NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 4204 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
نمایش نتایج: از 1 به 19 از 19

موضوع: راهنمایی در مورد درست کردن پرتابلر.............

  1. #1
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    Exclamation راهنمایی در مورد درست کردن پرتابلر.............

    سلام برای تولید کد ها از چه برنامه ای باید استفاده کنم و اصولا ال ای دی ها چه جوری وصل میشن که متن حرکت میکنه


    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 '
    Data &H7F , &H01 , &H01 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 'l
    Data &H3F , &H41 , &H41 , &H41 , &H3F , &H00 , &H00 'o
    Data &H78 , &H06 , &H01 , &H06 , &H78 , &H00 , &H00 'v
    Data &H7F , &H49 , &H49 , &H41 , &H00 , &H00 , &H00 'e


    اگه کسی پرتابلر درست کرده منو راهنمایی کنه اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم (نقشه و برنامه دارم) ولی میخام خودم شروع کنم

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    Icon2008

    منظورم همون تابلو هوایی هست
    ویرایش توسط Elec_l0vE : 20-03-2010 در ساعت 01:34

  4. #3
    کاربر ارشد 1nafar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    نوشته ها
    2,745
    تشکر
    1,266
    تشکر شده 4,874 بار در 1,377 پست

    پیش فرض

    سلام
    کد های تولیدی بستگی به تعداد led و در کل نحوه ی بستن مدار و برنامه ای که می نویسید داره ( نحوه ی اسکن کردن led ها )
    پروژه های زیر رو ببین ، توی اولی کد های مورد نیاز برای هر حرف رو توی matrixletter.gif اورده :

    http://www.ir-manup.com/aeiz4ceqrrkq/54365p.rar.html
    فیلم مربوط به پروژه ی دوم :
    http://www.4shared.com/file/94516496/cd94ec32/pro.html

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #4
    کاربر ارشد 1nafar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    نوشته ها
    2,745
    تشکر
    1,266
    تشکر شده 4,874 بار در 1,377 پست

    پیش فرض

    سلام
    کد های تولیدی بستگی به تعداد led و در کل نحوه ی بستن مدار و برنامه ای که می نویسید داره ( نحوه ی اسکن کردن led ها )
    پروژه های زیر رو ببین ، توی اولی کد های مورد نیاز برای هر حرف رو توی matrixletter.gif اورده :

    http://www.ir-manup.com/aeiz4ceqrrkq/54365p.rar.html
    فیلم مربوط به پروژه ی دوم :
    http://www.4shared.com/file/94516496/cd94ec32/pro.html

  7. تشکرها از این نوشته :


  8. #5
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    ممنون ولی من این فایل ها رو همشو داشتم

    منظورم این بود که این که یه ردیف led بیشتر نیست تو مدار . چه جوری متن رو نشون میده به اون شکل و led ها رو باید چه جوری و روی چه چیزی تنظیم کنم

  9. #6
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    سلام مهناز جان

    ماشالله ماشالله شما چقدر سوال می پرسی؟! بالآخره ما نفهمیدیم شما ربات سازی ، تابلو سازی ، پرتابلر کاری ، امدادگری...

    من در این زمینه تجربه ی عملی ندارم ، ولی اصول کار تا حدود زیادی شبیه به تابلو روانهای معمولی هست! یعنی به اثر فلیکر مربوط میشه (خطای چشم).

    کافیه که شما یه کلمه رو انتخاب کنی و براش فونت طراحی کنی ، بعدش باید اون کلمه رو در فونت مورد نظر ستون به ستون نشون بدی! اما باید به این نکته هم توجه کنی که سرعت چرخش محور موتور تاثیر مستقیم در تعیین مدت زمان روشن کردن هر ستون داره. البته به همین سادگی هم نیست و یه اصول خاصی داره ولی نشدنی هم نیست. یه نکته ی مهم دیگه اینه که هر ستون باید یک واحد جلوتر از ستون قبلی روشن و خاموش بشه! و نکته بعدی هم اینکه جهت گردش محور موتور تعیین کننده ی این هست که ستونهارو از چپ به راست روشن کنید یا برعکس.

    یه کم به شکل های زیر توجه کن ، فکر کنم بهتر باشه ، حالتی رو در نظر بگیرید که یه ستون چهار تایی از LED داریم و می خوایم اون شکل کلی رو روش ظاهر کنیم :



    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  10. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما morteza_rk برای ارسال این پست سودمند:


  11. #7
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    واه مرتضی جان چه عیبی داره خب . از قدیم گفتم پرسید عیب نیست ندانستن عیب است

    ببینید من دقیقا مشکلم همون موتور و پره هاش هست . میخام ببینم کسی عکسی چیزی در مورد شیوه ی صحیح جایگزاری موتور و led ها و همینطور سرعت انتخابی برای موتور نداره ؟
    تو تولید کدهاش مشکلی ندارم

  12. #8
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    Exclamation

    واه مرتضی جان چه عیبی داره خب . از قدیم گفتم پرسید عیب نیست ندانستن عیب است

    ببینید من دقیقا مشکلم همون موتور و پره هاش هست . میخام ببینم کسی عکسی چیزی در مورد شیوه ی صحیح جایگزاری موتور و led ها و همینطور سرعت انتخابی برای موتور نداره ؟
    تو تولید کدهاش مشکلی ندارم

  13. #9
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    شوخیدم مهناز جان ، وگرنه هدف از ایجاد این سایت همینه ، یعنی اینجا همه باید بپرسن تا در ناآگاهی نمونن.

    شما هم که پر و پا قرص چسبیدی به سایت و به هر موضوعی ناخنک میزنی. خیلی خوبه ، معمولا دخترخانوما کمتر اینطوری هستن.

    همونطوریکه قبلا هم گفتم من در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم ، اما یادمه که مهندس لاچینی توی سایتش یه آموزش و چنتا فایل و عکس گذاشته بودن. ایشون خودشون یه نمونه از این پروتابلرها ساختن و فیلمشم گذاشته بودن.

    به نظرم یه سری به اونجا بزنین بد نیست.

    راستی لباس و خریدای عیدتو انجام دادی؟!؟!!! که از چند روز قبل تا الآن که چند ساعت مونده به سال تحویل داری توی سایت می گردی؟
    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #10
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    من خریدامو از یک ماه پیش انجام دادم . اخه تو این مدت هیچی پروزه نساختم حالا علاقه مند شدم

    من تو سایت اقا لاچینی چیزی ندیدم میشه لینک رو محبت کنید

  16. #11
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    سال نوت مبارک

    خوشم اومد که از رو نرفتی!؟ 10 دقیقه مونده به سال تحویل بازم اینجا بودی!

    باید خودم برم دنبالش فعلا لینکشو ندارم ، سعی می کنم تا فردا لینکشو بذارم.
    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  17. تشکرها از این نوشته :


  18. #12
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    آره دیگه خراب ایران میکرو شدم باشه منتظرم

  19. #13
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    الو ؟!

  20. #14
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    سلام مهناز جان

    شرمنده ، پاک یادم رفته بود؟! آخه این روزا همش برامون مهمون میاد کلا درگیرم. ببخشید. الان میرم لینکشو پیدا می کنم.
    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  21. تشکرها از این نوشته :


  22. #15
    کاربر ارشد 1nafar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    نوشته ها
    2,745
    تشکر
    1,266
    تشکر شده 4,874 بار در 1,377 پست

    پیش فرض

    سلام
    نحوه ی اسکن کردن کد دقیقا همجوری هست که اقا مرتضی گفت .
    برای اتصال فیبر مدار چاپی به بورد دوتا راه وجود داره :
    1- از میکروکنترلر نوع l استفاده کنید و دوتا باطری 1.5 وت رو برد بزارید ، در این حالت برد + باطری + led بر روی موتور نصب میشه و همراه اون میچرخه
    2- سر راه تغذیه ی برد یه دونه پل دیود و خازن ظرفیت بالا قرار بدید و یه دونه کلکتور بسازید ، اگه یه موتور dc رو باز کنید دقیقا متوجه منظورم میشید .

    تغذیه ی موتور از تغذیه ی میکرو جدا هست و شما باید اون رو طوی تنظیم کنید که به بالاترین شفافیت در هنگام چرخش led ها دست پیدا کنید .

  23. تشکرها از این نوشته :


  24. #16
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    من یه سر به سایت مهندس لاچینی زدم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم ، براشون ایمیل زدم که در صورت موجود بودن لینکشو برام میل کنن.

    آخه من 2 سال پیش توی سایتشون این پروژه رو دیده بودم. فکر کنم بجای استفاده از موتور پروژه رو روی چرخ عقب دوچرخه اجرا کرده بودن! وقتی رکاب می زدن ledهای روی یک سیم پره متن موردنظر رو نشون می دادن. آخه فیلمش گذاشته بودن که من دیدم ، ولی الآن هرچی می گردم نیست.
    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  25. تشکرها از این نوشته :


  26. #17
    مدیر کل انجمن ها morteza_rk آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نام
    مرتضی رحیمی کردمحله
    نوشته ها
    2,071
    تشکر
    2,376
    تشکر شده 2,899 بار در 1,263 پست

    پیش فرض

    آخیییییییش....

    بالاخره بعداز مدتی جستجو لینکشو پیدا کردم ، ولی فکر کنم دیگه از توضیحات سابق خبری نیستو برای فروشه! نمی دونم دیگه شما زحمت چک کردن این موضوع و جستجوی بیشتر رو خودت بکش.

    http://www.hlachini.com/Projects/Hand-LED/index.htm

    http://www.hlachini.com/Projects/index.html
    .
    اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم


    وبلاگ شخصی من

  27. تشکرها از این نوشته :


  28. #18
    کاربر فعال Elec_l0vE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    206
    تشکر
    272
    تشکر شده 47 بار در 34 پست

    پیش فرض

    باشه ممنون . ولي اينا كه همش پولي بود . عيب نداره فعلا بي خيالش شدم
    ویرایش توسط Elec_l0vE : 23-03-2010 در ساعت 20:50

  29. #19
    کاربر علاقه مند Romanof آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    نام
    بهشهر
    نوشته ها
    94
    تشکر
    17
    تشکر شده 32 بار در 19 پست

    پیش فرض

    اون کدهایی را که شما می خواستین تولیدش کنید کد هایی هگذی هستند که روی پرت میکرو قرار می گیرند و توسط نرم افزار تولید شده اند . من راه بهتری به شما پیشنهاد می کنم :
    حتماً می دونین که پرت های میکرو را به صورت زیر عدد گذاری می کنند
    PORTD.0 = 1
    PORTD.1 = 2
    PORTD.2 = 4
    PORTD.3 = 8
    PORTD.4 = 16
    PORTD.5 = 32
    PORTD.6 = 64
    PORTD.7 = 128
    که مجموعشون برابر 256 هست پس اگر شما بخواهید PORTD.0 و PORTD.1 را یک کنید باید عدد 3 را روی پرت بگذارید ( عدد های متناظر پین های مورد نظر را باهم جمع می کنیم ).
    پس می تونین با طراحی جدول مثل جدول زیر کارکترهای مورد نظر خود را طراحی کنید .
    نکته : هیچ محدودیتی در تعداد ستون وجود ندارد ولی تعداد سطر ها نباید بیشتر از 8 تا بشه



    به عنوان مثال برای نمایش عدد 3 که در زیر شکلش وجو دارد به صورت زیر عمل می کنیم :

    کد:
    Portd = 65
    Waitms 40
    Portd = 145
    Waitms 40
    Portd = 153
    Waitms 40
    Portd = 149
    Waitms 40
    Portd = 115
    Waitms 40


    اینم برنامه یک ساعت با ATmega8 :

    مجموع دستورات wait در نمایش هر چهار متغیر برابر 250 میلی ثانیه می شود که به دلیل این که در حلقه For قرار دارد مجموعاً 1 ثانیه تاخیر به وجود می آید .

    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    Config Portd = Output
    Dim M1 As Byte , M2 As Byte , H1 As Byte , H2 As Byte , S As Byte , Sh As Byte
    M1 = 0 : M2 = 0 : H1 = 0 : H2 = 0 : S = 0
    Do
    For Sh = 1 To 4 Step 1
    Select Case H2
    Case 0 : Goto 0
    Case 1 : Goto 1
    Case 2 : Goto 2
    Case 3 : Goto 3
    Case 4 : Goto 4
    Case 5 : Goto 5
    Case 6 : Goto 6
    Case 7 : Goto 7
    Case 8 : Goto 8
    Case 9 : Goto 9
    End Select
    Select Case H1
    Case 0 : Goto 0
    Case 1 : Goto 1
    Case 2 : Goto 2
    Case 3 : Goto 3
    Case 4 : Goto 4
    Case 5 : Goto 5
    Case 6 : Goto 6
    Case 7 : Goto 7
    Case 8 : Goto 8
    Case 9 : Goto 9
    End Select
    Goto Dobdot
    Select Case M2
    Case 0 : Goto 0
    Case 1 : Goto 1
    Case 2 : Goto 2
    Case 3 : Goto 3
    Case 4 : Goto 4
    Case 5 : Goto 5
    Case 6 : Goto 6
    Case 7 : Goto 7
    Case 8 : Goto 8
    Case 9 : Goto 9
    End Select
    Select Case M1
    Case 0 : Goto 0
    Case 1 : Goto 1
    Case 2 : Goto 2
    Case 3 : Goto 3
    Case 4 : Goto 4
    Case 5 : Goto 5
    Case 6 : Goto 6
    Case 7 : Goto 7
    Case 8 : Goto 8
    Case 9 : Goto 9
    End Select
    Next
    Sh = 0
    Incr S
    If S > 59 Then
      S = 0
      Incr M1
    End If
    If M1 > 9 Then
      M1 = 0
      Incr M2
    End If
    If M2 > 5 Then
      M2 = 0
      Incr H1
    End If
    If H1 > 9 Then
      H1 = 0
      Incr H2
    End If
    If H2 > 2 Then
      H2 = 0
    End If
    Loop
    End                                                         'end program
    
    
    0:
    Portd = 126
    Waitms 10
    Portd = 129
    Waitms 10
    Portd = 129
    Waitms 10
    Portd = 129
    Waitms 10
    Portd = 126
    Waitms 10
    Return
    
    1:
    Portd = 4
    Waitms 10
    Portd = 2
    Waitms 10
    Portd = 256
    Waitms 10
    Portd = 0
    Waitms 10
    Portd = 0
    Waitms 10
    Return
    
    2:
    Portd = 134
    Waitms 10
    Portd = 193
    Waitms 10
    Portd = 161
    Waitms 10
    Portd = 145
    Waitms 10
    Portd = 142
    Waitms 10
    Return
    
    3:
    Portd = 97
    Waitms 10
    Portd = 138
    Waitms 10
    Portd = 141
    Waitms 10
    Portd = 129
    Waitms 10
    Portd = 113
    Waitms 10
    Return
    
    4:
    Portd = 24
    Waitms 10
    Portd = 20
    Waitms 10
    Portd = 18
    Waitms 10
    Portd = 256
    Waitms 10
    Portd = 16
    Waitms 10
    Return
    
    5:
    Portd = 159
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 113
    Waitms 10
    Return
    
    6:
    Portd = 126
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 137
    Waitms 10
    Portd = 114
    Waitms 10
    Return
    
    7:
    Portd = 7
    Waitms 10
    Portd = 7
    Waitms 10
    Portd = 250
    Waitms 10
    Portd = 5
    Waitms 10
    Portd = 3
    Waitms 10
    Return
    
    8:
    Portd = 102
    Waitms 10
    Portd = 153
    Waitms 10
    Portd = 153
    Waitms 10
    Portd = 153
    Waitms 10
    Portd = 102
    Waitms 10
    Return
    
    9:
    Portd = 78
    Waitms 10
    Portd = 146
    Waitms 10
    Portd = 146
    Waitms 10
    Portd = 146
    Waitms 10
    Portd = 126
    Waitms 10
    Return
    
    Dobdot:
    Portd = 0
    Waitms 10
    Portd = 0
    Waitms 10
    Portd = 36
    Waitms 10
    Portd = 0
    Waitms 10
    Portd = 0
    Waitms 10
    Return
    ویرایش توسط Romanof : 25-03-2010 در ساعت 16:37

  30. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Romanof برای ارسال این پست سودمند:


موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 16-12-2013, 22:32
  2. درخواست راهنمایی
    توسط spgpayam در انجمن AT91 series (ATMEL)
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 28-08-2013, 19:05
  3. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 20-12-2012, 22:36
  4. درخواست راهنمایی
    توسط atrak در انجمن AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 13-08-2012, 09:25
  5. طرح پروژه و درخواست راهنمایی
    توسط alamdar در انجمن stm32
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 01-05-2012, 08:48

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •