صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 21 به 36 از 36

موضوع: فیلم آموزش پیشرفته STM32F10x

  1. #21
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2018
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض فیلم آموزش پیشرفته STM32F10x

    سلام دوستان
    کسی شماتیک امتحان شده برای otgبرای f107vcداره بذاره؟
    شماتیکی که مهندس زرکوب توی فیلم شون گذاشتن کسی جواب گرفته؟چون خودشون برای راه اندازی کیبورد به مشکل خوردن میپرسم!!!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #22
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    سلام
    روالی که در فیلم برای usb در نظر گرفته شده ماند سایر قسمت ها مرحله به مرحله بوده است.
    برای یو اس بی دیوایس سری 107 این مرحله به مرحله جواب داده و ابتدا سمپل کیل شرح داده شده و تست شده و بعد از پاسخ عملی روی برد، سمپل سازی گفته شده و نحوه تغییرات مورد نظر و مجدد اجرای عملی.
    ولی این روال برای یو اس بی هاست 107 نتیجه عملی نداشت. لذا کلا در سرفصل نیز آورده نشده و در فیلم هم این موضوع عملی نشان داده شده که همیشه یک پروژه منجر به جواب نمی شود! این استثنایی بوده در کل پریفرال های شرح داده شده در فیلم پیشرفته . در کل برای راه اندازی یک پریفرال بایستی قبل از ضبط زمان زیادی طی شود تا یک سمپل ایجاد شود که در عمل کار کند و سپس اقدام به شرح روال کار شود.
    در میکروی stm32f429 از یو اس بی otg برای فلش استفاده کرده ام و بعد صرف زمان زیاد پاسخ گرفته شد. همان روالی که در فیلم شرح داده شده در آنجا هم خودم طی کردم. ولی این برد 107 پاسخ دریافت نشد. حتی سمپل همراه برد که در فیلم همراه نشان داده شده بود که کار می کند نیز کار نمی کرد!
    به دلیل ضیق وقت دیگر فرصت نشد دلیل اصلی پیدا شود.
    بنابراین اگر کسی این موضوع را در عمل جواب گرفته در اینجا مطرح کند.

  4. #23
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    نوشته ها
    5
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام برمهندس عزیز جناب زرکوب ...
    فیلم آموزشی STM32 قسمت پیشرفته مبحث کلاک و پاور >>>یه قسمتی رو کم داره که شاید کسی غیر از من احساس نیاز بهش نکرده باشه ...
    مشکل : بنده میخواهم کلاک میکرو بر روی کلاک خارجی قرار بگیره و فرکانس این کلاک توسط اسیلاتوری 4پین و با فرکانس 14.745600مگاهرتز تامین میشه و همچنین اینکار رو میخواهم توسط کتابخانه های CMSIS انجام بدهم ...
    اصلا اینکه برای چ کاری میخواهم دیگر مهم نیست و فقط میخواهم اینکار انجام بشود و یادبگیرم چطوری میشه HSE را فعال و واحد PLL Source Mux را در حالت HSE و واحد System Clock Mux را در حالت PLLCLK قرار بدهم >>> مایقی قسمت هاشو شما گفته این ولی این قسمت ها را یا من نفهمیدم یا شما نگفته اید

  5. #24
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    اینکه کزیستال یا اسیلاتور چگونه به میکرو وصل شود در منوال صفحه 91/1096 یک شکلی گذاشته شده. همچنین در راهنماهای st ببنید آیا راهنمای جداگانه ای برای rcc گذاشته یا خیر.
    ---------------------------
    بنا به نیاز می توان به منابع مختلفی که سایت st برای هر کدام از میکروکنترلرهای خود قرار داده مراجعه نمود. به عنوان نمونه برای stm32f103ve :
    Home > Microcontrollers > STM32 32-bit ARM Cortex MCUs > STM32 Mainstream MCUs > STM32F1 Series > STM32F103 > STM32F103VE
    STM32F103VE - Mainstream Performance line, ARM Cortex-M3 MCU with 512 Kbytes Flash, 72 MHz CPU, motor control, USB and CAN - STMicroelectronics
    ----------------------------
    با کتابخانه cmsis الان در دهنم نیست که به توابعش اشاره کنم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanmikro نمایش پست ها
    چطوری میشه HSE را فعال و واحد PLL Source Mux را در حالت HSE و واحد System Clock Mux را در حالت PLLCLK قرار بدهم >>> مایقی قسمت هاشو شما گفته این ولی این قسمت ها را یا من نفهمیدم یا شما نگفته اید
    وقتی از تابع سیستم اینیشیالز دارید استفاده می کنید این کارها که می خواهید انجام میشه. یعنی کلاک میبره به خارجی و pll فعال می کنه.
    مگه میشه نگفته باشیم!؟ تک تک رجیسترهایی که در تابع سیستم اینشیالیز استفاده شده شرح داده شده . و در قسمت 4 دقیقه 1 وارد این تابع شده ایم. این شرح همه موارد هم برای اینکه اگر کسی بخواد تغییر بده بداند کجا چی تغییر بده.
    شما وقتی کلاکت از این 8 مگ تغییر می کنه به
    14.745600 بایستی ضرایب pll را تغییر دهید.
    آیا ضرایب pll را تغییر داده اید؟
    یک موردی هم که اشاره ای داشتید استفاده در پروژه است. در پروژه ممکن است مواردی به وجود بیاید که اصلا تا الان باهاش مواجه نشده اید. بنابراین چالشی که در اجرای پروژه وجود دارد همین است که بتوانید ایرادات این چنینی را رفع کنید. حتی ممکن است مواردی باشد که فقط شما با آن مواجه شده اید!

  6. #25
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    10
    تشکر
    5
    تشکر شده 4 بار در 2 پست

    پیش فرض

    با سلام
    در قسمت تاچ
    برای نگاشت نقطه تاچ شده بر روی ال سی دی از فرمولی استفاده کرده اید
    سوال - فرمول اصلی این نگاشت چی هستش که بشه تاچ های با سایز های دیگه را هم راه اندازی کرد ؟
    باتشکر
    ویرایش توسط mzarkoob : 14-01-2019 در ساعت 00:52

  7. #26
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    سلام
    سوال خیلی خوبیه که در عمل هم باهاش برای استفاده از تاچ 4.3 مواجه شده ام. چون این رابطه برای تاچ 7 اینچ 800 در 480 پیکسل درست کار می کند.
    این رابطه تابع switch در سمپل همراه بردی بوده که در اینجا نیز استفاده شده. ممکن است در جاهای دیگر چیز دیگری باشد.
    مسلما باید یک رابطه ریاضی باشد برای این کار ولی فرصت نشده در این مورد جستجو داشته باشم و برای تاچ 4.3 هم با کمی سعی و خطا همین زابطه را تغییر دادم تا نتیجه کمی مطلوب شد.
    در صورتی که از تاچ خازنی استفاده کنید میبینید که مختصات واقعی را به شما می دهد و نیازی به این کارها نیست!

  8. #27
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    با سلام خدمت شما مهندس جان ممنون از اموزش های عالیو خوبتون مهندس جان ببخشید ی سوال داشتم خدمتتون در راه اندازی ال سی دی 4.3 اینچ با در نظر داشتن ال سی دی 7 اینچ همونطور که فرمودین گفتین فقط مقادیر دیفاین hdpو...... که در ابتدای تابع ال سی دی هستن رو عوض کنیم با همون توابع قابل استفاده هستن ولی مهندس جانمن ای سی دی 4.3 رو هرچه تست می کنم با تغییر مقادیر ثابت که فرمودین عمل نمی کنه و فقط صفحه سفید روشن میشه اتصالاتم طبق گفته خودتون انجام دادم ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم راش بندازم با برد شرکت کویر الکترونیک کار می کنم

  9. #28
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    با سلام دو باره خدمت شما مهندس زرکوب عزیز
    ی سوال در قسمت spi و کار با spi flash در هنگام خواندن manufscture id طبق دیتاشیت 9f بفرستیم 4 تا دیتا بهمون خروجی میده ولی شما در هنگام خواندن این قسمت مرتب dummyکه 0xa5 هستش رو میفرستادین ممنون میشم ی توضیح بدین A5که مرتب میفرستادین چیه وچرا باید بفرستیم در حالی که در دیتاشیت گفته بود نیازی نیست

    - - - Updated - - -

    مهندس زرکوب ببخشید ی سوال دیگه در دیتاشیت که نگاه می کنم دو بار ادرس لازم فرستاده بشه در قسمت buffer read ولی شما در کد 3 تا فرستادین ممنونمیشم ی توضیح بدین

  10. #29
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadya نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما مهندس جان ممنون از اموزش های عالیو خوبتون مهندس جان ببخشید ی سوال داشتم خدمتتون در راه اندازی ال سی دی 4.3 اینچ با در نظر داشتن ال سی دی 7 اینچ همونطور که فرمودین گفتین فقط مقادیر دیفاین hdpو...... که در ابتدای تابع ال سی دی هستن رو عوض کنیم با همون توابع قابل استفاده هستن ولی مهندس جانمن ای سی دی 4.3 رو هرچه تست می کنم با تغییر مقادیر ثابت که فرمودین عمل نمی کنه و فقط صفحه سفید روشن میشه اتصالاتم طبق گفته خودتون انجام دادم ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم راش بندازم با برد شرکت کویر الکترونیک کار می کنم
    نمی دونم ال سی دی 4.3 را راه اندازی کردید یا خیر ولی با درایور خارجی و مد gpio کار می کنه. ولی در مد fsmc ظاهرا باید غیر از دیفاین ها پارامترهای رجیسترهای fsmc را هم اصلاح کرد.

  11. #30
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    1. مهندس جان با سلام دوباره ببخشید مهندس این اطلاعات lcd که در بر نامه تعریف کردین به صورت دیفاین




    • unsigned int HDP=478; //Horizontal Display Period
      unsigned int HT=531; //Horizontal Total
      unsigned int HPS=43; //LLINE Pulse Start Position
      unsigned int LPS=8; // Horizontal Display Period Start Position
      unsigned char HPW=10; // LLINE Pulse Width




      unsigned int VDP=271; //Vertical Display Period
      unsigned int VT=288; //Vertical Total
      unsigned int VPS=12; // LFRAME Pulse Start Position
      unsigned int FPS=4; //Vertical Display Period Start Positio

      unsigned char VPW=10;



      در کدوم قسمت می تونم دسترسی داشته باشم تا پیداشون کنم در دیتاشیت LCD فقط تعداد سطر و ستون را پیدا کردم ممنون میشم راهنماییم کنیم و اینکه مهندس LCD 4.3پس فرستادم 7 تهیه کردم ممنون میشم راهنماییم کنید

  12. #31
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    مهندس جانببخشید در قسمت تابع LCD_PutChar


    void LCD_PutChar(u16 x,u16 y,u8 c,u16 charColor,u16 bkColor)
    {
    u16 i=0;
    u16 j=0;

    u8 tmp_char=0;


    for (i=0;i<16;i++)
    {
    tmp_char=ascii_8x16[((c-0x20)*16)+i];
    for (j=0;j<8;j++)
    {
    if ( (tmp_char >> ((7-j)) & (0x01)) == 0x01)
    {
    LCD_SetPoint(x+j,y+i,charColor); // ×Ö·ûÑÕÉ«
    }
    else
    {
    LCD_SetPoint(x+j,y+i,bkColor); // ±³¾°ÑÕÉ«
    }
    }
    }
    }


    در تابع SETPOINT در قسمت تعیین ستون ابتدا و انتها چرا X انتها رو 479و سطر انتها رو 271گزاشتین مگهاین مقادیربرای LCD 4.3 نبود ممنون میشم راهنماییم کنید



    void LCD_SetPoint(u16 x,u16 y,u16 point)
    {
    LCD_WR_REG(0x002A);
    LCD_WR_Data(x>>8);
    LCD_WR_Data(x&0x00ff);
    LCD_WR_Data(479>>8);
    LCD_WR_Data(479&0x00ff);

    LCD_WR_REG(0x002b);
    LCD_WR_Data(y>>8);
    LCD_WR_Data(y&0x00ff);
    LCD_WR_Data(271>>8);
    LCD_WR_Data(271&0x00ff);

    LCD_WR_REG(0x002c);

    LCD_WR_Data(point);
    }

  13. #32
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    این اطلاعات define در سمپل استفاده شده و باید ببینید در چه رجیسترهایی از ssd جایگذاری می کند و کارش چیست.
    ولی اینکه چرا این اعداد گذاشته شده!؟ اینها اعدادی است که ممکن است در دیتاشیت ذکر نشده باشد فقط گفته کار این عدد این است که فلان تنظیم را می کند. در سمپل راه انداز این پارامترها مشخص شده و اگر جایی مقداری برای آن ذکر نشده از روی کار آن بر اساس نیاز می توان به آن مراجعه و با کم زیاد کردن مقدار مناسب تر را پیدا کرد.

    در تابع SETPOINT هم ما این را نگذاشتیم. شرحش را دادیم!
    این تابع شبیه ّFill و clear است که با مشخص کردن نقطه ابتدا و انتها یک چهار چوب مشخص می کند . حال از آن برای تغییر مکان نما استفاده می کند.

  14. #33
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    مهندس جان ببخشید من ی سوالدارم فرضکنید بخواهیم ی السی دی 5 اینچ با این درایور راه اندازی کنیم با این روش باید جلو برویم حالا سوال من این هست که این مقادیر از کجا به دست می ایند به جز طول و عرض ال سی دی


    unsigned int HDP=478; //Horizontal Display Period
    unsigned int HT=531; //Horizontal Total
    unsigned int HPS=43; //LLINE Pulse Start Position
    unsigned int LPS=8; // Horizontal Display Period Start Position
    unsigned char HPW=10; // LLINE Pulse Width




    unsigned int VDP=271; //Vertical Display Period
    unsigned int VT=288; //Vertical Total
    unsigned int VPS=12; // LFRAME Pulse Start Position
    unsigned int FPS=4; //Vertical Display Period Start Positio

    unsigned char VPW=10;
    ممنونمیشم یراهنمایی بکنید توضیح بالا رو نفهمیدم با تشکر


    unsigned int HDP=478; //Horizontal Display Period
    unsigned int HT=531; //Horizontal Total
    unsigned int HPS=43; //LLINE Pulse Start Position
    unsigned int LPS=8; // Horizontal Display Period Start Position
    unsigned char HPW=10; // LLINE Pulse Width




    unsigned int VDP=271; //Vertical Display Period
    unsigned int VT=288; //Vertical Total
    unsigned int VPS=12; // LFRAME Pulse Start Position
    unsigned int FPS=4; //Vertical Display Period Start Positio

    unsigned char VPW=10;

  15. #34
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    نوشته ها
    18
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    مهندس جان سلام ببخشید مرتب سوال می پرسم خیلی ممنون از اموزشهای خوبتون ببخشید به منظور تبدل درتابع switch ایا فرمول خاصی داره که در تابع زحمت کشییدین تعریف کردین


    void Switch_XY(uint32_t * x,uint32_t * y)

    {
    uint32_t a,b;
    a = (*x)-(res[0][0]+res[2][0])/2;
    b = (*y)-(res[2][1]+res[3][1])/2;
    (*x)=a*760/((res[1][0]+res[3][0]-res[0][0]-res[2][0])/2)+20;
    (*y)=460-b*440/((res[0][1]+res[1][1]-res[2][1]-res[3][1])/2);
    {
    ببخشید مهندس جان این عدد 760, 4400,460 از کجا و طبق چه فرمولی زحمت کشیدین نوشتین

  16. #35
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,889
    تشکر
    1,201
    تشکر شده 2,312 بار در 1,271 پست

    پیش فرض

    قبلا ذکر کردم که
    در سمپل راه انداز این پارامترها مشخص شده و چون درست کار می کند از ان استفاده می کنیم.
    دو موضوع وجود دارد . 1- اگر بخواهیم کارمان انجام شود مهم نیست که این اعداد از کجا امده. کار ما را راه بیاندازد. 2- اگر این اعداد کار ما را انجام نداد و ایراد داشت. باید دید هر پارامتر برای چه کاریست و آن را کم و زیاد کنیم تا به نتیجه مطلود در عمل برسیم.
    در مورد
    switch یک رابطه ای در یک سمپلی بوده که در عمل هم درست کار می کرده. ولی مسلما این یک رابطه ریاضی دارد که چگونه 4 نقطه داریم و بخواهیم نقطه جدید را نگاشت کنیم به فضای جدید. من فرصت نکردم ببینم این رابطه ریاضی کجا گفته شده ولی با کمی وقت آن را برای ال سی دی 4.3 تغییر دادم

  17. تشکرها از این نوشته :


  18. #36
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2019
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض مشکل در رابطه با i2c

    سلام
    من با استفاده از کد های کتابخانه 12c_ee.c برنامه ای برای ماژول adxl345 نوشتم ولی برنامه وقتی به کد
    while (!I2C_CheckEvent(I2C2, I2C_EVENT_MASTER_TRANSMITTER_MODE_SELECTED)){}
    میرسد متوقف شده و ادامه نمی دهد .
    لازم به ذکر است من از هدر برد stm32f103c8 استفاده می کنم و تمام دیفایل ها را که قبلا با آردوینو تست کرده بودم انجام دادم
    لطفا راهنمایی فرمایید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. [خبر] فیلم آموزش STM32F10x (مقدماتی و متوسط)
    توسط mzarkoob در انجمن stm32
    پاسخ: 108
    آخرين نوشته: 12-05-2019, 19:47
  2. [خبر] فیلم آموزش پیشرفته lpc1768 (ورژن2)
    توسط mzarkoob در انجمن LPC series (NXP)
    پاسخ: 601
    آخرين نوشته: 08-05-2019, 16:33
  3. [خبر] فیلم آموزش پیشرفته lpc1788
    توسط mzarkoob در انجمن LPC series (NXP)
    پاسخ: 60
    آخرين نوشته: 12-08-2018, 10:06
  4. [سوال] پیشنهاد کتاب آموزش الکترونیک
    توسط microprocesor_2002 در انجمن گفت و گوي آزاد
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 18-07-2015, 13:32
  5. کدام برد آموزشی را برای یادگیری پیشنهاد میکنید؟
    توسط beroz در انجمن میکرو کنترلر های 32 بیتی(arm)
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 22-08-2012, 13:15

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •