NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 2116 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 40 از 59

موضوع: فارسی نویسی در کدویژن و lcd گرافیکي

  1. #21
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    دوستان گرامی برای تکمیل کتابخونه نیاز به فونت فارسی دارم !
    کسی فونت فارسی نداره - یا نرم افزاری که بشه فونت ساخت البته منهای LFG
    :D

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نام
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  3. #22
    کاربر فعال n340 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    نام
    0511
    نوشته ها
    101
    تشکر
    9
    تشکر شده 11 بار در 9 پست

    پیش فرض

    بابا این که کامپایل نمیشه
    چکارش کنیم

  4. #23
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    دوست گرامی بستگی به ورژن کدویژن داره - ورژن کدویژن شما چنده ؟
    آخه این شرکت اومده متد کامپایلینگ و لینک کردن رو واسه ورژن های جدید تغییر داده
    فکر کنم من این رو برای ورژن 1.25.4 نوشته بودم
    ویرایش توسط agape : 28-04-2010 در ساعت 13:56

  5. #24
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    43
    تشکر
    61
    تشکر شده 32 بار در 16 پست

    پیش فرض

    آقا تمام این لینک ها خرابه . لطفا رسیدگی کنید .

  6. #25
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    برای استفاده در بسکام چه باید کرد ؟
    طریقه کار با این فایلو بگین
    اینجا گفته که یه کتابخونه واسه کار در بسکام و کد ویژن ساختن
    کد:
    http://www.emplab.com/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=27
    از این فایلتون میشه تو بسکام استفاده کرد ؟

  7. #26
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز از لینک بالا اصلاعی ندارم ولی کتابخانه ای که نوشته ام مختص سی هست و نمیشه از اون در بیسیک استفاده کرد.

  8. #27
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    Icon2008

    مشکل فارسی نویسی در LCD های گرافیکی به صورت کامل بر طرف شد

    با استفاده از این کتابخانه که به زبان C هست مشکل فارسی نویسی به طور کامل حل شد.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجه کنید
    http://elecom.agape.ir/persian_writing/

  9. #28
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    50
    تشکر
    18
    تشکر شده 6 بار در 3 پست

    پیش فرض

    لينك دانلود خرابه!لطفا يكي رسيدگي كنه

  10. #29
    مدیرکل سایت kavir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    نام
    زارعی
    نوشته ها
    3,547
    تشکر
    1,218
    تشکر شده 5,682 بار در 1,801 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarasheh نمایش پست ها
    لينك دانلود خرابه!لطفا يكي رسيدگي كنه
    http://elecom.agape.ir/gbuf_v3/
    کویر ویدئو راه اندازی شد

    اگر چه دیر ولی برگشتم به جمع دوستان قدیمی....

  11. #30
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام.
    چه طور میشه touch screen در نرم افزار پروتئوس شبیه سازی کرد !!؟؟؟؟؟

  12. #31
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    164
    تشکر
    29
    تشکر شده 32 بار در 27 پست

    پیش فرض

    با سلام جناب agape شما برای فارسی نویسی روی lcd n96 کاری انجام دادید؟میشه یه توضیح بدید برای فونت فارسی چه کار کردید؟ممنونم

  13. #32
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    164
    تشکر
    29
    تشکر شده 32 بار در 27 پست

    پیش فرض

    سلام من در کامپایل gbuf v3 در کدویژن ورژن 2 به مشکل خوردم میشه به من کمک کنید ممنونم

  14. #33
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    سلام
    ببخشید که دیر شد
    خوب مشکل شما دقیقا چی هست
    چه پیامی خطایی دریافت میکنید ؟

  15. #34
    کاربر علاقه مند hmg آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    نوشته ها
    36
    تشکر
    99
    تشکر شده 64 بار در 28 پست

    پیش فرض

    سلام من هم به مشکل خوردم و در کامپایل این خط را ایراد میگیرد:
    GBload_font(Fullfont); // لود کردن فونت پيشفرض کتابخانه که همراه کتابخانه نصب ميشود
    این هم ایرادش: undefined symbol GBload_font

  16. #35
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    164
    تشکر
    29
    تشکر شده 32 بار در 27 پست

    پیش فرض

    با سلام ممنون که پاسخ دادید سال نو را به شما تبریک میگم مشکلش اینه
    Library error: C:\cvavr2\lib\gbuf.lib(54): undefined symbol 'Show_Buf'
    من لایبراری شما را نصب کردم و همون مثالی که خودتون در سایت گذاشتید را کامپایل کردم با کدویژن ورژن 2.04.04

  17. #36
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    164
    تشکر
    29
    تشکر شده 32 بار در 27 پست

    پیش فرض

    با سلام جناب agape من منتظر پاسخ شما هستم اگر براتون مقدور پاسخ دهید ممنونم

  18. #37
    مدیرکل انجمنها agape آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    نام
    Zeus
    نوشته ها
    1,235
    تشکر
    139
    تشکر شده 2,209 بار در 846 پست

    پیش فرض

    بله در اولین فرصت برسی میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم

  19. #38
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض در خواست کمک

    با سلام
    من یه برنامه به زبان c برای قفل رمز دیجیتال میخوام که با avr و lcd گرافیکی کار کنه اگه ممکنه لطف کنید بزارید

  20. #39
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    9
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    با عرض سلام
    ببخشید شاید این گفته من ربطی به مبحث نداشته باشه اما با دیدن اساتید جمعند گفتم که بهتره مطرح بشه شاید جوابی براش داشته باشید.من یک ال سی دی از نوع سد دارم که با تلاش های فراوان دیتاشیتش رو پیدا کردم و باز هم با تلاش های فراوان کانفیگش کردم و بالاخره یه علائمی ازش دریافت کردم که به جای نشان دادن متن یا شکل یه چیزای دیگه ای نشون میده و کلا صفحه سیاه میشه و روی صفحه سیاه یک سری نقاط روشن دیده میشه این ایراد در شبیه سازی با پروتوس هم وجود داره حالا من سورس کانفیگم رو میزارم شما بگید ایراد از کانفیگه یا از LCD ممنون و متشکرم.
    اینم سورس
    $regfile = "M16def.dat"
    $crystal = 8000000
    $lib "glcdKS108.LBX"
    $include "font8x8.font"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 1 , Ce2 = 0 , Cd = 2 , Rd = 3 , Reset = 4 , Enable = 5
    Setfont Font8x8
    Cls
    Showpic 0 , 0 , Pic
    Do
    Loop
    End
    Pic:
    $bgf "chart.bgf"

  21. #40
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    نوشته ها
    130
    تشکر
    65
    تشکر شده 204 بار در 77 پست

    پیش فرض

    سلام به همگی!
    من نیاز به یک آموزش کامل LCD گرافیکی دارم. البته من خودم با BASCOM و Codevision قبلا راه اندازیش کرده بودم ولی همیشه از کتابخونه های آماده استفاده میکردم. الان میخوام با یک میکرویی که استادمون گفته این lcd رو راه اندازی کنم و متاسفانه باید با اسمبلی این کار رو انجام بدیم! دیتا شیت ks0108 رو خوندم ولی با proteus جواب نگرفتم ممنون میشم راهنماییم کنید.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 20-01-2014, 21:03
  2. فارسی نویسی در آرم
    توسط agape در انجمن AT91 series (ATMEL)
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 09-10-2012, 14:41
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 08-05-2012, 00:18
  4. فارسی نویسی در lcd کاراکتری
    توسط Caspian1361 در انجمن AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-08-2010, 18:31
  5. ایجاد وبرنامه نویسی یک درایور ویندوز برای یک سخت افزار ساخته
    توسط m-arm در انجمن برنامه نویسی کامپیوتر/کنترل با کامپیوتر
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 08-06-2010, 19:12

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •