NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 91 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 41 به 47 از 47

موضوع: فیلم های آموزش کار با نرم افزار STM32CubeMX و توابع HAL

  1. #41
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,741
    تشکر
    1,164
    تشکر شده 2,241 بار در 1,218 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mducati999 نمایش پست ها
    آقا مهدی سلام خسته نباشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط mducati999 نمایش پست ها
    یه سوال درباره rtcداشتم
    شما تا حالا از باتری backupاستفاده کردین تو rtc
    الان با همین برنامه ای که از rtcگذاشتین بنده باتری هم گذاشتم
    وقتی برق برد رو قطع و وصل میکنم
    زمان از بین نمیره
    ولی تاریخ صفر میشه
    شما تا حالا اینکارو نکردین ؟میتونید کمکم کنید
    دیتا شیت همون قسمت rtc رو خوندم یه نکته ای در این رابطه گفته
    ولی نمیدونم دقیقا چه جوری با توابع halاین کاررو بکنم و بیت های مربوطه رو ست کنم

    After reset, access to the Backup registers and RTC is disabled and the Backup domain
    (BKP) is protected against possible parasitic write access. To enable access to the Backup
    registers and the RTC, proceed as follows:
    enable the power and backup interface clocks by setting the PWREN and BKPEN bits
    .in the RCC_APB1ENR register
    set the DBP bit the Power Control Register (PWR_CR) to enable access to the Backup
    .registers and RTC
    آقا مهدی تو دیتا شیت گفته تو بیت از دوتا رجیستر مربوط به RCCوPWRباید یک بشن
    ولی initکردنه مربوط به این قسمت ها و ست کردنه اون دوتا بیت و نمیدونم چه کنم
    یه کارایی کردم ولی جواب نگرفتم

    سلام
    ببخشید درگیر هستم و نشد زودتر پاسخی بدهم.
    در مورد استفاده از باطری بک اپ این مدل میکرو در عمل تست نکردم ولی در 1768 به خوبی عمل می کند و در اینجا هم نباید مشکلی باشد. تنظیماتشو سر فرصت در کیوب باید چک کنم ولی مسئله ای که هست اینه که در ابتدای برنامه نبایستی به صورت ثابت مقدار زمان را تنظیم کنید زیرا با هر بار ریست شدن برد مجد همان زمان قرار میگیرد و از ابتدا نمایش زمان انجام می شود. در یک روتین جدایی این تنظیم زمان ولیه باید انجام شود و در برنامه صلی هر چه بد نمایش دهد. زیرا با وجود باتری پشتیبان با قطع برق زمان داخل rtc باقی می ماند.

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نام
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #42
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,741
    تشکر
    1,164
    تشکر شده 2,241 بار در 1,218 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mducati999 نمایش پست ها
    یه برد ازstm32f746دارم همین کانفیگ و برای اون انجام دادم
    ولی اون درسته برق و که قطع و وصل میکنم نه زمان میپره و نه تاریخ
    نمیدونم چرا برا f103داره اینجوری میشه
    نمیشه گفت چون اون میکرو درست انجام میشه این مدل هم باید بشه چون تفاوت هایی هست :
    -------------------
    در صورتی که با نوعی از میکرو کار کرده اید و برای کاری نیاز شده با مدل دیگری کار کنید ممکن است این دیدگاه را داشته باشید که هر دوی اینها از یک شرکت هستند، پس تنظیمات مثل هم است. موقعی متوجه این دیدگاه اشتباه می شوید که تنظیمی را عینا بدون دیدن منوال میکرو از مدل دیگر کپی کرده اید و وقت زیادی هم صرف شده که چرا کار نمی کند . با خود می گویید مگر در مدل دیگر کار نمی کرد پس اینجا هم باید کار کند! غافل از اینکه ممکن است حتی در یک بیت اختلاف تنظیم وجود داشته باشد یا اختلاف اساسی تر باشد.
    تفاوت هایی بین lpc1768 و lpc1788 هست. همچنین بین سری های STM32 (STM32F0,STM32F1 ..)
    وقتی هدری که ابتدا include می کنید عوض شود وجود تفاوت هایی را بایستی مد نظر قرار داد. در هر صورت رفرنس، یورز منوال یا رفرنس منوال همان سری می باشد.
    Telegram: Contact @armeducation
    -------------------
    سمپل rtc برای مدل 103ve کار می کنه ولی ظاهرا برای سری 103rb مشکل داشت بایستی یک تنظیمی در آن اعمال می شد. یا اینکه برد 103rb اسیلاتورش مشکل داشت که آن موقع که تست کردم کار نکرد. بعد دیگه فرصت بررسی این مورد مشاهده شده نبود.

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #43
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    نوشته ها
    109
    تشکر
    91
    تشکر شده 75 بار در 57 پست

    پیش فرض

    جناب مهندس:
    با توجه به عکس اولی که لینک دادم؛ شما داخل عکس دوم به عدد 10هرتز می رسین اما شما داخل فیلم میگین 10ثانیه!
    کدوم درسته؟


    اینم عکس از فیلم شما:


  7. تشکرها از این نوشته :


  8. #44
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,741
    تشکر
    1,164
    تشکر شده 2,241 بار در 1,218 پست

    پیش فرض

    سلام بله درست می فرمایید این را بایستی از لحاظ زمانی می گفتم 10 هرتز یا 0.1 ثانیه . اگر Autoreload را 10000 می گذاشتیم میشد 1 هرتز و یا 1 ثانیه .
    معکوس گفته شده. یعنی جای هرتز و ثانیه جابجا گفتم که اینها معکوس هم اند.

  9. #45
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    32
    تشکر
    22
    تشکر شده 11 بار در 10 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mzarkoob نمایش پست ها
    نمیشه گفت چون اون میکرو درست انجام میشه این مدل هم باید بشه چون تفاوت هایی هست :
    -------------------
    در صورتی که با نوعی از میکرو کار کرده اید و برای کاری نیاز شده با مدل دیگری کار کنید ممکن است این دیدگاه را داشته باشید که هر دوی اینها از یک شرکت هستند، پس تنظیمات مثل هم است. موقعی متوجه این دیدگاه اشتباه می شوید که تنظیمی را عینا بدون دیدن منوال میکرو از مدل دیگر کپی کرده اید و وقت زیادی هم صرف شده که چرا کار نمی کند . با خود می گویید مگر در مدل دیگر کار نمی کرد پس اینجا هم باید کار کند! غافل از اینکه ممکن است حتی در یک بیت اختلاف تنظیم وجود داشته باشد یا اختلاف اساسی تر باشد.
    تفاوت هایی بین lpc1768 و lpc1788 هست. همچنین بین سری های STM32 (STM32F0,STM32F1 ..)
    وقتی هدری که ابتدا include می کنید عوض شود وجود تفاوت هایی را بایستی مد نظر قرار داد. در هر صورت رفرنس، یورز منوال یا رفرنس منوال همان سری می باشد.
    Telegram: Contact @armeducation
    -------------------
    سمپل rtc برای مدل 103ve کار می کنه ولی ظاهرا برای سری 103rb مشکل داشت بایستی یک تنظیمی در آن اعمال می شد. یا اینکه برد 103rb اسیلاتورش مشکل داشت که آن موقع که تست کردم کار نکرد. بعد دیگه فرصت بررسی این مورد مشاهده شده نبود.
    سلام آقا مهدی سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید
    مجددا بابت زحماتی که میکشید تشکر میکنم
    در مورد سوالی که پرسیده بودم لازم بود یه توضیح مختصری بدم
    مشکل دقیقا همون تفاوت هایی که وجود داره بین مدل های مختلف یه میکرو
    همون نکته ای که خودتون به قشنگی توضیح دادین
    بنده به دیتاشیت هر دو مدل میکرو رجوع کردم هم F103وهمF746درمورد F746توضیح داده شده بود که یک تقویم کامل در خودش داره مثلا یه آی سی DS1307داخله 746وجود داره که بغیر از رجیسترهای نگه داشتنه زمان
    تاریخ رو هم درون خودش نگه میداره و با تنظیم اولیه حتی با قطع برق نه زمان و نه تاریخ از بین نمیره
    ولی در موردF103فقط با قطع برق زمان حفظ میشه در واقع F103داخله خودش تقویم نداره و فقط زمان رو برای 24ساعت حفظ میکنه
    واگه شما احتیاج به تقویم دارید باید از آی سی های مورد نظر استفاده کنید تا در صورت قطع برق حتی تا چند روز هم زمان و هم تاریخ حفظ بشه
    مجددا از توضیحات آقا مهدی تشکر میکنم

  10. تشکرها از این نوشته :


  11. #46
    همکار علمی sarbaz13 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    نام
    محمد قاسمی
    نوشته ها
    406
    تشکر
    990
    تشکر شده 424 بار در 230 پست

    پیش فرض

    با سلام
    من طبق فیلم های اموزشی می خواستم دستورات at command رو با یوزارت 6 میکرو stm32f4 ارسال کنم به
    یک ماژول بلوتوث که قبلا با ماژول سریال دستورات رو براش ارسال کردم واوکی بوده عکسش رو پیوست میکنم
    بعد اومد با کیوب تنظیمات و من جمله باد ریت و بقیه موارد رو هم تنظیم کردم و دستور زیر رو هم نوشتم که دستور At رو ارسال کنم
    از میکرو به ماژول بلوتوث
    HAL_UART_Transmit(&huart3,(uint8_t *)buffertr,4,10);
    HAL_UART_Receive(&huart6,bufferrc, 2, -1);
    که متغییر بافر خودم رو هم طبق زیر در بالای برنامه تعریف کردم
    char* buffertr="AT\n\r";
    uint8_t bufferrc[10];
    بعد که نتیجه رو توی دیباگ میبینم
    همون at رو بر میگردونه ماژول
    این مورد رو یک بار با ماژول سریال و ماژول بلوتوث توی برنامه hercules هم تست کردم همین مشکل بود
    ولی توی برنامه هایپترمینال اینجور نیست
    که من فکر کنم دیتای که میره به عنوان کاراکتر نمیره
    که اگر میرفت ok رو بر میگردوند و باید با printf انگار باید فرستاد.
    برنامه و عکس رو میفرستم .مشکل کجاست
    البته من توی pdf خود ماژول هم نگاه کردم مثلا مثل ماژول Sim900یا 800 هم نیست که بخواد <cr> , <lf> هم داشته باشه
    شرکت Time Owner

  12. #47
    مدیر انجمن mzarkoob آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نام
    مهدی زرکوب
    نوشته ها
    2,741
    تشکر
    1,164
    تشکر شده 2,241 بار در 1,218 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarbaz13 نمایش پست ها
    با سلام
    من طبق فیلم های اموزشی می خواستم دستورات at command رو با یوزارت 6 میکرو stm32f4 ارسال کنم به
    یک ماژول بلوتوث که قبلا با ماژول سریال دستورات رو براش ارسال کردم واوکی بوده عکسش رو پیوست میکنم
    بعد اومد با کیوب تنظیمات و من جمله باد ریت و بقیه موارد رو هم تنظیم کردم و دستور زیر رو هم نوشتم که دستور At رو ارسال کنم
    از میکرو به ماژول بلوتوث
    HAL_UART_Transmit(&huart3,(uint8_t *)buffertr,4,10);
    HAL_UART_Receive(&huart6,bufferrc, 2, -1);
    که متغییر بافر خودم رو هم طبق زیر در بالای برنامه تعریف کردم
    char* buffertr="AT\n\r";
    uint8_t bufferrc[10];
    بعد که نتیجه رو توی دیباگ میبینم
    همون at رو بر میگردونه ماژول
    این مورد رو یک بار با ماژول سریال و ماژول بلوتوث توی برنامه hercules هم تست کردم همین مشکل بود
    ولی توی برنامه هایپترمینال اینجور نیست
    که من فکر کنم دیتای که میره به عنوان کاراکتر نمیره
    که اگر میرفت ok رو بر میگردوند و باید با printf انگار باید فرستاد.
    برنامه و عکس رو میفرستم .مشکل کجاست
    البته من توی pdf خود ماژول هم نگاه کردم مثلا مثل ماژول Sim900یا 800 هم نیست که بخواد <cr> , <lf> هم داشته باشه
    وقتی دارید با هایپرترمینال ارسال می کنید و ماژول جواب میده و بعد با میکرو میفرستید و جواب نمیده مسلم است دستوری که از میکرو فرستادید درست یا کامل نیست. شما اون اینتری که در هایپر ترمینال میزنید باید همون را در میکرو بفرستید نه چیز اضافه تری
    بین r\ و n\ تفاوت هست و گاهی جابجا استفاده میشه.
    شما می تونی از ترمینال کامپیوتر همزمان با برای شنود استفاده کنی. البته باید اتصالات درست وصل کنی. یک حالتی بود یادمه نیست دقیق مشترک وصل بکنی ماژول کار نمی کنه.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

موضوعات مشابه

  1. RTOS STM32CubeMX
    توسط jonbakhsh در انجمن stm32
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 11-08-2017, 21:33
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 20-10-2016, 21:29
  3. آموزش ساخت پروژه با توابع cmsis
    توسط Doloop در انجمن stm32
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 19-07-2016, 18:17
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-06-2016, 17:21
  5. آموزش mmc به روش سکتوری
    توسط mehdi_nxp در انجمن AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 17-08-2012, 01:15

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •