NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 143 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
صفحه 3 از 32 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 60 از 632

موضوع: فیلم آموزش Emwin با LPC1788 و تکمیلی lpc1768 رسید!

  1. #41
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    نوشته ها
    62
    تشکر
    5
    تشکر شده 8 بار در 8 پست

    پیش فرض

    سلام
    ببخشید یه سوال من با gui builder منو رو طراحی کردم و مشکلی ندارم.با این دستور hDlg = Createfirst(); منو رو نمایش میدم.
    حالا میخواستم از طریق دستور GUI_DispString("Hello world!"); یه متن رو نمایش بدم ولی هیچ چیزی نمایش نمیده ولی موقعی که hDlg = Createfirst(); رو حذف میکنم درست میشه.
    لطفا بگید چطوری هم منوی طراحی شده رو نمایش بدم و هم بتونم خودم از دستورات استفاده کنم.
    ممنون

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #42
    مدیرکل سایت kavir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    نام
    زارعی
    نوشته ها
    3,548
    تشکر
    1,218
    تشکر شده 5,681 بار در 1,801 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadmgn نمایش پست ها
    مجددا ممنون بابت زحمتی که کشیدین و علمی که در اختیار عموم قرار دادید من این بسته رو گرفتم و متاسفانه باید بگم بی استفاده گذاشتم یه گوشه چون واقعا قابل استفاده نیست هیچ جوره متوجه نمیشم که مدرس چی میگه چون کیفیت صدا واقعا بده. بازم میگم واقعا بده و حتی با هدفن و اسپیکر هم قابل استفاده نیست. ای کاش قبل از اینکه به بخش بعد میرفتید بخش قبل رو میدید و متوجه میشدید که صدا بی کیفیته و یه فکری میکردید... این مجموعه میتونست فوق العاده باشه اگه یه خرده بیشتر روش کار میشد.
    سلام
    خوب اینقدر هم شما می فرمائید صدا کم نیست با هدفون و حتی اسپیکر قابل استفاده هست من خودم با لپ تاپ توی شرکت چندین بار تست کردم اینقدر که این ایتم دوستان گله میکنن قابل استفاده نیست هم نیست
    من به مشورت اقای رئیسی یه بخشی رو اپلود میکنم فکر میکنم بهترین کار باشه
    لطفا در مورد صدا ی فیلم تاپیکی نزنید ما یک بخشی اپلود میکنیم
    ویرایش توسط yraeisi : 26-08-2014 در ساعت 10:11
    کویر ویدئو راه اندازی شد

    اگر چه دیر ولی برگشتم به جمع دوستان قدیمی....

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #43
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    سلام
    اگه فیلم رو دیده باشید اونجا گفتم که اساسا ما 2 حالت برای نمایش داریم :
    1- استفاده از پنجره هایی که با GUI Builder طراحی میکنیم
    2- نمایش روی صفحه LCD به طور مستقیم
    وقتی شما یه پنجره باز می کنید دیگه صفحه background قابل مشاهده نیست (مثل پنجره های ویندوز) پس برای نمایش متن باید یه ویجت TEXT تو پنجره داشته باشید که متن مورد نظرتون رو تو اون نمایش بدین.
    مثلا:
    کد:
    hItem = WM_GetDialogItem(hDLG, ID_TEXT_0); TEXT_SetText (hItem,"SampleText");
    دستورات GUI_Disp...xx
    برای نمایش مستقیم روی بک گراند هستند و اگه یه پنجره باز باشه قابل مشاهده نیست.
    ویرایش توسط yraeisi : 26-08-2014 در ساعت 09:55
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما yraeisi برای ارسال این پست سودمند:


  7. #44
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    سلام و خسته نباشید
    میخوام کالیبراسیون یکبار انجام بشه چطور باید این کار و تو eeprom انجام بدم؟

  8. #45
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    سلام
    تو مثال های برد 1788 یه بخشی راجع به eeprom داخلی هست که نحوه ذخیره و خوندن اطلاعات رو توضیح داده.البته چند تا مثال آماده شده که بزودی آقای زارعی میزارن تو سایت برای دانلود یا برای خریداران ایمیل می کنن.تو اون مثال ها نحوه انجام این کار هست.

    کویر الکترونیک.pdf
    ویرایش توسط yraeisi : 26-08-2014 در ساعت 11:18
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  9. تشکرها از این نوشته :


  10. #46
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    قسمتی که widget editرو توضیح دادیدstrcat رو از چه نوعی باید تعریف کنیم؟

  11. #47
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    50
    تشکر
    18
    تشکر شده 6 بار در 3 پست

    پیش فرض

    متاسفانه کیفیت صدا افتضاح است.دوستانی که میگن صدا خوبه می توانند بگویند مدرس تو فیلم 4 چی میگه؟
    من با هدفون هم نمیشنوم.
    ای کاش قبل از آماده فروش کردن همچین مجموعه ای یکبار بازبینی میشد.
    ای کاش مدرس آمادگی بیشتری داشت و از قبل خودشو برای همچین کاری آماده میکرد.
    متاسفانه یک کار عجله ای و بدون فکر و برنامه ریزی قبلی و بدون بازبینی است.
    معایب را گفتم اما محاسنش بیشتر از معایب است.
    لطفا صدای بد و افتضاح را توجیح نکنید.

  12. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما tarasheh برای ارسال این پست سودمند:


  13. #48
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط asmira نمایش پست ها
    قسمتی که widget editرو توضیح دادیدstrcat رو از چه نوعی باید تعریف کنیم؟
    strcat از توابع رشته ا ی خود زبان C هست و فقط باید ازش استفاده کنید .لایبرری های زیر رو استفاده کنید
    کد:
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>                    /* standard I/O .h-file                */
    #include <ctype.h>                    /* character functions                 */
    #include <string.h>                   /* string and memory functions         */
    #include <stddef.h>
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #49
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    سلام
    مثالهای emwinرو وقتی تغییر میدم طبق فیلم .compile میشه اما چیزی رویlcdنشون نمیده مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟

  16. #50
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    سلام
    من قبلا هم گفتم که ازبابت کم بودن ولوم صدا عذر خواهی میکنم ولی این تاپیک برای اینه که دوستانی که فیلم رو گرفتن و نیاز به کمک دارن سوالاتشون رو بپرسن .پس لطفا فقط سوالاتی که در مورد emWin دارید رو مطرح کنید و تاپیک رو با موارد دیگه از هدف اصلی دور نکنید.
    با تشکر از همه

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط asmira نمایش پست ها
    سلام
    مثالهای emwinرو وقتی تغییر میدم طبق فیلم .compile میشه اما چیزی رویlcdنشون نمیده مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
    چی رو تغییر میدین؟سورس برنامه قسمتی که تغییر میدین رو بذارین بررسی میکنم.
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  17. تشکرها از این نوشته :


  18. #51
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    قسمت هایی که تو فیلم اشاره شده تغییر میدم برای پورت کردن اما چیزی روی lcdنشون نمیده.

  19. #52
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    با چه بردی کار می کنید ؟
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  20. #53
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    سلام
    برد lpc1788 EVALUATION BOARD RE_D3
    ************************************************** *********************
    درقسمت(alpha_bargraf.c)____>
    #include "APPL.H"اضافه شده
    ودر قسمت main
    * MainTask
    */
    void MainTask(void) {
    CheckTouchCalibration();

    // GUI_Init();
    _DemoBarGraph();
    while (1) {
    GUI_X_Delay(100);
    }
    }
    **********************************************
    //void MainTask(void)
    //{
    // BUTTON_SetDefaultSkin(BUTTON_SKIN_FLEX);
    // CHECKBOX_SetDefaultSkin (CHECKBOX_SKIN_FLEX);
    // DROPDOWN_SetDefaultSkin (DROPDOWN_SKIN_FLEX);
    //// FRAMEWIN_SetDefaultSkin (FRAMEWIN_SKIN_FLEX);
    // HEADER_SetDefaultSkin (HEADER_SKIN_FLEX);
    //// PROGBAR_SetDefaultSkin (PROGBAR_SKIN_FLEX);
    //// RADIO_SetDefaultSkin (RADIO_SKIN_FLEX);
    // SCROLLBAR_SetDefaultSkin(SCROLLBAR_SKIN_FLEX);
    // SLIDER_SetDefaultSkin (SLIDER_SKIN_FLEX);
    // SPINBOX_SetDefaultSkin (SPINBOX_SKIN_FLEX);
    //
    // SCROLLBAR_SetDefaultWidth(30);

    // //************************************************** ***************************
    // //************************************************** ***************************

    // GUI_X_Delay(100);

    // Initial_display();

    // CheckTouchCalibration();

    // GUI_CURSOR_Show();

    // hWinMainPage = CreateSample();
    // WM_PaintWindowAndDescs(hWinMainPage);
    // WM_ShowWindow (hWinMainPage);

    //
    //while(1)
    // {

    // GUI_X_Delay(50);

    // }
    //}

    در قسمتmain.cنیز این قسمت ها غیر فعال شدن
    ************************************************
    LPC1788-RTX for 4pin touch و از این sample استفاده کردم اما چیزی روی lcdنشون نمیده

  21. #54
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    سلام
    اگه مثال اصلی کار میکنه ولی مثال خودتون کار نمی کنه قطعا ایراد از روتین
    _DemoBarGraph هست .باید اون رو چک کنید.اگه J-link دارید از دیباگ استفاده کنید و خط به خط جلو برید ببینید کجا گیر میکنه.
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  22. #55
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    مثال اصلی کار نمیکنه وقتی پروگرم میکنم فقط یه لحظه نقطه اول touch calibration رو نشون میده و بعد سیاه میشه.من مثالهای دیگه رو هم امتحان کردم فقط این مثالها کار نمیکنه واگرنه وقتی خودم طراحی میکنم نشون میده

  23. #56
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط asmira نمایش پست ها
    مثال اصلی کار نمیکنه وقتی پروگرم میکنم فقط یه لحظه نقطه اول touch calibration رو نشون میده و بعد سیاه میشه.من مثالهای دیگه رو هم امتحان کردم فقط این مثالها کار نمیکنه واگرنه وقتی خودم طراحی میکنم نشون میده
    اگه J-link دارید از دیباگ استفاده کنید و خط به خط جلو برید ببینید کجا گیر میکنه.شاید مشکل از برد باشه.مخصوصا آی سی RAM .چون اگه Ram مشکل داشته باشه کلا برد کار نمیکنه
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  24. #57
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    103
    تشکر
    8
    تشکر شده 4 بار در 4 پست

    پیش فرض

    سلام
    ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد روتین باراگراف مشکل داشت.

  25. #58
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نام
    محمدرضا سربندی فراهانی
    نوشته ها
    42
    تشکر
    46
    تشکر شده 14 بار در 5 پست

    پیش فرض

    سلام
    من میخوام دموی 5.22 خود emwin رو که توی دی وی دی 2 هستش رو روی ال سی دی 7 اینچ اجرا کنم...
    وقتی کانفیگ ال سی دیش خیلی فرق کرده...
    اون تایمینگ های ال سی دی هفت اینچ رو هم که ست میکنم چیزی روی صفحه نمایش داده نمیشه و فقط یک پیچ سیاه دیده میشه...
    بعدش اینکه برنامش نسبت به برنامه های قبلی که ران میکردم خیلی خیلی زودتر کامپایل و لود میشه، خیلی زودتر...
    میشه راهنمایی بفرمایین چجوری برای 7 اینچ راهش بندازم؟ چون انگار دیفاینهاش فقط برای 2_3 هستش...

  26. #59
    مدیر انجمن yraeisi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام
    یوسف رئیسی
    نوشته ها
    222
    تشکر
    9
    تشکر شده 179 بار در 99 پست

    پیش فرض

    سلام
    برای تغییر سایز مثال ها باید تو قسمتی که ویجت ها ساخته میشن سایز اونها رو عوض کنید و اصلا به نوع LCD ربطی نداره. باز هم میگم اساسا مثال هایی که با emWin ساخته میشه کاملا مستقل از سخت افزار هست و فقط داریو کردن LCD هست که باید درست انجام بشه .
    کد:
    static const GUI_WIDGET_CREATE_INFO _aDialogCreate[] = { { WINDOW_CreateIndirect, "Sample1", ID_WINDOW_0, 0, 0, 480, 272, 0, 0x0, 0 }, { BUTTON_CreateIndirect, "UnLock", ID_BUTTON_0, 50, 150, 130, 90, 0, 0x0, 0 }, { BUTTON_CreateIndirect, "Lock", ID_BUTTON_1, 250, 150, 130, 90, 0, 0x0, 0 }, { CHECKBOX_CreateIndirect, "Status", ID_CHECKBOX_0, 50, 100, 250, 30, 0, 0x0, 0 }, { TEXT_CreateIndirect, "Kavir Electronic", ID_TEXT_0, 100, 10,250, 50, 0, 0x0, 0 }, };
    البته یه چیز دیگه هم بگم که مثال های خود emWin اکثرا با حالت استاندارد مثال هایی که با GUIBuilder ساخته میشن فرق داره و بیشتر شون با کد نویسی معمولی انجام شدن که خیلی قابل استفاده برای یادگیری نیست.
    Hardware & Software designer
    Telegram:@y_r_z

  27. تشکرها از این نوشته :


  28. #60
    کاربر علاقه مند serjik آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    51
    تشکر
    39
    تشکر شده 23 بار در 19 پست

    Thumbs up

    سلام
    آقای رییسی تشکر از شما برای آموزش emwin و همچنین کویر الکترونیک برای برد جدید lpc1788، آقای رییسی با دیدن این آموزش چندین سوال پیش آمد که در این تاپیک خواهم پرسید.
    AAAA) سوال اول اینکه لایبرری های emwin را برای آپدیت از کجا دانلود کنیم؟

صفحه 3 از 32 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش emWin
    توسط majidma3000 در انجمن LPC series (NXP)
    پاسخ: 1100
    آخرين نوشته: 10-07-2019, 10:09
  2. [آموزش] فیلم آموزش کوبی برد و برنامه نویسی لینوکس رسید!
    توسط kavir در انجمن Cortex-a8-a9 arm9-11
    پاسخ: 607
    آخرين نوشته: 15-05-2018, 16:38
  3. دانلود کتاب آموزش ساخت ربات مسیریاب
    توسط lktra در انجمن پرسش و پاسخ (نرم افزارهای تخصصی)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14-02-2013, 16:36
  4. آموزش مسیریاب بدون میکرو
    توسط رهتازالکترونیک در انجمن مفاهیم اولیه در رباتیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17-08-2010, 12:40
  5. آموزش ساخت روبات مسیر یاب با atmega8
    توسط ROBOMAN در انجمن مفاهیم اولیه در رباتیک
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 15-09-2009, 10:50

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •