سلام به همه دوستان عزیز ... من دو تا بورد zigbee مدل ze-10 دارم ... می خوام اینا رو با هم شبکه کنم .... config می شن ..... ولی هیچ داده ای رو ، رد و بدل نمی کنن ... کی باهاش کار کرده بتونه کمکم کنه ؟ ممنون می شم ........
سلام به همه دوستان عزیز ... من دو تا بورد zigbee مدل ze-10 دارم ... می خوام اینا رو با هم شبکه کنم .... config می شن ..... ولی هیچ داده ای رو ، رد و بدل نمی کنن ... کی باهاش کار کرده بتونه کمکم کنه ؟ ممنون می شم ........
با سلام
دوست عزيز لطفا تنظيماتي رو كه انجام داديد دقيقا عنوان كنيد تا بتونيم بيشتر كمك كنيم. من مدلي مشابه اين ماژول دارم.
سلام به همه .... والا مشکل من اینه که نمی دونم چجوری باید شبکه اینا رو راه بندازم .... راه کار روتین اینا رو نمی دونم چطوره ..... فقط تونستم تنظیماتشو درست کنم ... مثلا یکی End Device و یکی Coordinator میزارم.... ولی وقتی می خوام با coordinator با استفاده از فرمان DSCSAN شبکه رو جستجو کنم Error میده.... فقط الگوریتم راه اندازیشونو نمی دونم چطوریه...................................
با سلام
دوست عزیز شما تونستید تو حالتی غیر از شبکه هم این دوتارو راه بندازید یا فقط تو شبکه مشکل دارید؟
تونستید دیتایی انتقال بدید؟
این ماژول برای تنظیم کردنش نرم افزار خاصی داره؟ به نظرم اول اینو تو ساده ترین حالتش تست کنید. با حداقل تنظیمات.
از نرم افزار ProBee Manager برای تنظیم این ماژول استفاده کردین؟
هم یا ProBee Manager و هم با برنامه نویسی......................................
با سلام
دوست عزيز شما از شماتيكي كه تو ديتاشيت هستش براي ارتباط با اين ماژول استفاده كردين؟(صفحه 16)
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...Yi2IjQ&cad=rja
با سلام مجدد
تو لينك زير يه فايل PDF هستش. صفحه 23 روش شبكه كردن رو توضيح داده
http://www.sena.com/download/manual/...e10-v1.2.2.pdf
سلام. همین مشکل شما رو داشتم تا این که به شرکت سازندش ایمیل زدمو اونام جواب منو به طور دقیق دادند. واقعا اگه اینجا بودند من در اغوش میگرفتمشون اینقد که اینا با صبر رو درست حسابی جواب میدن برعکس خیلی از شرکت های دیگه و حتی فروشنده های خودمون.
در ابتدای برنامه سعی کن با صفر کردن پایه ریست فکتوری به مدت 2S و یک کردنش به همین مقدار ماژول رو به حالت دیفالت ببری(البته این یه تجربه شخصیه دوست داشتی نکن ولی بیتره!). دوتا PDF میزارم برات که از خودشون گرفتم یکی برای دیتا و یکی برای unicast از unicast استفاده کن چون دو تا ماژول داری البته بیشترم بود میشد.
اگه user manual رو بخونی با این PDFها مشکلت OK میشه.
موفق باشی.
با سلام
دوست عزيز جناب altium واقعا ممنون. اطلاعات خوبي بهمون دادي.
اقا دمت گرم ..... خیلی عالی بود ....خیلی عالی کار کرد .................
دوستان سلام
من میخوام دوتا ماژولxbee pro رو با هم شبکه کنم ودیتایی رو ارسال کنم.یه اطلاعات کلی در این باره دارم به تجربه نیاز دارم.لطف می کنید بعضی تجربه هاتون رو اینجا منتقل کنید که اگه افراد دیگه ای هم به این اطلاعات نیاز داشتن استفاده کنن؟ممنون.
دوستان برای اتصال ماژول زیگبی ft232 موجود ندارم ایا راهی دیگه ای هم هستش
ای سی sp 3243euca موجود در دیتا شیت گیر نمیاد ای سی دیگه ای دارید که بشه جایگزین کرد لطفا سریع جواب بدهید ممنون![]()
یه سوال دیگه اگه فقط ارسال و دریافت بین دو تا ماژول داشته باشیم هم باید این کانفیگ انجام بشه؟؟
سلام . میتونی از max232 استفاده کنی و از پورت سریال استفاده کنی اگر میخوای از usb استفاده نکنی . اره تو اون حالت هم باید کانفیگ بشه یه چیزی مثل PANID حتما باید تعریف بشه !
ممنون دوست عزیز همین کارو کردم اخرو فقط با نرم افزار probee manager
padid را تغییر دادم ولی بدیه این ماژول این هست که فکر کنم باید با ای سی های 3.3 ولت کار کنه![]()
اره خودم راه انداختم قبلا شبکم دو تا زیگبی بیشتر نداشت . ارتباطمم full doublex بود .دوست خوبم فک کنم باید اگر شبکتون دو تا zigbee داره باید یکیشون cordinator باشه یکی دیگش end device باشه تا ارتباط برقرار باشه . آها یه چیز دیگه برا اینکه همو بشناسن باید IEEE ADDRESS هر کودوم رو برای اون یکی تعریف کنی.فلن اینا رو یادم میاد مهندس :دی
برات یه عکس هم از یکی از پروژه هام پیدا کردم بریدم گذاشتم :دی حالت کلی شبکه را نشان میده .
سلام مهندس
ieee adrress را هم یه جوور تعریف میکنم خبرشو بهتون میدم![]()