NOTICE توجه: این یک موضوع قدیمی است که آخرین پست ارسالی آن مربوط به 485 روز قبل است . لطفا فقط پاسخ ها ، سوالات و درخواست های 100 درصد مرتبط را به آن ارسال کنید و برای درخواست ها و سوالات جدید موضوع جدیدی را ایجاد کنید
صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 100 از 142

موضوع: ایمیج اختصاصی کویر برای خانواده کوبی برد(کوبیک Cubik )

  1. #81
    عضو جدید sadra آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نام
    صدرالدین آباد
    نوشته ها
    15
    تشکر
    67
    تشکر شده 2 بار در 2 پست

    پیش فرض

    سلام، سپاس و تشکر فراوان.
    در باره ایمیج کوبیک بعرض میرسانم:
    وقتی فرمان Update, upgrade رو میدی، انجام میشه اما وقتی بعد از آپدیت کردن سیستمو ری بوت میکنی دیگه سیستم بالا نمی آد و گاهی هم سیستم بالا می آد اما تو منو فقط Run,Logout رو داره و بقیه پریدند.
    ظاهرا، نمیشه نرم افزاری رو نصب کرد، به عنوان نمونه یه بروزر و ...، نصب میکنی انگار نه انگار کاری کردی مثلا همین Synaptic که نصبه کار نمیکنه و دوباره که میخوای نصب کنی سیستم میگه نرم افزاره نصبه.
    اینا رو که گفتم تجربه ام از این سیستم بود، تا حالا چند بار کوبیک رو در میکرو اس دی ریختم و سیستمو بالا آوردم.
    اما در کل این ایمیج با ایمیج های دیگه فرق داره، خیلی قابل تقدیره، cubik-config حرف نداره، محشره.
    برای عرایض بالا راهنمایی میخواستم.
    پیشنهاد جناب sarab1 رو می پسندم و تاکید دارم.
    دست گل عزیزان بخصوص مهندس چنگانی رو میبوسم.
    خیلی مخلصیم جناب زارعی، رئیس! خدا قوت
    ویرایش توسط sadra : 01-11-2014 در ساعت 13:49

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نام
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #82
    همکار علمی mahdichi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نام
    مهدی چنگانی
    نوشته ها
    386
    تشکر
    93
    تشکر شده 783 بار در 251 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aminta نمایش پست ها
    سلام من الان دارم از این ایمیج استفاده میکنم واقعا دست اقای چنگانی درد نکنه
    من سیستم عاملو طبق فیلم رو برد ریختم و الان کار باهش میکنم
    فقط یک سوال برام پیش آمده
    من یک ماژول وای فای (مارکmercury) خریدم برای اینکه با این ماژول به مودم وصل شم دقیقا نمیدونم چیکار باید بکنم
    تو network<-cubik-config -> رفتم یک ssid میخواد و پسورد
    من هم اسم مودم و پسورد برای اتصال به نت را بهش دادم
    ولی بعد که ریبوت میشه اتفاق خاصی نمیوفته
    توی لینوکسای کامپیوتر یک علامت وای فای بالاش میاد ولی تو این تغییری نمیکنه
    نمیدونم چطور ماژولو به کوبیک بشناسونم
    ممنون میشم کمک کنید

    سلام

    در برنامه کانفیگ وای فای بطور پیشفرض روی wlan0 تنظیم شده، بعضی مواقع ممکنه سیستم عامل wlan0 را به wlan1 تغییر نام بده
    با دستور زیر شماره wlan را بررسی کنید
    dmesg | grep wlan
    اگر شماره آن 1 باشه باید تغییراتی را اعمال کنید.
    sudo nano /etc/network/interfaces
    با اجرای این دستور یک فایل متنی باز میشه. هر جا wlan0 دیدید آن را به wlan1 تغییر نام بدید.
    با ctr +x و زدن کلید y تغییرات را سیو کنید و یکباردیگه ریست کنید.
    برد آموزشی FPGA - اسپارتان 6 - برد پازج

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #83
    همکار علمی mahdichi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نام
    مهدی چنگانی
    نوشته ها
    386
    تشکر
    93
    تشکر شده 783 بار در 251 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sadra نمایش پست ها
    سلام، سپاس و تشکر فراوان.
    در باره ایمیج کوبیک بعرض میرسانم:
    وقتی فرمان Update, upgrade رو میدی، انجام میشه اما وقتی بعد از آپدیت کردن سیستمو ری بوت میکنی دیگه سیستم بالا نمی آد و گاهی هم سیستم بالا می آد اما تو منو فقط Run,Logout رو داره و بقیه پریدند.
    ظاهرا، نمیشه نرم افزاری رو نصب کرد، به عنوان نمونه یه بروزر و ...، نصب میکنی انگار نه انگار کاری کردی مثلا همین Synaptic که نصبه کار نمیکنه و دوباره که میخوای نصب کنی سیستم میگه نرم افزاره نصبه.
    اینا رو که گفتم تجربه ام از این سیستم بود، تا حالا چند بار کوبیک رو در میکرو اس دی ریختم و سیستمو بالا آوردم.
    اما در کل این ایمیج با ایمیج های دیگه فرق داره، خیلی قابل تقدیره، cubik-config حرف نداره، محشره.
    برای عرایض بالا راهنمایی میخواستم.
    پیشنهاد جناب sarab1 رو می پسندم و تاکید دارم.
    دست گل عزیزان بخصوص مهندس چنگانی رو میبوسم.
    خیلی مخلصیم جناب زارعی، رئیس! خدا قوت

    سلام

    تاحالا با این مشکل برنخورده بودم. حتما بررسی می کنم.
    ولی همیشه نسخه ای که آماده می کنم حتما جدیدترین آپدیت ها روی آن نصب می کنم.
    برد آموزشی FPGA - اسپارتان 6 - برد پازج

  7. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما mahdichi برای ارسال این پست سودمند:


  8. #84
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    نوشته ها
    15
    تشکر
    6
    تشکر شده 5 بار در 4 پست

    پیش فرض

    سلام خدمت آقای چنگانی
    ببخشید بحث ارتباطی به تاپیک نداره اما جای دیگه شما روپیدا نکردم
    من یک برد رسپری بی + خریدم از فروشگاه و raspbian رو روش نصب کردم
    الان میخوام نرم افزار opencv رو روش نصب کنم اما برای اتصال به اینترنت مشکل دارم
    زمانی که دستور ifconfig رو در ترمینال مینویسم برای اینکه مشخصات اترنت رو بیاره در قسمتی که باید آدرس IP رو بنویسه چیزی نمینویسه!
    از چند دستور دیگه استفاده کردم ولی در همگی قسمت مربوط به آدرس آی پی خالیه
    در لینک زیر یک نفر دیگه هم همین مشکل منو داشته آخرش به این رسیده که برد خراب بوده و مجبور به تعویضش شده
    Raspberry Pi Ethernet Problem | element14
    تمامی اطلاعاتی که در لینک بالا در خروجی ترمینال قرار گرفته برای من هم دقیقا به همین شکله
    اگه دقت کنید در این لینک هم آدرس آی پی ای نمایش داده نمیشه برای eth0
    با آقای زارعی صحبت کردم گفتند از شما بپرسم ببینم چه باید کرد
    متشکرم

    - - - Updated - - -

    اگه راه حل آفلاینی برای نصب opencv باشه اون رو هم مطرح کنید لطفا.
    ممنون
    ویرایش توسط msadeghy.1371 : 02-11-2014 در ساعت 15:31

  9. #85
    همکار افتخاری dariush_ab آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    نام
    داریوش عباسی نژاد
    نوشته ها
    2,102
    تشکر
    1,404
    تشکر شده 1,808 بار در 1,063 پست

    پیش فرض

    سلام خدمت آقای چنگانی
    ببخشید بحث ارتباطی به تاپیک نداره اما جای دیگه شما روپیدا نکردم
    من یک برد رسپری بی + خریدم از فروشگاه و raspbian رو روش نصب کردم
    الان میخوام نرم افزار opencv رو روش نصب کنم اما برای اتصال به اینترنت مشکل دارم
    زمانی که دستور ifconfig رو در ترمینال مینویسم برای اینکه مشخصات اترنت رو بیاره در قسمتی که باید آدرس IP رو بنویسه چیزی نمینویسه!
    از چند دستور دیگه استفاده کردم ولی در همگی قسمت مربوط به آدرس آی پی خالیه
    در لینک زیر یک نفر دیگه هم همین مشکل منو داشته آخرش به این رسیده که برد خراب بوده و مجبور به تعویضش شده
    Raspberry Pi Ethernet Problem | element14
    تمامی اطلاعاتی که در لینک بالا در خروجی ترمینال قرار گرفته برای من هم دقیقا به همین شکله
    اگه دقت کنید در این لینک هم آدرس آی پی ای نمایش داده نمیشه برای eth0
    با آقای زارعی صحبت کردم گفتند از شما بپرسم ببینم چه باید کرد
    متشکرم

    - - - Updated - - -


    اگه راه حل آفلاینی برای نصب opencv باشه اون رو هم مطرح کنید لطفا.
    ممنون
    سلام.
    آیا با ایمجهای دیگه هم این مشکل وجود داره؟

  10. #86
    کاربر فعال aminta آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نام
    امین تقی زاده
    نوشته ها
    146
    تشکر
    218
    تشکر شده 106 بار در 67 پست

    Icon16 wifi

    سلام
    طبق حرف های اقای چنگانی عمل کردم
    رفتم و همه wlan0 را 1 کردم
    ولی هنوزم به نظر میرسه درست نشد!
    چون نمیشناسه در واقع بعد ریبوت همچنان تغییری ایجاد نمیشه و به نت هم وصل نمیشه!
    :/
    اینم عکساش!
    http://s5.picofile.com/file/8149293626/wlan0.JPG
    http://s5.picofile.com/file/8149293792/wlan1.JPG
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  11. #87
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    نوشته ها
    109
    تشکر
    91
    تشکر شده 75 بار در 57 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط msadeghy.1371 نمایش پست ها
    سلام خدمت آقای چنگانی
    ببخشید بحث ارتباطی به تاپیک نداره اما جای دیگه شما روپیدا نکردم
    من یک برد رسپری بی + خریدم از فروشگاه و raspbian رو روش نصب کردم
    الان میخوام نرم افزار opencv رو روش نصب کنم اما برای اتصال به اینترنت مشکل دارم
    زمانی که دستور ifconfig رو در ترمینال مینویسم برای اینکه مشخصات اترنت رو بیاره در قسمتی که باید آدرس IP رو بنویسه چیزی نمینویسه!
    از چند دستور دیگه استفاده کردم ولی در همگی قسمت مربوط به آدرس آی پی خالیه
    در لینک زیر یک نفر دیگه هم همین مشکل منو داشته آخرش به این رسیده که برد خراب بوده و مجبور به تعویضش شده
    Raspberry Pi Ethernet Problem | element14
    تمامی اطلاعاتی که در لینک بالا در خروجی ترمینال قرار گرفته برای من هم دقیقا به همین شکله
    اگه دقت کنید در این لینک هم آدرس آی پی ای نمایش داده نمیشه برای eth0
    با آقای زارعی صحبت کردم گفتند از شما بپرسم ببینم چه باید کرد
    متشکرم

    - - - Updated - - -

    اگه راه حل آفلاینی برای نصب opencv باشه اون رو هم مطرح کنید لطفا.
    ممنون
    سلام
    تا آقای چنگانی بیاد من یه توضیح بدم
    من برد شما و همچنین رسپین رو ندارم اما طبق چیزی که تو لینک زیر دیدم و آشنایی که با دبیان دارم احتمال می دهم eth0 روی dhcp تنظیم شده باشه! تو این حالت باید یه سرور داشته باشید که به برد آی پی بده. برای اطمینان دستور زیر رو ترمینال بزنین:
    کد:
    cat  /etc/network/interfaces
    ‌‎اگر کلمه dhcp توی خروجی بود طبق همین لینک اون تغییر بدید بعد خاموش و روشن کنید.
    RASPBERRY PI Configure Static IP on ETH0

    راههای نصب آفلاین:
    0- اگر سیستم عامل بروزه همینجوری دستور نصب opencv رو با مخلفات بدید تا لینک دانلود مستقیما بهتون داده بشه:
    installation - How do I generate a package download list? - Ask Ubuntu
    1- اگه یه برد دیگه از همین مدل یعنی با سخت افزار و سیستم عامل هم ورژن دارید می تونید توی اونها دانلود انجام بدید و کل فایل ها رو انتقال بدید به این یکی
    2-کل مخازن اینترنتی مربوط به برد رو دانلود کنید که خیلی فکر کنم سخته
    4- از نرم افزارهای مثل Qemu یا virtualbox رسپین رو نصب کنید و از اونا اقدام به دانلود کنید مثال:
    QEMU - Emulating Raspberry Pi the easy way (Linux or Windows!)
    Virtualbox Raspberry Pi Emulator
    البته یکم سخته ولی اگه مطمئن شدید کارت شبکه مشکل داره بگید تا یکی شون براتون بیشتر توضیح بدهم
    ویرایش توسط dostajn : 03-11-2014 در ساعت 01:18

  12. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما dostajn برای ارسال این پست سودمند:


  13. #88
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    نوشته ها
    109
    تشکر
    91
    تشکر شده 75 بار در 57 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aminta نمایش پست ها
    سلام
    طبق حرف های اقای چنگانی عمل کردم
    رفتم و همه wlan0 را 1 کردم
    ولی هنوزم به نظر میرسه درست نشد!
    چون نمیشناسه در واقع بعد ریبوت همچنان تغییری ایجاد نمیشه و به نت هم وصل نمیشه!
    :/
    اینم عکساش!
    http://s5.picofile.com/file/8149293626/wlan0.JPG
    http://s5.picofile.com/file/8149293792/wlan1.JPG
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    سلام
    توی لینوکس هرجا علامت # اول یه خط بود اون خط کلا به عنوان توضیح حساب می شه و نادیده گرفته میشه
    توی عکس شما تنظیمات رو باید از حالت توضیح در بیارید تا لینوکس اونها رو اعمال کنه منظورم اون خطی که نوشته #auto و #iface ....
    در ضمن اگه از eth0 استفاده می کنید حتما برای اون هم آی پی بدید تا مشکل نداشته باشید. اگر با همین وضعیت دستور ifconfig رو بزنید احتمالا فقط eth0 رو با آی پی رنج 1 می بینید...

  14. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما dostajn برای ارسال این پست سودمند:


  15. #89
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    نوشته ها
    15
    تشکر
    6
    تشکر شده 5 بار در 4 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط dostajn نمایش پست ها
    سلام
    تا آقای چنگانی بیاد من یه توضیح بدم
    من برد شما و همچنین رسپین رو ندارم اما طبق چیزی که تو لینک زیر دیدم و آشنایی که با دبیان دارم احتمال می دهم eth0 روی dhcp تنظیم شده باشه! تو این حالت باید یه سرور داشته باشید که به برد آی پی بده. برای اطمینان دستور زیر رو ترمینال بزنین:
    کد:
    cat  /etc/network/interfaces
    ‌‎اگر کلمه dhcp توی خروجی بود طبق همین لینک اون تغییر بدید بعد خاموش و روشن کنید.
    RASPBERRY PI Configure Static IP on ETH0

    راههای نصب آفلاین:
    0- اگر سیستم عامل بروزه همینجوری دستور نصب opencv رو با مخلفات بدید تا لینک دانلود مستقیما بهتون داده بشه:
    installation - How do I generate a package download list? - Ask Ubuntu
    1- اگه یه برد دیگه از همین مدل یعنی با سخت افزار و سیستم عامل هم ورژن دارید می تونید توی اونها دانلود انجام بدید و کل فایل ها رو انتقال بدید به این یکی
    2-کل مخازن اینترنتی مربوط به برد رو دانلود کنید که خیلی فکر کنم سخته
    4- از نرم افزارهای مثل Qemu یا virtualbox رسپین رو نصب کنید و از اونا اقدام به دانلود کنید مثال:
    QEMU - Emulating Raspberry Pi the easy way (Linux or Windows!)
    Virtualbox Raspberry Pi Emulator
    البته یکم سخته ولی اگه مطمئن شدید کارت شبکه مشکل داره بگید تا یکی شون براتون بیشتر توضیح بدهم
    خیلی متشکرم از جوابتون
    ممنون که این همه برام وقت گذاشتید. راستش اصلا فکر نمی کردم توی فروم های فارسی بتونم مشکلم رو حل کنم. برای این همه توانایی بهتون تبریک میگم
    مشکل همونی بود که گفتید با استفاده از لینکی که دادید تنظیمات رو انجام دادم و ارتباط اترنت رو با لب تاپ برقرار کردم. حالا دارم روش کار میکنم که بتونم اینترنت وایرلس رو اشتراک گذاری کنم با برد. اگه مشکلی بود باز مزاحم میشم.
    خیلی ممنون از راهنماییتون

  16. #90
    مدیر باز نشسته shayanmelody آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نام
    شایان نیکزاد
    نوشته ها
    576
    تشکر
    283
    تشکر شده 1,036 بار در 473 پست

    پیش فرض

    سلام
    من کوبی برد 2 دارم و از ایمیج کوبیک استفاده میکنم
    اوایل از روی اس دی بوت میکردم که به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار میکرد
    بعد از چن وقت خاستم با اون برنامه ای که شما تو ایمیج قرار دادین ایمیج رو بریزم روی نند فلش و از روی اون بوت کنم
    مراحلش رو انجام دادم و حدود 10 دقیقه هم طول کشید تا عملیات فرمت و مونت و پارتیشن بندی و کپی و ... تموم بشه
    در انتها پیغام داد که با مخوفقط نصب شده روی نند و درخاست شات دون کرد
    منم شات دون کردم و رم رو درآوردم و دوباره روشنش کردم
    مراحل بوت شدن یا یکم میره جلو ، اما گیر میکنه
    با چن تا رم مختلف هم تست کردم ، فرقی نمیکرد
    میشه راهنمایی کنین چه کنم ؟
    ممنون



    بعد از چند وقت برگشتم



  17. #91
    همکار علمی mahdichi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نام
    مهدی چنگانی
    نوشته ها
    386
    تشکر
    93
    تشکر شده 783 بار در 251 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aminta نمایش پست ها
    سلام
    طبق حرف های اقای چنگانی عمل کردم
    رفتم و همه wlan0 را 1 کردم
    ولی هنوزم به نظر میرسه درست نشد!
    چون نمیشناسه در واقع بعد ریبوت همچنان تغییری ایجاد نمیشه و به نت هم وصل نمیشه!
    :/
    اینم عکساش!
    http://s5.picofile.com/file/8149293626/wlan0.JPG
    http://s5.picofile.com/file/8149293792/wlan1.JPG
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    سلام

    عکس هایی که فرستادید نشان میده که وایرلس را تنظیماتش را انجام ندادید
    تنظیمات زیر را جایگزین کنید باید درست بشه.
    فقط بجای name اسمه وایرلس و بجای password هم رمز وایرلستون را بنویسید.

    auto lo
    iface lo inet loopback


    allow-hotplug wlan1
    auto wlan1
    iface wlan1 inet static


    wpa-ssid name
    wpa-psk password


    address 192.168.1.100
    netmask 255.255.255.0
    gateway 192.168.1.1
    برد آموزشی FPGA - اسپارتان 6 - برد پازج

  18. تشکرها از این نوشته :


  19. #92
    همکار علمی mahdichi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نام
    مهدی چنگانی
    نوشته ها
    386
    تشکر
    93
    تشکر شده 783 بار در 251 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shayanmelody نمایش پست ها
    سلام
    من کوبی برد 2 دارم و از ایمیج کوبیک استفاده میکنم
    اوایل از روی اس دی بوت میکردم که به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار میکرد
    بعد از چن وقت خاستم با اون برنامه ای که شما تو ایمیج قرار دادین ایمیج رو بریزم روی نند فلش و از روی اون بوت کنم
    مراحلش رو انجام دادم و حدود 10 دقیقه هم طول کشید تا عملیات فرمت و مونت و پارتیشن بندی و کپی و ... تموم بشه
    در انتها پیغام داد که با مخوفقط نصب شده روی نند و درخاست شات دون کرد
    منم شات دون کردم و رم رو درآوردم و دوباره روشنش کردم
    مراحل بوت شدن یا یکم میره جلو ، اما گیر میکنه
    با چن تا رم مختلف هم تست کردم ، فرقی نمیکرد
    میشه راهنمایی کنین چه کنم ؟
    ممنون
    سلام.

    برای کوبی برد 2 یک نکته ای وجود داره و اینه که برای اولین بار باید حتما ایمیج زیر را با برنامه livesuit روی نند بریزید.
    از این به بعد می تونید براحتی از اسکریپت برای نصب روی نند استفاده کنید.

    http://dl.cubieboard.org/software/a2...0-v1.05.img.gz
    برد آموزشی FPGA - اسپارتان 6 - برد پازج

  20. #93
    کاربر فعال aminta آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نام
    امین تقی زاده
    نوشته ها
    146
    تشکر
    218
    تشکر شده 106 بار در 67 پست

    Red face

    خوب من تنظیماتو طبق گفته های شما تغییر دادم و درست شد لازم دونستم تشکر کنم
    ممنون از اقای چنگانی و سایر دوستان
    فقط یک پیشنهاد در این زمینه دارم برای تغییر اینترفیس به جای نانو sudo nano /etc/network/interfaces اسم نوت پدی که روی سیستم نصبه را بزنیم مثلا من زدم leafpad که کار باهاش راحتتره تا نانو
    من الان با lan کامیوترو به مودم و با ماژول وای فای کوبی به مودم وصل کردم
    با vnc هم صفحه کوبیو میبینم

  21. تشکرها از این نوشته :


  22. #94
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام
    شرکت محترم که تو بخش فیلم اموزشی جواب مارو ندادی ببینیم اینجا میدی بلاخره
    من دنبال راه اندازی پورت tvin هستم ولی تنونستم به جوابی برسم درباره درایور و نحوه راه اندازی و استفاده دوربین های انالوگ مدار بسته
    ممنون میشم اموزش این بخش از امکانات برد رو تهیه بفرمایید و نحوه راه اندازی اون رو شرح بدید
    متشکر

  23. #95
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    نوشته ها
    43
    تشکر
    24
    تشکر شده 17 بار در 16 پست

    پیش فرض

    سلام
    پست اول نوشته "
    نسخه r2 کوبی 2 اضافه شد."
    میخاستم ببینم کجاست من که فقط r1 دیدم

  24. #96
    همکار افتخاری dariush_ab آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    نام
    داریوش عباسی نژاد
    نوشته ها
    2,102
    تشکر
    1,404
    تشکر شده 1,808 بار در 1,063 پست

    پیش فرض

    سلام.
    آخرین نسخه اینجاست:

    http://www.iranmicro.ir/forum/12413-...%B1%D8%AF.html

    موفق باشید.

  25. #97
    کاربر فعال tofan8 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    نوشته ها
    126
    تشکر
    47
    تشکر شده 29 بار در 21 پست

    پیش فرض

    درود دوستان
    جناب چنگانی ایمیجی که آماده نمودید از Cedarx استفاده میکنه ؟ برای رندر صفحه نمایش و پخش ویدئو ؟
    من یدونه ویدئو پلی کردم کلی از پردازنده رو مشغول کرد مثل اینکه داره با پردازنده پردازش میشه . رزولیشنش هم 600 در 400 هست .
    ویرایش توسط tofan8 : 20-11-2014 در ساعت 18:49

  26. #98
    کاربر علاقه مند
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    نوشته ها
    43
    تشکر
    24
    تشکر شده 17 بار در 16 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط dariush_ab نمایش پست ها
    سلام.
    آخرین نسخه اینجاست:

    http://www.iranmicro.ir/forum/12413-...%B1%D8%AF.html

    موفق باشید.
    نوشته
    Cubik.A20.
    r1
    .4.2014.09.20
    r2 نیس که


    البته همونم خیلی خوبه ولی r2 ندیدم تو سایت

  27. #99
    همکار افتخاری dariush_ab آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    نام
    داریوش عباسی نژاد
    نوشته ها
    2,102
    تشکر
    1,404
    تشکر شده 1,808 بار در 1,063 پست

    پیش فرض

    نوشتهCubik.A20.
    r1
    .4.2014.09.20
    r2 نیس که


    البته همونم خیلی خوبه ولی r2 ندیدم تو سایت
    به تاریخش توجه کنید.r1 فکرکنم آخرین نسخه هستش.

  28. #100
    کاربر فعال aminta آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نام
    امین تقی زاده
    نوشته ها
    146
    تشکر
    218
    تشکر شده 106 بار در 67 پست

    پیش فرض

    سلام
    من برد توسعه را خریدم و میخوام از پرت سریال برد توسعه استفاده کنم
    برای برنامه نویسی هم از پایتون استفاده میکنم _ pyserial
    برای ارتباط سریال برد میخواسم ببینم خروجیش rs232 هست؟ یعنی اگه خواستم وصلش کنم به میکرو باید max232 بزارم یا می تونم فقط از پایه های tx rx gnd و ماژول usb ttl استفاده کنم؟

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. تاپیک اختصاصی برد ارزان و بسیار کاربردی E8 Mini-PC
    توسط dariush_ab در انجمن miniPC و برد های Embedded
    پاسخ: 61
    آخرين نوشته: 14-04-2017, 10:09
  2. [سوال] بهترین انجمن اختصاصی برق صنعتی و اتوماسیون صنعتی
    توسط mzarkoob در انجمن کنترل هوشمند و plc
    پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 09-01-2014, 00:40
  3. تصحیح یک هدر از شرکت کویر الکترونیک
    توسط Niloufar.Male در انجمن AT91 series (ATMEL)
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 14-11-2013, 11:46
  4. ارسال تصاویر دوربین
    توسط saged2000 در انجمن مخابرات
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 02-10-2013, 01:50

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •