشتن این خط #include"lpc17xx_rit.h" هیدرش به پروژه اضافه میشه اما چون فایل c. نیست ارور میگیره این قضیه برای تمامی هیدر ها صادق هست.بخاطر همین من پیشنهاد میکن برین توی تمامی هیدر ها و c. همون هیدرو اینکلود کنید برای مثال من میرم توی هیدر #include"lpc17xx_rit.h" و یک خط برنامه دیگه به صورت#include"lpc17xx_rit.c"
    اولش مینویسم .
    WARNING
    حتما برای تمامی کتابخانه ها اینکار انجام بدین


    حالا باز پروژرو کامپایل کنید و میبینید که دیگه ارور نمیده

  21. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما hunybal برای ارسال این پست سودمند:


  22. #52
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    سلام به همه دوستان گرامی .
    دوستان یه پیشنهاد دارم اونم اینکه ب هجای اینکه برای برنامه نویسی با cmsis بخواهین از keil استفاده کنین
    نرم افزار CoIDE زو از سایت COOCOX.ORG دانلود کنین و با اون نرم افزار کار کنین .استفاده از اون بسیار ساده و خیلی کاربدی تر از KEIL هستش(البته برای تراشه های مبتنی بر CORTEX M3/M0)

  23. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  24. #53
    کاربر علاقه مند Shapour_Ardebil آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    نام
    ٍShapour
    نوشته ها
    98
    تشکر
    49
    تشکر شده 104 بار در 49 پست

    پیش فرض

    با سلام

    ضمن تشکر برادر گرامی در صورت امکان لطفا منیع انگلیسی ترجمه های خود را نیز معرفی نمایید

  25. تشکرها از این نوشته :


  26. #54
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shapour_Ardebil نمایش پست ها
    با سلام

    ضمن تشکر برادر گرامی در صورت امکان لطفا منیع انگلیسی ترجمه های خود را نیز معرفی نمایید
    داداشم من هیچ منبع انگلیسی برای ترجمه ندارم.این مطالب هم دارم میگم از فایلهای .c و .h که به عنوان کتابخونه های cmsis دانلئد کردین به همراه ترجمه user manual بدست اومده.یا علی

  27. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  28. #55
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    خوب دوستان من به وعده خودم عمل کردم .
    توی فایل زیر میتونید تمام دستورات تایمر کانتر رو با توضیحات ببینید اگه مشکلی بود من در خدمت دوستان هستم

    یا مولا علی گفتن یادتون نره
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: rar timer.rar (1.9 کیلو بایت, 448 نمايش)

  29. کاربران : 14 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  30. #56
    مدیر باز نشسته armstk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    926
    تشکر
    839
    تشکر شده 1,198 بار در 573 پست

    پیش فرض

    سلام
    آقا راستش من نمیونم این cmsis چیه دقیقا؟!؟ یکی میشه برام توضیح بده؟؟ ممنون میشم


    میکروکنترلر STM32103-RBT6 بطور کامل راه اندازی شد !!!
    مرحله بعدی اتصال TFT 3.2 به میکرو و بوت کردن UC-OS II + GUI !!!

    .

  31. #57
    مدیرکل انجمنها Doloop آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نام
    حسين
    نوشته ها
    1,964
    تشکر
    3,312
    تشکر شده 3,086 بار در 1,371 پست

    پیش فرض

    سلام مهندس منم نمیدونم این cmsis دقیقا چیه میشه توضیح بدین؟؟؟
    برای هر میکروئی هدر جدا داره و اگه بخواهیم پیدا میشه؟؟
    کجا شم میشه بگید ؟؟؟
    لطفا
    *** اللّهم عجّل لولیک الفرج ***

  32. #58
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    مهندس حسینیا و مهندس do loop ما خدمتون خیلی ارادت داریم دوستان .
    ببینید عزیزان .شما وقتی میخواین با arm کار کنین مجبورین چندین رجیستر رو دستکاری کنین تا یک قسمت از میکرو مثلا تایمر رو بکار بندازین.به عنوان مثال بایست ابتدا power رو برای تایمر فعال کنین بعد کلاک اون رو فعال کنین و ...... اما در cmsis شما اصلا نیازی به این کار ندارین وتنها با یک دستور TIM_INTI() همه ی این کارا انجام میشه .
    خوب ممکنه بگین این دقیقا مثل بسکام و کدویژن و بقیه کامپایلر هاست و باعث میشه ما به یکسری کتابخانه محدود بشیم.اما اینطور نیست دوستان .در CMSIS شما میتونید تک تک کارهایی که با رجیستر انجام میدادین رو انجام بدین و به هیچ وجه از قدرت برنامه نویسی شما کم نمیکنه اما حتما اون رو ساده تر میکنه. از طرف دیگه با توجه به اینکه هسته ARM در تمامی شرکتها یکسان هستش, CMSIS به شما این امکان رو میده که با نوشتن برنامه برای یه میکرو ی NXP ,همون برنامه رو برای میکرو ی ساخت ST استفاده کنین البته با کمترین تغییر.
    به عبارت دیگه برای NXP برنامه بنویس برای ST LM یا هر شرکت دیگه استفاده کن.واقعا دوستان بهتون توصیه میکنم اون رو بخونین قول میدم عاشقش بشین

  33. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما esi_52000 برای ارسال این پست سودمند:


  34. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    415
    تشکر
    218
    تشکر شده 529 بار در 212 پست

    پیش فرض

    خب اينكه چيزي نيست .. من هم نميدونم CMSIS چيه

    Cortex™ Microcontroller Software Interface Standard

    CMSIS - Cortex Microcontroller Software Interface Standard - ARM

    با اين روش احتمالا وقتي يك برنامه اي براي يك ميكرو كرتكس 3 نوشته ميشه .. در تمام ميكروهاي شركتهاي مختلف كه از هسته كرتكس 3 استفاده ميكنند بايد اجرا شود.
    ویرایش توسط alishekarriz : 02-03-2012 در ساعت 23:19

  35. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما alishekarriz برای ارسال این پست سودمند:


  36. #60
    کاربر فعال esi_52000 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نام
    اسماعیل طاهری
    نوشته ها
    365
    تشکر
    220
    تشکر شده 943 بار در 200 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alishekarriz نمایش پست ها
    خب اينكه چيزي نيست .. من هم نميدونم cmsis چيه

    cortex™ microcontroller software interface standard

    cmsis - cortex microcontroller software interface standard - arm

    با اين روش احتمالا وقتي يك برنامه اي براي يك ميكرو كرتكس 3 نوشته ميشه .. در تمام ميكروهاي شركتهاي مختلف كه از هسته كرتكس 3 استفاده ميكنند بايد اجرا شود.
    مهندس جان کاملا درست گفتین .برنامه نوشته شده در تمام سری های cortexمشابه اجرا میشه

صفحه 3 از 18 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 05-03-2014, 17:24
  2. کاربرد و معنی دستورات بسکام به شکلی ساده
    توسط mapmap در انجمن پرسش و پاسخ (نرم افزارهای تخصصی)
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 06-12-2013, 23:52
  3. [سوال] عمل کرد دستور شیفت د
    توسط arvin2009 در انجمن LPC series (NXP)
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 04-11-2013, 22:03
  4. دستور ارسال کاراکتر در spi با میکرو arm
    توسط Niloufar.Male در انجمن AT91 series (ATMEL)
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 25-10-2013, 22:20
  5. ادامه اجرای دستوراته قبل از خاموش شدن میکرو
    توسط mohsenal در انجمن گفت و گوي آزاد
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 07-09-2013, 21:09

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •