توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 446 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
-
کاربر علاقه مند
افت ولتاژ خروجی مبدل buck
سلام دوستان من با آی سی hy7700 یه مبدل باک طراحی کردم که میخوام خروجی 48 ولت 10 آمپر بگیرم.
الان موفق شدم ولتاژ 36 ولت دریافت کنم اما به محض اینکه بار به خروجی وصل میکنم ولتاژ خروجی افت میکنه.میخواسم بدونم علت از کدوم قسمت مدار میتونه باشه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.
-
-
30-09-2015 22:13
# ADS
Circuit advertisement
-
کاربر فعال
من تا اونجا که یادم میاد hy7700 برای ایجاد جریان ثابت برای درایو های led بود، فکر نمیکنم انتخاب مناسبی برای ولتاژ ثابت باشه
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...QG-rveCH7PwQYA
-
-
کاربر علاقه مند
به نظر شما نمیشه ولتاژ خروجی ثابت دریافت کرد؟
زمانی که ولتاژ افت میکنه جریان هم پایین میاد دیگه!!!دقیقاً جریانشو چطور ثابت نگه دارم؟
-
-
کاربر فعال
لطفا نگاهی به این لینک بندازید و اگر ممکنه پاراگراف اول دیتا شیتی که لینکشو قبلا فرستادم دوباره مطالعه بفرمایید.
Current source - Wikipedia, the free encyclopedia
-
-
کاربر علاقه مند
این دیتاشیتو قبلاً خوندم و میدونم که این ic برای کنترل نور led هستش و جریان ثابت میکشه اما وقتی مقاومت یا تعداد led هارو عوض میکنم ولتاژ وجریان هر دو عوض میشن!!!
خال نمیدونم دقیقاً منظورتونو گرفتم یا نه؟
-
-
کاربر فعال
طبق اطلاعات دیتا شیت چنانچه مقاومت بار تغییر کنه Duty Cycle تغییر خواهد کرد و ولتاژ تغییر خواهد رفت تا جریان به
I=0.25 / (1.15 * RSE)
برسد به شرطی که LD زمین شده باشد، در غیر این صورت به جای 0.25 باید ولتاژ LD جایگزین شود.
ویرایش توسط erfanjeddy : 01-10-2015 در ساعت 17:55
-
-
کاربر علاقه مند
سلام مهندس ممنون از راهنماییتون.
فقط ld باید به خازن وصل بشه ، خازنی که توسط vdd شارژ میشه درسته؟
من دارم از ولتاژ ac برا ورودی مدارم استفاده میکنم که بعد از یکسو سازی 310 ولت شده.
-
-
کاربر فعال
بله بله من واقعا شرمندم ld به vdd وصل شده و با خازن دیکاپلر به زمین، ببخشید دفعه قبل بی دقتی شد.
-
-
کاربر علاقه مند
خواهش میکنم.
با این توضیحات ماکزیمم جریان برابر I=.25/rse*1.15
من الان 12 تا LED به خروجی که برا 40 ولت طراحی کردم وصل کردم فقط میزان نورش کمه سر راهشم مقاومت 80 وصل کردم.با این توضیحات مقاومتو کم کنم جریان و در نتیجه نور LED ها بالا میره؟
اگه نه دقیقاً باید چه حرکتی انجام بدم که جریان خروجی افزایش پیدا کنه؟
-
-
کاربر فعال
خیر با مقاومت بار تغییری حاصل نمیشه rse رو کمتر کنید میدونم که خودتون میدونید ولی بازم یادآوری میکنم که rse یه مقاومت با توان بالا باید باشه.
-
-
کاربر علاقه مند
درسته.
درحال حاضر مقاومت .005 اهم 2 وات گذاشتم.اما ولتاژم با اضافه کردن led ها بالا میاد ولی جریان نه.
بنظرتون بازم باید مقاومتو پایینتر بیارم؟
-
-
کاربر فعال
اینکه ولتاژ بالا میره و جریان نه که کاملا درسته، یعنی عملکرد مدارتون درسته، بازم مقاومتو پایین تر بیارین و نتیجه رو ببینید.
-
-
تازه وارد
ویرایش توسط janblaghy : 26-12-2019 در ساعت 18:11
-